Ładowanie…

Mobilny Mechanik

Kontakt z Mechanikiem - Warsztat z Dojazdem do Klienta w Warszawie.
Mechanika Samochodowa

Még egy projekt: CLK AMG Black Series20% kedvezmény: https://www.carvertical.com/hu/landing/v3?utm_source=infl&a=OliverAmon&b=2cbb4205&voucher=OliverAmon

Swiftes matrica: https://amonoliver.com/termekek/matricak/eat-sleep-swift

https://race-shop.hu kupon kód: oliveramon

Ha nem szeretnél reklámokat látni a videókban, csatlakozz a tagságba és nézd meg akár hetekkel hamarabb a videókat! https://www.youtube.com/channel/UCuFWG5idQ00n4mrYNFZYhOQ/join

Import z Youtube Twój samochód zepsuł się na drodze? Dobrze trafiłeś! Nasz mobilny warsztat dojedzie pod podany adres. Naprawimy Twoje auto na drodze.

Mobilny Warsztat Samochodowy Warszawa godz.7:00-20:00 – MOBILNY WARSZTAT SAMOCHODOWY WARSZAWA: potrzebujesz pilnej pomocy? Teraz mechanik lub elektryk samochodowy może przyjechać do Ciebie, zdiagnozować przyczynę i naprawić Auto na Miejscu w Warszawie. Mobilny mechanik samochodowy i mobilny warsztat 24h w Warszawie z dojazdem do Klienta. Masz awarię samochodu? Nie zwlekaj – skorzystaj z moich usług mobilnego Warsztatu Samochodowego.

Mobilny Warsztat Samochodowy 24h. Serwis oferujący kompleksową obsługę samochodów osobowych wszystkich marek. Dojazd: Warszawa i okolice. Mobilny Mechanik & Mechanik z Dojazdem Warszawa, serwis elektryki samochodowej, mechanika dla aut Toyota,Mercedes,Audi,BMW,KIA,Lexus,Opel.

22 komentarze do „Még egy projekt: CLK AMG Black Series

 1. Érdemes lehet majd a hőfokokra figyelni, sok esetben raknak be egy második kört is a biztonság kedvéért. Hidd el, hamar fogsz nagyobb kompresszor után keresni, világ egyik legjobb motorja. Az e55-öm sajnos tk-ra bszták álló helyében, de ha meglesz a táska, akkor egy hasonló cls vagy s jön majd helyette 🙂 A károgó zsebben turkáló élettelen gcik pedig ne vegyék el a kedved! NYOMOD!

 2. 23:23 Hermosa elección 18KISSX.Uno
  los mortales abian apreciado tan hermosa mujer

  10:10 Hopi:
  Sweeter
  11:12 Sun:
  Hotter
  00:18 Joonie:
  Cooler
  18:00 Yoongy:
  Butter
  23:21 Son unos de los mejores conciertos
  mañas no se la knll

  Las elecciones cinematográficas y artísticas son brillantes. Referencias culturales europeas realmente interesantes. Ojalá la cultura europea se representara más a menudo tan bellamente. No puedo dejar de decir "oh, esto es hermoso" a lo largo del video. Luz, en serio… el que se encargue de la iluminación, genial.

 3. Az m112 es motorból van nekem a 3.2 es változat azt lehet valahogy hegyezni vagy mit lehet belőle ki hozni ? Igy gyári formába is nagyon be jön gyári váltóval csak kiváncsiságból mit birhatnak ezek a régi Mercedes motorok

 4. Nem tudom pontosan ki vagy, azt hiszem valami együtműködéses videóban láttalak már más csatornán. Youtube dobta fel ezt a videót ami elég érdekesnek és igényesnek tűnt. Aztán megérkeztünk a Carvertical szopó reklámhoz.
  Aki 2022-ben még a bokáját fogja széthúzott farpofával, hogy Carverticalos reklámmal basszhasson át egy rakás embert egy kis haszonért az egy se.gg.

Dodaj komentarz

https://www.mersinportal.net - www.bugunmersin.comhttps://www.mersinportal.net - www.bugunmersin.com