Kalau korang kaki lukis, photograper, jenis suka Seni korang boleh la berjinak2 dengan membuat NFT sendiri, aku cuma share ikut pendapat aku sahaja..

NFT yang aku buat sendiri : https://app.pentas.io/user/0xeb027ba19f7d6684f78489a07b1cd30972b5fdbb

Nak buat NFT sendiri pergi ke : https://app.pentas.io/

#pentas
#nft
#seniituindah

source

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Asyraf Salleh
25 days ago

Cara Buat NFT Sendiri Untuk Dijual

Din Din
25 days ago

saya dah register semua mcm yang abang ajar…tapi bila saya upload die loading memang sampai kesudah tk masuk2 upload nya…kenape ya bang?

『OneSisterGirlミアZ』❣︎⌫

Gambar 2D boleh ke?

Fazly Ismail
25 days ago

Bang open sea tu dengan pentas io beza apa ye

Izzuddin Husaini
25 days ago

Bang boleh duit ke bang saya nk belajar🥺🥺

veldih Vel
25 days ago

Bro nak Tanya potensi NFT ok ke?

Nick Ollie
25 days ago

Hello, I appreciate you and want to cooperate with you

Nurus Syifa'
25 days ago

Apa2 gambar pun boleh ke

CeyriL
25 days ago

Nak tanya bang, slain photoshop. Boleh guna apps lain x ?

eyzat blurb
25 days ago

Aminn semoga sama2 dimurahkan rezeki?

laili sarfan
25 days ago

bang boleh tak buat vid step by step cara buka account nft ni.. sy newbie.. terima kasih bang

all stars
25 days ago

Royalty tu utk apa bang

daus daus
25 days ago

kene bayar ke bang. saya aktif dalam microstock free je upload. dengar kabar nft ni macam kene bayar time upload

Yusnira Yusoff
25 days ago

Mcm mana nak beli binance tu eh

Aimanjamri
25 days ago

bang camne nak kira harga BNP tu.

Aimanjamri
25 days ago

tq bang, memang tengah mencari cari pom video camni.

Irshad Hamzah20
25 days ago

bang berapa dia kenakan fees kalau ditukar ringgit

Muhammad Asyraf
25 days ago

Salam bang, nama kita sama, tapi kau lagi kelakar…. aku suka.. jadi aku subscribe and like.. HAHAH…thanks for sharing!

Mat Geli
25 days ago

tq bang share

Aatok5rusz
25 days ago

Mantap..

Ruziad Md Shah
25 days ago

Baik cap 👍

Nareend Rao
25 days ago

Kena bayar dulu ke time upload gambar??

MK MALIK
25 days ago

Bang review plant vs undead… Peluang besar dan game dia lagi best dari nft lain

Shah Invest
25 days ago

👍👍👍

Hafiz Ibrahim
25 days ago

Mantapp bang tgh tunggu btcs plak..hehehe