Affiliate Blogger ing Dubai
Affiliate Blogging ing Dubai
Muga 28, 2019
Dubai Fitness Challenge - Swara 1 yuta wong wis njupuk bagéyan ing 30 menit 30 dina tantangan!
Dubai Fitness Challenge
Muga 29, 2019
Tampilake kabeh

5 cara Expo2020 bakal ngedongkrak Ekonomi Dubai

Expo 2020

Expo 2020

Aplikasi Kene!

5 cara Expo2020 bakal ningkatake Ekonomi Dubai

Saka Oktober 20, 2020, nganti April 10, 2021, ing UAE bakal nyambut jagad kanthi prayaan budaya, kolaborasi lan inovasi ing 2020 World Expo Fair.

Iki minangka pisanan Ekspo Dunia sing bakal dianakake ing wilayah Arab, kanthi lokasi Expo 2020 ing Dubai. Wektu iki, total nomer negara 190 wis dikonfirmasiake partisipasi ing pameran sing disetel kanggo nggawa jutaan wong menyang UAE. Tema sing dipilih kanggo Ekspo 2020 yaiku "Nyambungake Minds, Nggawe Masa Depan", kanthi sub-tema yaiku Sustainability, Mobility and Opportunity.

Ekspedimen Expo 2020 dadi resmi ing 27th Nopember 2013, nalika Dubai menangaké hak kanggo tuan rumah ing tengah-tengah sorak-sorai, jubilasi lan kembang api. A National Holiday diumumake kanggo kabeh institusi pendidikan ing negara ing dina sabanjure. Iki nuduhake yen penting pengumuman lan sabanjuré acara kasebut ora mung kanggo Dubai nanging kabeh wilayah UAE lan Timur Tengah. Tujuane kanggo ninggalaken warisan sing pinunjul lan langgeng sing bakal bertahan kanggo generasi nalika Expo wis resmi.

kredit: Ekspo 2020 Youtube
5 cara Expo2020 bakal ngedongkrak Ekonomi Dubai

Negara-negara kasebut wis ngumumake partisipasi ing Ekspo 2020:

5 cara Expo2020 bakal ngedongkrak Ekonomi Dubai
5 cara Expo2020 bakal ngedongkrak Ekonomi Dubai

Kampanye Pemasaran lan Komunikasi ing proses lan ditindakake kanthi efektif ing pirang-pirang platform. Ana pirang-pirang endorsemen Ekspo dening para superstar lan perusahaan lan entitas global wis ditampilake paviliun sing inovatif lan futuristik.

Loro-lorone kabeh pomp and pageantry kepiye Ekspo 2020 bakal nyebabake ekonomi, lan entuk manfaat apa sing bakal nggawa menyang Dubai sakabehe?

Saluran YouTube resmi Dubai Expo 2020
5 cara Expo2020 bakal ngedongkrak Ekonomi Dubai - Ngunjungi Ekspo 2020 Saluran YouTube

Nggawe Proyek

Kemampuan negara kanggo gawe proyek minangka indikator yen sektor ekonomi wis mlaku lan fungsional. Sawise kesempatan kerja digawé, ana tambah kapercayan konsumen mula nambahake belanja. Bisnis berkembang lan umume digunakake, masyarakat bisa ningkatake gaya hidup ing ekonomi sing tetep ekonomi. Sawise Dubai diumumake sacara resmi minangka tuan rumah kanggo World Expo 2020, dianggep liwat 277, proyek 149 bakal digawe antarane 2013 nganti pungkasan Expo ing 2021 adhedhasar panaliten.

Proyek iki digawé ing kabeh sektor ekonomi kalebu Pariwisata, Retail, Finance, Real Estate, Konstruksi, aviation, Hospitality, Teknologi, Media & Komunikasi, Transportasi, keamanan, Perdagangan lan Investment lan akeh liyane. Ing 'karir'bagean situs web resmi Expo2020 Dubai, ana pilihan kanggo ngirim CV lan aplikasi sawetara kesempatan sing kasedhiya. Kesempatan proyek bakal kasedhiya pre-expo, sajrone jaman Expo lan post-expo.

Ndeleng kabeh bukaan proyek karo Expo 2020

Wis, ewu wis dipunginaake utamane ing sektor konstruksi, teknologi lan transportasi minangka karya sing isih aktif ing situs Expo2020 lan wilayah liyane sing cocog kanggo persiapan Oktober 2020. Sawetara proyek manca uga wis digawe liwat partisipasi saka negara liya. Sing nggoleki proyek bisa ngehake kesempatan kasebut dadi bagian saka pengalaman nggawe sejarah.

Tips Karir sing cara 5 Expo2020 bakal ngedongkrak Ekonomi Dubai lan mbantu sampeyan entuk karya.
kredit: https://www.expo2020dubai.com/en/careers

Ngembangake Sektor Pariwisata

Pariwisata minangka komponen sing penting banget babagan tumuwuh ekonomi ing perekonomian UAE. Miturut Dubai iku Departemen Pariwisata & Commerce Marketing, Dubai nyatakake peningkatan persen ing kunjungan pariwisata tinimbang periode sing padha taun lalu. Minangka ing pungkasan taun 2019, Dubai nate nyambut tamu internasional yuta 4.75.

Dubai nampilake ing peta Pariwisata Donya kanthi obyek wisata kayata Burj Khalifa, Hotel Palm lan Burj Al Arab. Saiki, UAE wis resmi dadi papat situs Warisan Donya UNESCO, kanthi wolung situs Warisan Budaya sing ora bisa dingerteni.

5 cara Expo2020 bakal ngedongkrak Ekonomi Dubai
5 cara Expo2020 bakal ngedongkrak Ekonomi Dubai

Dubai hosting World Expo 2020 kanggo luwih nambah asil wisata menyang negara sadurunge, sak lan sawise Expo. Kira-kira yuta wong 25 sing dikarepake bakal ngunjungi Ekspo 2020 ing Dubai antarane 20th Oktober 2020 lan 10th April 2021.

Dubai Corporation kanggo Pariwisata lan Perdagangan Marketing (DCTCM) tansah kerja tangan karo agensi imigrasi pemerintah kanggo nggawe luwih gampang kanggo turis teka menyang Dubai kanggo njaluk visa kanthi gampang. Dubai minangka hub penerbangan utama ing wilayah kasebut lan titik sambungan sing gampang kanggo lelungan ing dalan menyang tujuan global.

Kanthi World Expo 2020, Dubai dadi luwih apik minangka tujuan wisata, lan iki bakal nyebabake akselerasi PDB kanggo pertumbuhan ekonomi negara.


Tambah Peluang Investasi

Keyakinan investor ditonjol nalika ekonomi berkembang lan terus berkembang. Miturut data independen saka perusahaan layanan profesional multinasional EY, investasi jangka panjang Expo 2020 Dubai ing masa depan negara bakal ngrembaka ekonomi kanthi AED 122.6 milyar (USD 33.4 milyar) lan ndhukung proyek-proyek 905,200 antara 2013 lan 2031.

Dubai disetel kanggo ndeleng peningkatan investasi global amarga hak kanggo hosting Expo2020. Investasi dadi atraktif ing negara nalika nduweni reputasi sing aman, nyenengake, lan duwe bathi. UAE iku kabeh sing luwih gampang lan gampang ditemokake ing wilayah Teluk lan Timur Tengah. Investasi mbukak kanggo Area Perdagangan, Retail, Real Estate & Pembangunan, Keuangan, Hiburan, Pariwisata, Konstruksi, Hospitality, Aviation lan akeh liyane.

Wis sawetara bisnis wis pindah utawa mbukak cabang lan cedhak ing Dubai. Konstruksi dumadi kanggo sebagian besar proyek kasebut. Organisasi global lan multinasional sing ngawujudake ekspedisi Expo karo para pejabat manca kanthi bangga nampilake asosiasi ing materi Marketing lan Branding. Loro-lorone investor lokal lan manca bisa yakin yen kanthi World Expo 2020 sing ditahan ing Dubai, ekonomi UAE stabil, lan investasi sing aman lan dijamin bali.

5 cara Expo2020 bakal ngedongkrak Ekonomi Dubai
kredit: https://www.visitdubai.com/en/business-in-dubai

Tambah lan ningkatake bisnis lokal

Dubai dadi omah kanggo sawetara bisnis, kanthi pamilik dadi UAE Nationals, expats lan investor asing. Ana akeh konsep ing omah lokal sing bakal entuk manfaat saka host Hosting Expo 2020. Bisnis lokal minangka tunjangan ing saben ekonomi, lan akeh pamrentah sing nandur modal kanggo program inkubasi lan wiji winih kanggo nyengkuyung wirausaha lan tuwuh perusahaan lokal. Homegrown business, multinasional gedhe lan SME wis samesthine bakal bisa nggedhekake konsumsi lan investasi gedhe ing macem-macem sektor ing Real Estate, Media, Travel and Tourism, Leisure, Retail, lan industri ekonomi umum.

Ana sawetara kesempatan bisnis sing wis muncul ing kabeh sektor iki sing kasedhiya kanggo pasar sing anyar lan berkembang. Akeh cara kanggo kontraktor lokal bisa ditliti liwat bid lan proses tendering sing kasedhiya kanggo kesempatan pengadaan. Expo2020 duwe pasar global online sing resmi kanggo pangguna ing ngendi kesempatan bisnis bisa ditemokake liwat pendaftaran lan luwih apik kanggo SME. Iki minangka cara sing efektif kanggo bisnis lokal sing ngarahake nggawe markas anyar bisa nuduhake donya apa sing kudu ditawarake.

Pandhuan Expo 2020 Dubai
Pandhuan Expo 2020 Dubai

Peningkatan infrastruktur

Expo2020 wis weruh pembangunan gedhé ing infrastruktur ing Dubai lan Uni Emirat Arab sing gedhé. Transportasi menyang situs Expo kayata dalan, jalur metro lan jembatan wis ditambah lan ditingkatake. Ana proyèk liyane sing isih ana ing pambangunan hotel, omah, kesehatan, lan fasilitas komersial liyane.

Informasi sing kasedhiya nuduhake manawa umume bagean lokasi situs bisa digunakake maneh, lan inisiatif kelestarian iki bakal dikenal minangka 2020 District sawise Expo. Penyediaan infrastruktur lan fasilitas kanggo Ekspo bakal disambung karo tema Kelestarian, Mobilitas lan Kesempatan. Situs kasebut uga cedhak karo Al Maktoum International Airport, Dubai World Central (DWC) ing Jebel Ali lan iki bakal nggampangake transportasi pengunjung lan para investor.

Prasarana iki isih bakal digunakake sadurunge, sajrone lan sawise Expo; lan ningkatake bisnis lan ekonomi sacara sakabehe.

5 cara Expo2020 bakal ngedongkrak Ekonomi Dubai,

kesimpulan

Informasi tiket wis entuk macem-macem variasi 1day, 3-dina, pass saben wulan lan mangsan. Ana diskon muda lan siswa; lan akses gratis kanggo wong sing tekad, wong diwasa 65 lan ndhuwur, lan Anak nganti 5 taun.

Ekspo Dunia 2020 wis menehi Dubai eksposur lan reputasi sing tepat kanggo nandur kapercayan global kanggo para pemangku kepentingan lokal lan manca. Uga wis tambah rasa bangga kanggo warga UAE lan warga lan bakal ninggalake warisan sing dibutuhake ing budhaya lan ekonomi.

Artikel ditulis,

Miturut: Theresa R. Fianko
Dubai - UAE
(Komunikasi Komunikasi, Penulis, Konten Pencipta)

Sambungake karo Theresa R. Fianko ing LinkedIn

Uga Priksa: Multilanguage Guides for Expats

Dubai City Company saiki nyedhiyakake apik Panuntun kanggo Proyek ing Dubai. Tim kita mutusake kanggo nambah informasi kanggo saben basa kanggo kita Proyek ing Dubai Guides. Dadi, kanthi dipikirake, sampeyan saiki bisa entuk pandhuan, tips lan pakaryan ing Arab Arab Emirat nganggo basa dhewe.

Mangga pilih formulir sing bener
iklan
Dubai City Company
Dubai City Company
Sugeng rawuh, matur nuwun kanggo ngunjungi situs web lan dadi pangguna anyar layanan sing apik tenan.

1
Ninggalake a Reply

Mangga Mlebu kanggo komentar
1 Utas komentar
0 Utas jawaban
0 Followers
Komentar paling réaktif
Paling apik
0 Pangarang komentar
Penulis komentar anyar
langganan
Menehi saran saka
Ngunggah CV
50% Diskon
Ora hadiah
Mbesuk maneh
Meh kabeh!
Tiket Tiket
Proyek ing Dubai!
Ora Hadiah
Ora ana luck dina iki
Meh kabeh!
Preian
Ora hadiah
Accommodation
Entuk kasempatan sampeyan kanggo menang Proyek ing Dubai!
Meh kabeh wong bisa ngetrapake Lottery Proyek Dubai! Ana mung loro syarat kanggo nduweni UAE utawa Qatar Employment: Gunakake Dubai Visa Lottery kanggo ngerteni kanthi mung sawetara klik yen sampeyan layak kanggo Visa Pakaryan. Sembarang ekspat manca, sing dudu warga negara UAE, mbutuhake visa pendhudhuk lan bisa kerja ing Dubai. Kanthi lotre, sampeyan bakal menang Visa Karesidenan / Pakaryan sing ngidini sampeyan bisa kerja ing Dubai!
Yen menang proyek ing Dubai, sampeyan kudu ndhaptar rincian.