Cristina - Pearls of Switzerland
Mutiara ing Swiss
Muga 13, 2019
Gems lan Jewelry Industries of Dubai - Panuntun karo Dubai City Company
Gems lan Jewelry Industries of Dubai
Muga 15, 2019
Tampilake kabeh

Pandhuan wisata kanggo Budget Friendly Dubai

Pandhuan wisata kanggo Budget Friendly Dubai

Pandhuan wisata kanggo Budget Friendly Dubai

Aplikasi Kene!

Pandhuan wisata kanggo Budget Friendly Dubai

Pandhuan turis kanggo Budget Friendly Dubai, Yen sampeyan durung nate nemoni perkara iki Kutha ing kutha Dubai ing 2020. Nanging pengin nemu vibes ing kutha tanpa ngeduk bolongan ing kanthong sampeyan, mula sampeyan ora kudu ngliwati anggaran sing ramah lan sepisan iki ing pengalaman umur.

Dubai duwe persil lan akeh sing bisa ditawakake apa sampeyan lagi dhuwur ing petualangan, utawa panyambung panganan, anggur, utawa sing seneng karo musik lan alam, utawa mung pengin njupuk anak sampeyan pengalaman sawetara kanthi safety lan kabersihan. Mung pengin soko & kutha duwe sampeyan!

Sepuluh ndhuwur kudu ngunjungi / saran saran ana ing kene:

1. The Desert Safari & Dune Bashing

Ing kene sampeyan ngrasakake cara tradisional Arab kanggo ngrameke pasir emas ... ana nunggang unta, nitih petualang ing Land Cruiser ing pasir wedhi, mangan pengalaman nganggo gaya Arab Tari karo tarian padharan langsung, tato henna Arab, sesi foto ing basa Arab nganggo perhiasan, tarian geni & tarian tari tanoura. Sawetara tawaran uga kalebu papan wedhi (utawa sampeyan bisa nggawa dhewe), quad biking etc.

Cathetan:

  1. Sandhangan nyenengake nyenengake, nyetel wol lampu sing praktis
  2. Wear shoes open
  3. Gawe rambutmu
  4. Nggawa SPF dhuwur & pasangan sing apik
  5. Njupuk cukup botol banyu & cemilan minangka prasmanan diwiwiti ing wayah sore.
Biaya: Tarif tiket beda saka AED 70 saben wong menyang AED 250 saben wong gumantung marang perusahaan demo sampeyan Book paket karo.
Desert Safari
Ngerteni luwih akeh babagan Visa menyang Dubai.

2. Niliki Majestic Burj Khalifa, Fountain Dubai & Dubai Mall

Mikir Dubai & sampeyan ora bisa kantun mikir babagan iki. Paling dhuwur, sing paling ayu & paling gedhe ing donya.

Yen sampeyan wedi banget lan pengin tetep nggumunake kaendahan teknik iki, sampeyan bisa ngunjungi Dubai Mall & nonton sumber cahya & laser cahya ing Burj Khalifa, nalika pertunjukan sumber mata musik yaiku saben setengah jam, tampilan lampu laser ing menara paling dhuwur duwe jadwal, priksa kaca media sosial sadurunge lan coba.

Cathetan:

  1. Menehi tiket ing ngarep yen sampeyan pengin wisata Burj Khalifa.
  2. Kunjungi sajrone sore sore supaya sampeyan ora ketinggalan lampu.
  3. Nganggo alas sikil sing kepenak, ana pilihan pitulung kursi rodha.
Biaya: Paling gratis

Yen sampeyan pengin ngerti kok krasa wis entek ndhuwur bumi, secara harfiah, banjur aja ketinggalan neng Top of Burj Khalifa.

Paket wiwit saka AED 150 saben wong & onwards, situs web dhewe duwe akeh paket combo.

Majestic Burj Khalifa, Fountain Dubai

3. Desa Global

mbayangno Panggonan ing ngendi warisan donya dadi papan, papan sing bisa dideleng saka bangunan lan monumen ing sawetara negara, sampeyan bisa nyekseni pagelaran seni tradisional, panganan & seni sing bisa digayuh kanggo kulawarga lan kanca-kanca. Ngunjungi pavillion negara-negara kasebut sampeyan ngerti tenan, sanajan sampeyan seneng ngunjungi negara-negara kasebut kanthi pribadi, wong-wong uga bakal tiba.

Ing kana, padha duwe cindera mata, rempah-rempah, gaun tradisional, pangan, aksesoris lan apa ora. Bukak iki ora iso dilalekake kunjungan budaya ing Dubai.

Cathetan:
  1. Panggonan ageng & mbutuhake minimal jam 4.
  2. Iku mbukak ing 4 PM nganti tengah wengi 12 saben dina (Oktober - April) & bakal crowded karo saben jam maringaken & dalan njaluk jammed, supaya rencana patut.
  3. Sampeyan bisa njaluk bantuan kursi rodha kanggo wong tuwa lan uga entri gratis kanggo warga senior.
  4. Gawe banyu & jajanan sing cukup (yen sampeyan cilik Anak), sanajan kasedhiya ing njero uga
  5. Wear sepatu sing nyenengake lan nganggo sweatshirts
Biaya: 15 AED saben wong, bocah ing 3 & warga senior gratis
Dubai Global

4. Njaluk Bedazzled ing Gold & Spice Souks, Al Seef Village, Dubai Lama & DHOW cruise

Dolan maring Bur Dubai lan Deira, sampeyan bakal entuk perasaan kaping tuwa & amp; raos sethitik pasar Bukak India utamane ing wilayah Meenabazar. Sampeyan bakal entuk macem-macem rempah-rempah sing ora asring kaya "Wiwit". Emas didol ing UAE iku salah siji sing paling apik, yen sampeyan wong India, sampeyan kudu ngerti kepiye regane logam mulia iki ing gesang kita ... Nanging, ing kene sampeyan bakal bisa ndeleng desain sampeyan durung tau weruh sadurunge.

Ngunjungi ing dermaga Abara, nyenengake lelungan ing kutha nonton donya lawas lan anyar ing Dubai coexisting.

Ing Al Seef Village, restoran-restoran dirancang kaya cottage ing gaya Arab Lawas & Panggonan iki mung dadi ayu kanggo bakal ora kejawab, iku bakal ngelingake salah siji saka Delhi kang Khau Gully ...

Biaya: Kapal pesiar diwiwiti saka AED 70 lan terus, gumantung marang sing sampeyan pilih. Sampeyan bisa ngelajengake ing Abang Bot (AED 1 only) utawa njupuk taksi banyu (AED 20) utawa numpak kapal banyu saka Marina (AED 50). Pemandangan iku biasa.
Dubai Food is Amazing! Pandhuan wisata kanggo Budget Friendly Dubai

5. Atlantis Palm, Pulo Palm Jumeirah

Iku durung ana maneh kejutan kejuruteraan & pulo sing digawe saka manungsa. Omah-omah iki susuh saka sawetara selebriti sing misuwur ing jagad. Hotel Atlantis minangka salah sawijining hotel sing apik kanggo ngunjungi, kanggo taman banyu, kamar sing ilang etc.

Kanggo entuk tampilan sisih palem (AED 20 kanggo tiket bali saben wong), numpak papan ing monorail, digunakake sampeyan bisa numpak taksi, utamane yen sampeyan klompok gedhe lan ora pengin nglampahi akeh.

Biaya: Gumantung tanggal pesenan
Atlantis Palm, Pulo Palm Jumeirah

6.Dubai Miracle Garden

Iki jagad taman paling gedhe & paling éndah, ora ana sing bisa mbayangake akeh tanduran sing diselenggarakake kanthi apik ing njero negara sing diarani gersang, saben taun dheweke duwe hiasan khusus & tema patung kaya katresnan, penerbangan, taun Mickey lsp.

BIAYA: AED 50per, anak-anak ing taun 12 40 AED.

7. Corniche Pantai Jumeirah

Perjalanan sampeyan ora lengkap tanpa gambar Burj Al Arab ing latar mburine. Wis akeh wedhi, pasir sing resik, gubug, restoran uga, trek sikil & mlaku-mlaku, fasilitas jamban apik lan apa ora.

Gratis biaya!
Pantai Jumeirah

8. GAMBARAN IMAGINE ing Festival City Mall

Donya paling gedhe ing Guniess Book Record laser sing nggambarake ramalan banyu. Kanthi sumber banyu 30 lan swara sekitar kanggo nyambung karo pamirsa, GAMPANG minangka acara sing durung nate katon sadurunge. Iku HUGE!.

Gratis biaya. Acara kasebut diwiwiti ing 6.30 PM ing interval saben jam nganti 10.30 PM

9. Dubai Frame

Nanging maneh, pigura paling gedhe ing donya, papan sing dirancang kanthi apik. Siji menara sing nuduhake masa lalu Dubai lan liyane duwe kasunyatan virtual sampeyan, papan iki ayu ing njaban. Kudu ngunjungi sepisan.

COST: AED 50 kanggo wong diwasa, ana sawetara pass kanggo kulawarga, nalika bocah ing 5 go gratis.

10. Dubai Glow Garden

Iki minangka panggonan sing bakal dibukak sawise matahari srengenge, papan kanggo ngunjungi bebarengan karo bocah-bocah dadi luwih nyenengake. Iki kalebu par Dinosaurus, taman kelestarian & Taman Ice (duwe tiket sing kapisah), nanging pengalaman sing nyenengake dialami kabeh.

Mbukak tanggal Oktober & tetep mbukak nganti akhir Mei, biaya AED 65 (anak-anak ngisor 3 gratis).

Uga Priksa: Multilanguage Guides for Expats

Dubai City Company saiki nyedhiyakake apik Panuntun kanggo Proyek ing Dubai. Tim kita mutusake kanggo nambah informasi kanggo saben basa kanggo kita Dubai ekspatriat. Dadi, kanthi mikir, sampeyan saiki bisa entuk pandhuan, tips lan pakaryan ing Arab Arab Emirat nganggo basa dhewe.

Mangga pilih formulir sing bener
iklan
Dubai City Company
Dubai City Company
Sugeng rawuh, matur nuwun kanggo ngunjungi situs web lan dadi pangguna anyar layanan sing apik tenan.

Ninggalake a Reply

Mangga Mlebu kanggo komentar
langganan
Menehi saran saka
Ngunggah CV
50% Diskon
Ora hadiah
Mbesuk maneh
Meh kabeh!
Tiket Tiket
Proyek ing Dubai!
Ora Hadiah
Ora ana luck dina iki
Meh kabeh!
Preian
Ora hadiah
Accommodation
Entuk kasempatan sampeyan kanggo menang Proyek ing Dubai!
Meh kabeh wong bisa ngetrapake Lottery Proyek Dubai! Ana mung loro syarat kanggo nduweni UAE utawa Qatar Employment: Gunakake Dubai Visa Lottery kanggo ngerteni kanthi mung sawetara klik yen sampeyan layak kanggo Visa Pakaryan. Sembarang ekspat manca, sing dudu warga negara UAE, mbutuhake visa pendhudhuk lan bisa kerja ing Dubai. Kanthi lotre, sampeyan bakal menang Visa Karesidenan / Pakaryan sing ngidini sampeyan bisa kerja ing Dubai!
Yen menang proyek ing Dubai, sampeyan kudu ndhaptar rincian.