Zoe Talent Solution
Tips 7 kanggo Ngembangake Skills Administratif Luar Biasa
Muga 18, 2019
Kingston Stanley karo Dubai City Company
Kingston Stanley
Muga 19, 2019
Tampilake kabeh

Antony Raj Jayamani dadi pengikutku saka LinkedIn

Dubai City

Dubai City

Aplikasi Kene!

Antony Raj Jayamani dadi pengikutku saka LinkedIn

Antony Raj Jayamani pandherek kita saka Linkin. Dheweke wis ngatur kanggo ngirim email kanthi cepet marang kita foto sing dianyari saka Dubai.

Iki aku teka menyang Dubai lan miwiti karirku tanggal 5th 2018. "Nalika aku teka Dubai, Aku nul lan ora duwe cahya sing beda babagan jagad iki. Sawise setaun, Dubai ndadekake aku dadi manungsa lan menehi kapercayan luwih akeh banjur entuk luwih akeh kawruh. Dubai nedahake cahya saka bagean peteng ing karirku. Saiki wis dadi kaya omah nomer loro, aku seneng tetep ing Dubai. Aku pengin kabeh sukses paling apik kanggo pertumbuhan Dubai. Aku matur nuwun kanggo platform iki kanggo mbabarake piwulangku.

Antony Raj Jayamani dadi pengikut saka LinkedIn - Dubai City Company
Antony Raj Jayamani dadi pengikutku saka LinkedIn

Apa Antony milih Dubai?

Ora ana tembung sing bisa nerangake babar pisan lan Dubai. Akeh expats saka India sing ngunjungi Dubai paling ora kaping 2 lan muga-muga bisa urip lan bisa kerja ing kana. Kabeh mung sampurna lan apik. Rasane kaya Langit ing Bumi.

Dadi akeh wong sing seneng. Kita kabeh pengin negara-negara omah bakal katon kaya Arab Arab Emirat. Saliyane, dikelola dadi Pamimpin Dubai tindakake minangka conto Kepiye dheweke kudu karo warga. Dubai duwe saindenging jagad iki. Oh, Dubai apa sing Apik Panggonan nglampahi gesang ing. Kita kabeh kepengin supaya bisa nemokake Proyek ing kana minangka Desainer Acara utawa manajer.

Ana akeh Positive Energy ana!

Dubai minangka kutha ing business, ning yen wis ngomong kaya ngono yen sampeyan mabur menyang Dubai lan nyambut gawe ing kene. Sampeyan ora bakal rumangsa kesepen, wong-wong seneng banget, duwe pendidikan lan liya-liyane. Kanggo miwiti karo pamburu kerja bisa uga angel, amarga kompetisi ing pasar saiki. Lan sing nyebabake wong milih posisi kanthi bijaksana lan wong sing wis berpengalaman mesthi luwih disenengi kanggo karir sing luwih apik.

Lan déné segara bakal meh ora santai, dadi yen sampeyan luwih becik nyiyapake dhewe kanthi becik, paling ora bisa kerja supaya sawetara perusahaan bisa nyedhiyakake jumlah jumlah dhuwit tinimbang menehi jumlah sing akeh kanggo nyewa profesional pertengahan, lan nalika sampeyan goleki kerja ing Dubai dadi manawa saka situs web asli. Sawetara situs web bogus bisa uga sampeyan jebol ing ngisor swiwine lan njaluk dhuwit, dene uga ana dhuwit ora ana perusahaan bakal njaluk dhuwit kanggo kabeh jenis rekrutmen.

Dubai iku ora gampang kanggo njaluk karir sing dikarepake

Luwih penting, aku bakal ujar manawa dudu gampang ndharat karo pakaryan sing dikarepake, luwih milih posisi peringkat sing cocog karo industri sing sampeyan seneng. Banjur sawise rampung kontrak pisanan karo dheweke coba aplikasi jabatan liya ing UAE. Lan sampeyan mesthi bakal entuk posisi sing dikarepake sawise sampeyan duwe conto pengalaman ing Dubai.


DUBAI, cah wadon mata kula, sampeyan Dream, Unique, Bnyatane,
Amazing lan Inspiring.

DUBAI, cah wadon 'mripate, sampeyan sing ngimpi, unik, ayu, apik lan inspirasi.
Kita kabeh Tresna Dubai City!

Dubai iku salah siji sing paling akeh kutha bisnis saiki ing Timur Tengah. Iku gabungan saka Indian lan Pakistani, liyane, Iranians lan filipino ekspatriat. Kutha iki minangka lingkungan modern, futuristik lan inovatif lan papan panggonan kanggo meh kabeh populasi.

Mesthine luar biasa ndeleng macem-macem budaya ing sak panggonan banjur tekan ngerti budaya Arab sekaligus.

Ana akeh papan ing kutha kanggo njelajah lan seneng-seneng. Dina iki kita bakal nemokake restoran lan bar. Wilayah sing apik banget yaiku Dubai Marina, area sing kebak restoran lan bar sing apik banget kanthi tampilan hotel sing éndah Burj Al Arab. Sampeyan bisa ngrasakake lingkungan eksotis Arab nyoba jajanan Arab khas nalika duwe shisha-piranti udud lokal kanthi rasa liyane. Barista minangka papan kaping pindho sing lengkap karo bar lan kafe sing apik sing bisa disenengi nyampur karo akeh wong ing saindenging jagad lan duwe wektu sing apik.

Ana akeh perkara sing kudu ditindakake ing Dubai

Panggonan kaping telu yaiku klub Armani ing Burj Khalifa. Klub apik kanthi lingkungan sing apik, musik sing apik lan koktail sing enak. Lan aja lali Gurun. Yen sampeyan durung mlebu gurun banjur sampeyan durung menyang Dubai. Arep a Safari gurun minangka salah sawijining pengalaman paling gedhe. Mlumpat karo mobil buggy ing pasir, nunggang unta, duwe nedha bengi nalika nonton tarian Arab yaiku pengalaman ora iso dilupakan sing kudu dilakoni nalika ngunjungi Dubai.

Nanging babagan iki, aku bakal mbukak ing artikel sabanjure ing endi kita bakal nemokake ara-ara samun lan apa sing arep didol ing Dubai. Iki minangka kutha sing ndhelikake supaya akeh panggonan lan acara sing kaget kanggo njelajah. Dubai minangka salah sawijining kutha sing paling menarik lan sregep.

Tinggal disetel kanggo petualangan sabanjure!

Dubai dikenal minangka kutha bisnis, déné wis ujar manawa Jutaan wong mabur menyang Dubai kanggo kerja utawa bisnis cilik lan ora bakal rumangsa sepi dadi omah sing nomer loro. Wong-wong padha banget grapyak, sinau lan akeh sing kudu ditemokake ing Dubai.

Ing Dubai, United Arab Emirates

Apa sing nggawe Dubai dadi populer?

Dubai saya suwe saya mundhak, nganti pirang-pirang taun suwene saya suwe saya ganti, Expo 2020 luwih dhisik, nanging luwih saka negara 190 bakal melu ing Oktober 2020. Sawise mbangun Metro ing Dubai, nggawe lelungan kanthi gampang, lalu lintas abot ing dalan dadi bosen lan wong milih metro tinimbang nyekel bis utawa taksi, liyane saka Dubai nduwe arsitektur modis modern lan pemandangan malam sing nyenengake, akeh restoran sing kudu dipilih wong ing Dubai dadi panganan gedhe-wektu, sampeyan bisa nyoba akeh masakan kanggo kabeh ndonya.

Dubai uga dikenal minangka salah sawijining kutha paling aman ing donya, déné tingkat angkara luwih murah, lan Dubai minangka siji-sijine kutha ing saindenging jagad sing duwe Supercar Eksklusif, mula bali ing wektu wong ing Dubai tresna banget mobil, supaya luwih menarik ing Dubai polisi wis nambah supercar menyang armada sing kalebu Buggati, Aston Martin, Rolls Royce, lan liya-liyane. Dubai uga kondhang dadi hub Celebrity, dene pirang-pirang Movie Festival, Upacara Penghargaan kedadeyan saben wulan.

Para aktor ing saindenging jagad tresna kanggo Dubai lan alamat minangka omah nomer loro, dheweke teka ing kene kanggo blanja, ketemu lan greets karo penggemar lan kanggo njupuk film utamane ing lokasi Breathtaking kaya Burj Khalifa, Burj Al Arab, lan Pantai Jumeirah, Loro saka showbiz, Sithik-sithik kita ngerti yen Dubai nindakake amal kanthi skala sing luwih gedhe, wong-wong ing kene percaya yen nuduhake bakal ngrawat, dheweke cenderung mbantu Poor terus, kapan yen dheweke nemoni cacat apa wae nganti tekan wektu kanggo mesthekake yen aman.

Direktur Dubais HH Sheikh Mohammed bin Rashid al Maktoum lan aktor Hollywood, Tom Cruise
Panguwasa Dubai HH Sheikh Mohammed bin Rashid al Maktoum lan aktor Hollywood Tom Cruise (Arab Business)

Dubai mung digawe kanggo para pencari kerja?

Wong golek proyek ing Dubai bisa manggon lan mangan gratis ing sawetara panggonan, dene wong-wong Dubai wis tuku tangane kanggo mbiyantu golek tenaga kerja akeh sing bisa, wong bakal mbayangake yen pancen gratis, ora kanggo kabeh wong nalika aku ujar gratis, ana sawetara masarakat khusus sing nambani wong sing golek proyek kanthi becik, Iki nuduhake manungsa ing wong sing nyoba nulungi wong mlarat.

Utawa malah yen sampeyan kudu manggon ing ruang sarjana sampeyan duwe akeh pilihan kanthi rega murah kanthi layanan kekacoan, ana asrama uga ana ing sawetara papan jobseeker bisa ninggalake sakcepete gumantung karo Visas sampeyan, sadurunge sampeyan mabur menyang Dubai, kudu nindakake riset sing tepat kanggo wong sing ngerti dheweke dadi wong asing ing kutha kasebut, kanggo wong sing duwe kanca utawa kulawarga bisa gampang sesrawungan.

Sampeyan uga kudu ngerti aturan lalu lintas Dubai, ati-ati nalika nyebrang wong tuwa, sampeyan bakal mbayar dhendha banget amarga ora nuruti aturan kasebut, mbuwang sampah ing dalan, luntur ing dalan gedhe sampeyan bakal nemoni masalah, dadi waspada lan ngindhari kegiatan kasebut. mesthi kudu nggawa salinan visa dadi ing sisih luwih aman amarga polisi bisa njaga sampeyan supaya ora nyimpen dokumen sing dibutuhake nganti sampeyan duwe ID Emirat, sing sampeyan bakal entuk sawise sampeyan entuk pakaryan, iki sawetara lan dont.

Kita mesthi seneng numpak kapal! DUBAI, gadis mata saya, panjenengan damel Dream, Unik, Indah, Menakjubkan, Inspiratif.

Carane miwiti nggoleki proyek ing UAE?

Kanggo miwiti karo pamburu kerja bisa uga angel, amarga persaingan ing wong-wong sing dipimpin pasar iki milih posisi kanthi bijaksana, ana wong saka macem-macem negara sing duwe bakat, katrampilan lan wong sing wis cukup pengalaman bakal diwenehake luwih disenengi.

Dadi, saliyane iku bakal luwih santai, dadi yen sampeyan luwih becik disiapake kanthi apik paling ora siap saengga sawetara perusahaan bisa nawarake jumlah bebrayan tinimbang nglebokake jumlah akeh kanggo nyambut profesional agawe, lan sawetara rekrut uga nglacak wong golek kerja ing Kuwait.

Freshers khusus, loro saka iku yen sampeyan golek proyek ing Dubai yakin situs web asli, sawetara situs web bogus bisa uga jeblug sampeyan ing ngisor swiwine lan njaluk dhuwit, dene ora ana perusahaan sing njaluk dhuwit sembarang jenis recruitment yen sampeyan nemokake ing salah sawijining kahanan iki kudu waspada.

Kanggo ngindhari kegiatan kasebut, sampeyan kudu mesthekake Google kantor lan maca ulasan kanthi online supaya luwih yakin lan sampeyan uga bakal nemokake sawetara agen kerja dheweke ngatur wawancara kanggo calon sing mumpuni kaya proyek latar mburi sampeyan lan njaluk persentase gaji pisanan sampeyan nalika mlebu surat tawaran, iku pancen jujur, amarga dheweke uga duwe hubungan karo perusahaan dheweke nggawe proyek sampeyan luwih gampang, dadi dheweke sejatine ora kuwatir karo penipuan ing kene kaya saiki ing kene kanggo mbantu Freshers.

Gunakake situs mung sah ing Dubai!

Sampeyan uga bakal weruh Layanan Distribusi CV ing UAE , Aku kanthi pribadi nyaranake supaya ora milih salah siji amarga dheweke mung nyebarake CV sampeyan kanggo email email umum perusahaan acak sing bakal ditemokake situs web utawa akun LinkedIn, dene sampeyan uga bisa nindakake perkara kasebut kanthi nemokake id email ing situs web ing ngisor iki.

Saiki ing UAE Nggawe portal palsu wis dadi perkara, ngasilake penghasilan liwat wong sing ora salah, wong-wong sing teka saka kutha sing beda-beda wong-wong mau tiba ing sworo cangkem, tanpa mikir yen mbayar dhuwit palsu ngarepake pakaryan kanggo ngasilake, sithik wae dheweke ngerti babagan penipu iki, Dubai mesthi nglacak wong-wong kasebut lan ngirim pesen tandha ing saindenging UAE kanggo nylametake wong saka kegiatan penipuan ing Dubai.

Ndhuwur kabeh aku bakal ujar ora gampang nampa dhuwure kerja, luwih milih posisi peringkat sing cocog karo industri sing sampeyan seneng, sawise rampung kontrak pisanan karo dheweke coba aplikasi jabatan liya lan miwiti riset sampeyan sampeyan mesthi bakal entuk posisi sing dikarepake, pengalaman mulang sampeyan akeh perkara, bakal nambah kapercayan, sampeyan bakal ngembangake katrampilan kerja lan liya-liyane. Kajaba iku, ngrewangi wong liya, nggawe jaringan, ketemu wong anyar saben dina golek pitulung kanggo wong-wong mau lan sampeyan mesthi bakal entuk proyek ing Dubai, UAE.

kesimpulan

Oalah, Yen ana proyek sing cocog karo profil sampeyan, coba coba tekan HR manager ASAP. Sampeyan kudu siap menehi layanan ing dodolan & pemasaran / layanan perawatan pelanggan / Toko pakaryan utawa apa wae sing cocog karo pakaryan sing diwenehake marang sampeyan.

Paling akeh Ngimpi ekspatriat yaiku kerja ing Negara GCC kanggo ngedongkrak karir kesempatan. Lan sampeyan kudu bisa uga bisa milih ing endi wae ing negara-negara Teluk kayata Dubai / Qatar / Oman / Abu Dhabi / Bahrain / Kuwait etc.

Anggere dheweke nawakake kerja ing wilayah Teluk. Dadi, yen wis nglamar kerja ing portal online sajrone taun 4 / 5 pungkasan, tanpa ana asil. Coba kenek sethithik. Unggah resume kanggo tim kita lan mulai nerusake kanggo nanggepi respon positif saka "Dubaicitycompany".

Kanggo wektu aku urip ing Dubai, dianggep dadi omah
Swara-wanci taun kepungkur aku mudhun menyang balunge.

Dubai ora tau dianggep cacat.
Saben menit sing digaji.

Iku kaya nonton wanita enom blossoming menyang wong wadon apik
Ireng & wong kulit putih, enom lan tuwa, kabeh giliran nonton denda iki wong wadon tuwuh.

Kaya segara sing puguh ngrangkul pesisir.
Dubai nggawa kabeh katresnan ing ngarep.

Dubai City Company - Crita Tinggal ing UAE saka Antony Raj Jayamani dadi pengikut saka LinkedIn

Mangkat menyang Dubai ..

Kesempatan gedhe nunggu sampeyan!.

- Lulusan seger? Sampeyan bakal dadi bintang raksasa.

- Mid-karir? Kulawarga sampeyan bakal aman ing budaya nurturing kita.
- Senior? Wektu kanggo ngasilake mupangat ahli keahlianing umur.

Ora preduli ing endi saiki kita yakin sampeyan bisa nggawe prabédan dina iki kanthi gabung karo kita ing Dubai. Kutha sing apik banget- ing ngendi ara-ara samun ketemu langit lan Inovasi ndadékaké layanan - minangka omah sabanjure, langkah sampeyan gedhe.

Teka lan dadi bagian saka Kota sing asli dibangun liwat pirang-pirang kepanasan kulawarga, kabungahan, kesusahan, ketahanan lan pengalaman gubernur kanggo ngrampungake landasan dhasar sing apik kanggo kabeh wong lanang lan wanita sing rajin.

Gabung kita dina iki!

Muga-muga sampeyan bakal nemtokake kaya Antony Raj Jayamani dadi pengikutku saka LinkedIn teka ing Uni Emirat Arab. lan Dubai City Company ketemu pangarepan ing syarat-syarat nyedhiyakake panuntun kanggo makarya lan urip ing Timur Tengah.

Tindakake Dubai City Company ing LinkedIn kaya:
Antony Raj Jayamani dadi pengikutku saka LinkedIn!

Uga Priksa: Multilanguage Guides for Expats

Perusahaan DCC saiki nyedhiyakake informasi kanggo expats. Tim kita mutusake kanggo nambah informasi kanggo saben basa kanggo kita Proyek ing Dubai Guides. Dadi, kanthi dipikirake, sampeyan saiki bisa entuk Panuntun, tips lan Employment ing United Arab Emirates nganggo basa sampeyan dhewe.

Mangga pilih formulir sing bener
iklan
Dubai City Company
Dubai City Company
Sugeng rawuh, matur nuwun kanggo ngunjungi situs web lan dadi pangguna anyar layanan sing apik tenan.

Ninggalake a Reply

Mangga Mlebu kanggo komentar
langganan
Menehi saran saka
Ngunggah CV
50% Diskon
Ora hadiah
Mbesuk maneh
Meh kabeh!
Tiket Tiket
Proyek ing Dubai!
Ora Hadiah
Ora ana luck dina iki
Meh kabeh!
Preian
Ora hadiah
Accommodation
Entuk kasempatan sampeyan kanggo menang Proyek ing Dubai!
Meh kabeh wong bisa ngetrapake Lottery Proyek Dubai! Ana mung loro syarat kanggo nduweni UAE utawa Qatar Employment: Gunakake Dubai Visa Lottery kanggo ngerteni kanthi mung sawetara klik yen sampeyan layak kanggo Visa Pakaryan. Sembarang ekspat manca, sing dudu warga negara UAE, mbutuhake visa pendhudhuk lan bisa kerja ing Dubai. Kanthi lotre, sampeyan bakal menang Visa Karesidenan / Pakaryan sing ngidini sampeyan bisa kerja ing Dubai!
Yen menang proyek ing Dubai, sampeyan kudu ndhaptar rincian.