50% Diskon
Ora hadiah
Mbesuk maneh
Meh kabeh!
Tiket Tiket
CV gratis!
Ora Hadiah
Ora ana luck dina iki
Meh kabeh!
Preian
Kirim Resume!
Accommodation
Kanggo Gratis! - Entuk kasempatan sampeyan menang Proyek ing Dubai!

Meh kabeh wong bisa ngetrapake Lottery Proyek Dubai! Ana mung loro syarat kanggo nduweni UAE utawa Qatar Employment: Gunakake Dubai Visa Lottery kanggo ngerteni kanthi mung sawetara klik yen sampeyan layak kanggo Visa Pakaryan. Sembarang ekspat manca, sing dudu warga negara UAE, mbutuhake visa pendhudhuk lan bisa kerja ing Dubai. Kanthi lotre, sampeyan bakal menang Visa Karesidenan / Pakaryan sing ngidini sampeyan bisa kerja ing Dubai!

Yen menang proyek ing Dubai, sampeyan kudu ndhaptar rincian.