proyek ing dubai kanggo wong manca
Proyek ing Dubai Kanggo Wong Asing
Juli 27, 2018
proyek ing dubai mall
Proyek ing Dubai Mall - Ndhaptar kanggo Karir Top ing UAE!
Agustus 7, 2018
Tampilake kabeh

Proyek ing Mumbai - We are hiring in India!

Dubai Blog for Expats - Dubai'de iƟler
Hubungi Kami!

Proyek ing Mumbai

Proyek ing Mumbai kepiye nemokake? Minangka fakta, perusahaan kita duwe akeh proyek golek saka India. Dadi, kanthi dipikirake, kita wis mutusake mbantu kabeh. Ing wayahe, tim kita wis nyedhiyakake informasi lengkap. Ing cendhak carane njaluk lapangan kerja ing wilayah Mumbai. Kita uga mbanding Mumbai menyang Dubai. Lan ing pikirane, kita ngarep-arep bisa mbantu wong sing golek dhasar. Lan anggere nggoleki proyek nganggo tips kita. Temtunipun, tiliki pakempalan ing Wilayah Mumbai. Fokus utama kita bakal Proyek ing Mumbai. Lan beda antarane jinis lowongan. Ndaftar rincian sampeyan karo India paling apik Situs web. lan nggoleki carane miwiti karir ing India. Ing sisih liyane, kita ngundang wong saka India kanggo gabung karo perusahaan kita tawaran anyar sing dianyari.

ana eksekutif sing akeh pendhidhikan. Lan kanthi iki, tim kita mulai nyelehake pirang-pirang titik lan artikel. Tuladhane dhaptar lengkap situs proyek ing Mumbai. Uga tips kanggo golek tenaga kerja saka Mumbai. Kajaba iku, proyek paling apik sing ditawakake ing India. Apa saiki kasedhiya ing kutha paling gedhe kayata Mumbai. Iki sebabe tim kita nggawe artikel iki muga-muga menehi kawruh sing cukup. Cukup kanggo nuduhake sampeyan kemungkinan kerja ing Mumbai. Ing sisih liyane, ana kemungkinan gedhe. Kanggo eksekutif ing India kanggo nggawe urip sing luwih apik ing Mumbai. Mulane aku nyoba ngajari sampeyan ing ngisor iki.

Perusahaan rekrutmen nyewa ing Mumbai

Kita saiki duwe sawetara perusahaan saka India. Lan kita ngarepake pindhah menyang pasar kerja India. Tim kita kepengin nampa resume saka Mumbai. Lan wong sing duwe dhasar wilayah iki. Mesthi bisa njaluk proyek karo perusahaan kita. Amarga kanggo maksud nggoleki proyek. Recruitment kita perusahaan paling dhuwur ing India. Dadi, wong sing golek proyek anyar manawa pengin layanan rekrutmen. Awit kita miwiti proyek rekrutmen ing India. Tim HR kita wis ngowahi perusahaan kita. Salah sijine conto yaiku agensi penyewaan internasional utamane kanggo wilayah Mumbai.

Wiwit pungkasan taun 20 Mumbai kutha metropolis. Dadi banget tujuan populer kanggo eksekutif manajemen. Amarga akeh European lan perusahaan UAE duwe industri booting. Ing kahanan kasebut, kita dadi pamburu karir. Kita nyoba kanggo mecah Manajemen HR menyang perusahaan bisnis internasional. Lan mesthi ibukutha kutha bisnis ing donya India. Dadi cukup populer. Kajaba iku, perusahaan-perusahaan terkemuka. Anjog kanggo tambah popularitas karo ekspatriat. Utamane saka kabeh ndonya.

Nganti wektu saiki, Perusahaan Kutha Dubai. Ngewangi wong sing golek dhasar saka India. Lan kita nunggu CV panjenengan. Mung golek proyek anyar. Bisa ngunggah CV menyang situs web kita. Lan ngenteni proyek anyar ing Mumbai. Kutha Mumbai ing temtu paling ndhuwur kanggo kerja. Minangka pikiran iki, wong-wong India paling kutha kosmopolitan kanggo kerja. Kutha iki nduwe pedunung sing akeh. Iki sababe kita ngemot wong ing lowongan anyar lowongan kerja saben dina. Ora mung kerja ing kutha iki apik. Nduweni gaya urip sing energik kanggo warga. Sakdurungé, perusahaan kita nyedhiyakake luwih saka telung Úwu jebul para pencari kerja ing Mumbai.

Ngendi kita bisa mbantu sampeyan entuk lapangan kerja?

Paling akÚh wong sing manggon ing kutha paling gedhé. Kutha paling nyenengake yaiku Mumbai. Amarga kutha iki nduweni keragaman lokasine. Kajaba iku, urip cukup becik lan ing tingkat dhuwur. Ana kemungkinan tanpa wates. Utamane kanggo wong sing golek proyek. Saka a bagean liyane saka Kutha. Kanggo golek pagawean ing Mumbai. Sampeyan kudu ngobrol karo wong sing duwe pengalaman bisnis sing beda-beda. Kanthi status sosial sing dhuwur uga, pengetahuan finansial lan budaya. Iki bakal temtunipun mbantu sampeyan nggayuh manajer HR sing tepat.

Umume, tim kita kerja ing saben level manajemen. Sawetara kasus, kita mbantu lelungan. Lan coise karo wong golek proyek. Nggawe perusahaan kita meh siji sing paling populer kanggo wong India. Dadi, kita kene kanggo mbantu sampeyan karo kutha paling dhuwur ing jagad iki. Perusahaan kita nggarap macem-macem pencari kerja. Saka lulusan seger nganti manajer senior. Ora ono gunane agama sampeyan. Utawa apa pengalaman sing wis disorot ing pengalaman sampeyan ing Mumbai. Kita siyap nyelehake meh kabeh wong golek karir.

We are konsultasi kerja ing Mumbai

ana akeh lowongan sing ditawakake. Utamane kanggo manajer sing berkualitas. Uga eksekutif IT lan pemasaran. Amarga tujuane yaiku nggawe urip anyar ing Mumbai. kita tim digunakake uga karo ekspatriat. Lan akeh wong sing ngarepake, kanggo mandheg kanggo arah karir anyar. Minangka pikiran, kita manggonake ing zona comfort kasebut. Lan mesthine, sing bakal nulungi dheweke ngalami prestasi karir anyar.

Sajrone sampeyan basis ing India. Tim ahli kita, manggon ing peran anyar. Ing tingkat anyar nawakake proyek. Banjur sampeyan bakal maju ing ngarep Mumbai kemajuan karir. Dadi, tim HR kita mesthi janji menehi pengalaman ekspat. Lan proyek nawakake sing ora bakal dilestarekake ing Mumbai.

Top jobs in Mumbai sampeyan kudu nglamar!

Lowongan Kerja No.1 in Mumbai

Minangka eksekutif akun, ana sawetara tugas kanggo ngatur saben dina. Contone, menehi informasi keuangan. Ngatur laporan rinci lan nyedhiyani Manajemen. Kajaba iku yen bakal ditindakake kanthi cara sing rinci. Akuntan kudu nindakake riset kanggo laporan. Lan banjur nganalisa data akuntansi. Lan pungkasane nyiyapake laporan lan dikirim liwat email. Pakaryan iki cukup angel ngatur. Amarga ing kene ana wong kudu nyiyapake sawijining aset. Priksa manawa tanggung jawab disusun. Kajaba iku, nyusun lan nganalisa informasi finansial. Lan ing wektu sing padha. Sampeyan kudu priksa manawa transaksi keuangan lan dokumen mesthi bener.

Lan saben minggu, uga kaping pindho. Ing tim manajemen kudu ngringkes status finansial saiki. Pungkasane tanpa tundha ngempalaken informasi sing wis dikirim. Kanthi iki, meh ing papan sing nyiyapake neraca. Lan yaiku bagean sing paling ala kanggo gawean kasebut. Amarga ora nate bisa salah. Mung amarga pratelan untung lan rugi. Dheweke ora bisa salah. Lan manawa laporan liyane digawe saksama.

No.2 Back office jobs in Mumbai

Pakaryan kantor bali minangka jinis kerja liyane. Dadi, yen sampeyan kepengin ngobrol karo wong liya. Babagan jinis karir. Sampeyan kudu ngobrol karo eksekutif bisnis sing akeh pengalaman. Contone ing manajer kantor ngarep. Amarga dheweke bisa uga duwe tips sawetara kanggo sampeyan. Sing paling populer yaiku operasi kerja admin uga Kantor ngarep kanthi posisi entri data. Ana uga akeh ruang kanggo Freshers minangka koordinasi resepsi lan perawatan pelanggan ing operasi kantor mburi.

Karir kantor bali ing kutha Mumbai. Umumé kalebu ing wilayah perusahaan gedhe. Lan ing sisih negatif, karya kaya iki ora ngasilake bathi. Ing cara perusahaan ndeleng iki ing karyawan. Lan posisi iki ora bisa dideleng para pamilik bisnis utawa manajer senior. Ing tangan liyane, nyedhiyakake dhukungan lan administrasi sing penting banget. Utamane kanggo administrasi kantor senior. Karir kantor bali ing Mumbai bisa uga duwe sawetara peran. Contone, wong bisa karya ing departemen kaya teknologi informasi. operasi perusahaan. Uga HR, akuntansi, lan tundhuk.

No.3 Bank jobs in Mumbai

Karir ing Perbankan ing Mumbai. Temtunipun saged bisa kanggo golek proyek anyar. Ing ngisor iki tim kita wis ngirim 10 Banks. Minangka prakara, sampeyan kudu miwiti karo bank dinamis. Ing tangan liyane, papan kerja kudu gawe tim sing semangat kanggo nggarap. Lan ana kemungkinan gedhe kanggo wong golek proyek India. Amarga perusahaan finansial India nyewa Internasional. Dadi, anggere sampeyan dadi karyawan. Bank kasebut bisa ngirim sampeyan minangka ekspat menyang Dubai. Utawa malah menyang Amerika Serikat lan Kanada. Ing tangan liyane, Buruh profesional India. Tekad kanggo nggayuh visi kanggo karir dhewe. Lan mesthi miwiti lapangan kerja karo Bank-bank India kelas internasional.

Filosofi bisnis perbankan adhedhasar nilai-nilai sing kuat. Salah siji conto yaiku keunggulan operasional. Kajaba iku, fokus pelanggan sing sampurna karo sales cross. Ing sisih positif, nuduhake sisih positif produk perbankan. Lan manawa sing paling penting kanggo karir perbankan yaiku kepemimpinan. Contone, ngatur kreatifitas wong lan tugas saben dinane uga kelestarian. Dadi, perusahaan kita, kanggo alasan iki, yaiku berkomitmen kanggo mbantu sampeyan nyewa. Lan nganggo pikiran iki, ngembangake kawruhmu. Menapa malih, nyemangati lan njaga tiyang ingkang paling saé ing industri perbankan India. Mangga mirsani ing ngisor iki kanggo proyek perbankan ing Mumbai.

Situs web Karir 10 Paling Top:
No.4 Data entry jobs in Mumbai

Data entri lapangan, umume digunakake, jinis karir liyane kanggo wong India. Perusahaan kita, ing tangan liyane, nambahake jinis pekerjaan ing dhaptar kita. Posisi entri data umume nganggo anggota staf sing kerja ing perusahaan kasebut. Mesthi wae iku cukup proyek mboseni. Tanggung jawab utama yaiku ngetik utawa nganyari data menyang sistem komputer. Banjur mesthekake dianyari lan diselehake kanthi bener. Umumé, data sing diwenehake dening manajer. Umume kasus mlebu komputer. Lan ing 90% teka saka dokumen kertas. Uga email lan lapuran ing papan. Dadi, iki kesempatan sing sampurna kanggo buruh trampil sing kurang. Uga, staf sauntara bisa nindakake minangka tugas saben dina.

Para pencari kerja utamane yaiku siji ing wiwitan karir. Miwiti ing posisi dhasar kanthi lowongan kerja data. Lan nggunakake keyboard sing bakal dadi rutinitas saben dinane. Ing sisih negatif, ana scanner optik sing kudu digunakake kanggo nyelehake perekam data. Posisi ing enem wulan pertama njupuk akeh upaya. Lan mesthine siswa sing wis lulus anyar nemokake posisi iki cukup mboseni. Dadi, tim kita tansah menehi saran kanggo proyek anyar ing India. Nanging proyek iki kudu ditambahake mung kanggo siswa sing durung lulus. Amarga wong-wong sing duwe pengalaman apik, bisa uga cukup angel ngatasi. Lan tanggung jawab ora kurang. Minangka kabeh kudu disiyapake kanggo struktur perusahaan sing apik.

No.5 Government jobs in Mumbai

Ing nomer lima, kita entuk proyek Gov ing Mumbai. Iki jenis pakaryan biasane kanggo eksekutif sing berpengalaman. Ing tangan liyane, golek sing paling anyar Pemerintah proyek ing Mumbai. Bisa dadi tugas sing nggegirisi. Ing sisih positif, ana tawaran proyek kanggo gelar pass 10th / 12th. Kajaba iku, kesempatan karir apik kanggo kesempatan jangka panjang. Akibaté, spesialis IT-Software dibutuhake kanggo kontrak jangka panjang. India pemerintah sing nawakake lowongan kerja minangka engineering uga eksekutif diplomatik. Dadi, ing kahanan kasebut, para pencari kerja bisa milih saka pirang-pirang kesempatan kerja ing kategori Pemerintah.

Situs web perusahaan uga nulis babagan kaca proyek Govt. Lan kanthi iki, kita kepengin duwe pandhuan kanggo kabeh wong golek kerja saka Mumbai. Umumé, Minangka kabeh-wektu, tim ngempalaken sumber daya kanggo calon. Kajaba iku, pangguna kita nggolek pekerjaan kaya saben dina. Salaminipun wong nggunakake situs proyek. Mesthine nemokake sumber informasi sing penting babagan proyek Pamrentah ing Mumbai. Minangka prekara, kita uga nggoleki nemokake wong golek pakaryan. Kanggo bukaan anyar ing Sektor Pamaréntah Maharashtra. Ana kemungkinan gedhe ing kana. Pakaryan Pemerintah Pusat, umpamane, UPSC lan SSC tuwuh ing latar. Anyar kesempatan akeh saben dina. Lan ing latar mburi negara Govt peduli karo KPSC lan MPPSC. Sing loro siap nyewa kanggo calon fresher ing India.

Apa padha karir lan kekuwatan pemerintah?

Uga, yen kita entuk tawaran proyek standar. Pakaryan pamrentah kudu entuk apa wae. Situs kerja minangka panggunaan sing paling apik kanggo tujuan rekrutmen. Utamane mandheg pinter kanggo proyek pemerintah rekrutmen paling anyar. Tim kita ngliwati macem-macem industri lan sektor ing India. Dadi, goleki mbayar paling dhuwur govt jobs in Mumbai. Makarya ing organisasi pamrentah, iku kudu ngatur. Wiwit lapangan kerja anyar, mula bakal diwiwiti. Ing salah sawijining organisasi pamrentah. Status pribadi sampeyan wis diwiwiti munggah lan tingkat prestise bakal tuwuh.

Ana sawetara kesempatan kerja pemerintah Mumbai sing kasedhiya kanggo calon. Umumipun, latar belakang pendidikan sing beda bisa nulungi masarakat supaya entuk tenaga kerja. Malah kerja ing Tentara India utawa perusahaan kontraktor bisa nyebabake penawaran kerja kaya iki. Ing sisih positif maneh, positip utama proyek pemerintah iki saya gedhe. Contone, akeh pakaryan nawakake kalebu gaji gaji dhuwur. Tansah wektu, tanpa wektu tundha. Latihan lan akomodasi gratis nalika simposium lan latihan. Ing sisih negatif, kurang fleksibilitas ing karya. Nanging aspek utama yaiku keamanan proyek sing sampurna lan fasilitas sawise pensiun. Lan manawa pensiun apik sawise wektu tartamtu. Ing kasus paling akeh, taun 25 nganti pensiun.

Tipe Career lan lowongan lowongan kerja?

Umumé, umume kerja Govt ing kutha Mumbai kanthi apik. Umume lowongan kerja mbayar luwih saka padha karo proyek pribadi. Iki entuk nilai, entuk tawaran pemerintah sing dibayar paling dhuwur. Katon banget nanging ora mokal utamane ing Mumbai. Contone, kita wis nyelehake pirang-pirang lowongan kerja ing pemerintah.

  • Makarya minangka eksekutif layanan sipil
  • Komisi layanan umum negara
  • Air India Chemicals worker
  • Eksekutif minangka pupuk Ltd
  • Universitas Mumbai minangka profesor
  • Dosen Pemerintah utawa Ilmuwan Govt
  • Layanan pertahanan kayata Tentara, Angkatan Laut lan jaga pesisir
  • Manpower manual for Indian Railway
  • Pakaryan insurance banking
  • Indian Govt Doctors and nurses

Nanging, paket kerja sing dibayar kanthi ora kabetulan. Wong anyar kudu nyekel tangane lan entuk upah. Umume ngomong, kanggo entuk status sosial sing apik ing antarane masarakat terpelajar India. Wong anyar kudu ngrampungake sawetara kursus lan latihan. Semalat, akeh wong-wong mau luwih angel tinimbang sing sampeyan ngarepake. Utamane karo pengalaman lac ing awal. Bisa uga nimbulake pekerja anyar kanggo njupuk ujian mlebu saben taun. Dadi karyawan sing sukses ing Mumbai. A wong kudu miwiti persiapan kanggo lowongan jinis iki sawetara taun luwih awal.

No.6 HR Career in Mumbai

Minangka spesialis sumber daya manungsa. Ing saben perusahaan, sampeyan bakal entuk akeh ruang sing luwih dhisik. Kajaba iku, lowongan iki nduweni budaya unik dhewe. Amarga kerjane karo manungsa karo manungsa. Kanthi dipikir iki, ngobrol pasuryan kanggo ngadhepi lapisan kaya idea sing cerdas. Amarga sampeyan bisa kalebu nilai-nilai saka wong sing diwawancarai. Uga priksa manawa visi dibandhingake karo cita-cita lan norma. Utamané kanggo posisi manajemen ing perusahaan. Sadurunge surat kerja bakal ditanggepi. Wong perlu mriksa basa sing digunakake kanggo karyawan mangsa. Amarga kudu ngetrapake pedoman bisnis.

Ing sisih positif, sawetara perusahaan sing duwe sistem lan kabiasaan. Lan ing atine, klompok wong sing nuduhake ide sing padha bisa kerja sama. Salah sawijining perkara utama nalika nggarap posisi iki. Apa temtunipun ngembangake karyawan SD. Ing sawayah-wayah, manajer anyar ngembangake lan ngatur budaya perusahaan kabeh. Eksekutif HR ing Mumbai mundhut karyawan anyar sing ngupaya India. Uga njaga keuntungan lan payroll ing sawetara kasus.

Ing sisih liya, mediasi sajrone konflik lan melu latihan lan pangembangan. Dadi dudu tugas sing gampang kanggo ngatur utamane ing India. Nanging Peranan sumber daya manungsa minangka inti sukses perusahaan. Lan ana prakara apa sing bakal kelakon. Wong sing tanggung jawab kanggo nyewa wong anyar ing perusahaan kasebut. Mesthine, duwe pengaruh kuwat saka perusahaan vision and development ing mangsa.

Apa sing utama tanggung jawab saka Spesialis sumber daya manusia?

Sumber daya manusia / HR / duwe spesialis utawa posisi manajemen. Lan mesthine, tugas sing paling tanggung jawab yaiku recruiting lan langsung screening CV. Priksa manawa mriksa latar mburi wis rampung. Banjur Interviewing lan manggonake potensial buruh. Saliyane, yen perusahaan njupuk manajer. Eksekutif HR tansah menehi saran ekstra. Menapa malih, tansah ngertos manajer ing mangsa badhe nderek latihan. Spesialis HR/ wong sing tanggung jawab. Temtunipun, cenderung fokus ing area pembangunan tunggal.

Contone, recruiting lan pelatihan. Biasane, iku mung syarat minimal sing bakal ditangani. Utamane ing kutha gedhe kayata Mumbai. Ana sawetara wilayah lan tugas sing kudu ditindakake sanalika bisa. Perusahaan cilik ing kutha Mumbai. Biasane duwe siji utawa loro Manajer HR utawa staf. Ing tangan liyane, perusahaan gedhe duwe eksekutif HR. Lan nyoba supaya rampung karo area lan layanan tartamtu. Dadi, kasunyatane, iku terserah yen sampeyan pengin koordinasi fungsi administratif organisasi. Dening dhewe minangka eksekutif senior. Utawa ngatur perusahaan gedhe kanthi pitulung.

No.7 Employment in IT sector Mumbai

The Pakaryan IT ing Mumbai. Dadi, ayo miwiti lowongan Dhukungan IT. Wiwit sampeyan miwiti ing jenis pekerjaan ing India. Sampeyan bakal dadi bagian saka struktur teknologi Informasi ing mesin perusahaan sing gedhe. Ing sisih liya, ana kemungkinan gedhe ing India kanggo spesialis komputer. Minangka prakara, perusahaan ndhuwur sing adhedhasar ing India. Nggolek spesialis IT saben wulan, awan lan minggu. Dadi, yen sampeyan wis makarya ing lowongan dhukungan. Pakaryan ing pakaryan IT ing Mumbai kudu makarya kanggo sampeyan.

Ana akeh kemungkinan. Miwiti minangka fresher ing proyek anyar utawa minangka operator bantuan. Ing wiwitan kudu dadi lowongan sing apik kanggo sampeyan. Ing sisih liyane, yen sampeyan duwe cukup pengalaman. Sampeyan bisa miwiti ing macem-macem sektor. Contone, ngawasi lan njaga sistem komputer. Salah sijine conto yaiku sistem Linux lan nggawe jaringan lan server. Menapa malih, njamin jaringan kerja apik. Utamane ing kantor ing organisasi.

Sektor paling sibuk yaiku garis ngarep. Amarga saben teknisi IT perlu ditangani langsung karo pelanggan anyar utawa sing ana. Lan ing kasunyatan, akeh wong, ora duwe kawruh sing cukup babagan masalah. Lan temtunipun, bakal duwe masalah teknis. Paling kesalahan sing umum digandhengake yaiku tembung sandhi, file upload utawa masalah email. Sampeyan ora bisa karir sing paling dibayar. Utamané ing wiwitan. Nanging ing wektu sing suwé, sawetara taun. Manajer IT sing tepat ing Mumbai bakal nggawe dhuwit apik.

Apa maneh bisa kanggo njaluk proyek ing Mumbai?

Situs web sing paling dhuwur ing Mumbai

Ing bagean iki, para pencari kerja temtunipun nemokake informasi menarik. Salah sijine yaiku situs web karir paling apik. Ing endi sing golek pegawe bisa nemokake majikan. Register rincian kanggo informasi sing dianyari. Lan ing latar mburi, wong golek proyek kudu ndhaptar profil kanggo tandha pekerjaan. Malah sawetara undhangan email sing gampang kanggo gabung bisa mbantu. Amarga ora ana sing ngerti kapan ana tawaran proyek potensial.

No.1 NaukriGulf jobs in Mumbai

NaukriGulf ing India. Salah siji situs web sing paling apik saka India. Ing wayahe iki salah sijine sing paling apik kanggo para pencari kerja lokal. Lan uga ekspatriat internasional kanthi pengalaman marketing. Akeh wong sing gelem nggabung. Muga bakal nemokake penawaran menarik ing Mumbai. Ing wayahe, perusahaan ngasilake pirang-pirang sektor. Kajaba iku, dhaptar perusahaan ndhuwur bisa kerja ing Mumbai.

Naukri.com Jobs in Mumbai

No.2 Olx kanggo karir ing Mumbai

liyane portal kanggo wong sing golek wong India. Iku OLX India. Kanthi Olx Mumbai uga Olx Delhi. Lan ing sisih liya, malah Olx Pune kudu mbantu sampeyan njaluk proyek. Dadi, kanthi iki, pengunjung anyar kudu dilaporake. Amarga situs web sing gratis kanggo sapa wae. Menapa malih, kathah perusahaan ngeposake lowongan kerja kaliyan tiyang-tiyang ing sedaya wilayah India. Ing sisih liyane, wong wiwit tuku lan didol. Item pribadi sing paling gampang. Nanging perusahaan saben dina nduweni penawaran anyar.

No.3 QuikrJobs Job Add

Cepet kanggo India. Kanthi iki, uga golek tenaga kerja. Ngirim profile. Ngganteni golek pagawean ing Mumbai. Saka telesales, resepsionis lan IT kanthi pemasaran. Kabeh tawaran proyek wis ana. Lan nawakake proyek anyar kasebut saka macem-macem kutha. Kabeh ing India lan pinggiran kutha karo kualifikasi MBA.

No.4 Indeed job board

Pancen, minangka prastawa, uga ana ing Mumbai. Lan iki salah siji sing paling apik ditemokake mesin ing saindenging jagad. Dadi, yen sampeyan nggoleki karir ing Mumbai. Mesthine, nduwe tampilan ing ngisor iki. Umumé, iku salah sawijining situs kerja lan pandhuan paling apik kanggo wong Pakistan lan India. Dadi, ing kasunyatan, Mumbai wis ditutupi.

Portal proyek No5 WorkIndia

Pakaryan ing India, minangka prastawa kasunyatan, makarya ing perusahaan India yaiku paling apik. Sing nggoleki proyek bisa kanggo nemokake nawakake proyek menarik. Uga ing latar ngarep, ana akeh tips wawancara. Ana uga akeh kategori proyek sing kasengsem. Uga sistem lokasi ing panggonan. Dadi, kita pancene bener maringi pitutur marang wong sing golek proyek karo perusahaan iki. Lan kirim resume menyang nawakake proyek anyar.

Papan tugas Monster No. 6

Monster India salah siji sing misuwur. Lan papan proyek paling tua. Lan iki minangka situs proyek kanggo wong sing golek dhasar ing India. Monster.com nyedhiyakake sumber karir lan rekrutmen. Temtunipun nyedhiyakake profil sing relevan kanggo manajer hiring lan sutradara nyewa. Kita yakin dheweke duwe proyek sing relevan. Contone ing Mumbai uga Delhi karo Bangalore lan Doha. Kajaba iku, padha nyewa ing Chennai, Pune, lan Kolkata.

No.7 Mumbai Jobs with Glassdoor

Glassdoor memang ana ing antarane perusahaan 10 paling dhuwur. Minangka prastawa, sampeyan bisa nggoleki proyek ing Mumbai. Umumé, Njupuk Employment tengen ing Mumbai. Apa ora dadi masalah karo perusahaan iki. Amarga Glassdoor tetep nganti saiki, nuntun peringkat & upah. Lan tawaran lapangan anyar dibukak karo kutha-kutha kaya Mumbai. Dadi, nyoba kanggo nyewakake wong-wong mau uga.

No.8 With Shine.com ana liwat Proyek 18k

Ana luwih saka proyek aktif 18,000 ing Mumbai. Perusahaan lan rekrut langsung ing situs proyek iki. Temenan, duwe akeh lowongan anyar ing Mumbai. Dadi, sampeyan kudu mriksa proyek sing paling anyar. Menapa malih, ndaftar rincian sampeyan kanthi manéka variasi sektor. Amarga akeh proyek ing Mumbai. Perusahaan iki bisa menehi sampeyan akeh sing paling dhuwur ing lapangan sing paling murah. Apamaneh, perusahaan iki menehi tandha-tandha gratis kanggo para pencari kerja.

No.9 Jobs in Mumbai with Freshers World

Ana uga nawakake proyek kanggo freshers ing Mumbai. Lan wong-wong sing wis lulus saiki mesthi bakal kepengin ngupayakake lapangan kerja ing perusahaan iki. Dadi, nganggo pikiran iki, nyoba ndelok. Uga ngunggah CV menyang frehsworld.com. Ana akeh panggonan kanggo wong sing golek proyek ing situs proyek iki.

Proyek ing Mumbai - Freshers World

No.10 Jobs in Mumbai with Randstad

Perusahaan Randstad pasti bisa mbantu sampeyan entuk Proyek ing Mumbai. Amarga ana uga tawaran proyek kanggo perusahaan iki. Kanthi perusahaan iki, sampeyan bisa nemokake sawetara penawaran proyek. Contone manajemen project lan finance. Minangka liyané, lenga lan gas kanthi teknik. Dadi, iku pancene layak kanggo ndelok lan ngirim resume dianyari.

Randstad- Jobs in Mumbai

Ora kepenak ing karir ing Mumbai?

Mulai lapangan kerja ing Dubai

Apa bedane antarane Dubai lan Mumbai?

Kota Mumbai minangka kutha Metropolitan India. Ing sisih liya, Dubai minangka Ikon budaya Arab. Lan iki ndadekake loro kutha kasebut adoh saka awake dhewe. Mumbai liyane, duwe sawetara perusahaan Internasional sing apik. Contone, akeh perusahaan saka AS ngetrapake kantor ing Kota Kota Mumbai. Nanging ing Dubai, ana kemungkinan ageng kanggo perusahaan Arab.

Dadi, yen kita mung adhedhasar sing. Ana bedane ageng. Adhedhasar kutha loro kasebut. Kanggo conto kutha Dubai. Luwih akeh orientasi kanggo ekspatriat. Uga pengunjung anyar. Dadi, wong saka India looking kanggo pindhah menyang UAE. Ing sisih positif, akeh wong-wong mau bakal dilebokake. Nanging sawetara ana sing bali menyang Mumbai. Biaya saka sing manggen ing Dubai luwih dhuwur yen dibandhingake karo Mumbai. Menapa malih akomodasi lan biaya penyelesaian. Apa cukup dhuwur ing UAE. Utamané ing wiwitan urip anyar.

Mumbai minangka kutha kosmopolitan paling akeh ing India. Ing sisih liyane, panggonan iki nduweni populasi tingkat pendapatan sing beda. Saliyané ing Mumbai, ana panggonan budaya sing sregep. Ing tangan liyane, Liwat taun 20 sing kepungkur. Kutha Mumbai wis dadi pusat bisnis utama internasional. Lan akÚh perusahaan internasional sing pindah ing kono. Amarga saka Panggonan iki paling dhuwur kanggo bisnis. Kanthi akeh perusahaan multinasional lan industri booming, bubar menyang internasional jagad bisnis lan tambah popularitas karo expats.

Dubai VS Mumbai - Jobs in Mumbai

Uga Priksa: Multilanguage Guides for Expats

Perusahaan Kota Dubai saiki menehi pandhuan apik kanggo Jobs ing Dubai. Tim kita mutusake kanggo nambah informasi kanggo saben basa kanggo kita Dubai ekspatriat. Dadi, kanthi dipikirake, sampeyan saiki bisa entuk pandhuan, tips lan kerja ing Uni Emirat Arab nganggo basa dhewe.

Dubai City Company
Dubai City Company
Sugeng rawuh, matur nuwun kanggo ngunjungi situs web lan dadi pangguna anyar layanan sing apik tenan.

Ninggalake a Reply

Ngunggah CV