Dubai City
Antony Raj Jayamani dadi pengikutku saka LinkedIn
Muga 18, 2019
Naveed Khan: Crita Pakistani ing Dubai - Iki kanggo nyekel urip karo tangan loro!
Naveed Khan: Kisah Pakistani ing Dubai
Muga 19, 2019
Tampilake kabeh

Kingston Stanley

Kingston Stanley karo Dubai City Company

Kingston Stanley karo Dubai City Company

Aplikasi Kene!

Kingston Stanley - Carane ngadeg metu lan njaluk CV ngeweruhi?

Kingston Stanley - Kanggo kabeh calon sing berjuang kanggo njaluk balesan, utawa saliyane wawancara saka aplikasi proyek, iki sawetara langkah sing bisa mbantu.

Elingi garis manager, manajer rekrutmen utawa konsultan rekrutmen asring dibuwang nganggo atusan CV kanthi rutin. Nguciwani sawetara calon duwe "pendekatan dispersgun" kanggo rekrutmen lan bakal ngirim CV menyang saben peran, sanajan ora cocog karo tagihan kasebut. Aku bakal menehi saran supaya sampeyan tindakake ing ngisor iki:

  • Mung ngirim CV menyang peran sing cocog karo sampeyan, babagan basa, pengalaman sektor lan pengalaman taun.
  • Maca kabeh iklan kanthi teliti lan priksa manawa sampeyan ngisi kabeh kothak.
  • Agen Rekrutmen meh mesthi butuh pengalaman industri sing spesifik, amarga klien bakal mbayar biaya kanggo pertandhingan sing tepat.
  • Apa sampeyan pengin ngowahi industri, nindakake ing industri sing cocog, utawa pindhah langsung karo perusahaan (ora liwat agensi).
  • Sawise sampeyan ngirim CV menyang juragan, coba netepake sapa manager sing nyewa lan ndeleng apa sampeyan bisa ngobrol kanthi cepet ing menit 5 babagan profil sampeyan.
  • Trek ngendi CV sampeyan wis dikirim, tetep diatur lan map pasar karo dhaptar majikan potensial.
  • Rawuh acara jaringan kayata Dubai Lynx, MEPRA, Cityscape, Gitex, Pasar Wisata Arab lan langsung langsung nemoni keputusan. Wajah pasuryan mesthi paling pas.
  • Pungkasan, sisih paling angel saka proses wawancara yaiku kanggo njaluk wawancara. Nalika iki dipesen, priksa manawa sampeyan nglampahi wektu nyiapake lan ora mung munggah tanpa gawe riset.

Ngunjungi Kingston Stanley

Kingston Stanley - Carane ngadeg metu lan njaluk CV ngeweruhi?

Kita uga bisa menehi tips yen sampeyan ngijini wawancara

Research

Elinga gawe riset ing perusahaan. Maca bagean 'About Us' situs web lan gunakake informasi iki yen sampeyan langsung ngomong babagan kenapa sampeyan pengin digunakake kanggo wong-wong mau. Aja mung ujar sampeyan pengin kerja kanggo perusahaan multinasional, gedhe utawa wiwitan. Gawe jawaban khusus kanggo klien. Deleng profil perusahaan ing Wikipedia, kaya iki bakal pitutur marang kowe akeh sing sampeyan kudu ngerti babagan dheweke.

Dadi wektu

Dadi wektu kanggo wawancara. Ing wektu tegese limang nganti sepuluh menit awal. Yen perlu, gunakake wektu kanggo drive menyang lokasi wawancara luwih dhisik supaya sampeyan ngerti persis ing ngendi sampeyan, lan suwene suwene bakal njupuk kanggo ana.

Busana kanggo Sukses Interview

Priksa manawa sampeyan sugih kanggo pasinaon Interview Kesengsem pisanan sing sampeyan lakoni kanggo majikan potensial bisa menehi pengaruh gedhe. Kaputusan pisanan sing ditindakake dening pewawancara arep adhedhasar carane katon, lan apa sing nganggo. Pramila asring penting klamben kanthi pas kanggo wawancara kerja.

Pitakonan kanggo nyiapake Wawancara

Pitakonan kanggo nyiapake:

1. Apa sampeyan ngerti babagan perusahaan kasebut? - Nalika padha mantep, lokasi kantor global, headcount staf lsp.
2. Apa sampeyan kapentingan babagan peran iki? - Yen bisa priksa manawa sampeyan ngerti pakaryan saka gambaran proyek
3. Ngomongake aku dhewe - Pitakonan iki tegese "menehi aku gambaran sing jembar karo sapa wae sampeyan, kanthi penerjemah kanthi profesional, sadurunge kita nyelehake spesifik."
4. Kenging punapa kenging nyewa sampeyan? - Pikirake pengalaman / potensial sing cocog
5. Apa kekuatan lan kelemahan utama sampeyan? Nduwe conto siji kanggo saben.

6. Apa target sampeyan? - Dadi nyata /karir atine
7. Napa sampeyan ninggalake proyek saiki?
8. Carane sampeyan nangani tekanan? - Ngomongake carane sampeyan menehi prioritas karya.
9. Apa pangarepan gaji sampeyan?
10. Apa pitakonan sampeyan duwe kanggo kita?

Kekuwatan:

Aja mung ujar dhaptar kompetensi utama. Ngomong babagan kekuwatan utama 1 utawa 2 - sing ana gandhengane karo posisi kasebut - lan gawe serep kabeh EXAMPLES. Ing ngisor iki sawetara gagasan kanggo sampeyan;

1. Aku duwe katrampilan nulis sing apik banget. Aku ajeg ngeterake rilis pers kanggo klien utawa rencana pemasaran kanggo Sutradara, kanthi kabar banget cendhak.

2. Aku dadi komunikator sing apik lan bisa ngomong basa Arab lan Inggris sing fasih, kanthi pengalaman sadurunge digunakake ing akeh tim sing beda lan sukses.

Kelemahane:

Ngrembakaken kekirangan sampeyan yaiku pitakonan trick. Interview kudu Tansah dadi positif karo sithik negoro. Elinga, yen coba kelemahane dadi kekuwatan.

1. Aku duwe kecenderungan kanggo ujar 'ya' akeh kanggo makarya sing dikirim menyang kula lan biasane bakal tetep sibuk ing kantor nganti tugas rampung, sanajan pancen ora dadi tanggung jawabku.
Kata: Ing pungkasan kekirangan rampung ing titik positif.

Pitakonan sampeyan bisa takon

Ing pungkasan wawancara DO takon pitakon sawetara kanggo gawe rapet karo wawancara, kayata;

1. Apa sing paling disenengi babagan perusahaan?
2. Apa gaya manajemen, utawa budaya kantor?
3. Kepiye akeh wong ing tim?

Jlentrehake proses kasebut

Apa ana sing pengin aku balikan maneh? Apa langkah-langkah sabanjure ?.

About Kingston Stanley

About Kingston Stanley

Kingston Stanley minangka digital digital sing paling misuwur, agensi rekrutmen marketing lan teknologi sing dumunung ing Timur Tengah lan Inggris, kerja khusus karo klien lan calon calon spektrum lengkap, sektor digital lan teknologi wiwit awal 2011.

Kita bakal mbantu sampeyan nemokake, layar banjur pilih calon sing cocog kanggo sampeyan proyek pemasaran lan teknologi terintegrasi, lan kita duwe jaringan sing paling gedhe, paling anyar lan sing cocog kanggo calon sing cocog. Apa sampeyan duwe peran sing kudu diisi cepet utawa portofolio pembunuh, sampeyan bakal nemokake apa sing sampeyan goleki ing kene. Etika sing kuat, kejujuran, integritas lan makarya kanthi papat tujuan dadi papat business lan iki nuduhake merek kita, staf lan wong sing kita wakili.

Uga Priksa: Multilanguage Guides for Expats

Dubai City Company saiki menehi pandhuan apik kanggo Jobs ing Dubai. Tim kita mutusake kanggo nambah informasi kanggo saben basa kanggo kita Proyek ing Dubai Guides. Dadi, kanthi dipikirake, sampeyan saiki bisa entuk Panuntun, tips lan pakaryan ing Arab Arab Emirat nganggo basa dhewe.

Mangga pilih formulir sing bener
iklan
Dubai City Company
Dubai City Company
Sugeng rawuh, matur nuwun kanggo ngunjungi situs web lan dadi pangguna anyar layanan sing apik tenan.

1
Ninggalake a Reply

Mangga Mlebu kanggo komentar
1 Utas komentar
0 Utas jawaban
0 Followers
Komentar paling réaktif
Paling apik
0 Pangarang komentar
Penulis komentar anyar
langganan
Menehi saran saka
Ngunggah CV
50% Diskon
Ora hadiah
Mbesuk maneh
Meh kabeh!
Tiket Tiket
Proyek ing Dubai!
Ora Hadiah
Ora ana luck dina iki
Meh kabeh!
Preian
Ora hadiah
Accommodation
Entuk kasempatan sampeyan kanggo menang Proyek ing Dubai!
Meh kabeh wong bisa ngetrapake Lottery Proyek Dubai! Ana mung loro syarat kanggo nduweni UAE utawa Qatar Employment: Gunakake Dubai Visa Lottery kanggo ngerteni kanthi mung sawetara klik yen sampeyan layak kanggo Visa Pakaryan. Sembarang ekspat manca, sing dudu warga negara UAE, mbutuhake visa pendhudhuk lan bisa kerja ing Dubai. Kanthi lotre, sampeyan bakal menang Visa Karesidenan / Pakaryan sing ngidini sampeyan bisa kerja ing Dubai!
Yen menang proyek ing Dubai, sampeyan kudu ndhaptar rincian.