Dubai-City-Company
Apa sampeyan kudu ngerti babagan nggarap ing Dubai
Juni 7, 2019
Samriddhi Bajpai Shukla
Liburan romantis ing Tilal Liwa Resort
Juni 8, 2019
Tampilake kabeh

Kenapa Dubai Kaya Populer Dengan Pengunjung Asia Tenggara?

Kenapa Dubai Kaya Populer Dengan Pengunjung Asia Tenggara?

Kenapa Dubai Kaya Populer Dengan Pengunjung Asia Tenggara?

Aplikasi Kene!

Napa Kenging Dubai Dadi Populer karo Pengunjung Asia Timur?

Punika pitados bilih meh 16 yuta wong rawuh ing Dubai saben taun - lan tambah akeh sing teka saka negara-negara Asia Tenggara kayata Singapura lan Thailand, mesthi nggoleki mung ngapa iki. Saka pusat perbelanjaan kanggo jarak sing sampurna saka terminal udara utama Asia Tenggara, ana akeh alesan ngapa Dubai minangka tujuan gedhe.

Kenapa Dubai Kaya Populer Dengan Pengunjung Asia Tenggara?
Napa Kenging Dubai Dadi Populer Karo Pengunjung Asia Timur?

Kasempatan kanggo nglampahi

Asia Kidul-Wétan minangka papan kanggo sawetara ekonomi berkembang paling maju ing donya, kayata Vietnam lan Thailand. Lan minangka asil iki, ana liyane lan luwih dhuwur net worth individu lan wong liya karo mbuwang daya, lan padha kabeh ing goleki kanggo ngendi wae kanggo kerlip awis. Dubai, karo akeh shopping mall, nawakake kesempatan sing apik kanggo nyenengi sawetara barang mewah. Kanthi cabang toko kulon sing dhuwur kayata toko dolanan Hamley lan toko departemen Bloomingdale sing kasedhiya ing misuwur Dubai Mall, ana akeh banding kanggo wong sing pengin nglampahi.

Sampurna jarak

Nglampahi liburan mesthi nyenengake, nanging ana kaluwihan lan kekurangan sing ana gandhengane karo saben mode nggawe preinan. Nglayang ing papan sing cedhak karo bisa ngeculake jet lag lan wektu ora bakal diluncurake, nanging uga bisa nyuda level pilihan sing kasedhiya. Bagéan saka alesan kasebut kenapa Dubai populer lelungan Asia Tenggara yaiku papan sing apik banget ing antarane dawa lan haul. Penerbangan langsung saka Bangkok menyang Dubai mung nglampahi nem jam, dene Ho Chi Minh City menyang Dubai mung udakara pitung.

Ana macem-macem maskapai penerbangan sing nawakake layanan ing rute antara metropolises Asia Timur Tengah lan Dubai. Emirat, yaiku maskapai nasional nasional Dubai lan wilayah liyane ing Uni Emirat Arab, nganggo akeh nanging Cathay Pacific, China Southern lan liyane uga kasedhiya kanggo milih saka. Lan nalika paling akeh penerbangan ing wektu lan minangka direncanakake, entuk manfaat kanggo entuk asuransi perjalanan nglindhungi dhewe saka acara sing durung diduga nalika lelungan, kaya masalah pembatalan utawa masalah transportasi.

Tumpang tindih budaya

Lan uga kasus sing ana sawetara kamiripan budaya antarane Asia Kidul-Wétan lan Dubai, uga. Wangun hiburan tartamtu, kayata ngombé alkohol, ora misuwur ing Asia Kidul-Wétan: contone, Indonesia nduweni industri alkohol sing dikontrol amarga populasi umume Muslim. Tren iki dadi apik banget ing Dubai, sauntara iku ora kena hukum ngombe alkohol ing sebagéyan wilayah negara.

Dubai nduwe akeh janji kanggo sapa waé sing pengin ngunjungi, lan kabeh saka blanja kanggo budaya ana ing kene. Sing ngandharake yen ana wong ngulandara kanggo ngunjungi gedung gedhé ing negara Timur Tengah saben taun, lan kepiye supaya bisa tetep populer ing taun-taun sing bakal teka.

Uga Priksa: Multilanguage Guides for Expats

Dubai City Company saiki nyedhiyakake apik Panuntun kanggo Proyek ing Dubai. Tim kita mutusake kanggo nambah informasi kanggo saben basa kanggo kita Proyek ing Dubai Guides. Dadi, kanthi prasaja iki, sampeyan saiki bisa njupuk pitunjuk, tips lan lapangan kerja ing Uni Emirat Arab kanthi basa sampeyan dhewe.

Mangga pilih formulir sing bener
iklan
Dubai City Company
Dubai City Company
Sugeng rawuh, matur nuwun kanggo ngunjungi situs web lan dadi pangguna anyar layanan sing apik tenan.

1
Ninggalake a Reply

Mangga Mlebu kanggo komentar
1 Utas komentar
0 Utas jawaban
0 Followers
Komentar paling réaktif
Paling apik
0 Pangarang komentar
Penulis komentar anyar
langganan
Menehi saran saka
Ngunggah CV
50% Diskon
Ora hadiah
Mbesuk maneh
Meh kabeh!
Tiket Tiket
Proyek ing Dubai!
Ora Hadiah
Ora ana luck dina iki
Meh kabeh!
Preian
Ora hadiah
Accommodation
Entuk kasempatan sampeyan kanggo menang Proyek ing Dubai!
Meh kabeh wong bisa ngetrapake Lottery Proyek Dubai! Ana mung loro syarat kanggo nduweni UAE utawa Qatar Employment: Gunakake Dubai Visa Lottery kanggo ngerteni kanthi mung sawetara klik yen sampeyan layak kanggo Visa Pakaryan. Sembarang ekspat manca, sing dudu warga negara UAE, mbutuhake visa pendhudhuk lan bisa kerja ing Dubai. Kanthi lotre, sampeyan bakal menang Visa Karesidenan / Pakaryan sing ngidini sampeyan bisa kerja ing Dubai!
Yen menang proyek ing Dubai, sampeyan kudu ndhaptar rincian.