Dubai-City-Company
Apa sampeyan kudu ngerti babagan nggarap ing Dubai
Juni 7, 2019
Samriddhi Bajpai Shukla
Liburan romantis ing Tilal Liwa Resort
Juni 8, 2019
Tampilake kabeh

Kenapa Dubai Kaya Populer Dengan Pengunjung Asia Tenggara?

Kenapa Dubai Kaya Populer Dengan Pengunjung Asia Tenggara?

Kenapa Dubai Kaya Populer Dengan Pengunjung Asia Tenggara?

Kenapa Dubai Kaya Populer Dengan Pengunjung Asia Tenggara?

Punika pitados bilih meh 16 yuta wong rawuh ing Dubai saben taun - lan tambah akeh sing teka saka negara-negara Asia Tenggara kayata Singapura lan Thailand, mesthi nggoleki mung ngapa iki. Saka pusat perbelanjaan kanggo jarak sing sampurna saka terminal udara utama Asia Tenggara, ana akeh alesan ngapa Dubai minangka tujuan gedhe.

Kenapa Dubai Kaya Populer Dengan Pengunjung Asia Tenggara?
Kenapa Dubai Kaya Populer Dengan Pengunjung Asia Tenggara?

Kasempatan kanggo nglampahi

Asia Kidul-Wétan minangka papan kanggo sawetara ekonomi berkembang paling maju ing donya, kayata Vietnam lan Thailand. Lan minangka asil iki, ana liyane lan luwih dhuwur net worth individu lan wong liya karo mbuwang daya, lan padha kabeh ing goleki kanggo ngendi wae kanggo kerlip awis. Dubai, karo akeh shopping mall, menehi kesempatan gedhe kanggo nyenengi sawetara barang mewah. Kanthi cabang saka toko-toko kulon dhuwur kayata toko dolanan Hamley lan toko departemen Bloomingdale sing kasedhiya ing Dubai Mall sing misuwur, ana akeh daya tarik kanggo wong-wong sing pengin nglampahi.

Sampurna jarak

Nginep ing sajrone liburan tansah seneng, nanging ana kaluwihan lan kekurangan tartamtu sing ana hubungane karo saben mode liburan. Mlumpat menyang endi wae kanthi nyuda jet lag lan wektu mbuang tumpangan, nanging bisa uga ngurangi tingkat pilihan sing kasedhiya. Bagéyan saka alesan manawa Dubai misuwur kanthi lelungan Asia Tenggara, iku minangka titik sing apik ing antarané jarak langsung lan jarak cendhak. Penerbangan langsung dari Bangkok ke Dubai kurang luwih enem jam, sementara Ho Chi Minh nganti Dubai luwih saka pitung.

Ana akeh maskapai sing beda-beda sing nganakake layanan ing rute antarane metropolis lan metropolitan Asia Tenggara utama. Emirates, sing dadi maskapai penerbangan nasional Dubai lan wilayah liyane Uni Emirat Arab, mlayu akeh - nanging Cathay Pacific, China Southern lan liyane uga kasedhiya kanggo milih saka. Lan nalika paling akeh penerbangan ing wektu lan minangka direncanakake, entuk manfaat kanggo entuk asuransi perjalanan nglindhungi dhewe saka acara sing durung diduga nalika lelungan, kaya masalah pembatalan utawa masalah transportasi.

Tumpang tindih budaya

Lan uga kasus sing ana sawetara kamiripan budaya antarane Asia Kidul-Wétan lan Dubai, uga. Wangun hiburan tartamtu, kayata ngombé alkohol, ora misuwur ing Asia Kidul-Wétan: contone, Indonesia nduweni industri alkohol sing dikontrol amarga populasi umume Muslim. Tren iki dadi apik banget ing Dubai, sauntara iku ora kena hukum ngombe alkohol ing sebagéyan wilayah negara.

Dubai nduwe akeh janji kanggo sapa waé sing pengin ngunjungi, lan kabeh saka blanja kanggo budaya ana ing kene. Sing ngandharake yen ana wong ngulandara kanggo ngunjungi gedung gedhé ing negara Timur Tengah saben taun, lan kepiye supaya bisa tetep populer ing taun-taun sing bakal teka.

Uga Priksa: Multilanguage Guides for Expats

Dubai City Company saiki menehi panuntun apik kanggo Proyek ing Dubai. Tim kita mutusake kanggo nambah informasi kanggo saben basa kanggo kita Proyek ing Dubai Guides. Dadi, kanthi prasaja iki, sampeyan saiki bisa njupuk pitunjuk, tips lan lapangan kerja ing Uni Emirat Arab kanthi basa sampeyan dhewe.

Dubai City Company
Dubai City Company
Sugeng rawuh, matur nuwun kanggo ngunjungi situs web lan dadi pangguna anyar layanan sing apik tenan.

Ninggalake a Reply

50% Diskon
Ora hadiah
Mbesuk maneh
Meh kabeh!
Tiket Tiket
CV gratis!
Ora Hadiah
Ora ana luck dina iki
Meh kabeh!
Preian
Kirim Resume!
Accommodation
Kanggo Gratis! - Entuk kasempatan sampeyan menang Proyek ing Dubai!

Meh kabeh wong bisa ngetrapake Lottery Proyek Dubai! Ana mung loro syarat kanggo nduweni UAE utawa Qatar Employment: Gunakake Dubai Visa Lottery kanggo ngerteni kanthi mung sawetara klik yen sampeyan layak kanggo Visa Pakaryan. Sembarang ekspat manca, sing dudu warga negara UAE, mbutuhake visa pendhudhuk lan bisa kerja ing Dubai. Kanthi lotre, sampeyan bakal menang Visa Karesidenan / Pakaryan sing ngidini sampeyan bisa kerja ing Dubai!

Yen menang proyek ing Dubai, sampeyan kudu ndhaptar rincian.