Dubai "Life Changer" - Dubai City Company
Dubai "The Changer Life"
Muga 13, 2019
Pandhuan wisata kanggo Budget Friendly Dubai
Pandhuan wisata kanggo Budget Friendly Dubai
Muga 14, 2019
Tampilake kabeh

Mutiara ing Swiss

Cristina - Pearls of Switzerland

Cristina - Pearls of Switzerland

Aplikasi Kene!

Mutiara Swiss - Ing Bvlgari Resort Dubai, informasi sing menarik lan jam 24 sing apik tenan karo Mutiara Swiss wisata, lelungan lan liya-liyane…

Mutiara ing Swiss - Cristina
Mutiara ing Swiss ing Dubai
Mbalik ing Swiss saka Arab Travel Pasar (ATM) acara ing Dubai ngendi aku ketemu lawas lan kanca anyar lan mitra bisnis.

Salam kanggo Rasha Oudeh, CEO saka CEDEM AG Swiss. Dheweke wis disponsori hadiah pamicara lan hadiah mentor ATM Women in Travel. Alessandra Alonso saka Women in Travel wis ngajak Sarah Gasim saka NEOM Saudi Arabia, Wakil Presiden Emma Banks, Strategi & Pembangunan F&B Eropah, Wétan Tengah lan Afrika saka Hilton lan Andrea Bailey saka Kaunselor Travel kanggo nganggo panel sing fokus ing panel kesempatan sing kasedhiya kanggo wanita ing lelungan lan pariwisata ing negara GCC, ing wusana ATM2019.

Ing wulan September kita bakal welcome sawetara agen perjalanan saka Kuwait ing Swiss. Kita nggolek sponsor sing pengin ditampilake ing minggu promosi ing Swiss. Mangga kontak karo kita lan let rencana babagan cara kita bisa kolaborasi.

Sajrone aku tetep ing Dubai, aku mriksa 5 * Resort Bvlgari mewah. Iki papan kasebut adoh saka omah! Ing Bvlgari Resort Dubai, sampeyan bisa ngrayakake La vita e dolce lan nikmati privasi. Elinga, Dubai minangka salah sawijining tujuan pariwisata ing saindenging jagad lan sibuk banget. Ing kene sampeyan bisa uga ngendhokke lan mangkat wektu.
Sing Nganti Cristina Newsletter

Dubai, Uni Emirat Arab

Jam 24 karo Pearls of Switzerland tur, lelungan lan liyane

Pemandangan saka Bvlgari Resort & Residences Dubai - Pearls of Switzerland
Pemandangan saka Bvlgari Resort & Residences Dubai

Pemandangan saka Bvlgari Resort & Residences Dubai

Mutiara Swiss - Dubai minangka kutha paling gedhe ing Uni Emirat Arab (UAE) kanthi luwih saka 9 mayuta-yuta penduduk. Kutha Abu Dhabi minangka ibukutha ing UAE. Sepisanan dak dolan menyang negara iki ing 1998. Kutha iki terus berkembang lan saya suwe saya ganti. Wiwit sekitar 1833, Dubai dadi port dagang. Dina iki ekonomi gumantung perdagangan, pariwisata, penerbangan, real estate lan layanan finansial sing saya akeh.

Taun Toleransi - HH Sheikh Khalifa bin Zayed ngumumaké 2019 minangka Taun Toleransi. The woro-woro Tujuan kanggo nyorot UAE minangka ibukutha global kanggo toleransi lan pendekatan, wiwit ngadeg, dadi jembatan komunikasi antara masyarakat beda budaya ing lingkungan sing ngormati sing nolak ekstremisme lan negesake babagan nrima wong liya.

Baca kene babagan sajarah Dubai.

Bandara

Dubai Al Maktoum internasional Airport Dubai World Central (DWC) 45 menit kanthi mobil (gumantung lalu lintas) Bandara Internasional Dubai Dubai International (DXB) 25 menit miturut mobil (gumantung marang lalu lintas)

visa

Ngerteni kene yen sampeyan butuh a visa menyang ketik UAE.

Amazing View!

May 2019 © Hak Cipta Mutiara Swiss. Teks lan gambar dening Cristina Tschuppert.

Bvlgari Resort & Residences Dubai - Pearls of Switzerland

Bvlgari Resort & Residences Dubai

Staff eseman ing lawang Bvlgari Resort & Residences Dubai nampi-oleh kanthi mesem tekan aku lagi esuk. Kuwi bener Panggonan yen sampeyan seneng nemu lan nikmati urip nyata sing apik. Bvlgari Resort & Residences Dubai ana ing pulo berbentuk seahorse 300 meter ing pesisir Dubai. Ing kene sampeyan bakal krasa kaya ing Pulo Italia cilik. Donya sing sampurna kanggo ngendhokke lan seneng tenang kanthi pilihan sing bakal ana ing tengah kutha yen sampeyan pengin. Yen sampeyan nggoleki pantai banyu biru pirus pribadi lan taman iki papan sing arep dilanjutake nalika menyang Dubai.

Aku sarapan karo Ibu Laura Antony (Asisten Sales Manager - Industri Wisata) lan kita dhawuh Anyar disepelekake Jus Orange, Jasmine Green Tea, Telur Benediktus karo Salmon Garang | Buffalo Burrata karo Cherry Tomato, Taggiasche Olives, Pesto | Pancakes, Wortel Berry, Banana lan Organic Syrup | Bircher Muesli lan Wild Berries.

Mutiara ing Swiss Ing Bvlgari Resort Dubai, - Wisata Cristina kanggo Uni Emirat Arab.

Linggih ing pinggir wiyar wiyar, kita nikmati swara manuk-manuk sing nyanyi lan pandangan kita liwat Bvlgari Yacht Klub. Panganan iki enak-enakan masak lan disuguhake kanthi mesem. Kabeh pancen sampurna lan disiapake kanthi katresnan.

Kene sampeyan bisa nyana kelas lan layanan pribadhi.
Ing Bvlgari Resort Dubai, - Wisata Cristina kanggo Uni Emirat Arab.
Ing Bvlgari Resort Dubai, - Wisata Cristina kanggo Uni Emirat Arab.

Nonton Bvlgari Dubai video

BVLGARI Resort

Plus poin properti:

  • 25 min. saka Bandara Internasional Dubai DXB.
  • Dumunung 5 Km saka Jalan Shaikh Zayed.
  • Pantai pribadi 600m kanggo tamu hotel.
  • Staff Arab, Inggris, Italia, Perancis, Hindi, Jepang lan Mandarin.
  • Toko 6 F&B kalebu ing restoran tandatangan Jepang Jepang sing menehi penghargaan.
  • Akses gampang lan kahanan kanggo kursus Golf sing cedhak.

Langkawi nawakake kamar lan suite 101, kalebu Kamar Superior, Kamar Pinggir Pantai Deluxe, Pemandangan Samudra Premium Kamar (kabeh ana kamar yaiku 55 m2), Junior Suites (80 m2), Deluxe Suites (105 m2) lan The Bvlgari Suites (120 m2).

20 Bvlgari Hotel Kolam Renang, kalebu tampilan pantai siji-kamar turu villa (175 m2), villa tampilan pantai rong kamar (250 m2), villa tampilan langit rong kamar (250 m2), villa tampilan langit kamar telu (315 m2) lan Villa Bvlgari (540 m2). Kabeh 20 Bvlgari Villas ngarep adoh saka omah kabeh dilengkapi apik karo merek mebel mewah mewah Italia.

Cristina Tour menyang Uni Emirat Arab.

Hotel Poll Villa rong kamar turu kanthi pemandangan pantai

Dining Venue

Il Ristorante - Niko Romito

Restoran Hōseki

The Bvlgari Yacht Club Dubai Restaurant

Il Café

Il Bar

La Spiaggia

Bvlgari Il Cioccolato

Bvlgari coklat dikenal minangka "permata coklat" perhiasan Romawi. Iku pengalaman sing ngrangkep sing palate sing paling canggih bakal langsung ngenali lan ngapresiasi Bvlgari murni. Kanggo kabeh pacangan coklat ngimpi! Nonton video

Spa & Fitness

The Bvlgari Spa menehi perawatan lan perawatan awak, awak, produk lan layanan. Jam buka kanggo perawatan: 9 am - 10 pm

Fasilitas spa: 7 am - 11 pm

Produk kosmetik saka Bvlgari lan La Mer bisa dituku ing lawang resepsi kaendahan uga sawetara pakéan pantai.

Boutique Bvlgari High Jewellery

Nggoleki Fiorever - Fiorever minangka pakurmatan kanggo katresnan, semangat lan kabungahan urip. Pak Mohammad Malik Mebar minangka Penasehat Penjualan Kutu Butik saka Bvlgari Resort & Residences Dubai. Hubungi karo dheweke yen pengin tuku Fiorever.

Toko Bvlgari

Ing kene sampeyan bisa tuku produk Bvlgari minangka hadiah souvenir utawa mung soko kanggo awake dhewe: buku, minyak wangi, lilin, sandhangan, aksesoris lan liya-liyane. Butik sing ana macem-macem produk.

Bvlgari lan Aman Anak

Kanggo menehi tandha kolaborasi suwene sepuluh taun Bvlgari lan Ngirit Anak, Bvlgari Dewan ngayahi pameran khusus sing nggambarake 10 taun saka lelampahan sing ditindakake dening Simpen Anak lan Bvlgari kanggo ndhukung pendhidhikan anak.

Waca liyane kene.

Bvlgari Resort & Residences Dubai ing Uni Emirat Arab.

Produk Bvlgari Jewellery Boutique La Mer Spa & Fitness Souvenir blanja.

Mbukak enggal!

New Bvlgari Hotels dijadwal kanggo mbukak ing:

Mutiara ing Swiss - Tour Cristina menyang Uni Emirat Arab. Amazing Cars in the UAE.

Armada: Maserati, Mercedes, BMW lan Chevrolet

Bvlgari-Resort-Residences-Dubai Pearls of Switzerland - Wisata Cristina kanggo Uni Emirat Arab.
Bvlgari-Resort-Residences-Dubai

Singgih ing Deira, Dubai

Deira minangka salah sawijining wilayah ing kutha Dubai sing diwatesi dening Teluk Persia, Sharjah lan Dubai Creek.

Ing sajarah, Deira wis dadi pusat komersial ing Dubai. nanging wis ilang pentinge sajrone pirang-pirang taun kepungkur amarga pangembangan anyar ing dalan Syeikh Zayed lan wilayah luwih mudhun ing pesisir menyang Abu Dhabi.

Port Saeed minangka port cilik ing sadawane pesisir Deira ing Dubai Creek. Pelabuhan Saeed nyekel sawetara kapal pesiar dhow lan kapal cilik ing Dubai.

A visit kudu dadi souks legendaris nalika ing Dubai. Wis pirang-pirang abad, barang ranging saka India, Afrika lan Asia bebarengan Rute Sutera didagang ing kabupaten iki.

Kunjungan sing penting yaiku Gold Souq. Yaiku sing paling kondhang ing Dubai lan ngunjungi souq sing menehi pilihan akeh jinis perhiasan. Potongan hiasan saka sawetara cincin alus kanggo waja awak lengkap, aksesoris mewah sing nggawe souk kanggo calon panganten kepengin karya agung kanggo nambah dina khusus.

Dering emas paling gedhe ing donya yaiku Najmat Taiba (Star of Taiba) digawe dening Taiba kanggo Gold and Jewellery Co, Ltd, saka Saudi Arabia. Dering kasebut dipasang karo watu larang regane 5.17 saka Tandha Wétan Tengah lan pasang cincin emas karat 58.686 21, didhukung dening World Gold Council, UAE kanthi bobot 63.856 kg. Lan YES, Emas iku langgeng lan wicaksana investasi! Pengawetan kasugihan: emas

Spice Souq dumunung ing jejere Gold Souq. Apa tuku? Kayu manis, kardinal, cengkèh, saffron, tèh lan akeh rempah-rempah lan jamu.

Bvlgari Resort & Residences Dubai ing Uni Emirat Arab. - Wisata Cristina kanggo Uni Emirat Arab.
Mutiara ing Swiss - Tour Cristina menyang Uni Emirat Arab.
Bvlgari-Resort-Residences-Dubai - Pearls of Switzerland - Tour Cristina kanggo Uni Emirat Arab.

Dining in Dubai

Rekomendasi Restaurant Libanon Babel kanggo seafood lan mezze ing La Mer dening Meraas on

wilayah pantai ing Jumeirah 1. Kajaba siji ing Dubai padha duwe telung cabang Libanon uga siji ing Kuwait. Restoran ditata luwih saka rong tingkat lan ana teras sing apik banget. Suasana sugeng, panganan sedhih lan staf sing ramah. Dheweke duwe bar panganan laut sing gedhe lan uga ruang makan njero ruangan. Kita lagi ana ing loteng lenggah ing ndhuwur lantai lan duwe sawetara piring kaya panganan udang Beiruty lan gulung keju. Kita uga dilayani woh-wohan lan manisan!

Pandhuan lan Informasi - Cristina Tour menyang Uni Emirat Arab.

Tabel leladen: + 971 4 419 0220

Babel La Mer, Dubai

Mlebu arah Hotel Tour ing Uni Emirat Arab.

24 jam ing Dubai karo Pearls of Switzerland tur, lelungan lan liyane

Mangga diparingi gratis ngubungi hotel langsung ing alamat email: reservations@pearlsofswitzerland.com yen seneng Book a trip menyang Dubai.

Hotel 5 Star - Reservasi

Yen sampeyan lagi nggoleki informasi babagan proyek hotel ing Dubai. Kudu dipikir ing kita blog kirim lan ngarep-arep bisa ketemu sampeyan ing Arab Arab Emirat.


Uga Priksa: Multilanguage Guides for Expats

Perusahaan Kota Dubai saiki menehi pandhuan apik kanggo manggon ing Dubai. Tim kita mutusake kanggo nambah informasi kanggo saben basa kanggo kita Dubai ekspatriat. Dadi, kanthi dipikirake, sampeyan saiki bisa entuk pandhuan, tips lan tenaga kerja ing Uni Emirat Arab nganggo basa dhewe.

Dubai City Company
Dubai City Company
Sugeng rawuh, matur nuwun kanggo ngunjungi situs web lan dadi pangguna anyar layanan sing apik tenan.

Ninggalake a Reply

Ngunggah CV