Kabeh babagan Business Offshore Setup ing UAE
Kabeh babagan Business Offshore Setup ing UAE
Muga 8, 2019
Dadi Blogger Kanthi Dubai City Company ing UAE!
Dadi Blogger Kanthi Perusahaan Kutha Dubai!
Muga 9, 2019
Tampilake kabeh

Ngimpi Big! Ngimpi Dubai !!

Ngimpi Big! Ngimpi Dubai!

Ngimpi Gedhe! Relocate to Dubai!!

Ngimpi Gedhe! Ngimpi Dubai!! Dubai, Tanah Kesempatan, Land of Pimpinan Agung, Land of Diversity, Land of disiplin, Land inovation, Land of angger-angger tetep, Land of fun and begja, Land of tentrem, Land of love and care, Tanah Kesetaraan, Aku bisa terus ……

Dheweke ujar "atiku ana ing kono", nanging kanggo aku "jiwaku ana ing kono". Perjalanan menyang Dubai ora dikarepke lan ora ngimpi. Iku kedadeyan kaya sihir ing wektu sing saya angel golek proyek lan penghasilan, lan aku dadi sing paling kerjane bisa nggarap Organisasi sing apik kaya Jumeirah International lan Al Ghurair Investment, landmark lan hallmarks ing Dubai. Aku ora bakal luwih diberkahi.

Tanah kasebut nuduhake apa rasa seneng, sawise ninggalake stres nalika kabeh urip nganti aku Aku wiwit manggon ing Dubai. Tanah kasebut mbantu aku metu saka phobia nyopir, aku ora percaya yen aku duwe lan ndamel 3 mobil lan seneng banget. Aku nggawe kanca sing paling apik kanggo urip ing Dubai! Salah sawijining hadiah paling gedhe sajrone urip yaiku kanca sing apik sepanjang umur.

Nalika aku ndharat ing kana tugase 6 minggu, sing ngerti yen bakal dadi pendhapat pitung taun. Gesanganku saya ganti wiwit apik lan apik! Paling Apik kanggo Apik! Dubai mbantu aku ngatasi kabeh komitmen finansial lan isih urip kanthi lengkap lan nyimpen kanggo masa depanku. Aku ora bakal luwih ngucapke matur nuwun.

love Gedhe! Tresna Dubai !!

Kadhangkala, lyen sampeyan meksa sampeyan njupuk keputusan sing angel lan angel, tanpa pengecualian, aku kudu ninggalake Dubai sawise taun 7 bali menyang India 3 taun kepungkur, kanthi ati sing susah lan susah, amarga ana alesan pribadi. Ora ana siji dina Aku wis ora kejawab Dubai. Nyatane, pindhah karo kabeh kluwarga kanggo isih rumangsa barang-barang kagungane Dubai karo aku. Malah ponsel saya saka Dubai.

Ngimpi Big! Ngimpi Dubai !!

Aku ngucapke matur suwun banget marang Dubai, apa sing dak idepake saiki. Dubai wis nulungi aku supaya bisa nggayuh impen lan visi dadi Pelatih, Mentor lan Pelatih lan nindakake ngimpi proyek sing nggawe aku seneng. Sawise 20 ditambahake pengalaman Corporate taun lan wiwit saiki ing industri anyar, Latihan lan Pembangunan ora gampang lelakon. Tabungan sing digawe ing Dubai wis nulungi kekarepanku kanthi fokus kanthi bener sanajan ora ana penghasilan sing rutin. Rumaos matur suwun gedhe. Aku seneng banget yen aku minangka bagean saka Dubai!

Aku duwe berkah sing gedhe banget ana ing uripku!

Dina iki aku bangga banget, mula ngripta ceruk kanggo aku ing bidang Latihan lan Pembangunan, saka nyusup menyang bayi mlaku ing lapangan anyar sing dipilih iki. Saiki aku wis mandheg banget kaya Falcon ing Dubai sing apik lan kuat. Saiki aku dadi pendiri Venture sing diarani Genius 21, sawijining keterampilan latihan lan Transformasi, fokus kanggo menehi katrampilan lan transformasi kanggo urip Kula rawuh. Aku wis nganakake pelatihan 100 ing taun 3 nutul lan menehi inspirasi luwih saka urip 1000 ... Ora ana proyek sing luwih marem.

Fokusku ing Industri Pendidikan kayane mung industri sing bisa nyipta manungsa sing apik lan jaman saiki sing paling butuh. Aku nganakake program kanggo Pengajaran fraternity, staf non-ajar lan siswa babagan macem-macem katrampilan saka pangembangan kapribadhen, Kepemimpinan Dhiri, katrampilan Ajar, Guru minangka Model Peran, Pikiran kanggo bocah-bocah nganti 21st Keterampilan Abad ke Siswa siap saka Kampus Korporat lan luwih akeh.

Saiki wayahe tak pasrahake menyang Dubai lan Lha sing dadi impenku saiki supaya bisa terus digandhengake karo Dubai lan nganakake bengkel ing bidang pendhidhikan kanggo Guru lan Siswa. Aku percaya saben wong minangka anak Genius sing lair bisa entuk apa-apa padha pengin ing urip lan ngimpi amba. Amarga impen bakal kayektenan, kaya sing bakal ditindakake bareng karo Dubai!

Aku seneng sampeyan Dubai! Sukur tulusku !!

Artikel iki ditulis dening para pengikut Dubai City Company saka Linkin. Tim kita matur nuwun kanggo pandherekipun mbantu kita promosi ing saindenging jagad. Mangga tindakake perusahaan ing Linkin.

Kita "The Life Changer" - Perusahaan Bandar Raya Dubai

Uga Priksa: Multilanguage Guides for Expats

Dubai City Saiki nyedhiyakake perusahaan pandhuan sing apik kanggo Pakaryan ing Dubai. Tim kita mutusake kanggo nambah informasi kanggo saben basa kanggo kita Dubai ekspatriat. Dadi, kanthi dipikirake, sampeyan saiki bisa entuk Panuntun, tips lan pakaryan ing Uni Emirat Arab nganggo basa dhewe.

Dubai City Company
Dubai City Company
Sugeng rawuh, matur nuwun kanggo ngunjungi situs web lan dadi pangguna anyar layanan sing apik tenan.

Ninggalake a Reply

Ngunggah CV