Store

Makarya lan manggon ing luar negeri

Milih saka Tulisan Tanduran Paling Cepet ing Bumi!

Apa Sampeyan pengin miwiti Urip Sing Luwih Apik?

Tujuan paling apik ing Donya Kanggo Pengalaman Perjalanan
Nyimpen karo Visa + Work + CV kanggo Expats. Nggawe Panjaluk Informasi

Toko - Perusahaan Bandar Raya Dubai

Nyimpen karo Visa + Work + CV kanggo Expats. Mangga pilih tujuan sing cocog kanggo sampeyan!. Amarga kita duwe ewu wong-wong manca sing umume ngomong, saka India uga Pakistan lan Arab Saudi. Saiki kita nyedhiyakake layanan sing apik banget kanggo kabeh mau. Dadi, coba goleki apa sing bisa ditindakake dening Dubai City Company kanggo sampeyan. Minangka ekspat, sampeyan kudu duwe informasi sing rinci supaya bisa kerja. Nanging, perusahaan Kutha Dubai nyedhiyakake pandhuan kanggo expats. Ing ngisor iki Visa kita bebarengan karo kerja lan mesthi layanan layanan asuransi.

Kita ngarep-arep supaya sampeyan milih negara sing cocog. Ing dhaptar kita, sampeyan bakal duwe tujuan paling dhuwur kanggo urip lan makarya dadi wong asing. Dadi, umpamane, sampeyan bisa pindhah menyang Jordan uga Arab Saudi, Amerika Serikat lan Inggris.


Kepiye cara nggunakake Toko Kita?

Sampeyan kudu mikir babagan negara sing sampurna bakal dipanggoni. Sampeyan kudu milih Visa lan sampeyan bisa tuku layanan saka tim kita. Banjur ing sisih positif, tim kita bakal ngurus proses relokasi sampeyan. Dadi, sampeyan kudu milih lan tuku visa saka perusahaan kita. Banjur ahli Perusahaan Dubai City Company nindakake sawetara prekara sing dibutuhake kanggo mbantu sampeyan dadi ekspat ing Uni Emirat Arab.


Ngunggah CV
50% Diskon
Ora hadiah
Mbesuk maneh
Meh kabeh!
Tiket Tiket
Proyek ing Dubai!
Ora Hadiah
Ora ana luck dina iki
Meh kabeh!
Preian
Ora hadiah
Accommodation
Entuk kasempatan sampeyan kanggo menang Proyek ing Dubai!
Meh kabeh wong bisa ngetrapake Lottery Proyek Dubai! Ana mung loro syarat kanggo nduweni UAE utawa Qatar Employment: Gunakake Dubai Visa Lottery kanggo ngerteni kanthi mung sawetara klik yen sampeyan layak kanggo Visa Pakaryan. Sembarang ekspat manca, sing dudu warga negara UAE, mbutuhake visa pendhudhuk lan bisa kerja ing Dubai. Kanthi lotre, sampeyan bakal menang Visa Karesidenan / Pakaryan sing ngidini sampeyan bisa kerja ing Dubai!
Yen menang proyek ing Dubai, sampeyan kudu ndhaptar rincian.