Logo-Bayt
Proyek ing Bayt - No.1 Warta proyek ing UAE
September 27, 2019
Karier Pamrentahan ing Dubai
Bisa ing Dubai kanggo Poles - penghasilan, nawakake [+ rega, mata uang]
Oktober 21, 2019
Tampilake kabeh

Uni Emirat Arab - Pandhuan kanggo Expats

Dubai

Emirat Pitu

ABU DHABI

The Arab Arab Emirat - Pandhuan kanggo Expats. Abu Dhabi minangka sing paling gedhe saka pitung emirat sing ana area 67,340 kothak persegi, padha karo 86.7 persen wilayah ing negara kasebut, ora kalebu pulau-pulau. Pinggir pantai nduwe luwih saka 400 kilometer lan dipérang kanggo tujuan administratif dadi telung wilayah utama.

Wilayah pisanan nyakup kutha Abu Dhabi sing minangka ibukutha emirat lan ibukutha federal. Sheikh Zayed, Presiden ing UAE manggon kene. Bangunan parlemen ing endi kabinet Federal ketemu, umume para menteri lan institusi federal, kedutaan asing, fasilitas siaran negara, lan umume perusahaan minyak uga ana ing Abu Dhabi, sing uga dadi omah Universitas Zayed lan Higher Kolej Teknologi.

Fasilitas prasarana utama kalebu Mina (Pelabuhan) Zayed lan Abu Dhabi International Airport. Kutha iki uga nduwe fasilitas budaya, olahraga lan hiburan sing santai, bareng karo Abu Dhabi Corniche sing nggumunake, sing nawakake akeh kilometer mlaku-mlaku, muter, joging lan blading roller ing pinggir pasisir ing pulau Abu Dhabi. Arsitektur ngomongake kutha uga apik Panggonan ing ngendi bangunan lawas kayata mesjid cilik wis dilestarekake lan lenggah kanthi teduh ing skyscraper modern futuristik.

Wilayah kapindho Abu Dhabi, sing dikenal minangka Wilayah Timur, dadi ibukutha Al Ain. Wilayah sing subur iki subur banget karo kebon ijo sing akeh kebon, taman umum lan situs-situs arkeologi sing penting. Sampeyan uga diberkahi dening sumber banyu soko njero banyu sing akeh sumber banyu sing akeh. Titik khusus ing wilayah kasebut yaiku Taman Ain Al Faydah, Jebel Hafit, taman luang ing Al Hili, Al Ain Zoo lan Museum Al Ain. Iki uga minangka pusat budaya lan pendidikan ing Universitas pertama ing UAE, Universitas UAE, sing kalebu sekolah fakultas sekolah sing canggih. Transportasi internal wis digawe dening jaringan dalan sing paling apik lan Al Ain disambungake menyang jaba njaba liwat Bandara Internasional Al Ain.

Sugeng rawuh ing Uni Emirat Arab
Uni Emirat Arab - Pandhuan kanggo Expats!

Wilayah Kulon ing UAE

Wilayah Western, sektor administratif katelu emirat, kalebu desa 52 lan dadi ibukutha Bida Zayed, utawa Kutha Zayed. Aforestasi ekstensif kalebu paling hektar 100,000, kalebu luwih saka 20 yuta evergreens. Pasar minyak utama pesisir ing negara kasebut ing kene, minangka refinery minyak paling gedhe ing negara, ing Al Ruwais.

Kajaba ing telung wilayah ing daratan Abu Dhabi, ana sawetara pulo penting ing emirat kalebu Das, Mubarraz, Zirku lan Arzanah, cedhak ing papan sing ana ing pesisir utama pesisir. Sing luwih cedhak karo Dalma, Sir Bani Yas, Merawah, Abu al-Abyadh lan Saadiyat, bebarengan karo akeh pulau liyane.

DUBAI

Emirat saka Dubai ngluwihi pesisir Teluk Arab ing UAE udakara udakara 72. Dubai duwe area c. 3,885 kothak persegi, sing padha karo 5 persen saka total wilayah negara, ora kalebu pulo.

Kutha Dubai dibangun ing pinggir sisih sempit 10-kilometer sempit, nduwurke tumpukan creek sing mbagi bagean kidul Bur Dubai, jantung tradisional kutha, saka wilayah sisih lor Deira.

Kantor Rulér, bebarengan karo kantor pusat perusahaan utama, Port Rashid, Pusat Dagangan Dunia Dubai, adat, stasiun siaran lan panguwasa pos kabeh ana ing Bur Dubai. Deira minangka pusat komersial sing berkembang kanthi akeh toko eceran, pasar, hotel lan Bandara Internasional Dubai. Bur Dubai lan Deira dihubungake dening jembatan Al Maktoum lan Al Garhoud, uga trowongan Al Shindagha sing dilewati ing sangisoring tebing.

Jebel Ali, minangka papan plabuhan sing digawe kanthi gedhe, nduwe zona perdagangan bebas paling gedhe ing Arab sing duwe dhaptar perusahaan internasional sing terus-terusan nggunakake zona kanggo manufaktur lan minangka titik pengagihan.

Pantai Jumeirah minangka papan pariwisata utama kanthi sawetara hotel sing menang lan fasilitas olahraga sing luar biasa.

Inland, kutha Resor gunung Hatta minangka lokasi sing apik banget. Hatta Fort Hotel mapan ing papan parkir lan menehi basis sing sampurna kanggo njelajah wadis lan gunung sing cedhak, sing dadi wilayah wilayah Omani.

Langkawi

Emirat Sharjah ngliwati jarak 16 kilometer pesisir Teluk UAE lan luwih saka 80 kilometer menyang njero ruangan. Kajaba iku, ana uga telung bungkus ing Sharjah sing ana ing pesisir wétan, ing wates Teluk Oman. Yaiku Kalba, Khor Fakkan lan Dibba al-Husn. Emirat kasebut duwe area 2,590 kothak persegi, sing padha karo 3.3 persen saka total wilayah negara, ora kalebu pulo kasebut.

Ibukutha Sharjah, sing ora nyawang Teluk Arab, ngemot pusat administratif lan komersial utama kanthi macem-macem proyek budaya lan tradisional, kalebu sawetara museum. Tandha khas sing khas yaiku rong souq sing ditutup, sing nggambarake desain Islam; sawetara papan rekreasi lan taman umum kayata Al Jazeirah Fun Park lan Al Buheirah Corniche. Kutha iki uga misuwur amarga akeh mesjid sing elegan. Link karo jagad njaba diwenehake dening Bandara Internasional Sharjah lan Port Khalid.

Sharjah uga kalebu sawetara wilayah oasis penting, sing paling misuwur yaiku Dhaid ing endi sayuran lan woh sing akeh ditandur ing lemah sing akeh lan subur. Khor Fakkan nyedhiyakake Sharjah minangka pelabuhan pesisir wétan utama. Loro pulo ing luar negeri kagungan Sharjah, Abu Musa, sing wis dikuasai dening militer Iran wiwit 1971, lan Sir Abu Nu'air.

AJMAN

Ajman, sing dumunung ing sisih kidul-wetan ing ibukutha Sharjah, nduwe pantai 16 kilometer kanthi pasir putih sing ayu. Iki minangka emirat cilik babagan ukuran ukuran fisik, sing nduwe sekitar 259 kothak persegi, sing padha karo 0.3 persen saka total wilayah negara, ora kalebu pulo.

Ibukutha Ajman, nduwe benteng bersejarah ing tengah-tengah. Iki wis bubar direnovasi lan saiki nduwe museum sing apik. Kajaba ana kantor Ruler, macem-macem perusahaan, bank-bank lan pusat komersial, emirate uga dikunjungi pelabuhan alam sing ana ing Pelabuhan Ajman. Masfut minangka desa pertanian sing ana ing gunung-gunung 110 kilometer ing sisih kidul-wetan kutha, dene wilayah Manama ana udakara udakara 60 ing sisih wetan.

UMM AL QAIWAIN

Emirat Umm Al Qaiwain, sing nduwe pinggir pesisir sing adoh karo 24 kilometer, ana ing pesisir Teluk Arab ing UAE, ing antarane Sharjah ing sisih kidul-kulon, lan Ras al-Khaimah ing sisih wetan. Watesan daratan dumunung ing sekitar 32 kilometer saka pesisir utama. Gunggunge wilayah emir kasebut kira-kira 777 kothak persegi, sing padha karo 1 persen saka total wilayah negara, ora kalebu pulo-pulo.

Kutha Umm Al Qaiwain, ibukutha emirat, dumunung ing semenanjung sempit sing ngubengi jembatan 1 kilometer gedhe kanthi jarak 5 kilometer. Kantor pusat, pusat administratif lan komersial, pelabuhan utama lan Pusat Penelitian Marikultur ing ngendi udang lan iwak diolah kanthi eksperimen, ana ing kene. Kutha iki uga nduwèni bètèng lawas, gapura utama sing diubengi dening meriam pertahanan.

Falaj al-Mualla, oasis alami sing apik banget, mapan ing 50 kilometer sisih kidul-wétan kutha Umm Al Qaiwain. Pulo sinayah, kanthi jarak adoh ing pinggir pesisir duwe wilayah mangrove sing penting bebarengan karo koloni pembiakan cormorante Socotra.

RAS AL KHAIMAH

Ras Al Khaimah, sing paling northerly ing pesisir kulon UAE, nduwe pinggir pesisir udakara udakara 64 ing Teluk Arab, didhukung dening dhukungan sing subur, uga dipasang ing kapisah ing tengah-tengah gunung Hajar ing sisih kidul-wetan. Kaloro bagéan emirat kasebut nuduhake wates karo Kesultanan Oman. Saliyane wilayah daratane, Ras Al Khaimah nduwe pulo sing kalebu kalebu Greater lan kurang Tunb, sing dikuwasani Iran wiwit 1971. Wilayah emirate yaiku 168 kilometer persegi, sing padha karo 2.2 saben sen saka total wilayah negara, ora kalebu pulo.

Kutha Ras Al Khaimah kabagi dadi rong bagean dening Khor Ras Al Khaimah. Ing bagean sisih kulon, dikenal kanthi jeneng Old Ras Al Khaimah, yaiku Museum Nasional Ras Al Khaimah lan pirang-pirang departemen pamaréntahan. Pérangan wétan, sing dikenal kanthi jeneng Al Nakheel, manggon ing kantor Ruler, sawetara departemen pamaréntah lan perusahaan komersial. Kaloro bagian kasebut disambung karo jembatan gedhe sing dibangun ing sadawane khor.

Khor Khuwayr minangka wilayah industri sing ana ing sekitar 25 kilometer ing sisih lor kutha Ras Al Khaimah. Saliyane ing perusahaan semen, kerikil lan marmer utama, uga lokasi Port Saqr, port ekspor utama emirat lan distrik fishing tradisional Rams. Distrik Digdagga, ing sisih liya, minangka wilayah pertanian sing kondhang lan omah pabrik farmasi Julphar, paling gedhe ing Teluk Arab.

Pusat penting ing njero emirate yaiku: Al-Hamraniah, pusat pertanian lan uga lokasi kanggo Bandhara Internasional Ras Al Khaimah, Khatt, minangka papan pariwisata sing misuwur amarga sumber termal, Masafi sing dikenal kanthi kebon lan kebon alam. lan Wadi al-Qawr, lembah sing menarik ing gunung kidul.

FUJAIRAH

Kajaba manawa saka sawetara enclaf cilik saka Sharjah, Fujairah mung siji-sijine emirate sing dumunung ing Teluk Oman. Pesisiré luwih saka 90 kilometer lan papan sing strategis duwé peran penting ing pangembangan. Wilayah emirate yaiku 1165 kilometer persegi, sing padha karo 1.5 saben sen saka total wilayah negara, ora kalebu pulo.

Kutha Fujairah, ibukutha emirate, minangka pusat pesat sing ngemot kantor Ruler, departemen pamaréntahan, akeh perusahaan komersial lan pirang-pirang hotel, uga bandara lan Pelabuhan Fujairah, salah sawijining bunkering minyak paling dhuwur ing jagad. port.

Fitur fisik emirate ditondoi dening gunung-gunung Hajar sing jembar sing wates ing dhusun pesisir sing subur ing endi umume pendhapat. Kanthi pinunjul kanthi pemandangan sing dramatis, Fujairah mapan supaya bisa terus maju ing perdagangan pariwisata. Wisata kalebu sawetara situs nyilem, kaendahan alami gunung lan pesisir, atraksi budaya lan sejarah lan mesthi surya srengenge sing dipercaya.

Kutha bersejarah Dibba al-Fujairah, ing sisih lor sisih lor emirate, minangka pusat penting kanggo tetanèn lan mancing, dene désa Bidiya nduwe mesjid papat wilayah sing paling tuwa sing paling tuwa ing negara kasebut.

Apa sing kedadeyan yen sampeyan Ndaftar karo Perusahaan Bandar Raya Dubai
Apa sing kedadeyan yen sampeyan Ndaftar Dubai City Company

Pamrentah UAE

Ing ngisor sistem pemerintah UAE, Presiden Federasi dipilih dening badan sing dikenal minangka Dewan Dhuwur. Dewan Agung minangka badan sing nggawe kabijakan utama ing UAE, lan Presiden lan Wakil Presiden kapilih dadi anggota kanggo anggota kanggo nganyari maneh limang taun.

Dewan Agung duwe kekuwatan legislatif lan eksekutif. Kajaba kanggo ngrencanakake lan ngratifikasi hukum federal, Dewan Agung nyalonake Perdana Menteri sing dipilih karo Perdana Menteri lan dilengkapi kanggo nrima mundur, yen dibutuhake.

Perdana Menteri ditunjuk dening Presiden. Dheweke banjur nunjuk Dewan Menteri, utawa Kabinet, kanggo ngawasi pembangunan lan implementasi kabijakan federal ing kabeh portfolio pemerintah.

Kajaba saka Dewan Agung lan Dewan Menteri, parlemen anggota 40 sing dikenal minangka Dewan Nasional Federal (FNC) uga mriksa aturan anyar sing disaranake lan menehi saran kanggo Kabinet UAE, kaya sing dibutuhake. FNC dikuatake kanggo nelpon lan takon Menteri babagan kinerja dhewe, menehi tambahan tanggung jawab kanggo sistem kasebut. Perkembangan groundbreaking kanggo mbukak keputusan nggawe digawe ing Desember 2006, kanthi pemilihan pisanan anggota FNC sing ora langsung. Sadurunge, kabeh anggota FNC ditunjuk dening Penguasa saben Emirat.

Pengenalan pemilihan ora langsung minangka wiwitan proses kanggo modernisasi pamrentah UAE. Ing ndandani pembaharuan kasebut, Pemerintah individu milih kolega pemilihan sing anggota total 100 minangka jumlah anggota FNC sing dicekel dening Emirate kasebut. Anggota ing saben kuliah banjur milih setengah saka anggota FNC, dene setengah liyane terus diangkat dening saben Panguasa. Proses nyebabake FNC ing ngendi siji-lima anggota anggotane yaiku wanita.

Inisiatif ing masa depan ngarep-arep bisa nggayuh ukuran FNC lan ngiyatake interaksi ing antarane lan Dewan Menteri, supaya bisa nambah efisiensi, tanggung jawab lan sifat pamrentah ing UAE. Ing November 2008, istilah kanggo anggota FNC dilanjutake saka rong nganti patang taun, sing luwih konsisten karo parliil liyane ing saindenging jagad. Kajaba iku, pamrentah bakal nglaporake menyang FNC babagan perjanjian internasional lan perjanjian, lan perjanjian kasebut bakal dibahas dening FNC sadurunge ratifikasi kasebut.

Sejarah, lingkungan politik UAE wis ditondoi kanthi gedhe tresnani kanggo pamimpin negara lan lembaga pamrentah. Iki umume kanggo nanggepi wutah lan pembangunan sing cepet sing ngalami UAE ing pandhuane sawetara dekade kepungkur.

Sejarah & Warisan UAE

Manungsa wis ngrebut tanah sing saiki dikenal minangka Uni Emirat Arab (UAE) nganti atusan ewu taun lan, pancen wilayah kasebut bisa uga duwe peran penting ing migrasi Manungsa awal saka Afrika menyang Asia. Suwe-suwe lingkungan iki saya ganti banget. Ing taun 7500 taun kepungkur, iklim iki umume rame banget lan ana bukti sing signifikan tumrap pendhudhuk manungsa, nanging kanthi sekitar 3000 SM kahanan dadi luwih kuat, kanthi asil pertanian dirampungake ing komunitas oasis sing dikuatake.

Dagang komoditas diadegaké saka tahapan awal lan tembaga diangkut saka Pagunungan Hajar menyang pusat kutha ing sisih lor wiwit awal 3000 SM, saka ngendi ekspor menyang Mesopotamia. Rute kafilah unta liwat wilayah saka sisih lor nganti kidul uga nyedhiyakake rute alternatif kanggo India. Pelabuhan kayata Julfar (Ra's al-Khaimah) akhire dadi apus-apus, muga-muga amarga perdagangan mutiara.

Ing abad kaping nembelas, tekane wong Portugis ing Teluk nyebabake gangguan gedhe kanggo pelabuhan wétan-pantai kayata Dibba, Bidiyah, Khor Fakkan lan Kalba. Nanging nalika wiwitan abad kaping 19, ana sawijining suku lokal, Qawaisim, ngrampungake armada udakara kapal sawidak gedhe lan para pelaut 20,000 - cukup kanggo nggawe provokasi Inggris ngontrol rute perdagangan maritim antarane Teluk lan India.

Uni Emirat Arab - Pandhuan kanggo Expats
sumber Souks Old Dubai

Miturut wiwitan 1790, kutha Abu Dhabi wis dadi pusat mutiara sing penting yaiku pimpinan suku Bani Yas, syekhum Al Bu Falah (sing keturunan Al Nahyan, minangka pemerintah Abu Dhabi saiki). pindah saka Liwa Oasis, sawetara kilometer 150 ing sisih kidul-kulon. Sawetara dekade sabanjure, anggota Al Bu Falasah, cabang cabang Bani Yas liyane, dienggoni ing sungai ing Dubai, sing terus mrentah saiki minangka kulawarga Al Maktoum.

Perikanan Mutiara terus ngrembaka, nanging pungkasane Perang Dunia Pertama, depresi ekonomi 1930, lan penemuan Jepang saka mutiara berbudaya nyebabake perdagangan mudhun - kanthi pangaruh sing ngrusak ing ekonomi wilayah kasebut.

Nanging, kanthi 1950s, panemuan minyak, lan ing 6 Agustus 1966, Yang Mulia (HH) Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan dadi Penguasa Abu Dhabi. Mangkono wiwit wektu ngrencanakake lan ngrencanakake, ing endi Abu Dhabi, lan pungkasane UAE, wiwit nggayuh jagad liyane saka segi modernisasi lan kekuwatan ekonomi. Ing 2 Desember 1971, federasi konstitusional enem negara sing dikenal minangka Uni Arab Emirates ditetepake kanthi resmi. Iki kalebu Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm al-Qaiwain, lan Fujairah. Sheikh Zayed dipilih dadi Presiden lan HH Sheikh Rashid bin Saeed Al Maktoum, Penguasa Dubai, minangka Wakil Presiden. Emirat kaping pitu, Ra's al-Khaimah, gabung karo Federasi ing 1972.

Ora diragukan manawa kamakmuran, keharmonisan lan pembangunan modern sing saiki dadi ciri UAE yaiku, amarga peran formatif sing dimainake dening bapak-bapak pendiri wilayah kasebut. Ing 2004, Syekh Zayed diganti dadi Presiden UAE lan dadi Penguasa Abu Dhabi dening putrane sulung, HH Sheikh Khalifa bin Zayed Al Nahyan. Prinsip lan filsafat sing digawa menyang pamaréntahan, tetep isih ana ing tengah Federasi lan kabijakan kasebut. Sawise mati sedulure, Sheikh Maktoum, ing 2006, HH Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Penguasa Dubai, dipilih dadi Wakil Presiden UAE lan Perdana Menteri.

Sumber: Buku Buku UAE2010 - Dewan Media Nasional UAE

Kebijakan Asing

Kepemimpinan politik UAE ditindakake ing kerangka kebijakan privasi manca sing diadegake dening Presiden Federasi, HH Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan. Cara iki negesake diplomasi, negosiasi lan welas asih. UAE eling marang komitmen kanggo tanggi lan komunitas internasional babagan keamanan, stabilitas lan keamanan regional kanggo kabeh. Kanggo nggayuh tujuan kasebut, tujuane nambah jembatan, kemitraan lan dialog. Ngandelake alat keterlibatan iki ngidini Pamrentah ngetrapake hubungan sing efektif, seimbang lan komprehensif karo komunitas internasional.

Prinsip pandhuan kanggo kabijakan luar negeri UAE yaiku kepercayaan yen mbutuhake keadilan ing urusan internasional antarane negara, kalebu kabutuhan kanggo ngajeni prinsip ora campur tangan ing urusan kedaulatan bangsa liya. UAE uga setya kanggo resolusi damai kanggo tentrem, lan ndhukung lembaga internasional kanggo nguatake aturan hukum internasional lan implementasine konvensi lan perjanjian.

Kawicaksanan Daerah

Salah sawijining fitur utama saka kabijakan luar negeri UAE yaiku pangembangan hubungan sing cedhak karo tangga-tanggane ing Semenanjung Arab liwat Dewan Kerjasama Teluk enem (GCC). Sajrone 2009, pangembangan ing Palestina, Irak, Iran, Yaman, Afghanistan lan Pakistan lan inisiatif sing dibutuhake kanggo ngatasi dheweke dadi inti dialog UAE karo para pimpinan dunya. UAE darmabakti kanggo katentreman, keamanan lan stabilitas ing wilayah Arab, uga normalisasi hubungan ing antarane kabeh negara, lan solusi sing adil lan tahan kanggo konflik Timur Tengah. Dheweke percaya manawa perdamaian ora bakal diraih nalika penjajahan Israel ing wilayah Palestina lan Arab liyane terus. Ndhukung pendhudhukan Israel lan panyiapan negara Palestina mandhiri, kanthi Yerusalem Wétan minangka ibukutha, ing konteks perjanjian adhedhasar Peace Peace Initiative.

UAE wis bola-bali ngajak pendhudhuk internasional supaya beku pambangunan pamukiman Yahudi ing Tepi Kulon lan Yerusalem kanthi upaya kanggo nyegerake proses perdamaian Timur Tengah. Nalika iku, dheweke ngukum serangan ing Israel ing Gaza lan nyatakake solidaritas karo wong Palestina sing kena pengaruh perang. UAE wis nyedhiyakake luwih saka Dh11 milyar (US $ 3bn) minangka bantuan kanggo wong Palestina, kalebu dana pangembangan infrastruktur, omah, rumah sakit lan sekolah. Kajaba iku, negara nyumbang Dh638.5 yuta (US $ 174mn) menyang rekonstruksi ing Gaza.

UAE wis dadi pendukung aktif Pamrentah Irak lan ngajak panjaluk integritas wilayah Irak, kedaulatan lan kamardikan. Federasi iki nduwe salah sawijining sawetara kedutaan Arab lan duta besar ing Baghdad, lan mbatalake utang sing regane karo Dh25.69 milyar (AS $ 7bn) kanggo ndhukung upaya pambangunan Irak. Senadyan perselisihan sing dawa banget karo Iran babagan pitakonan ing telung pulo UAE sing dikuwasani lan kuwatir babagan program nuklir Iran, UAE tetep mbukak kabeh saluran keterlibatan sing konstruktif sing bisa nyebabake mekanisme langkah-langkah kanggo mbangun kapercayan lan resolusi sing tentrem kabeh masalah pinunjul. Federasi terus menehi kontribusi kanggo upaya internasional sing tujuane stabilisasi Afghanistan lan ndhukung upaya kanggo mulihake keamanan. Kasedhiya AS $ 550 yuta kanggo bantuan kamanungsan lan pembangunan antarane 2002 lan 2008 lan minangka siji-sijine negara Arab sing nindakake kegiatan kamanungsan ing lapangan ing Afghanistan.

Komunitas Global

Ngluwihi wilayah kasebut dhewe, kabijakan luar negeri UAE terus adaptasi kanggo nampung owah-owahan sing berkembang ing komunitas global. Minangka bagéan saka pendekatan pragmatik iki, yaiku hubungan dua hala lan multilateral karo negara industri lan berkembang kanthi ngiyatake hubungan karo sekutu tradisional ing Kulon. Aspek penting kanggo kabijakan luar negeri UAE menehi perhatian gedhe kanggo ngembangake sambungan komersial lan investasi karo negara liya lan institusi ing saindenging jagad. Posisi ngembangake Federasi minangka pusat finansial kanggo wilayah Timur Tengah luwih kuat lan nguatake jabatan kasebut minangka anggota komunitas global.

Amarga Asia nyasar krisis ekonomi saiki luwih sukses tinimbang wilayah liya, ana akeh indikasi manawa sawetara negara-negara Asia sing utama duwe peran sing luwih pengaruh ing jagad iki politik. Nyeret gerakan iki, lan nggambarake kepinginan kanggo nggabungake hubungan maneh, pimpinan UAE terus ngembangake hubungane karo pirang-pirang negara Asia, kalebu China lan India. Siji sukses diplomatik utama sajrone 2009, sing uga nggambarake status internasional sing saya suwe saya gedhe, nalika Abu Dhabi dipilih dadi tuan rumah markas Badan Tenaga Energi Internasional (IRENA).

UAE wis nerbitake dokumen kabijakan babagan tenaga nuklir kanggo sipil, nggunakake negesake kawicaksanan transparan lan kesiapan kanggo netepi kabeh langkah keamanan lan keamanan sing gegandhengan. Sementara, Dewan Pengurus Badan Energi Atom internasional nyetujoni ratifikasi UAE babagan langkah-langkah pemeriksaan nuklir tambahan sing dikenal minangka Protokol Tambahan, sing njamin komitmen kanggo Perencanaan Non-Proliferasi Nuklir. Wilayah utama kerjasama UAE wis ana ing perang global nglawan terorisme, kalebu teror sing disponsori negara.

Bantuan Asing

Sanajan ana krisis saka krisis finansial lan ekonomi ing proyek ekonomi lan pembangunan wilayah, UAE terus program bantuan kamanungsan, relief lan pembangunan ing pirang-pirang negara. Usaha kasebut ing babagan iki diakoni dening Sekretaris Jenderal Sekretaris Jenderal PB Ki Ban, sing ngalembana pendhukung lan kamanungsan ing upaya kanggo ngenthengake penderitaan manungsa ing pirang-pirang wilayah ing donya nalika bencana alam lan konflik manungsa.

Bantuan dibukak liwat sawetara organisasi utama, kayata Abu Dhabi Fund for Development sing, sajrone 2009, ndhukung proyek ing Maroko, Burkina Faso, Tanzania, Bangladesh, Palestine, Benin, Yemen, Afghanistan, Sudan, Eritrea lan liya-liyane; Panguwasa Crescent Red (salah sawijining sepuluh organisasi anggota utama Komite Palang Merah Internasional), sing kegiatan paling efektif kalebu nyedhiyakake banyu minuman ing negara-negara sing kena pengaruh garing lan nyirnakake, nglengkapi rumah sakit ing wilayah terpencil ing negara-negara kurang. fokus utamane kanggo pendidikan bocah-bocah ing negara miskin. Kajaba iku, Noor Dubai, inisiatif amal internasional kanggo nyegah lan perawatan buta lan penglihatan rendah, kerja sama karo Organisasi Kesehatan Dunia lan Badan Internasional kanggo Nyegah Blindness. Ing taun-taun pungkasan, penekanan kasebut wis menehi bantuan kanggo kamanungsan kanggo wong sing kena pengaruh bencana alam utawa konflik lan kemiskinan.

Sakabèhé, sajrone dekade telung setengah taun pungkasan, UAE wis nyumbang luwih saka Dh255 milyar (US $ 69.4 bn), kanthi utang, gulungan lan pitulung diwenehake kanthi dhasar pemerintah, Federasi uga dadi. kontributor utama kanggo agensi internasional, nggawe Dh100 milyar (US $ 27 bn) kasedhiya liwat International Moneter Fund lan World Bank. Kantor Koordinasi Bantuan Luar Negeri UAE, sing dibangun kanthi kerjasama karo Kantor PBB kanggo Koordinasi Urusan Kemanusiaan, yaiku forum sing bubar ditetepake sing bakal nyebabake Federasi dadi luwih akeh ngewangi tingkat multilateral, tinimbang fokus karo dhukungan liwat bilateral tradisional. tegese

Sumber: Buku Buku UAE2010 - Dewan Media Nasional UAE

ekonomi

Sanajan kasunyatane saiki, UAE wis ana ing jalur pemulihan sing terus-terusan, iki pengaruh banget ing krisis ekonomi global. Senadyan bantalan awal sing digawe dening harga minyak sing dhuwur, Federasi iki pungkasane kena pengaruh saka kejatuhan global sing luwih jero sing nyebabake permintaan minyak, nyeret rega kurang saka saprateloné puncak Juli 2008. Pembalikan saka akeh modal pribadi sing gedhe nyebabake kejatuhan indeks saham. Kajaba iku, penurunan sektor konstruksi lan properti, utama ekonomi ekspansi ekonomi UAE, tegese pertumbuhan 2009 mudhun wiwit taun kepungkur. Ing wulan Oktober 2009, Kementerian Ekonomi diprediksi kenaikan mung 1.3 sen saben taun.

Angka kanggo 2009 beda karo 2008, nalika tuwuh produk domestik (GDP) UAE nganti 7.4 sen. Munggah kenaikan kasebut yaiku sektor minyak lan gas, sing ditambahi 35.6 persen, amarga kenaikan rega minyak. Sektor wutah liyane sing kuat ing 2008 kalebu industri konstruksi (26.1 sen), industri manufaktur (17.2 sen), sektor finansial (15.9 sen), layanan perdagangan dandanan lan ndandani (18.7 sen), lan restoran lan perdagangan hotel (15.1 saben sen).

Trade

Ing 2008, imbangan perdagangan UAE saya tambah 35.3 sen, saka Dh170.85 milyar (US $ 46.5 bn) ing 2007 dadi Dh231.09 milyar (US $ 62.9), amarga kenaikan rega 33.9 persen nilai ekspor lan ekspor maneh. lan kenaikan 39.7 saben regane ekspor minyak, ditambah karo kenaikan ekspor gas ing 37.1. Zona perdagangan gratis ndeleng kenaikan ekspor 16.4, sing tekan Dh97.46 milyar (US $ 26.6 bn) ing 2008. Kangge, ekspor maneh tekan Dh 345.78 milyar (US $ 94.2 bn); kenaikan 33.4 sen. Panjaluk domestik sing mundhak amarga kenaikan jumlah populasi lan penghasilan, kanthi pertumbuhan positif ing perdagangan ekspor maneh, mbantu nyurung nilai impor 33.4 saben sen nganti Dh735.70 milyar (US $ 200.4 bn).

Inflasi

Inflasi ing sewelas wulan pertama 2009 ngadeg ing 1.7 saben sen mudhun saka taun-taun kepungkur. Rega omah lan biaya panganan sing murah nyebabake tekanan deflasier ing ekonomi. Ing 2008, inflasi mandheg ing 10.8 persen, amarga bathi saka rega minyak sing luwih dhuwur nyebabake pertumbuhan ekonomi, nggawe kekurangan properti lan layanan. Ing wektu sing padha, dolar AS sing luwih lemah lan rega panganan global sing luwih murah nggawe impor luwih larang. Kabijakan UAE Central Bank yaiku kanggo njaga tingkat bunga resmi ing tingkat sing rendah, supaya bisa nambah ekonomi.

Industri lan Diversifikasi

Sektor non-hidrokarbon nyumbang 63 persen GDP ing 2008, sanajan rega minyak lan gas sing dhuwur, nyumbang Dh 2.16 triliun (US $ 590 bn) menyang ekonomi. UAE ngarep-arep bisa nyuda kontribusi sektor hidrokarbon nganti kira-kira 20 sen ing sepuluh nganti 15 taun kanthi promosi tuwuh ing negara liya. Pabrikan lan industri terus dadi komponen penting ing ambisi Federasi kanggo transformasi ekonomi, mbangun sektor sing wis berkembang kaya peleburan aluminium, keramik, lan obat-obatan.

Ing 2009, Abu Dhabi mbukak Wawasan Ekonomi 2030, nyetel peta dalan kanggo macem-macem macem-macem ekonomi. Mubadala Development Company, lengen investasi strategis Pamrentahan Abu Dhabi, mbayar peran utama ing pangembangan industri wilayah, kalebu proyek ing aerostruktur (komponen pesawat udara pesawat) Pabrik, Finansial komersial, energi lan luang. Abu Dhabi uga fokus marang sumber energi sing bisa dianyari lan perusahaan energi masa depan pemerintah Masdar minangka bagean utama saka strategi iki. Masdar City, sing njlentrehake perusahaan kasebut minangka 'kutha sampah karbon-netral sing dadi sifar karbon pertama lan markas Badan Tenaga Energi Internasional (IRENA)', bakal nggawe omah 40,000 lan komuter saben dina 50,000 sing makarya ing sawetara perusahaan ijo-energi 1500. Masdar uga nandur modal kanthi akeh teknologi panel tenaga surya kanthi tipis sing terus berkembang, kalebu konstruksi tanduran ing Abu Dhabi sing bisa nggawe panel cukup saben taun kanggo ngasilake megawatt 130

Dubai, nalika nyusun sawetara perusahaan sing dadi pendhukung utama, terus terus nambah kekuwatan ing industri, pariwisata lan perdagangan. Sharjah uga nerusake rencana kanggo pangembangan industri, lan Ra's al-Khaimah Investment Authority (RAKIA) ngrancang kanggo miwiti konsep zona industri sing dadi tema kanggo nggawe klompok fasilitas manufaktur. Fujairah netepake zona gratis virtual, sing pertama ing UAE, sing bakal ngidini perusahaan sing diduweni sacara internasional business kurang saka sing diisi dening zona gratis sing wis ditemtokake. Kajaba iku, Pamrentah UAE ana ing tahap pungkasan kanggo nyiapake hukum industri sing uga diharepake kanggo nyiptakake industri nasional.

Real Estate

Sawetara proyek utama wis rampung ing 2009, salah sawijining sing paling apik yaiku pulau Yas, pusat hiburan ing Abu Dhabi lan omah ing sirkuit Yas Marina, sing dadi tuan rumah Formula Siji Grand Prix ing November 2009. Skema prasarana utama ing endi rampung, kalebu Dh28 milyar (US $ 7.62 bn) Dubai Metro, sistem transportasi tanpa driver sing njangkepi jantung emirat; Jembatan Sheikh Khalifa, nyambungake Pulo Abu Dhabi karo Saadiyat lan Pulau Yas; lan Palem Jumeriah Monorail. Bangunan paling dhuwur ing donya; Burj Khalifa ing Dubai, dibukak ing minggu pertama 2010.

Pariwisata

Pariwisata minangka sektor pertumbuhan penting kanggo ekonomi UAE kabeh. Abu Dhabi lan Dubai wis ngliwati latihan rebranding, sing fokus ing hotel sing regane paling apik lan resor rekreasi. Saka Resor pulau tropis Sir Bani Yas ing sisih kulon Abu Dhabi, papan pasamunan pasamunan Qasr al-Sarab, ing Liwa Oasis, lan Al Maha lan Bab al-Shams ing Dubai menyang resor pesisir sing apik ing Fujairah, Ra's al Khaimah lan Ajman, UAE nawakake fasilitas sing paling apik ing sawetara lokasi sing adoh lan apik. Proyek kapal penggedhe kayata Emirates Palace Hotel, Burj al-Arab, Madinat Jumeirah, lan Bruj Khalifa wis mbantu ngunggahake profil negara, kanthi asil Federasi akeh sing ditawakake sanajan tamu sing paling dikarepake. Swara 11.2 yuta pengunjung samesthine ing 2010, minangka sukses upaya usaha UAE kanggo ngundhakake investasi ing industri keramahan.

Entuk Bisnis

Ing 2009, UAE minggah patbelas papan ing laporan 'Doing Business' sing disusun dening World Bank lan International Finance Corporation. Laporan sing dikenali internasional mbiji negara-negara babagan kepiye gampang kanggo perusahaan ukuran cilik lan medium supaya bisnis. Federasi kasebut tuwuh posisi telung puluh telu ing peringkat global kanggo pembaharuan régulasi, sebagian akibat saka keputusan Pamrentah kanggo ngilangi syarat modal minimumXXXX (US $ 150,00) kanggo sawetara bisnis wiwitan.

Loro alasan utama kebangkitan UAE yaiku nyempurnakake proses sing melu golek idin konstruksi lan nambah kapasitas kapasitas ing Dubai port.

Investasi njaba

Investasi ing pasar luar negeri wis suwe dadi integral kanggo drive strategis ing UAE kanggo nggawe jaringan keamanan kanggo generasi bakal mbesuk, khususe wong-wong sing sedina ngadhepi cadangan cadangan hidrokarbon sing kurang. Antarane badan investasi internasional utama ing Emirates yaiku: Lembaga Pelaburan Abu Dhabi, Dewan Pelaburan Abu Dhabi, Invest AD, Perusahaan investasi ing Dubai, Dubai Holding, Dubai Holding Operations Komersial Komersial (kalebu Dubai Properties Group, Sama Dubai, Tatweer, Lan Grup Investasi Dhukungan Duabi), lan World World. Kajaba iku, Mubadala, Perusahaan Tenaga Nasional Abu Dhabi (Taqa) lan Petroleum Internasional Investment Company (IPIC) ngejak pangembangan energi ing luar negeri.

Sektor Keuangan

Langkah-langkah sing ditindakake dening institusi federal ing 2008 kanggo mulihake kapercayan ing sistem finansial, kalebu fasilitas UAE Central Bank Dh50-milyar (US $ 13.6 bn) kanggo nyengkuyung tukang kredit lokal, lan Keuangan Keuangan UAE Dh70 milyar (US $ 19 bn) kecairan skema dhukungan, dirancang kanggo ngilangi pinjaman, pasar saham buoy lan menehi semangat kanggo kegiatan ekonomi. Ing 2008, Pamrentah Federal uga ngumumake yen bakal nggawe Dh120 milyar (US $ 32.7 bn) sing kasedhiya kanggo bank-bank ing saindenging negara ing pirang-pirang program pinjaman, lan njamin celengan lan pinjaman antara bank ing telung taun.

Ing Februari 2009, Departemen Keuangan Abu Dhabi nyuntik Dh16 milyar (US $ 4.35 bn) dadi lima saka bank paling gedhe ing emirat. Cara kasebut mbantu ngetrapake lembaran imbangan ing bank, sanajan bathi bank tiba ing kuartal pertama, lan panitia finansial darurat ditetepake dening Menteri Ekonomi kanggo nganggep tindakan liya kanggo ndhukung para pemberi pinjaman.

Sajrone taun kasebut, bank-bank nglaporake peningkatan ing gagal lan ora mbayar mbayar utang silihan komersial lan konsumen. Asile, bank-bank sing didaftar ing UAE nggunakake pendekatan sing ati-ati kanthi nglaporake panentu sing luwih dhuwur tinimbang sing ora dibayar. Kanggo mbantu bantalan ekstra modal ing sistem perbankan, Bank Sentral menehi pitunjuk marang tukang kredit yen saka 2010, dheweke kudu tundhuk karo peraturan Basel II babagan kecukupan modal kanggo bank-bank lan menehi perhatian luwih akeh babagan kendali-kontrol lan manajemen. Pamrentah uga ngumumake rencana kanggo nggabungake rong utangan hipotek sing paling gedhe yaiku Amlak lan Tamweel. Iki dianggep penting minangka pemulihan ing pasar omah.

Pambayaran utang sing digawe saka pasar konglomerat sing diduweni dening pemerintah uga dadi fokus ing kegiatan ing 2009. Ing Februari 2009, Pamrentah Dubai adol Dh36.7 milyar (US $ 10 bn) kanthi ikatan menyang Bank Pusat kanggo mbantu perusahaan ing kontrol menehi pambayaran utang lan mbayar kontraktor. Kanggo ngawasi distribusi dana kasebut, Dana Dhukungan Keuangan Dubai diadegake ing Juli 2009. Ing 25 November 2009, Pamrentah Dubai ngumumake yen wis mbentuk dana Dh18.4 yuta (AS $ 5 bn) ing finansial saka Bank Nasional Abu Dhabi lan Al Hilal Bank, kalorone dikontrol dening salah sawijining dana kekayaan daulat paling gedhe Abu Dhabi, Dewan Pelaburan Abu Dhabi. Dubai uga sukses ngatur pirang-pirang utang gedhe ing 2009, kalebu milyar Dh12.47 milyar (US $ 3.4 bn) panyiapan maneh saka operator ijol-ijolan Borse Dubai, ing wulan Februari, lan mbayar maneh saka Dh3.67 milyar (US $ 1 bn) Dubai Civil Aviation Authority Ikatan Islam ing wulan Nopember.

Pasar Saham

Saham sing didhaptar ing Dubai Financial Market mungkasi taun nganti 10.2 sen, nanging isih luwih saka 70 persen saka rega paling taun kepungkur. Saham ing Bursa Saham Abu Dhabi munggah 14.7 sen ing 2009, nanging isih mudhun 46 sen saka tingkat 2008.

Minyak lan Gas

Kanthi sapérangan massa tanah saka sawetara tanggane Teluk, UAE, nanging eksporter minyak papat paling gedhe ing papat, sawise Saudi Arabia, Iran lan Irak.

UAE duwe cadangan minyak mentah konvensional kaping enem paling gedhe ing donya, lan cadangan gas asli sing kaping fitu. Sanajan mung produsen minyak sangang paling gedhe ing donya, minangka eksporter minyak net paling lima, sing ana mung Rusia lan Arab Saudi sing luwih gedhe ngekspor. Ekspor sing mentas cedhak karo Iran, lan Kuwait, sing kabeh duwe cadangan sing luwih gedhe.

Ing 2009, amarga kepatuhan telat karo potongan produksi cathetan sing dijanjekake Organisasi Negara-negara Pengeksport Petroleum (OPEC) kanggo nyetabilake pasar minyak, output minyak UAE mudhun kira-kira 2.3 yuta tong saben dina (bpd) saka 2.9 yuta ing 2008. Produksi gas kasebut ngadeg ing kothak kubik standar 7 milyar saben dina. UAE terus maju kanthi rencana kanggo nggedhekake kapasitas produksi minyak lan gas, nanging wis nambah wektu kanggo pangembangan minyak lan menehi prioritas sing luwih dhuwur kanggo proyek gas.

Wiwitane 2009 awal gas cadangan Federasi ngadeg ing sikil kubik kubik 227.1 - gas cekap luwih saka suplai taun 130 ing tarif produksi pungkasan. Antarane liyane, iki tegese kekurangan gas Emirat ora amarga kekurangan cadangan gas, nanging supaya ora cukup pangembangan, sanajan akeh cadangan gas kalebu jinis sing regane larang lan angel diproduksi. Abu Dhabi penting banget kanggo ningkatake kapasitas produksi minyak lan gas UAE, amarga ngemot udakara 94 saben sen saka cadangan minyak lan luwih saka 90 saben sen cadangan gas. Mbuwang kapasitas kanggo produksi minyak lan gas.

Saiki, produksi minyak Dubai, sing nate kira-kira setengah saka GDP emirate, mudhun saka puncak 1991 bpd; dening 410,000 iku wis mudhun menyang 2007 bpd. Nalika terus ngompa gas saka sawah ing luar negeri, Dubai uga nggunakake bahan bakar luwih akeh tinimbang ngasilake, lan tambah akeh gumantung saka impor supaya bisa beda. Emirat wis tuku sawetara atus yuta kubik saben dina gas saka Dolphin Energy, perusahaan Abu Dhabi sing ngimpor gas nganggo pipa saka Qatar.

Sekawan limang emiriah UAE uga duwe produksi minyak lan gas sing sithik; Fujairah ora ngasilake minyak utawa gas, sanajan program eksplorasi ing pesisir. Nanging, port bunkering paling gedhe kaloro ing donya dumunung ing pesisir. Pelabuhan Fujairah, ing Segara Arab, ngatasi udakara 1 yuta ton saben wulan bahan bakar transportasi laut lan produk minyak liyane. Rawuh ing 2008 import gas liwat pipo Dolphin Energy saka Qatar wis nggampangake pangembangan daya banyu lan banyu ing industri emirate lan stimulasi industri lokal.

IPIC, pamrentah pemerintah Abu Dhabi, yaiku nggawe saluran pipa minyak mentah strategis kanggo ngirim nganti minyak minyak 150,000 saka lapangan pesisir Abu Dhabi ing terminal ekspor anyar ing Fujairah. Proyèk tujuane nyuplai rute ekspor kanggo kritik Abu Dhabi liwat titik cuk maritim Teluk ing Selat Hormuz. Jadwal wis dirampungake ing 2010, kanthi kiriman tanker pertama saka Fujairah sing dikarepake ing awal 2011. IPIC uga ngembangake fasilitas kilang minyak lan panyimpenan ing port Fujairah.

Sumber: Buku Buku UAE2010 - Dewan Media Nasional UAE

Tenogo

Kanthi meh 10 persen saka total jagad cadangan minyak mentah sing wis kabukten lan cadangan gas alam paling lima ing donya, UAE minangka mitra kritis lan pemasok sing tanggung jawab ing pasar energi global. Nalika dadi ekonomi utama, ekspor minyak saiki mung kira-kira 30 persen saka total produk domestik reged, minangka akibat saka kabijakan pemerintah agresif sing dirancang kanggo nggawe macem-macem ekonomi UAE.

UAE uga ngupayakake program efisiensi tenaga lan efisiensi energi anyar sing bisa gawe anyar. Ing 2005 UAE nyetujoni Protokol Kyoto menyang Konvensi PBB babagan Perubahan Iklim, dadi salah sawijining negara sing ngasilake minyak utama sing pertama nglakoni. Abu Dhabi uga wis netepake salah sawijining inisiatif energi alternatif sing bisa dianyari lan alternatif sing paling lengkap.

Minyak lan Gas Asli

Saben Emirate ngontrol pangembangan minyak lan sumber daya dhewe. Abu Dhabi nduwe luwih saka 90 persen sumber minyak UAE, utawa babagan tong minyak 92.2 milyar. Dubai ngemot tong minyak 4 milyar, diikuti Sharjah lan Ras al-Khaimah karo 1.5 milyar lan tong minyak 100 yuta.

Abu Dhabi duwe sejarah kanggo nampi investasi sektor swasta ing sektor eksplorasi minyak lan gas sing maju. Pancen, Abu Dhabi dadi siji-sijine anggota OPEC sing ora bakal negesi negarane para investor asing sajrone gelombang nasionalisasi sing nyapu industri minyak lan gas global ing pertengahan 1970, lan terus entuk manfaat saka investasi sektor swasta. Dina iki perusahaan minyak internasional saka Amerika Serikat, Jepang, Prancis, Inggris lan negara liya terus nyekel patang ekuitas gabungan antara 40 lan 100 persen ing konsesi lenga Abu Dhabi.

UE ekspor 60 persen minyak mentah menyang Jepang, dadi pelanggan paling gedhe ing UAE. Ekspor gas meh kabeh menyang Jepang, panuku gas paling gedhe ing jagad, kanthi UAE nyedhiyakake meh siji-wolu kabeh syarat Jepang.

Amarga kasunyatan kasunyatan geografi sing mengaruhi biaya transportasi, UAE ngekspor jumlah minyak lan gas paling sethithik menyang Amerika Serikat. Nanging, UAE minangka supplier minyak lan gas penting ing pasar internasional lan nomer loro mung kanggo Saudi Arabia ing syarat-syarat kapasitas produksi minyak lenga. Kajaba iku, rencana agresif UAE kanggo nggedhekake kapasitas produksi bakal menehi kontribusi kanthi signifikan kanggo ngimbangi masa depan, kenaikan rega minyak sing terus-terusan.

Proyek Dolphin, sing ngimpor gas alami kanthi pipa saka Qatar menyang UAE, minangka tenaga energi lintas lintas wates pertama ing antarane negara Teluk. Proyek kasebut bakal mbebasake gas Abu Dhabi kanggo pemulihan lan ekspor minyak mentah. Petroleum Occidental ing Amerika Serikat lan Total Prancis duwe saham ekuitas persentase 24.5 ing proyek kasebut, dene Pamrentah Abu Dhabi nyekel persen 51 sing isih ana. Pangiriman komersial gas asli Qatari wiwit ing musim panas 2007 lan bakal terus ing taun pungkasan perjanjian persetujuan pembangunan lan produksi 30 sing ditandatangani karo Pamrentah Qatar.

Pengiriman Minyak

Minangka upaya kanggo ningkatake keamanan pasokan, pamrentah Teluk sinau babagan saluran paip minyak sing bakal ngliwati Selat Hormuz. Udakara udakara rong puluh lima minyak sing ana ing jagad saiki dikirim dening tanker liwat jalur 34 mil.

Yen dibangun, pipa bisa mindhah luwih saka 6.5 yuta tong minyak saben dina utawa kira-kira 40 persen saka jumlah sing dikirim ing Selat kasebut. Konstruksi pipa pertama sing luwih cilik bakal nggawa minyak saka sawah minyak Habshan UAE menyang Emirat Fujairah, sing ana ing njaba wates Teluk Oman.

Ngembangake Pasokan Minyak

UAE terus nambah produksi kanggo nyedhiyakake pasar tenaga global. Nalika sawetara negara-negara OPEC lan akeh bangsa non-OPEC ndeleng penurunan produksi sajrone limang taun kepungkur, UAE wis nambah produksi produksi minyak mentah kira-kira persen 31. Ora ana taun suwene wektu produksi rata-rata taunan mudhun ing taun sadurunge.

Nganti mbesuk, entitas minyak lan gas ing UAE terus ngenalake proyek-proyek anyar sing tujuane kanggo ningkatake kapasitas produksi minyak mentah nasional nganti meh 4 yuta tong saben dina kanthi 2020, sing bakal nambah tambahan tambahan sekitar 40 persen saka saiki tingkat produksi.

Listrik: Kabutuhan Cepet Cepet

Pertumbuhan ekonomi sing berkembang ing saindenging UAE nyebabake peningkatan tenaga listrik. Prakiraan saiki nuduhake manawa permintaan domestik kanggo kekuwatan bakal tikel kaping pindho kanthi 2020. Kanthi watesan babagan pira lan sepira sumber energi tradisional sing cepet, kaya gas alam, bisa uga digawa menyang pasar, uga kuwatir babagan perubahan iklim, Pamrentah UAE wis ngluncurake macem-macem inisiatif sing tujuane kanggo ngenalake cara alternatif kanggo ngasilake kekuwatan sing dibutuhake kanggo bahan bakar ekonomi.

Energi nuklir

UAE lagi netepke kemungkinan ngembangake program energi nuklir sing tentrem. Pamrentah UAE pancen ngerti babagan sensitivitas sing dilebokake ing penyebaran reaktor nuklir lan uga evaluasi prasaja babagan kemungkinan kasebut. Patut, Pamrentah UAE nyambut gawe supaya tujuwan sing tentrem lan ora jelas, babagan evaluasi saiki program energi nuklir sing tentrem uga penyebaran masa depan sing bakal ana. Pamrentah ngeculake kertas kebijakan sing jero kanggo masarakat, ngatasi babagan pangembangan potensial energi nuklir bakal digayuh kanthi aman, kanthi aman lan tentrem. Minangka bagean saka komitmen kanggo transparansi, non-proliferasi, keamanan lan keamanan, UAE wis mutusake manawa ora bakal ngoyak pengayaan uranium lan gumantung marang pasar internasional kanggo bahan bakar nuklir. Liwat proses kasebut, UAE wis kerja sama karo Badan Tenaga Atom Internasional (IAEA) lan pamrentah liyane, kalebu Amerika Serikat.

Energi Alternatif

Sanajan ana peran penting kanggo minyak lan gas kanggo UAE, negara kasebut nggawe komitmen groundbreaking ing energi alternatif. UAE njupuk langkah kanggo nyuda emisi karbon liwat inisiatif utama ing Abu Dhabi lan Dubai.

Dubai ngembangake rencana lingkungan master sing bakal njamin manawa wutah lan kemajuan wis dicapai nalika nglindhungi lingkungan. Manajemen-sisi listrik mbutuhake peran, amarga bakal nambah transportasi umum.

Inisiatif Masdar

Emirate paling gedhe ing UAE, Abu Dhabi, wis nindakake luwih saka $ 15 milyar ing program energi sing bisa dianyari. Inisiatif Masdar ngandharake komitmen kembar menyang lingkungan global lan macem-macem ekonomi UAE. Inisiatif Masdar fokus ing pangembangan lan komersialisasi teknologi ing energi sing dianyari, efisiensi energi, manajemen karbon lan monetisasi, panggunaan banyu lan desalinasi.

Mitra para inisiatif kalebu sawetara perusahaan energi paling gedhe ing dunya lan institusi elit: BP, Shell, Petroleum Occidental, Jumlah Eksplorasi lan Produksi, Listrik Umum, Mitsubishi, Mitsui, Rolls Royce, Imperial College London, MIT lan WWF. Wis papat unsur utama: Pusat inovasi kanggo ndhukung demonstrasi, komersialisasi lan nggunakake teknologi energi sustainable. Institut Ilmu lan Teknologi Masdar kanthi program lulusan ing energi sing bisa dianyari lan kelestarian, sing ana ing Kota Masdar, kutha sing ora ana neutung karbon, gratis, mobil bebas mobil. Perusahaan pangembangan fokus ing komersialisasi pengurangan emisi, lan solusi Mekanisme Pembangunan Bersih kaya sing diwenehake dening Kyoto Protocol. Zona Ekonomi Khusus kanggo dadi tuan rumah institusi sing nandur modal ing teknologi energi lan produk sing dianyari.

Kabijakan Energi UAE

UAE wis suwe dadi pembekal tenaga sing penting lan saiki dadi konsumen energi sing uga relevan. Ing upaya kanggo nyepetake pangembangan cadangan hidrokarbon lan upaya kanggo menehi kontribusi lan pangembangan sumber energi alternatif, UAE ngarep-arep supaya tradhisi dawa saka tanggung jawab energi tanggung jawab.

Sumber: Buku Buku UAE2010 - Dewan Media Nasional UAE
Uni Emirat Arab - Pandhuan kanggo Expats
sumber Souks Old Dubai

lingkungan

Konservasi lan perlindungan lingkungan UAE minangka salah sawijining tugas sing paling rumit. Suhu sing dhuwur lan udan sing sithik nggawe kahanan sing atos, mbutuhake adaptasi khusus kanggo kewan lan tanduran bisa urip. Malah owah-owahan iklim cilik bisa uga duwe pengaruh sing abot ing hayatiwi ing UAE. Kajaba iku, garis pantai sing kurang sithik tegese sanajan kenaikan ing segara tingkat bisa uga nduweni pengaruh serius ing pesisir, ing endi umume pendhudhukan negara sing urip lan ing ngendi pangembangan sing direncanakake ditindakake. Pancen, panelitian ilmiah nemokake tandha manawa tingkat laut ing Teluk bisa uga mundhak.

Populasi wis tuwuh saka sekitar 180,000 ing 1968 nganti udakara limang yuta dina iki. Akibaté, jumlah tanah sing digunakake kanggo panggunaan omah, komersial lan industri saya tambah akeh. Reklamasi lan pangembangan wis ngrampungake UAE pesisir ing pigura wektu cendhak banget. Penyambungan infrastruktur Federasi kanthi bentuk bandara, port lan dalan gedhe bisa nambah tambahan babagan apa sing wis dadi habitat biyen, nalika watu quarrying kanggo konstruksi duwe pengaruh sing signifikan ing Pagunungan Hajar.

Sanajan dinamika pangowahan, Pamrentah tetep nglestantekake lingkungan lan nggayuh keseimbangan sing aman antarane perlindungan lingkungan lan kabutuhan pembangunan.

Kamentrian Lingkungan lan Air Federal, bebarengan karo lembaga lokal - sing paling aktif yaiku Badan Lingkungan Abu Dhabi, sing tanggung jawab meh patang puluh lima wilayah tanah UAE - wis terus ngetrapake program proaktif riset ilmiah lan persiapan lan implementasine angger-angger lan pedoman.

Kampanye pendidikan wis dirancang kanthi bantuan organisasi non-pemerintah kayata Emirates Wildlife Society (EWS) kanggo nambah kesadaran masarakat babagan kudu nglindhungi lingkungan lan nyuda panggunaan energi lan banyu.

Yasat Marine Prot Area Area, kanthi dugong sing bakal kaancam bakal ditambah, kalebu sawetara pulau liyane, lan saiki kalebu area sekitar 3000 kothak. EWS lan Perbandaran Fujairah uga nyatakake Wadi Wurrayah minangka papan perlindungan sing dilindhungi. Omah menyang tahr Arab Arab sing kaancam, iki cadangan gunung pertama UAE.

Konservasi sumber banyu segara lan segara uga dhuwur ing agenda UAE, dene polusi udara sing disebabake karo quarrying rock lan pabrik semen nyebabake penutupan tartamtu ing Ra's al-Khaimah lan Fujairah.

Kajaba iku, Federasi wis kerja pirang-pirang taun karo negara liya kanthi perjanjian bilateral kanggo nglindhungi spesies tartamtu, kayata houbara bustard, sing mentas mlebu ing Asia tengah, nanging pindhah menyang Teluk Arab. UAE saiki wis dipilih dadi Markas kanggo persetujuan internasional anyar babagan konservasi lan nglindhungi spesies migratory manuk sing diowahi ing saindenging Eropah, Afrika lan Asia.

Sumber: Buku Buku UAE2010 - Dewan Media Nasional UAE

Media lan Budaya

Media Hub

UAE minangka jantung komersial sektor media Timur Tengah, sing dadi pusat regional kanggo perusahaan media internasional lan minangka lapangan sing subur kanggo pangembangan industri media domestik. Sektor berkembang kanthi cepet diawasi dening Dewan Media Nasional, sing tanggung jawab ngetokake lisensi media, ngetrapake undang-undang media, lan ngurus jabatan informasi eksternal lan Agensi Berita Emirates, WAM.

Salah sawijining konglomerat media paling gedhe ing negara yaiku Abu Dhabi Media Company, sing duwe lan ngoperasikake sawetara saluran televisi, jaringan stasiun radio, pirang-pirang publikasi (Koran Al Ittihad, Koran Nasional, majalah Zahrat Al Khaleej lan majalah Majid ) lan sawetara bisnis sing gegandhengan karo media, kalebu perusahaan ngembangake film, Imagenation, United Printing Press and Live.

Zona gratis wis dadi instrumen ing pangembangan media, CNN wis netepake papan berita ing zona media twofour54 anyar Abu Dhabi sing wis narik kawigaten akeh profesional media liyane. Dubai Media City saiki duwe bisnis luwih saka 1200 kayata CNN, BBC, MBC lan CNBC. Iki minangka salah sawijining klompok zona media gratis sing dikendhaleni dening Tecom, kalebu Dubai Internet City, Dubai Studio City lan Zona Produksi Media Internasional. Zona iki wis dilengkapi karo ngembangake zona bebas media sing luwih cilik kayata Fujairah Creative City lan RAK Media City.

Produksi film, ing tingkat internasional lan domestik, diwanti-wanti, lan didhukung dening sawetara organisasi, kalebu Dubai Studio City, twofour54, Lembaga Penguasa Budaya lan Warisan (ADACH), Abu Dhabi, Bunder lan Film Abu Dhabi Komisi.

Buku, kalebu terjemahan karya utama menyang basa Arab, lan dipromosikake organisasi kayata Kitab lan Kalima. Pameran utama kanggo penerbit buku sing dianakake ing UAE kalebu Pameran Buku Internasional Sharjah sing wis suwe lan pameran Buku Internasional Abu Dhabi, nalika hadiah sastra paling gedhe yaiku Anugerah Buku Sheikh Zayed, sing mlebu menyang Pedro Martinez Montavez ing 2009.

Klub Press Press nyipta, antara liya, Forum Media Arab, lan dadi penghargaan Arab Jurnalisme Anugrah, saiki ing taun kaping wolu lan ana rolas kategori sing beda.

Pangembangan Budaya

Warisan lan budaya dadi pusat identitas nasional, lan UAE nindakake upaya kanggo njaga budaya tradisional. Ing wektu sing padha, Federasi ngalami renaissance budaya, kanthi penekanan khusus babagan investasi ing sumber daya dunia lan lali saka jembatan antarane Timur lan Kulon.

Menteri Kabudayaan Federal, Pemuda lan Pangembangan Masyarakat aktif ing lapangan iki, nggawe kesempatan kanggo Emirat enom kanggo melu kegiatan budaya, intelektual, olahraga lan hiburan, lan uga nyengkuyung warga tuwa supaya melu dadi mentor, menehi kawruh babagan budaya menyang generasi enom.

Kanggo mbantu ngapresiasi musik, ADACH ngatur akeh acara musik, kalebu Abu Dhabi Classics, sing dadi pameran debut Timur Tengah New York Philharmonic ing 2009. Festival musik global WOMAD uga wis dianakake ing Abu Dhabi. Kajaba iku, sawetara konser kanthi judhul 'Dubia Sound City' duwe pengaruh gedhe ing 2009. Ing babagan seni visual, pameran 2009 awal 'pameran' Emirati Expression nampilake wolung puluh pitu seniman lokal, saka pelukis veteran menyang fotografer anyar, desainer grafis, seniman pemasangan video lan pemasangan. Sementara, Sharjah Biennial, Art Dubai, Art Fair lan sawetara pameran liyane dianakake kanthi kerjasama karo mitra kayata Yayasan Guggenheim, Louvre, Universitas New York Abu Dhabi, lan Universitas Paris-Sorbone Abu Dhabi. Seni kontemporer uga dituduhake ing galeri khusus ing Emirat.

Antarane inisiatif budaya internasional utama dening Kementerian Budaya, Pemuda lan Pembangunan Komunitas sajrone taun iki yaiku organisasi paviliun pertama UAE ing Venice Biennale. Kegiatan liyane ing luar negeri kalebu festival UAE Cultural Dina 'minggu suwene ing Berlin lan pameran seni Emirati-Jerman ing Huamburg, ing ngendi inisiatif Menteri liyane, proyek' Dialogue of Cultures 'uga diluncurake.

Ing ngarep budaya sing luwih amba, musium kelas donya kayata Guggenheim Abu Dhabi, Louvre Abu Dhabi, lan Museum Nasional Sheikh Zayed isih dikembangake. Kangge, Departemen Museum Sharjah sing wis mantep ngawasake pitung puluh museum lan lembaga budaya, kalebu museum anyar peradaban Islam sing luar biasa.

Sumber: Buku Buku UAE2010 - Dewan Media Nasional UAE

Masyarakat lan Masyarakat

Kepinginan kanggo nambah standar urip masarakat lan kesejahteraan umum sing ndorong kebijakan pemerintah - ora mung babagan pangembangan ekonomi, nanging uga ing babagan sosial. Ing sawetara taun kathok cendhak, owah-owahan sosial sing gedhe banget wis ditindakake ing masyarakat sing sadurunge suku kasebut; iku prestasi luar biasa, sanajan kedadeyan sing saya gedhe, UAE minangka komunitas sing aman lan stabil, mbukak lan maju, misuwur kanthi toleransi, kamanungsan lan welas asih.

Usaha pamrentah kanggo ngewangi masyarakat ing proses pangowahan wis didorong dening kabijakan, sing diadegake ing 2009, manawa khutbah ing doa Jumuah ing saindenging masjid Federasi kudu fokus ing peran sosial lan pendidikan agama lan ora mung babagan dogma agama. Topik kalebu cara nglairake anak, hak-hak wanita lan pentinge kerja, kemajuan negara lan toleransi.

Kabijakan sosial pamrentah wis efektif, kaya sing ditampilake kanthi peringkat ing Indeks Pembangunan Manusia PBB (HDI), sing katon luwih saka GDP kanggo definisi kesejahteraan sing luwih amba. Antarane 1980 lan 2007, UAE HDI mundhak kanthi 0.72 saben taun, lan saiki 0.903, saka 0.743. Iki nyelehake Federasi telung puluh lima saka negara 182 sing kasedhiya data - entuk papan kanggo UAE ing dhaptar negara kanthi skor pangembangan manungsa sing dhuwur banget.

populasi

Nanging, pertumbuhan pedunung Federasi kanthi cepet nyebabake tantangan demografi. Ing pungkasan 2009, pedunung UAE dikira dadi 50.6 yuta, saka 4.76 yuta ing 2008, utawa tingkat pertumbuhan taunan sekitar 6.3 persen; tingkat wutah saka populasi lokal diitung 3.4 persen ing 2009. Nanging, sanajan kenaikan iki kanthi cepet, UAE wis njaga jabatane minangka salah sawijining negara sing paling sugih saka segi penghasilan GDP per kapita, sing diramal ing Dh195,000 (US $ 53,133.5) ing wiwitan 2009; nomer loro mung kanggo Qatar ing jagad Arab.

Pitulungan Sosial

Kulawarga kasebut biyen dadi pundhi masarakat UAE. Saiki, masalah sosio-ekonomi bisa nantang malah paling akeh anggota kulawarga, lan Pamrentah nawakake dhukungan kanggo wong sing butuh, utamane wong tuwa, wong cacat lan pegatan. Kajaba iku, akeh organisasi amal lan non-pemerintah sing kalebu organisasi melu program kesejahteraan sosial. OE UAE Red Crescent Authority, ing Khusus, minangka organisasi amal paling gedhe ing negara kasebut, sing ngurus program sosial, ekonomi, kesehatan lan pendidikan sing komprehensif. Bantuan praktis uga ditawakake pusat sosial sing dikelola dening Uni Wanita Umum.

Pamrentah uga menehi prioritas kanggo kabutuhan omah lokal lan duwe tujuan kanggo mbangun komunitas sing duwe fasilitas sing dibutuhake. Meh vila 17,000 anyar kanggo Emiratis bakal dibangun ing Abu Dhabi sajrone limang taun sabanjure, lan 50,000 sajrone rong puluh taun sabanjure. Umume omah lan plot bakal diwenehake kanggo warga kanthi gratis. Program Perumahan Sheikh Zayed, dibiayai dening Pamrentah kanggo menehi gulungan omah lan etangan kanggo warga negara-negara UAE, uga terus nggedhekake kegiyatan ing saindenging Emirat.

Hak-hak manungsa

UAE ngajeni integritas saben individu sing manggon ing Federasi. Prasetya kasebut njamin kesetaraan lan keadilan sosial kanggo kabeh warga masyarakat kalebu ing Konstitusi. Konstitusi uga negesake kabebasan lan hak kabeh warga, nglarang nyiksa, nyekel penahanan lan ora ditahan, lan ngajeni kebebasan sipil, kalebu kebebasan pidato lan pers, tentrem

patemon lan asosiasi, lan tumindak kapercayan agama. Pamrentah tegas kanggo promosi, kanthi cara konstruktif, prinsip Proklamasi Universal Human Rights Universal lan ditemtokake kanggo nambah rekaman domestik kanthi nggawa hukum lan praktik dhewe. Babagan iki cundhuk karo warisan budaya lan nilai religius ing UAE, sing dianggep keadilan, padha lan toleransi.

Ing tingkat internasional, Federasi minangka tandha saka Konvensi babagan Penghapusan Diskriminasi Terhadap Wanita, Konvensi babagan Hak Anak, Konvensi Organisasi Buruh internasional babagan Umur Minimal, lan Konvensi babagan Hak-hak Orang Kurang Upaya.

Ing tingkat nasional, Federasi minangka tandha saka Konvensi babagan Penghapusan Diskriminasi Terhadap Wanita, Konvensi babagan Hak Anak, Konvensi Organisasi Buruh Internasional Umur Minimal, lan Konvensi babagan Hak-hak Orang Kurang Upaya.

Ing tingkat nasional, strategi pemerintahan fokus kanggo njamin pembangunan lan inisiatif lestari negoro nyengkuyung pemberdayaan wanita lan pangembangan sistem pendidikan lan kesehatan kualitas bermutu, uga asimilasi anggota masyarakat kanthi kabutuhan khusus lan klompok ngrugekke menyang wilayah kasebut. proses pangembangan.

Minangka masalah babagan tenaga kerja, UAE tujuane kanggo ngatur lan ngatur lingkungan kerja sing cocog karo hukum internasional lan praktik tenaga kerja internasional sing paling apik. Usaha sing akeh ditindakake kanggo njamin keamanan buruh, kanggo njamin mbayar upah ing wektu lan nambah kahanan urip lan kerja, uga njamin pelaksanaan undang-undang kanthi ketat supaya bisa ngatasi pelanggaran.

Kesetaraan gender wis ana ing agenda Pamrentah wiwit pondasi Federasi, lan wanita ing UAE wis suwe diakoni minangka mitra sing padha yaiku pembangunan nasional. Pamrentah terus ngupayakake strategi nguatake wanita ing bidang budaya, sosial lan ekonomi. Asile, UAE ana ing panggonane telung puluh wolu ing Laporan Pembangunan Pembangunan Manusia PBB 2009 - Gambar sing nempatake ing antarane negara sing paling dhuwur.

Wanita UAE dina iki melu kabeh lembaga pamrentahan, kalebu cabang eksekutif, legislatif lan pengadilan, lan nyenengake macem-macem karir. Nyatane, wanita UAE saiki dadi 66 persen tenaga kerja sektor-sektor, 30 persen sing kalebu jawatan senior.

Education

Kabeh warga UAE seneng ngakses universal kanggo pendhidhikan sekolah rendah, sekunder lan luwih dhuwur. Ing taun-taun pungkasan, sektor pendhidhikan wis entuk makna anyar: pembaharuan lan pembaruan kasebut minangka langkah kritis ing tujuan pangembangan Federasi, lan upaya utama ditindakake ing saindenging dewan supaya bisa mriksa kurikulum lan njamin sekolah lan kolega kanthi dinilai kanthi bener. lan akreditasi.

Pendhidhikan Khusus entuk perhatian sing anyar, kanthi fokus ing 2009 babagan integrasi siswa nasional saka macem-macem pusat kabutuhan khusus menyang sekolah umum. Sawijining standar anyar kanggo sekolah umum lan swasta kanthi tujuan supaya sekolah tundhuk karo kabijakan iki, lan paukuman bakal ditindakake kanggo anak sing ora ditrima sacara khusus.

Pendhidhikan tingkat tersiér ing UAE uga ngalami kanthi cepet lan owah-owahan. Kampus Universitas Zayed anyar dibangun ing hektar 75 ing Kabupaten Ibukutha sing berkembang. Universitas UAE ing Al Ain uga duwe rencana kanggo ekspansi sing signifikan, lan kampus anyar lagi ditindakake. Institusi level tingkat utama liyane kalebu Kolej Teknologi sing luwih dhuwur, pusat latihan Etihad, College Emirates Aviation for Aerospace and Studies Academic, Emirates Institute for Banking and Finance, lan kolega lan universitas Etisalat.

Universitas manca, saka Paris Sorbonne nganti Michigan State University, dituduhake kanthi apik ing UAE. Kampus Abu Dhabi, New York University mbukak ing musim gugur 2010. Institusi penting liyane sing nyedhiyakake macem-macem kursus khusus kalebu INSEAD, Akademi Film New York, Sekolah Pemerintah Dubai, Institut Petroleum, lan Institut Ilmu lan Teknologi Masdar.

Health

Penyediaan kesehatan ing UAE universal, lan perawatan pra-natal sepadan karo negara-negara maju ing jagad iki. Minangka akibat, harapan urip nalika lair taun 78.5 wis tekan tingkat sing padha karo sing ana ing Eropa lan Amerika Lor.

Pengenalan asuransi kesehatan wajib ing Abu Dhabi kanggo ekspatriat lan tanggungane minangka pembalap utama ing pembaharuan kebijakan perawatan kesehatan. Kajaba iku, inisiatif federal tujuan kanggo mesthekake yen saben Emirati lan ekspatriat ing negara kasebut bakal dijamin karo asuransi kesehatan wajib miturut skrip wajib.

Fasilitas kesehatan wis ana standar dhuwur ing UAE, lan, sanajan iklim finansial, perawatan kesehatan tetep dadi fokus investasi, kanthi sawetara proyek pemerintah lan swasta sing ditindakake ing 2009.

Obat-obatan pencegahan lan kesehatan umum dianggep kritis kanggo kesejahteraan jangka panjang populasi UAE sing isih enom. Para ahli mundhak akeh penyakit gaya urip sajrone pirang-pirang taun. Sanajan alangan budaya alon-alon dibedhot, nanging isih kena pengaruh ing masalah serius kayata kanker. Mamamogram wajib kanggo wanita sing umur umur patang puluh nem taun lan larangan ngrokok federal ing papan umum minangka conto upaya sing ditindakake kanggo ningkatake kesehatan umum ing babagan iki. UAE uga duwe tarif diabetes lan penyakit kardiovaskular, lan nggulung strategi kanggo ngatasi masalah kasebut. Perawatan kesehatan primer minangka alat penting ing kabijakan kesehatan umum, lan ngluwihi UAE lagi kerja keras kanggo nambah.

Panguwasa kesehatan umum ing 2009 ditantang dening pandemik flu babi (H1N1). Nanging, telung badan kesehatan utama - Kamentrian Kesehatan, Otoritas Kesehatan - Abu Dhabi lan Panguwasa Kesehatan Dubai - kanthi cepet lan efektif kanggo nyegah obat, manajemen krisis lan kontrol penyakit lan rencana sing efektif ditindakake kanggo ngatur kahanan .

Sumber: Buku Buku UAE2010 - Dewan Media Nasional UAE

Perawatan Kesehatan

UAE nduwe layanan kesehatan sing dibiayai dening pemerintah lan sektor kesehatan pribadi kanthi cepet sing nyedhiyakake standar kesehatan kanggo masarakat. Ing pirang-pirang bagean ing UAE, pangiriman perawatan kesehatan ngalami transformasi sing signifikan.

Umume penyakit infeksi kayata malaria, campak lan poliomyelitis sing sadurunge endemik ing UAE wis dibanting, nalika perawatan pra-natal lan pas-natal ditindakake karo negara-negara sing wis dikembangake ing jaman saiki: tingkat kematian sing wis lair (lair). wis suda dadi 5.54 saben 1000 lan kematian bayi menyang 7.7 per 1000. Tingkat kematian ibu wis mudhun menyang 0.01 kanggo saben 100,000.

Minangka akibat saka perawatan standar standar iki ing kabeh tahap sistem perawatan kesehatan, harapan urip nalika lair ing UAE, ing taun 78.3, wis tekan tingkat sing padha karo ing Eropa lan Amerika Lor. Nganti saiki, perawatan kesehatan ing UAE wis dibiayai dening Pamrentah. Kaya sektor liyane, penekanan iki saya suwe saya gedhe lan kemitraan umum-swasta dadi luwih penting.

Kabijakan umum fokus kanggo ngembangake kerangka organisasi lan hukum adhedhasar praktik paling apik, kanggo nambah kapabilitas layanan kesehatan sektor swasta lan umum. Kajaba iku, tumindak kabijakan umum bakal nemtokake prioritas pangembangan layanan kesehatan ing sektor.

Transformasi Perawatan Kesehatan ing Abu Dhabi

Pangiriman perawatan kesehatan ing Abu Dhabi ngalami transisi sing signifikan sing bakal mengaruhi spektrum saka pihak sing duwe kepentingan: pasien (warga lan ekspatriat), panyedhiya lan sing tanggung jawab ngrancang, njamin kualitas layanan lan mbiayai sistem kesehatan. Tujuan utama kanggo Otoritas Kesehatan ing Abu Dhabi yaiku:

Ningkatake kualitas perawatan, mesthi dadi pertimbangan utama, bisa dipromosikake kanthi nggunakake standar layanan standar lan target kinerja kanggo kabeh.

Ngembangake akses menyang layanan, menehi kabeh warga akses menyang perawatan standar sing padha karo kekuwatan milih layanan perawatan kesehatan kanthi mangkono ningkatake kaunggulan liwat kompetisi pasar gratis.

Shift saka umum kanggo panyedhiya pribadi kanthi aman lan efisien supaya panyedhiya pribadi, tinimbang pamrentah, kabutuhan perawatan kesehatan, kanthi peran pemerintah diwatesi kanggo ngetrapake lan ngetrapake standar perawatan kesehatan kelas sing anyar.

Nglakoni model pembiayaan anyar liwat sistem asuransi kesehatan wajib.

Asuransi wajib kanggo kabeh buruh, kalebu domestik, dibiayai dening sponsor. Rencana asuransi kesehatan wajib kanggo karyawan sektor swasta, sing ditindakake ing Abu Dhabi, bakal ditindakake ing saindenging negara ing 2008. Hallmarks saka sistem anyar kalebu proses pambayaran sing jelas lan transparan, akses terjangkau kanggo kabeh warga lan dana sing dipercaya kanggo perawatan kesehatan kualitas ing Abu Dhabi.

Dana amal bakal terus digunakake kanggo ekspatriat sing ora ngalami bathi lan uga nyakup kahanan medis sing luwih serius kayata kanker, dialisis, polytrauma lan cacat.

Sistem asuransi kesehatan gabungan sing anyar ing Dubai kanggo warga negoro lan non-nasional uga direncanakake lan samesthine skema kasebut bakal digulung ing saindenging negara.

Sumber: Buku Buku UAE2010 - Dewan Media Nasional UAE

Wisata & Pariwisata

Uni Emirat Arab minangka salah sawijining tujuan pariwisata lan bisnis sing paling cepet ing jagad. Ramah lingkungan Arab tradisional lan suhu mangsa sing adhem dilengkapi karo infrastruktur sing apik lan fasilitas kelas donya.

UAE uga wis dadi papan ing kelas kanggo konferensi, pameran regional lan internasional lan acara olahraga global utama kayata Piala Donya Dubai kanggo balap kuda, Abu Dhabi Formula Siji Grand Prix, Pertandingan Golf klasik Desert Dubai, FIFA Piala Dunia Klub, festival film kelas dunia ing Dubai uga Abu Dhabi, lan magepokan karo Gedung Putih, Summit Keusahawanan Global. UAE wis menang tawaran kanggo dadi tuan rumah ing 2020 World Expo.

Agen perjalanan online paling gedhe ing Inggris, expedia.co.uk, milih Abu Dhabi minangka salah sawijining tujuan lelungan 10 ndhuwur ing 2008. Bandara Internasional Dubai menang penghargaan kanggo bandara utama Timur Tengah ing 2012 World Travel Awards.

Ana akeh sing kudu ditindakake ing UAE ngluwihi Dubai lan Abu Dhabi. Kaping pisanan diselehake nalika Zaman Perunggu, Sharjah minangka ibukutha budaya emirat. Wilayah Warisan Kutha Sharjah kalebu Museum Maritim, Museum Islam lan musium kanggo seni Arab tradisional lan kontemporer, antara liya.

Ajman narik para pengunjung internasional kanthi pesisir sing apik, uga Fujairah sing uga nawakake snorkeling lan nyilem lan dolan menyang Semenanjung Musandam, sing misuwur amarga alam sing ora ana papane ing tebing, tebing watu, lan karang.

Ras Al Khaima, ing tapel wates karo Oman, bisa uga dikenal ing antarane para pengembara petualangan lokal kanggo Pagunungan Hajjar sing abot.

Visa / Passport kanggo lelungan menyang UAE

1) Informasi Umum

Kabeh India karo Indian paspor sah luwih saka enem wulan bisa mlebu ing UAE.

2) visa ing passport diplomatik lan resmi

Kedutaan Besar ngetokake visa babagan Paspor Diplomatik lan Resmi. Dokumen sing dibutuhake kanggo iki yaiku:

  • Sawijining Verbale saka Kamentrian Luar Negeri India (yen ana pejabat Pemerintah India) utawa saka Misi Diplomatik sing prihatin (yen kedadeyan diploma utawa pejabat sing kerja ing Misi Diplomatik) .Tata kiriman saka Catetan verbal kudu ing sajrone wulan. tanggal menehi masalah.
  • Formulir aplikasi sing diketik ing huruf Modal
  • Mboten visa Formulir Aplikasi ora bakal dilayan.
  • Formulir aplikasi visa kudu ditandatangani dening pelamar ing papan sing ditunjuk kanggo tandatangane.
  • Khusus Sponsor ing UAE dadi syarat sing dibutuhake.
  • Govt. Pejabat kudu nyebutake Partikular Sponsor minangka Kedutaan Besar utawa Konsulat ing UAE, kanthi tujuan Entri lan Alamat Lengkap.
  • Salinan Passport berwarna (Halaman Jeneng, Data Piranti & Tanggal Kadaluwarsa) lan Coverpage (warna).
  • Siji foto warna ukuran paspor (Kanggo ditampal).

3) Wisata Wisata Wisata menyang UAE

Kedutaan Besar UAE ora ngetokake visa ing paspor biasa.

Visa Pelancong kanggo India Nasional, sing duwe passport biasa, diatur dening sponsor ing UAE. Sampeyan uga bisa dipikolehi ing pesenan hotel ing UAE utawa liwat Kantor Emirates Airlines utawa Kantor Air Arabia utawa liwat Agen Travel ing India.

4) Pembatalan Visa

Kedutaan Besar UAE ora mbatalake visa.

Kanggo njaluk visa sampeyan dibatalake, sampeyan kudu ngubungi sponsor sampeyan ing UAE sing wis ngatur visa kanggo sampeyan. Sponsor sampeyan duwe wewenang kanggo mbatalake visa sadurunge. Tanpa njaluk visa sadurunge dibatalake, sampeyan ora bisa entuk visa UAE anyar lan sampeyan ora bisa lelungan menyang UAE.

Kerugian Paspor

Prosedur kanggo Mundhut Passport, ngemot visa UAE Residence sing bener.

Ing kasus kerugian saka paspor India sing duwe visa UAE Residence sing sah, dokumen ing ngisor iki kudu dikirim ing Counter Kedutaan Besar:
  • Formulir Leungit Paspor sing kapenuhan (ing Surat Modal sing Diketik), kanthi nomer loro nomer kontak pelamar (ing ngisor form).
  • Salinan warna lawas lan anyar passport.
  • Gambar warna UAE Residence Visa.
  • Surat saka sponsor ing UAE, nyatakake yen pelamar ninggalake UAE kanthi ijin.
  • Salinan Laporan Polisi Asli utawa FIR ing Inggris, sing dibuktekake dening Kementrian Hal Ehwal Luar India (Jeksa Agung bisa ngetokake tanggal FIR sadurunge sadurunge masalah paspor anyar).
  • TRANSLATION ARABIK Laporan Polisi paspor sing ilang kanthi segel Penerjemah Arab.
  • Siji Ukuran Passport Gambar.
  • Bayaran Dh 300 / -.
  • Sawise dokumen kasebut diajukake ing UAE Embassy Counter, pelamar bakal dilaporake nalika idin mlebu.

Attestation / Legalization of Documents

1) Attestation / Legalization of Dokumen

Wong-wong bisa ngirim dokumen OWN, utawa dokumen RELATIVES DARNA, kanthi nuduhake bukti Identitas lan bukti Hubungane. Dokumen kanca bisa dikirim kanthi mung liwat agen sah.

Dokumen Komersial bisa dikirim langsung dening Perusahaan Berwajib - Karyawan. Surat panguwasa ing Letterhead Company (kanthi jeneng Karyawan & Segel Perusahaan) lan ID Perusahaan dibutuhake ing kasus iki.

2) Langkah kanggo Attestation / Legalization of Dokumen

Kabeh dokumen kudu dibuktekake pisanan dening Seksi Konsular Kamentrian Luar Negeri India, lan banjur miturut Seksi Konsular, Vasant Kunj, New Delhi. Wigati dimangerteni manawa dokumen pendhidhikan kudu dibuktekake dening Kementerian Pendidikan negara sing prihatin sadurunge keterangan 'Luar Negeri'. Kanggo keterangan ing Seksi Consular, UAE Dirham 156.06 yaiku ragad saben dokumen lan wektu kasebut yaiku 9: 00 AM kanggo 2: 00 PM, Senin nganti Kamis, lan 9: 00 AM menyang 12: 00 PM ing dina Jumuah. Dokumen kasebut bisa dijupuk ing dina sing padha, ing antarane 3: 00 lan 4: 00 PM, Senin nganti Kamis, lan 2: 30 PM nganti 3: 30 PM ing dina Jumuah. Kanggo pitakon, kirimake email menyang kita ing: consular@uaeembassy-newdelhi.com

Sertifikat liyane kaya Nikah, Lair, Pengalaman, Affidavits, FIRs saka paspor sing ilang, dokumen Komersial, lsp kudu dibuktekake dening Menteri Luar Negeri India mung siji. Liyane saka prosedur tetep padha. Ragad kanggo dokumen komersial gumantung saka prakara kasebut lan beya kanggo invoice beda-beda gumantung karo nilai Invoice. Hubungi bagean Konsolidasi Kedutaan Besar UAE yen ana pitakonan.

3) Fees kanggo Attestation Dokumen

JENIS DOKUMEN Fees ing UAE Dirham
Dokumen Pendidikan (diploma, derajat, sertifikat sekolah) 156.06
Bonafide Certificate 156.06
Sertifikat Pra Ijazah 156.06
Sertifikat Perdagangan Nasional 156.06
Derajat lan sertifikat Madrasa 156.06
Sertifikat sementara 156.06
Transfer Certificate 156.06
Certificate Certificate 156.06
Certificate Internship 156.06
Akte kelairan 156.06
Sertifikat pati 156.06
Certificate of Marriage 156.06
Sertifikat kompetitif 156.06
Latihan sertifikat 156.06
Pengalaman Certificate 156.06
FIR ilang saka passport 156.06
Fingerprints 156.06
Kekuwatan Pengacara (Pribadi) 156.06
Certificate Phytosanitary 156.06
Laporan Keuangan 156.06
Sertifikat Analisis Obat 156.06
Laporan Kesehatan 156.06
Sertifikat Pendaptaran Perawat 156.06
Sertifikat Watak Polisi 156.06
Sertifikat Halal 156.06
Sertifikat Kesehatan 156.06
Sertifikat Heirship Legal 156.06
Salinan Lisensi nyetir, Paspor, lsp. 156.06

Biaya Nilai Invois kanthi Nilai Invois

4) Dokumen Komisaris

JENIS DOKUMEN Fees
UAE Dirham
Faktorisasi
Faktorisasi antarane wong, nalika mbukak perusahaan 2043.06
Faktorisasi kanthi njupuk produk, nalika didol ing njero
negara
2043.06
Faktorisasi kanthi njupuk produk, nalika didol ing njaba
negara.
2043.06
Daya pengacara kanggo mbukak bisnis ing negara kasebut. 2043.06
Trademark 2043.06
Modifikasi modal saham. 2043.06
Pambuka pasangan anyar. 2043.06
Franchise - madeg perusahaan 2043.06
Mbukak cabang anyar perusahaan manca ing negara kasebut. 2043.06
Bukak merek anyar saka perusahaan manca ing luar negeri
negara lokal
2043.06
Lisensi Bisnis (ing endi salinan disebar menyang luwih saka siji negara kanggo mbukak cabang ing saben negara). 2043.06
Prestasi proyek sing wis
rampung nalika rampung saben unit,
ing njero negara utawa njaba negara.
2043.06
Anggaran finansial perusahaan 2043.06
Panutup perusahaan 2043.06
Anggaran finansial perusahaan saben taun fiskal 2043.06
Registrasi Lisensi Wisata 2043.06
Agen Komersial (Swasta / Umum)
Ekstraksi lisensi, Janjian saka cabang Manager,
Mbukak Brnach, Manajemen Quotas
2043.06
Lisensi Komersial
Cert. Keanggotaan Kamar Perdagangan.
Menara Rapat rapat Direksi.
Memorandum Persatuan Perusahaan.
Salinan samubarang agensi sing wis diwenehi sertifikasi ing ndhuwur.
2043.06

Bayi ganti kapan wae tanpa ana bewara sadurunge

5) Fees kanggo Invoice

Sertifikat Laku Sehat

1) Entuk driji Pratandha saka Konsulat UAE

Kanggo njaluk sertifikat pelepasan polisi saka Emirat UAE, calon kasebut kudu nggawe sidik jarum dheweke dicetak nganggo tinta ireng dening kantor polisi kutha ing kutha kasebut, banjur dening Menteri Dalam Negeri lan banjur dening Kementrian Eksternal Urusan saka India. Alamat saka kantor Delhi yaiku Seksi Consular, Gedung Patiala, Tilak Marg, cedhak Gapura India. Kantor liyane Departemen Luar Negeri yaiku ing Chennai, Guwahati, Hyderabad lan Kolkata. Calon kasebut uga bisa langsung nyedhaki Sel Fingerprint ing Gedung Patiala supaya bisa digawe caping driji. Cetakan driji sing wis dicoba banjur dikirim ing Kedutaan Besar UAE (kanthi awake dhewe, utawa liwat sedulure getih, utawa liwat salah sawijining agen sah) saka 9: 00 am nganti 12: 00 pm, Senin nganti Jumuah. Rs.3,750 / - minangka ragad saben sertifikat ing TUNAI, lan dokumen kasebut bakal dibalekake maneh ing dina sing padha, ing antarane 3: 00 pm lan 4: 00 pm.

2) Ngirim Fingerprints sing Ditarik menyang UAE

Sawise sampeyan nampa driji driji maneh saka Agen, sampeyan kudu ngirim menyang agensi sing cocog ing UAE. Mangga lebokake barang-barang ing ngisor iki.

  • Bentuk bekas driji sah miturut Konsulat UAE
  • Salinan ijin panggonan sadurunge ing UAE
  • Salinan passport anyar sampeyan
  • Loro foto ukuran ukuran paspor
  • Sembarang biaya sing dibutuhake (gumantung saka ukum)
Kirimi paket sampeyan menyang agensi Kementerian Dalam Negeri ing ngisor iki. Sadurunge ngirim dokumen, mangga nelpon Kantor UAE kanggo nampa informasi babagan biaya sing dibutuhake, lan priksa manawa sampeyan ngirim menyang ukum sing cocog.

Jeksa Agung bisa ngetokake Criminal Investigation

Ijin lan Sertifikat Bagean
Dubai Police Umum HQ
POB: 1493
Dubai, UAE
Tel: 971-4-2013484 / 2013564
Faks: 971-4-2171512 / 2660151
Email: certificate@dubaipolice.gov.ae
situs web: http://www.dubaipolice.gov.ae

Departemen Polisi - Abu Dhabi
POB: 398
Abu Dhabi, UAE
Tel: 971-2-4414666
Faks: 971-2-4414938
Situs Web: http://www.adpolice.gov.ae

Polisi Sharjah
Situs Web: http://www.shjpolice.gov.ae

Kita saranake ngirim dokumen kasebut menyang kanca ing UAE, supaya kanca sampeyan bisa entuk sertifikat saka Departemen Polisi kanggo sampeyan. Iki bakal nyuda wektu pangolahan dibandhingake kanthi ngirim dokumen ing Departemen Polisi.

Dhaptar Pangobatan Terbatas ing UAE

Ing ngisor iki minangka dhaptar obat-obatan lan obat-obatan sing dikontrol, sing didaftar karo Kamentrian Kesehatan ing UAE lan dikuatake dening Badan Dalam Negeri UAE lan Internasional Narkotika Controlled Board (INCB).

Pitakon luwih lanjut bisa diarahake menyang Departemen Kontrol Obat Kesehatan UAE ing Abu Dhabi, PO Box 848, Fax: + 971 2 6313 742.

Dhaptar ing ngisor iki nuduhake nomer serial, jeneng dagang, jeneng umum lan bentuk obat.
1, 123 COLD Tablet, Codeine fosfat 8mg, Acetaminophen 325mg, Cafeine 30mg, Carbinoxamine maleate 3.06mg, Phenylephrine 5mg, Tablet
2, ABILIFY 10mg, Aripiprazole 10mg, Tablet
3, ABILIFY 15mg, Aripiprazole 15mg, Tablet
4, ABILIFY 20mg, Aripiprazole 20mg, Tablet
5, ABILIFY 30mg, Aripiprazole 30mg, Tablet
6, linctus senyawa sing diaktifake, Codeine Phosphate10mg, Triprolidine1.25mg, Pseudoephedrine 30mg / 5ml, Linctus
7, DM sing diakoni, Dextromethorphan 10mg, Triprolidine1.25mg, Pseudoephedrine 30mg / 5ml, Linctus
8, ACTIVELLE, Estradiol & Norethisterone, Tablet
9, ADOL kadhemen, Dextromethorphan HBr 15mg, Pseudoephedrine HCL 30mg, Paracetamol 325mg, Caplets
10, ADOL COLD HOT THERAPY, Paracetamol 650mg, Pseudoephedrine HCL 60.0 mg, Dextrometorphan HBr 30.0 mg, Sachets
11, senyawa ADOL, fosfat Codeine 10mg, Paracetamol 150mg, Cafeine 50mg, Salicylamide 200mg, Tablet
12, AKINETON 2mg, Tablet Biperiden HCL 2mg, Tablet
13, AKINETON 5mg, Biperiden Lactate 5mg / ml, Injeksi
14, AKINETON RETARD 4mg, Biperiden HCL 4mg, Tablet
15, ALGAPHAN, Dextropropoxyphene HCL 25mg Paracetamol 300mg, Tablet
16, ALGAPHAN, Propoxyphene HCL 75mg Chlorobutanol 10 mg / 2ml, Injeksi
17, ANAFRANIL 10, Clomipramine HCL 10 mg, Tablet
18, ANAFRANIL 25, Clomipramine HCL 25 mg, Tablet
19, ANAFRANIL SR 75, Clomipramine HCL 75 mg, Tablet
20, ANDRIOL 40mg, Testosteron undecanoate 40mg, Kapsul
21, ANEXATE 0.5mg / 5ml, Flumazenil 0.1mg / ml, Injeksi
22, ANEXATE 1mg / 10ml, Flumazenil 0.1mg / ml, Injeksi
23, ARTANE 2, Benzhexol HCL 2 mg, Tablet
24, ARTANE 5, Benzhexol HCL 5mg, Tablet
25, ARTHROTEC 50, Misoprostol 0.2mg Diclofenac sodium 50mg, Tablet
26, ATIVAN 1, Lorazepam 1mg, Tablet
27, AURIMEL, Carbinoxamine maleate 2mg, Dextromethorphan HBr 5mg, Phenylephrine HCL 5mg, Sodium citrate 325 mg / 5ml, Syrup
28, AURORIX 100, Moclobemide 100mg, Tablet
29, AURORIX 150, Moclobemide 150mg, Tablet
30, AURORIX 300, Meclobemide 300 mg, Tablet
31, BARNETIL 200mg / 2ml, Sultopride 200mg / 2ml, Injeksi
32, BARNETIL 400, Sultopride 400mg, Tablet
33, BENZTRONE 5mg / ml, Oestradiol Benzoate 5mg / ml, Injeksi
34, BEPRO, Papaverine HCL 12.5mg, Codeine Sulphate 125mg, Kalsium Iodide 1gm, Glycerine 5gm / 100ml, Syrup
35, BRONCHOLAR, Dextromethorphan HBr 7.5mg Guaifenesin 50mg, Ephedrine HCl 7.5mg, Chlorpheniramine maleate 1.25mg / 5ml, Campuran
36, BRONCHOLAR forte, Dextromethorphan HBr 15mg Ephedrine HCL 7.5mg, Guaifenesin 50mg, Chlorpheniramine maleate 1.25mg / 5ml, Campuran
37, BRONCHOPHANE, Dextromethorphan HBr 125mg Diphenydramine HCl 100mg, Ephedrine HCl 150mg, Guaifenesin 1gm / 100ml, Syrup
38, BUCCASTEM 3mg, Prochlorperazine Maleate 3mg, Tablet
39, BUSPAR 10, Buspirone HCL 10mg, Tablet
40, BUSPAR 30 mg, Buspirone HCl 30 mg, Tablet Dividose
41, BUSPAR 5, Buspirone HCL 5 mg, Tablet
42, CAMCOLITE 250, Lithium Carbonate 250mg, Tablet
43, CAMCOLITE 400, Lithium Carbonate 400mg, Tablet
44, CANTOR 50, Minaprine 50mg, Tablet
45, CELLCEPT 250mg, Mycophenolate mofetil 250mg, Kapsul
46, CELLCEPT 500mg, Mycophenolate mofetil 500mg, Kapsul
47, CIPRALEX 10mg, Escitalopram (minangka oksitate Escitlopram) 10mg / tablet, Tablet
48, Cipralex 10mg, Escitalopram, Tablet
49, CIPRALEX 15mg, Escitalopram (minangka oksitate Escitlopram) 15mg / tablet, Tablet
50, Cipralex 15mg, Escitalopram, Tablet
51, CIPRALEX 20mg, Escitalopram (minangka oksitate Escitlopram) 20mg / tablet, Tablet
52, Cipralex 20mg, Escitalopram, Tablet
53, CIPRALEX 5mg, Escitalopram (minangka oksitate Escitlopram) 5mg / tablet, Tablet
54, CIPRAM 20, Citalopram 20 mg, Tablet
55, CLIMEN, Micronised Estradiol Valerate (pink) 2mg / 1tab, Micronised Estradiol Valerate (putih) 2mg / 1tab, Micronisedombeoterone Acetate (Pink) tab 1mg / 1., Tablet
56, CLOPIXOL 2, Zuclopenhtixol diHCL 2mg, Tablet
57, CLOPIXOL 25, Zuclopenhtixol diHCL 25mg, Tablet
58, CLOPIXOL -Angatase 100mg, Zuclopenhtixol asetat 100mg / 2ml, Injeksi
59, CLOPIXOL Depot 200, Zuclopenhtixol decanoate 200mg / ml, Injeksi
60, CLOPIXOL Depot 500, Zuclopenhtixol asetat 500mg / ml, Injeksi
61, CLOPIXOL10, Zuclopenhtixol diHCL 10mg, Tablet
62, CLOPIXOL-Acuphase 50mg, Zuclopenhtixol asetat 50mg / ml, Injeksi
63, CODAPHED, Kode fosfat 8mg Chlorpheniramine maleate 2mg, Ephedrine HCL 15mg / 10ml, Syrup
64, Codaphed Plus, Chlorpheniramine Maleate Ephedrine HCl, Codeine Phosphate, Ammonium Chloride, Syrup
65, CODILAR, Dextromethorphan HBr100mg Phenylephrine HCL 40mg, Chlorpheniramine maleate 20mg / 100ml, Syrup
66, CODIPRONT, Codeine 30mg, Phenyltoloxamine 10mg, Capsules
67, CODIPRONT, Codeine 11.1mg, Phenyltoloxamine 3.7mg / 5ml, Sirup
68, CODIPRONT Cum Exp., Codeine 200mg, Guaiphenesine 1gm, Phenyltoloxamine 66mg, Thyme ext. 1gm / 100gm, Sirup
69, CODIPRONT Cum Exp., Codeine 30mg, Phenyltoloxamine 10mg, Guaifenesin 100mg, Tablet
70, CODIS, Aspirin 500 mg, Codeine Phosphate 8 mg, Tablet
71, COLDEX-D, Dextromethorphan HBr 10mg, Pseudoephedrine HCl 30mg, Chlorpheniramine maleate 1.25mg, Glyceryl guaicolate 50mg / 5ml, Syrup
72, CYTOTEC, Misoprostol 200mcg, Tablet
73, DEANXIT, Flupentixol diHCL 0.5mg, Melitracene HCL 10mg, Tablet
74, DECA DURABOLIN 25mg / ml, Nandrolone Decanoate 25mg / ml, Injeksi
75, DECA DURABOLIN 50mg / ml, Nandrolone Decanoate 50mg / ml, Injeksi
76, DEHYDROBENZ-PERIDOL, Droperidol 2.5mg / ml, Injeksi
77, DEMETRIN 10, Prazepam 10mg, Tablet
78, DEXTROKUF, Dextromethorphan HBr 15mg / 5ml, Sirup
79, DEXTROLAG, Dextromethorphan HBr 10mg, Guaifenesin 100mg, Chlorpheniramine maleate 2mg, Amonium klorida 25mg / 5ml, Syrup
80, DHC CONTINUS, Dihydrocodeine tartrate 60mg, Tablet
81, microclysma DIALAG, Diazepam 5mg / 2.5ml, Solusi rektum
82, microclysma DIALAG, Diazepam 10mg / 2.5ml, Solusi rektum
83, DIAPAM 10, Diazepam 10mg, Tablet
84, DIAPAM 2, Diazepam 2mg, Tablet
85, DIAPAM 5, Diazepam 5mg, Tablet
86, DIARSED, Diphenoxylate HCL 2.5mg, Atropine sulphate 0.025mg, Tablet
87, DIAXINE, Diphenoxylate HCl 2.5mg, Atropine sulphate 0.025mg, Tablet
88, DIAZEPAM 2, Diazepam 2mg, Tablet
89, DIAZEPAM 5, Diazepam 5mg, Tablet
90, DICTON retard 30, Codeine 11mg, Carbinoxamine 1.5mg / 5ml, Syrup
91, DIPRIVAN 1% w / v, Propofol 1.00% w / v, Infus IV
92, DIPRIVAN 2% w / v, Propofol 20mg / 1ml, Infus IV
93, DISTALGESIC, Propoxyphene HCL 32.5mg Paracetamol 325mg, Tablet
94, DOGMATIL 100, Sulpiride 100 mg / 2ml, Injeksi
95, DOGMATIL 25mg / 5ml, Sulpiride 25mg / 5ml, Solusi
96, DOGMATIL 50, Sulpiride 50 mg, Kapsul
97, DOGMATIL Forte, Sulpiride 200 mg, Tablet
98, DORMICUM 15, Midazolam 15mg, Tablet
99, DORMICUM 15mg / 3ml, Midazolam 15mg / 3ml, Injeksi
100, DORMICUM 5mg / ml, Midazolam 5mg / ml, Injeksi
101, DORMICUM 7.5mg, Midazolam 7.5mg, Tablet
102, DORSILON, Mephenoxalone 200mg, Paracetamol 450mg, Tablet
103, EDRONAX 4mg, Reboxetine 4mg, Tablet
104, EFEXOR 37.5, Venlafaxine 37.5mg, Tablet
105, EFEXOR 75, Venlafaxine 75mg, Tablet
106, EFEXOR XR 150, Venlafaxine Hydrochloride 150mg, Kapsul
107, EFEXOR XR 75, Venlafaxine Hydrochloride 75mg, Kapsul
108, ESTRACOMB TTS, Oestradiol 4mg, Norethisterone acetate 30mg (Patch 1) + Oestradiol 10mg (Patch 2), Patches
109, ESTRADERM TTS 100, Estradiol 8mg / 20cm2, Patches
110, ESTRADERM TTS 25, Estradiol 2mg / 5cm2, Patches
111, ESTRADERM TTS 50, Estradiol 4mg / 10cm2, Patches
112, ESTROFEM, Oestradiol 2mg, Tablet
113, ESTROFEM FORTE, Oestradiol 4mg, Tablet
114, FAVERIN 100, Fluvoxamine maleate 100mg, Tablet
115, FAVERIN 50, Fluvoxamine maleate 50mg, Tablet
116, FEMOSTON 2 / 10, Dydrogesterone (Y) 10mg, Estradiol (O) 2.0mg, Estradiol (Y) 2.0mg, Tablet
117, FLEXIBAN, Cyclobenzaprine HCL 10mg / tab., Tablet
118, FLUANXOL 0.25, Flupenthixol 0.25mg, Tablet
119, FLUANXOL 0.5, Flupenthixol 0.5mg, Tablet
120, FLUANXOL 1, Flupenthixol 1mg, Tablet
121, FLUANXOL 3, Flupenthixol 3mg, Tablet
122, Depoh FLUANXOL, Flupenthixol 20mg / ml, Injeksi
123, Depan FLUANXOL, Flupentixol decanoate 100mg / ml, Injeksi
124, FLUOXONE DIVULE, Fluoxetine 22.4mg, Kapsul
125, FLUNEURIN 20mg, Fluoxetin 20mg / 1capsule, Capsules
126, FLUTIN 20mg, Fluoxetine Hydrochloride 20mg, Kapsul
127, FLUXETYL 20mg, Fluoxetine (kayadene F. Hydrochloride) 20mg / kapsul, kapsul
128, FRISIUM 10, Clobazam 10 mg, Tablet
129, FRISIUM 20, Clobazam 20 mg, Tablet
130, GARDINAL SODIUM, sodium Phenobarbitone 200mg / ml, Injeksi
131, GENOTROPIN 16 IU (5.3mg), Somatropin 16IU / 1Cartridge, bubuk kanggo injeksi
132, GENOTROPIN 36 IU (5.3mg), Somatropin 36IU / 1Cartridge, bubuk kanggo injeksi
133, HALDOL 0.5, Haloperidol 0.5mg, Tablet
134, HALDOL 2mg / ml, Haloperidol 2mg / ml, Titis
135, HALDOL 5, Haloperidol 5mg, Tablet
136, HALDOL 5mg / ml, Haloperidol 5mg / ml, Injeksi
137, HALDOL Decanoas, Haloperidol 50mg / ml, Injeksi
138, HALDOL Decanoas, Haloperidol 100mg / ml, Injeksi
139, HEMINEVRIN, Chlormethiazole 300mg, Miglyol (812) 125mg, Kapsul
140, IMUKIN 100mcg / 0.5ml, Recombinant Human Interferon-gamma 6000000 IU / ml, Injeksi *
141, INSIDON 50, Opipramol 50mg, Tablet
142, INTARD, Diphenoxylate HCl 2.5mg, Sulphate Atropine 0.025mg, Tablet
143, INTRAVAL, Thiopentone Sodium 0.5g / 1vial, Injeksi
144, IXEL 25mg, Milnacipran 25mg / kapsul, kapsul
145, IXEL 50mg, Milnacipran 505mg / kapsul, kapsul
146, KAFOSED, Dextromethorphan HBr 15mg / 5ml, Sirup
147, KEMADRIN 10mg / 2ml, Procyclidine HCL 10mg / 2ml, Injeksi
148, KEMADRIN 5mg, Procyclidine HCL 5mg, Tablet
149, KETALAR 10, Ketamine HCL 10mg / ml, injeksi
150, KETALAR 50, Ketamine HCL 50mg / ml, injeksi
151, KLIOGEST, Oestradiol 2mg, Norethisterone 1mg, Tablet
152, LAGAFLEX, Carisoprodol 300 mg, Paracetamol 250mg, Tablet
153, LARGACTIL, Chlorpromazine HCL 25mg / 5ml, Sirup
154, LARGACTIL 10, Chlorpromazine HCL 10mg, Tablet
155, LARGACTIL 100, Chlorpromazine HCL 100mg, Tablet
156, LARGACTIL 25, Chlorpromazine HCL 25mg, Tablet
157, LARGACTIL 25mg / ml, Chlorpromazine HCL 25mg / ml, Injeksi
158, LARGACTIL 50, Chlorpromazine HCL 50mg, Tablet
159, LARGACTIL 50mg / 2ml, Chlorpromazine HCL 50mg / 2ml, Injeksi
160, LARGACTIL100, Chlorpromazine HCL 100mg, Suppo.
161, LEXOTANIL 1.5, Bromazepam 1.5 mg, Tablet
162, LEXOTANIL 3, Bromazepam 3 mg, Tablet
163, LEXOTANIL 6, Bromazepam 6 mg, Tablet
164, LIMBITROL, Amitriptyline 12.5 mg, Chlordiazepoxide 5 mg, Kapsul
165, LIORESAL 10, Baclofen 10 mg, Tablet
166, LIORESAL 25, Baclofen 25 mg, Tablet
167, LOMOTIL, Diphenoxylate HCl 2.5mg, Atropine sulphate 0.025mg, Tablet
168, LUDIOMIL 10, Maprotiline HCL 10mg, Tablet
169, LUDIOMIL 25, Maprotiline HCL 25mg, Tablet
170, LUDIOMIL 50, Maprotiline HCL 50mg, Tablet
171, LUDIOMIL 75, Maprotiline HCL 75mg, Tablet
172, MELLERIL 0.5%, Thioridazine HCL 0.5%, Susp.
173, MELLERIL 10, Thioridazine HCL 10mg, Tablet
174, MELLERIL 100, Thioridazine HCL 100mg, Tablet
175, MELLERIL 25, Thioridazine HCL 25mg, Tablet
176, MELLERIL 50, Thioridazine HCL 50mg, Tablet
177, MENOGON 75IU, Menotrophin HMG 75IU / 1Ampoule, Injection
178, MUSCADOL, Orphenadrine citrate 35mg, Paracetamol 450mg, Tablet
179, MYOGESIC, Orphenadrine 35mg, Paracetamol 450mg, Tablet
180, NEOTIGASON 10, Acitretin 10 mg, Capsules
181, NEOTIGASON 25, Acitretin 25 mg, Capsules
182, NOBRIUM 10, Medazepam 10mg, Capsules
183, NOBRIUM 5, Medazepam 5mg, Capsules
184, NOCTRAN 10, Clorazepate dipot potassium 10mg, Acepromazine maleate 1.016mg, Aceprometazine maleate 10.16mg, Tablet
185, NORACOD, Codeine 10mg, Paracetamol 500mg, Tablet
186, NORCURON 10mg, Vecuronium Bromide 10mg / ampoule, bubuk kanggo injeksi
187, NORCURON 4mg, Vecuronium Bromide 4.0mg / ampoule, bubuk kanggo injeksi
188, NORDITROPIN 12IU, Somatropine 12 IU, Injeksi
189, NORDITROPIN 4IU, Somatropine 4 IU, Injeksi
190, NORDITROPIN Pen set 12, Somatropine 12 IU, Injeksi S / C
191, NORDITROPIN Pen set 24, Somatropine 24 IU, Injeksi S / C
192, Norditropin SimpleXx
10mg / 1.5ml, Somatropin, Cedera /
solusi
193, Norditropin SimpleXx
15mg / 1.5 ml, Somatropin, Injection /
solusi
194, Norditropin SimpleXx
5mg / 1.5 ml, Somatropin, Injection /
solusi
195, Norditropin Nordilet
5mg / 1.5 ml, Somatropin, Titik ing pena Prefilled
196, Norditropin Nordilet
10mg / 1.5 ml, Somatropin, Inj. ing Prefilled pena
197, Norditropin Nordilet
15mg / 1.5 ml, Somatropin, Inj. ing Prefilled pena
198, NORFLEX, Orphenadrine citrate 30mg / ml, Injeksi
199, NORFLEX 100, Orphenadrine citrate 100mg, Tablet
200, NORGESIC, Orphenadrine citrate 35mg Paracetamol 450mg, Tablet
201, NUBAIN 10mg / ml, Nalbuphine HCL 10mg / ml, Injeksi
202, NUBAIN 20mg / ml, Nalbuphine HCL 20mg / ml, Injeksi
203, Nuvaring, Etonogestrel & Ethinylestradiol, Ring Vaginal
204, ORAP, Pimozide 1mg, Tablet
205, ORAP Forte, Pimozide 4mg, Tablet
206, OXETINE, Fluoxetine Hydrochloride 20mg, Tablet
207, PARACODOL, fosfat Codeine 8mg, Paracetamol 500mg, Eff.Tab.
208, PARACODOL, fosfat Codeine 8mg, Paracetamol 500mg, Tablet
209, PHENSEDYL, Codeine fosfat 8.9mg Promethazine HCL 3.6mg Ephedrine HCL 7.2mg / 5ml, Linctus
210, PHYSEPTONE, Methadone HCL 10mg / ml, injeksi
211, PHYSEPTONE 5, Methadone HCL 5mg, Tablet
212, PREPULSID, Cisapride 1mg / ml, Penundaan
213, PREPULSID, Cisapride 30mg, Supp.
214, PREPULSID 10mg, Cisapride 10mg, Tablet
215, PREPULSID 5mg, Cisapride 5mg, Tablet
216, PRIMOTESTONE depot 100mg, Testosteron Enanthate 110mg, Testosteron Propionate 25mg, = Testosteron 100mg / ml, Injeksi
217, PRIMOTESTONE depot 250mg, Testosteron enanthate 250mg / 1ml, Injeksi
218, PROGYLUTON, Estradiol Valerate 2mg / 11white tab., Estradiol Valerate 2mg & Norgestrol 0.5mg / tab oranye 10, tab.
219, PROKINATE, Cisapride 5mg / 5ml, Suspension
220, PROKINATE 10mg, Cisapride 10mg, Tablet
221, PROKINATE 5mg, Cisapride 5mg, Tablet
222, PROLIXIN 25mg / ml, Fluphenazine decanoate 25mg / ml, Injeksi
223, Propess, Prostaglandin E2 10mg / pessary, Pessaries Vaginal
224, PROTHIADEN 25, Dothiepin HCl 25mg, Kapsul
225, PROTHIADEN 75, Dothiepin HCl 75mg, Tablet
226, PROVIRON, Mesterolone 25mg, Tablet
227, PROZAC, Fluoxetine 20mg, Tablet
228, PROZAC, Fluoxetine 20mg / 5ml, Cairan
229, PROZAC Weekly 90mg, Fluoxetine (kayadene F. Hydrochloride) 90mg / kapsul, kapsul
230, REDUCTIL 10mg, Sibutramine Hydrochloride Monohydarte 10mg, Capsules
231, REDUCTIL 15mg, Sibutramine Hydrochloride Monohydarte 15mg, Capsules
232, REMERON 15 mg, Mirtazapine 15mg, Tablet
233, REMERON 30 mg, Mirtazapine 30mg, Tablet
234, REMERON 45 mg, Mirtazapine 45mg, Tablet
235, Tab Remeron Sol 30mg, Mirtazapine, Tablet
236, REVACOD, Codeine Phosphate 10mg, tab Paracetamol 500mg / 1., Tablet
237, RHINOTUSSAL, Dextromethorphan HBr 20mg Phenylephrine HCL 20mg, Carbinoxamine maleate 4mg, Capsules
238, RIAPHAN 15mg / 5ml, Dextromethorphan HBr 15mg / 5ml, Syrup
239, RISPERDAL 1, Risperidone 1mg, Tablet
240, RISPERDAL 1mg / ml, Risperidone 1mg / 1ml, Oral Solution
241, RISPERDAL 2, Risperidone 2mg, Tablet
242, RISPERDAL 3, Risperidone 3mg, Tablet
243, RISPERDAL 4, Risperidone 4mg, Tablet
244, Risperidal Consta 25mg, Risperidone, Injih / Penundaan
245, Risperidal Consta 37.5 mg, Risperidone, Injeksi / Penundaan
246, Risperidal Consta 50 mg, Risperidone, Injeksi / Penundaan
247, RITALIN 10, Methylphenidate HCL 10mg, Tablet
248, RITALIN SR 20mg, Methylphenidate HCL 20mg / 1tab., Tablet
249, RIVOTRIL 0.25%, Clonazepam 0.25%, Tugel
250, RIVOTRIL 0.5, Clonazepam 0.5 mg, Tablet
251, RIVOTRIL 1mg / ml, Clonazepam 1mg / ml, Injeksi
252, RIVOTRIL 2, Clonazepam 2mg, Tablet
253, ROACCUTANE 10, Isotretinoin 10mg, Kapsul
254, ROACCUTANE 2.5, Isotretinoin 2.5mg, Kapsul
255, ROACCUTANE 20, Isotretinoin 20mg, Kapsul
256, ROACCUTANE 5, Isotretinoin 5mg, Kapsul
257, ROBAXIN, Methocarbamol 100mg / ml, injeksi
258, ROBAXIN 500, Methocarbamol 500mg, Tablet
259, ROBAXISAL, Methocarbamol 400mg, Aspirin 325mg, Tablet
260, ROBITUSSIN-CF, Dextromethorphan HBr 10mg, Guaifenesin 100mg, Pseudoephedrine HCl 30mg / 5ml, Syrup
261, ROMILAR 1.5%, Dextromethorphan 15mg / ml, Titis
262, ROMILAR 15, Dextromethorphan 15mg, Dragees
263, ROMILAR EXPEKTOR, Dextromethorphan 3.06mg, Ammonium klorida 18mg, Panthenol 11mg / 1ml, Sirop
264, SAIZEN 4 IU, Somatropine 4 IU, Injeksi
265, SALIPAX, Fluoxetine 20mg, Capsules
266, SANDOSTATIN 0.05, Octreotide 0.05mg / ml, Injeksi
267, SANDOSTATIN 0.1, Octreotide 0.1mg / ml, Injeksi
268, SANDOSTATIN 0.2, Octreotide 0.2mg / ml, Injeksi
269, SANDOSTATIN 0.5, Octreotide 0.5mg / ml, Injeksi
270, SAROTEN Retard 25, Amitriptyline HCL 25 mg, Kapsul
271, SAROTEN Retard 50, Amitriptyline HCL 50 mg, Kapsul
272, SEDOFAN DM, Dextromethorphan HBr 10mg Triprolidine 1.25mg, Pseudoephedrine HCL 30mg / 5ml, Syrup
273, SEDOFAN-P, Dextromethorphan HBr 15mg, Tablet
274, SERENACE 0.5, Haloperidol 0.5mg, Tablet
275, SERENACE 1.5, Haloperidol 1.5mg, Tablet
276, SERENACE 10, Haloperidol 10mg, Tablet
277, SERENACE 5, Haloperidol 5mg, Tablet
278, SEROQUEL 100 mg, tablet Quetiapine 100 mg, Tablet
279, SEROQUEL 200 mg, tablet Quetiapine 200 mg, Tablet
280, SEROQUEL 25 mg, tablet Quetiapine 25 mg, Tablet
281, SEROQUEL Pati Starter Pack, Quetiapine 100 mg / tab. (Tablet 2), Quetiapine 25 mg / tab. (Tablet 6), Tablet
282, SEROXAT 20, Paroxetine 20mg, Tablet
283, SERZONE 100mg, durungzodone HCL 100mg, Tablet
284, SERZONE 150mg, durungzodone HCL 150mg, Tablet
285, SERZONE 200mg, durungzodone HCL 200mg, Tablet
286, SERZONE 250mg, durungzodone HCL 250mg, Tablet
287, SERZONE 50mg, durungzodone HCL 50mg, Tablet
288, SIRDALUD 2, Tizanidine 2mg, Tablet
289, SIRDALUD 4, Tizanidine 4mg, Tablet
290, senyawa SOMADRYL, Carisoprodol 200mg Paracetamol 160mg, Caffeine 32mg, Tablet
291, SONATA 10mg, Zaleplon 10mg / 1capsule, Capsules
292, SONATA 5mg, Zaleplon 5mg / 1capsule, Capsules
293, SOSEGON 50mg, Pentazocine HCL 56.4mg, Tablet
294, batuk ST.JOSEPH, Dextromethorphan HBr 0.1179% w / w, Syrup
295, STADOL 1mg / ml, Butorphanol tartrate 1mg / ml, Injeksi
296, STADOL 2mg / ml, Butorphanol tartrate 2mg / ml, Injeksi
297, STADOL 4mg / 2ml, Butorphanol tartrate 4mg / 2ml, Injeksi
298, STELAZINE 1, Trifluoperazine 1mg, Tablet
299, STELAZINE 10, Trifluoperazine 10mg, Kapsul
300, STELAZINE 15, Trifluoperazine 15mg, Spansule
301, STELAZINE 2, Trifluoperazine 2mg, Spansule
302, STELAZINE 5, Trifluoperazine 5mg, Tablet
303, STEMETIL, Prochlorperazine maleate 0.1% w / v, Syrup
304, STEMETIL, Prochlorperazine maleate 25mg, Tablet
305, STEMETIL, Prochlorperazine maleate 5mg, Tablet
306, STEMETIL, Prochlorperazine maleate12.5mg / ml, Injeksi
307, STEMETIL, Prochlorperazine maleate 25mg / 2ml, Injeksi
308, STERANDRYL RETARD 250mg, Testosteron Hexahydrobenzoate 125mg, Trans-hexahydroterephtalate n-butyl lan Testosteron 125mg / ampoule, Injeksi
309, STESOLID, Diazepam 0.4mg / ml, Sirup
310, STESOLID, Diazepam 2mg, Tablet
311, STESOLID, Diazepam 5mg, Tablet
312, STESOLID, Diazepam 5mg / ml, Injeksi
313, STESOLID, Diazepam 5mg / 2.5ml, solusi Rektal
314, STESOLID, Diazepam 10mg / 2.5ml, solusi Rektal
315, STILNOX 10mg, tab Zolpidem Tartrate 10mg / 1., Tablet
316, STIVANE 300, Pyrisuccideanol dimaleate 300mg, Kapsul
317, SUBUTEX 2mg, Buprenorphine HCL 2mg / 1tab., Tablet
318, SUBUTEX 8mg, Buprenorphine HCL 8mg / 1tab., Tablet
319, SURMONTIL 25, Trimipramine maleate 35mg, Tablet
320, SURMONTIL 50, Trimipramine maleate 69.75mg, Kapsul
321, SUSTANON 250mg, Testosteron Propionate 30mg, Testosteron Phenylpropionate 60mg, Testosteron isokaproate 60mg, Testosteron decanoate 100mg, Injeksi
322, TEKAM 10, Ketamine HCL 10mg / ml, Injeksi
323, TEKAM 50, Ketamine HCL 50mg / ml, Injeksi
324, TEMGESIC 0.3mg / ml, Buprenorphine HCL 0.3 mg / ml, Injeksi
325, TEMGESIC 0.6mg / 2ml, Buprenorphine HCL 0.6mg / 2ml, Injeksi
326, TEMGESIC Sublingual, Buprenorphine HCL 0.2 mg, Tablet
327, TIAPRIDAL 100, Tiapride 100mg, Tablet
328, TIAPRIDAL 100mg / 2ml, Tiapride 100mg / 2ml, Injeksi
329, TICLID, Ticlopidine 250mg, Tablet
330, TIXYLIX, Pholcodine 1.5mg Promethazine HCL 1.5mg / 5ml, Linctus
331, TOFRANIL 10, Imipramine 10mg, Tablet
332, TOFRANIL 25, Imipramine 25mg, Tablet
333, TRAMAL 100mg, Tramadol 100mg, Supp.
334, TRAMAL 100mg / 2ml, Tramadol 100mg / 2ml, Injeksi
335, TRAMAL 100mg / ml, Tramadol 100mg / ml, Titis
336, TRAMAL 50mg, Tramadol 50mg, Capsules
337, TRAMAL 50mg / ml, Tramadol 50mg / ml, Injeksi
338, TRAMAL Retard 100, Tramadol 100mg, Tablet
339, TRAMUNDIN RETARD 100 mg, Tramadol 100mg, Tablet
340, TRAMUNDIN RETARD 150 mg, Tramadol 150mg, Tablet
341, TRAMUNDIN RETARD 200 mg, Tramadol 200mg, Tablet
342, TRANXENE 10, Clorazepate dicot 10mg, Kapsul
343, TRANXENE 5, Clorazepate dicot 5mg, Kapsul
344, TREXAN 50, Naltrexone HCL 50mg, Tablet
345, TRISEQUENS, Oestradiol 2mg (tab biru), Oestradiol 2mg, Norethisterone acetate 1mg (tab putih), Oestradiol 1mg (tab abang), Tablet
346, TRISEQUENS forte, Oestradiol 4mg (tab kuning), Oestradiol 4mg, Norethisterone acetate 1mg (tab putih), Oestradiol 1mg (tab abang), Tablet
347, TRYPTIZOL 25, Amitriptyline HCL 25 mg, Tablet
348, TUSCALMAN, Noscapine HCL 15mg, Aether Guaiacolglycerinatus 100mg / 10ml, Syrup
349, TUSSIFIN karo codeine, Kodefat Codeine 75mg Chlorpheniramine maleate 25mg, Glyceryl guaicolate 1gm, Sodium benzoate 3gm, Kalium citrate 3gm, Liquorice 7.5gm / 100ml, Syrup
350, ULTIVA 1mg, Remifentanil 1mg / vial, Injeksi
351, ULTIVA 2mg, Remifentanil 2mg / vial, Injeksi
352, ULTIVA 5mg, Remifentanil 5mg / vial, Injeksi
353, DM sing ora diwatesi, Triprolidine HCl 1.25 mg, Pseudoephedrine (HCl) 30mg, Dextromethorphan HBr 10 mg / 5ml, Syrup
354, VALIUM, Diazepam 2mg / 5ml, Syrup
355, VALIUM, Diazepam 10mg / 2ml, Injeksi
356, VALIUM 10, Diazepam 10mg, Tablet
357, VALIUM 2, Diazepam 2mg, Tablet
358, VALIUM 5, Diazepam 5mg, Tablet
359, VECURONIUM BROMIDE FOR INJECTION 10mg, Vecuronium Bromide 10mg / vial 1, bubuk kanggo injeksi
360, VECURONIUM BROMIDE FOR INJECTION 20mg, Vecuronium Bromide 20mg / vial 1, bubuk kanggo injeksi
361, VESANOID 10mg, Tretinoin 10mg, Kapsul
362, VIRORMONE 10mg, Testosteron Propionate 10mg, Injeksi
363, VIRORMONE 10mg, Testosteron Propionate 10mg, Tablet
364, VIRORMONE 25mg, Testosteron Propionate 25mg, Tablet
365, VIRORMONE 25mg, Testosteron Propionate 25mg, Injeksi
366, XANAX 0.25, Alprazolam 0.25 mg, Tablet
367, XANAX 0.5, Alprazolam 0.5 mg, Tablet
368, XANAX 1, Alprazolam 1 mg, Tablet
369, Zeldox 20mg / ml, Ziprasidone, Powder / Powder
370, ZOLOFT, Sertraline 50mg, Tablet
371, ZYPREXA 10 mg, Olanzapine 10 mg, Tablet
372, ZYPREXA 10 mg, Olanzapine 10 mg, Injeksi
373, ZYPREXA 5 mg, Olanzapine 5 mg, Tablet
374, ZYPREXA 7.5 mg, Olanzapine 7.5 mg, Tablet

MENTERI / JAMINAN GABANGSA

UNI EMIRAT ARAB INDIA
Kotamadya Abu Dhabi Sekretaris Kabinet
Kamar Perdagangan & Industri Ajman Komisi Perencanaan
Kotamadya Abu Dhabi Menteri Pertanian
Pertahanan Sipil Dubai Departemen Energi Atom
Kamar Perdagangan & Industri Dubai Kamentrian Kimia & Pupuk
Munisipalitas Dubai Menteri Penerbangan Sipil
Dewan Nasional Federal Kamentrian Batu Bara & Tambang
Dewan UAE Federasi UAE & Industri Menteri Perdagangan lan Industri
Menteri Ekonomi & Perdagangan Kementerian Komunikasi
Kamentrian Listrik & Banyu Menteri Luar Negeri
Kamentrian saka Kesehatan Kamentrian saka Konsumen & Distribusi Umum
Kamentrian kanggo Menteri Kabinet Menteri Budaya
Menteri Pendidikan & Pemuda Menteri Penapisan
Menteri Keuangan & Industri Kamentrian Lingkungan lan Hutan
Kamentrian saka Perencanaan Menteri Luar Negeri
Munisipalitas Sharjah Kamentrian Keuangan
Kamar Perdagangan & Industri Sharjah Kementerian Perusahaan Panganan
Pamrentah UAE Kamentrian Kesehatan lan Kulawarga

Hubungan Bilateral UAE-INDIA

Hubungan ekonomi, politik lan budaya UAE karo India, sing wiwit luwih saka abad kepungkur, wis diwasa lan multi dimensi. Perdagangan bilateral wis terus berkembang sajrone pirang-pirang taun lan kontak wong-wong terus saya mundhak. Wisatawan saka loro-lorone ngunjungi rekreasi lan seneng-seneng, lan luwih akeh warga negari UAE ngupayakake fasilitas kesehatan lan pariwisata ing India.

Ikatan antar antar masarakat India lan warga negari bisa diadili saka kasunyatan manawa komunitas India minangka komunitas ekspatriat paling gedhe ing UAE, sing cacahe 1.5 yuta. Ikatan persahabatan sing kuat ing antarane UAE lan India dirampungake supaya luwih akeh lan dikuatake ing wulan lan taun kepungkur.

Kutipan wawancara karo Duta Besar India menyang UAE Talmiz Ahmed.

Hubungane antara UAE lan India kuwat lan adhedhasar kontak budaya antarane masyarakat saka rong negara kasebut. Apa hubungan sejarah sing njiret loro negara lan apa strategi anyar kanggo nguatake ikatan budaya lan tradisional?

Hubungan India-UAE ana ing upswing. Kaloro negara kasebut nuduhake ikatan hubungan budaya lan sesambungan komersial lan budaya sing kuwat. Hubungan kita sing beda-beda nyakup bidang ekonomi, teknis, sosial lan budaya sing saling migunani tumrap wong loro.

Wayahe hubungan India sing tuwuh ing negara Teluk, utamane UAE, diwenehake dening kunjungan Menteri Luar Negeri Shaikh Abdullah bin Zayed Al Nahyan menyang India ing wulan Juni. Sajrone kunjungan kasebut, loro-lorone duwe diskusi sing nguntungake lan akeh babagan macem-macem subjek, kalebu hubungan bilateral, kahanan regional, keamanan, pertahanan lan energi sing dianyari. Saka sisih India, Menteri Menteri Luar Negeri Pranab Mukherjee lan Menteri Perdagangan lan Industri, Kamal Nath wis ngunjungi UAE Mei lan April 2008, masing-masing.

Hubungan kita ora ditemtokake dening aspek perdagangan lan ekonomi mung. Masyarakat India saiki wis ana ing UAE, sadurunge minyak ditemokake lan nduweni peran penting ing pangembangan negara. Dheweke wis dadi mitra sing aktif karo host Emirati. Pimpinan UAE wis pirang-pirang kesempatan ngakoni kontribusi sing ditindakake dening wong India ing lingkungan sing beda.

Apa pembangunan ing bisnis lan commerce ing antarane loro negara kasebut?

India lan UAE ngupayakake upaya kanggo gawe anyar lan nguatake hubungan ekonomi lan perdagangan bilateral. Hubungan antarane loro negara wis berkembang dadi kemitraan sing signifikan ing jagad ekonomi lan komersial, kanthi UAE muncul minangka pasar nomer loro paling gedhe ing global kanggo produk India. Ing wektu sing padha, wong India wis dadi investor penting ing UAE, lan India minangka tujuan ekspor penting kanggo barang-barang sing digawe saka UAE.

Kepiye perdagangan rong arah ing antarane negara loro ing taun kepungkur? Perdagangan non-minyak India-UAE sing regane $ 29,023.68 ing 2007-2008. Perdagangan rong arah kanggo 2007-2008 nuduhake pertumbuhan 40 saben taun kepungkur. Barang utama ekspor saka India kalebu bahan bakar mineral, mutiara alami utawa budaya, bijirin, permata lan perhiasan, benang manmade, kain, logam, benang katun, produk laut, mesin lan peralatan, plastik lan produk linoleum, teh lan daging lan persiapan. Barang utama impor saka UAE kalebu bahan bakar mineral, minyak mineral, mutiara alami utawa berbudaya, watu larang utawa semi-larang, ores logam & scrap logam, belerang lan pyrite wesi sing ora biasa, mesin listrik lan peralatan lan bagean kasebut, wesi lan baja dll.

Sebagian gedhe ekspor India menyang UAE ditancepake saka Dubai menyang negara liya ing wilayah kasebut kayata Pakistan, Afghanistan, Iran, Irak, Arab Saudi, Yaman, lan pungkasan, nganti negara-negara Afrika Timur. Mangkono, ekspor menyang UAE, mbukak pasar sing akeh banget kanggo produk India.

Apa ana skop kanggo tuwuhing perdagangan bilateral lan investasi bebarengan ing antarane loro negara kasebut?

Tambah ing perdagangan bilateral sing tajam, utamane ing sektor non-minyak, minangka refleksi babagan pertumbuhan lan ambane rong ekonomi. Perusahaan India lan UAE aktif melu nggarap investasi lan proyek ing loro negara kasebut. Inisiatif gabungan kasebut kalebu sawetara perusahaan sing paling penting saka India kayata Tata, Reliance, Wipro, NTPC, Larsen & Toubro, Dodsals lan Punj Lloyd. Saka sisih Emirati, perusahaan utama sing aktif ing India yaiku Emaar, Nakheel, DP World, lan sapiturute Ing wulan Oktober taun kepungkur, MoU antarane Universitas UAE lan Atul Limited India ditandatangani kanggo kemitraan strategis kanggo mindhah teknologi kanggo nyetel negara- unit produksi budaya jaringan sawit ing Rajasthan.

Apa jumlah pedagang lan bisnis India ing UAE?

Sing kira-kira udakara 1.5 yuta wong India manggon ing UAE. Ora akeh sing ninggal negara kasebut ing jaman kepungkur. Krisis global mung kanggo ngiyatake gerakan adoh saka kegiatan spekulasi tanpa nduwe pengaruh akeh babagan energi utama, infrastruktur lan proyek real estate sing diterusake ing negara kasebut, utamane ing Dubai lan Abu Dhabi, amarga keuangan kasedhiya kanthi gampang kanggo proyek sing gegandhengan karo pembangunan nasional. Mula, krisis ekonomi saiki ora ana pengaruh sing signifikan tumrap rekrutmen wong India.

Apa negara pariwisata antarane loro negara kasebut?

Sektor pariwisata minangka salah sawijining wilayah sing duweni potensi kanggo tuwuh ing mangsa ngarep, utamane pariwisata medis. Emiratis menyang India saiki wis nggunakake layanan kesehatan India, kalebu pertahanan lan spa ayurvedic. Wilayah liyane kanthi akeh ruang kanggo kerjasama ing pariwisata yaiku konstruksi lan perawatan hotel. Ana ruang lingkup sing apik kanggo UAE kanggo nandur modal ing sektor pariwisata ing India, sing uga bakal bisa narik turis sing uga ngunjungi UAE menyang India.

Apa bakal ana fase anyar, luwih dinamis, ing hubungan UAE-India ing ngarep?

Nggambarake kasunyatan global, hubungan antara India lan UAE entuk dimensi anyar. Kaloro negara kasebut nggadhekake kemitraan sing kuat ing babagan perdagangan lan perdagangan. Kemitraan iki ngembang, macem-macem lan berkembang dadi kemitraan strategis kanthi kerjasama ing pertahanan, energi, lan liya-liyane. UAE minangka pepadhamu bakal diwenehi perhatian prioritas kanggo nganyarke hubungan.

Kaloro negara kasebut bisa kerja sama karo bilateral lan wilayah liyane kanggo masalah pertahanan lan keamanan lan dadi mitra ing perang global nglawan terorisme lan ekstremisme.

Amarga UAE wis fokus ing industri adhedhasar kawruh lan India muncul minangka pimpinan jagad, pertanian, farmaseutikal lan bio-teknologi, ana orane katrangan kanggo kerjasama ing pamindhahan teknologi, R&D lan upaya bareng. Kerjasama pertahanan tekan dhuwur sing paling anyar kanthi latihan udara India-UAE sing kaping pisanan lan rapat Komite Komite Kerjasama Bersama India-UAE. India entuk dhukungan saka sisih UAE babagan masalah terorisme, khusus kanggo serangan teror Mumbai ing Nopember taun kepungkur.

Ekonomi & Perdagangan

Link dagang antara India lan UAE wis ana wiwit suwe. Ngembangake hubungan ekonomi lan komersial Indo-UAE nyumbang stabilitas lan kekuatan kanggo hubungan bilateral loro negara. UAE seneng hubungan ekonomi sing wiyar lan komprehensif karo India, adhedhasar kepentingan bebarengan.

Volume perdagangan bilateral saiki ngandhani yen iki minangka wektu sing nyenengake ing sejarah hubungan ekonomi UAE-India. Miturut pamrentah tokoh India UAE yaiku mitra dagang paling ndhuwur India kanggo taun finansial 2008-09, kanthi bebarengan angka pemerintah UAE nuduhake India minangka mitra dagang paling ndhuwur ing 2008.

Miturut angka pamrentah India, perdagangan bilateral antarane India - UAE kanggo taun finansial April 2008 - Maret 2009 yaiku AS $ 44.53 milyar dibandhingake US $ 29.11 milyar sajrone periode sing padha ing April 2007 - Maret 2008, paningkatan 52.95% . Miturut tokoh pamrentah UAE, ing 2008 UAE - perdagangan bilateral India munggah 48 persen sen saka 2007 nganti udakara sekitar USD 32 milyar, sing nggawe 15 saben sen saka total perdagangan asing Emirat.

Ekspor India menyang UAE kalebu mutiara lan perhiasan, sayuran, woh, rempah-rempah, barang rekayasa, teh, daging lan persiapane, beras, tekstil lan sandhangan lan bahan kimia. Impor India saka UAE kalebu produk minyak mentah lan minyak, emas & salaka, mutiara, watu larang regane lan semiprecious, ores logam & scrap logam, barang elektronik lan peralatan transportasi.

Investasi UAE ing India uga ngalami wutah sing signifikan ing taun-taun kepungkur. UAE wis nandur modal luwih saka USD 5 milyar ing India liwat FDI (Investasi Langsung Langsung) lan FII (Investor Investor Asing) sing ndadekake UAE minangka salah sawijining investor paling utama ing India. Perusahaan UAE utama sing nandur modal ing India yaiku DP, Emaar Group, Al Nakheel, ETA Star Group, SS Lootah Group, Emirates Techno Casting FZE, RAK Investment Authority, Damas Jewellery lan Abu Dhabi Commercial Bank.

India uga dadi investor katelu paling gedhe ing UAE. Perusahaan India kaya L&T, Punj Lloyd, Hinduja Group, Pioneer Cement, Oberoi Group of Hotel, wis nggawe proyek ing UAE. Sawise munculé UAE minangka pusat ekspor re utama, perusahaan India wis dadi investor penting ing zona perdagangan bebas kayata Jebel Ali FTZ, Bandara Sharjah, Zona Bebas Hamariya lan Abu Dhbai Industrial City.

Alasan ekonomi Indo-UAE sing kuwat banget yaiku pendhudhuk India ekspatriat sing gedhe banget ing UAE. Meh 2 yuta wong ekspatriat India saiki manggon lan kerja ing UAE, sing ngemot luwih saka 30 saben sen saka populasi nasional lan dadi klompok ekspatriat paling gedhe ing Emirates. Komunitas ekspatriat uga nyumbang kanggo ekonomi India. Jumlah kiriman menyang India saka UAE ing 2008-09 kira-kira udakara USD 10 -12 milyar, sing kira-kira sapratelune kabeh jumlah kiriman saka negara GCC menyang India sing udakara sekitar USD 32-25 milyar.

Link Air ing antarane rong negara

Ana luwih saka penerbangan 475 saben minggu ing antarane macem-macem tujuan ing India lan UAE, sing dituduhake dening Emirates, Etihad, Air Arabia, Kingfisher, Jet Airways, Air India lan Air India Express. Saka telung maskapai penerbangan UAE (Emirates, Etihad lan Air Arabia) iki kalebu telung penerbangan 304 saben minggu sing nuduhake kira-kira 64% saka total penerbangan sing dioperasekake ing sektor iki.

India lan Uni Emirat Arab uga duwe Persetujuan Layanan Air (ASA). Persetujuan kasebut ngidini negara loro kanggo nunjukake sawetara maskapai kanggo operasi layanan sing setuju, negara kasebut kudu menehi wewenang lan ijin sing cocog.

Pendhidhikan & Pembangunan

Nguatake kerjasama antarane institusi pendidikan sing tambah canggih ing UAE lan Universitas India lan institusi riset sing luwih dhuwur. Ndhukung kolaborasi ilmiah, kalebu ing wilayah energi sing bisa dianyari, pangembangan lestari, pertanian sing gonjang, ekologi ara-ara samun, pangembangan kutha lan perawatan kesehatan sing maju.

Sheikh Zayed - Pamimpin Pendiri

Kang Maha Mulya Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahayan, pangadeg Uni Emirat Arab, lair ing 1918 ing Abu Dhabi. Dheweke paling enom saka papat putrane Syekh Sultan bin Zayed, sing mrentah Abu Dhabi saka 1922 - 1926. Syekh Zayed pindhah kaliyan kulawarganipun saking Abu Dhabi menyang Al Ain, ing pundi piyambakipun pikantuk pendhidhikan agami lan sinau prinsip Islam lan sinau Al-Quran. Syekh Zayed seneng seneng lan seneng mburu lan olahraga tradisional liyane kaya unta lan balap jaran.

Ing 1946, Syeikh Zayed diangkat dadi pamarentah ing wilayah Wétan Abu Dhabi (Al Ain) lan sajrone taun 20 dheweke dadi pemerintah Al Ain, dheweke ora mbuwang upaya kanggo ngembangake lan modernisasi desa ing wilayah kasebut.

UAE - Pandhuan kanggo Pekerja- Pandhuan kanggo Expats
https://en.wikipedia.org/wiki/Zayed_bin_Sultan_Al_Nahyan

Ing 1966, Syekh Zayed dadi Penguasa Abu Dhabi lan nalika nggarap emirate, mbangun sekolah, rumah sakit lan dalan, pangerten politik lan visi futuristik dheweke nuwuhake perhatian supaya mbentuk kesatuan karo emirates Teluk Arab. Dheweke dadi wong sing pertama nelpon pembentukan Uni Emirat Arab sawise Inggris ngumumake bakal mundur saka wilayah kasebut. Ing Desember 2, 1971, Sheikh Zayed lan para pamrentah kanggo enem emirates tetanggan kanthi resmi ngumumake Uni Emirat Arab lan impen Sheikh Zayed kayektenan.

Wiwit diwiwiti, Syekh Zayed kerja bareng karo sedulur-sedulure, para pamrentah, dadi modernisasi negara kasebut lan dadi salah sawijining negara sing paling sejahtera ing wilayah kasebut. Dheweke kanthi berhasil ngatur bathi minyak negara kanggo nambah taraf hidup warga lan warga UAE lan nyedhiyakake kualitas urip sing luwih apik. Kawicaksanan politik lan rasional Sheikh Zayed dirasakake ing njaban lan njaba negara. Dheweke nampa pangenalan regional lan internasional sadurunge lan durung dingerteni.

Sheikh Zayed tilar donya ing November 2 nd 2004, nanging dheweke tetep urip ing memori ing pimpinan gedhe lan ing jero ati lan pikiran umate nganti turun-tumurun.

Uni Emirat Arab - Pandhuan kanggo Expats

Syekh Khalifa Bin Zayed Bin Sultan Al Nahyan

Uni Emirat Arab iku sawijining negara federal independen, sing diadegaké ing 1971. Usaha gabungan saka pamrentahan kasebut ditindakake kanggo nambah kesejahteraan lan kemajuan UAE ing kabeh wilayah lan nyedhiyakake urip sing paling apik kanggo kabeh warga UAE.

Kang Maha Mulya Sheikh Khalifa Bin Zayed Bin Sultan Al Nahyan kapilih dadi presiden Uni Emirat Arab ing 3rd November, 2004 sawise maringake bapake almarhum HH Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan, sing dadi presiden pertama ing UAE .

Uni Emirat Arab - Pandhuan kanggo Expats
Source: https://www.cpc.gov.ae/en-us/thepresident/Pages/president.aspx

Tanggung jawab Presiden UAE

Kepala dewan paling dhuwur lan ngatur diskusi.

Nelpon dewan sing paling dhuwur kanggo rapat-rapat lan pasrahake miturut aturan tata cara sing disetujoni dewan kasebut ing keputusan internal. Dewan kasebut kudu dijaluk rapat manawa saben wong dijaluk.

Telpon rapat rapat karo dewan paling dhuwur lan kabinèt federal yen perlu.

Mlebu lan ngetokake hukum, keputusan, lan keputusan federal sing disengkuyung dening dewan tertinggi.

Lantik perdana menteri, nrima mundur saka jabatane, lan supaya dheweke mundur saka jabatane kanthi persetujuan dewan sing paling dhuwur, nunjuk timbalan perdana menteri lan menteri, nuli mundur lan njaluk mundur saka jabatane kanthi saran saka Perdana menteri.

Lantik wakil diplomatik kanggo federasi ing negara manca lan sipil senior federal liyane, lan staf militer kajaba presiden lan hakim pengadilan federal sing paling dhuwur, nuli mundur lan njaluk mundur sawise persetujuan kabinèt. Janjian kasebut, nrima mundur utawa ngilangi kudu ditindakake Miturut prentah lan selaras karo hukum federal.

Mlebu surat kapercayan saka wakil diplomatik Uni menyang negara lan organisasi asing lan nampa kapercayan saka wakil diplomatik lan konsular negara asing menyang Uni lan nampa surat kapercayan. Dheweke uga bakal nggawe tandha tandha dokumen janjian lan kepercayaan wakil.

Ngawasi pelaksanaan hukum, keputusan lan keputusan federal liwat kabinèt federal lan menteri sing kompeten.

Wakil federasi ing njero negara lan ing luar negeri lan ing kabeh hubungan internasional.

Nglakoni hak-hak amnesthi utawa nyuda paukuman lan nyetujoni ukum ibukutha miturut syarat-syarat konstitusi lan ukum federal.

Menehi dekorasi lan medali pakurmatan, loro sipil lan militer, sesuai karo undang-undang sing ana gandhengane karo dekorasi lan medali kasebut.

Sembarang kekuwatan liyane sing didhawuhi dening Dewan Agung utawa dipesthekake miturut sesuai karo Konstitusi iki utawa ukum federal.

Biografi Ingkang Maha Agung Sheikh Khalifa Bin Zayed Al Nahyan

Kang Maha Mulya Sheikh Khalifa Bin Zayed Al Nahyan minangka présidhèn nomer loro ing Uni Emirat Arab, sing diadegaké ing 2 tanggal Desember, 1971. Dheweke dadi pimpinan rolas ing emirat Abu Dhabi, sing paling gedhe ing antarane pitung emiri sing dadi federasi.

Kang Maha Mulia nguwasa panguwasa konstitusi federal minangka presiden UAE lan dadi panguasa emirat Abu Dhabi ing taun 3 November 2004, nggenteni bapake almarhum, Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan sing tiwas ing 2 saka November 2004.

Dalem Luhur lair ing 1948 ing wilayah wétan emirat Abu Dhabi lan nampa pendhidhikan utami ing kutha Al Ain, yaiku pusat administratif kanggo wilayah kasebut. Dheweke dadi putra paling gedhe saka almarhum Syekh Zayed Bin Sultan Al Nahyan lan ibune yaiku Her Highness Sheikha Hissa Bint Mohammed Bin Khalifa Bin Zayed Al Nahyan.

Kekerabatan Kaluhurane kalebu saka suku Bani Yas, sing dianggep minangka suku ibu kanggo umume suku Arab sing mapan ing jaman saiki dikenal dadi Emir Arab Bersatu. Suku iki mimpin aliansi saka suku Arab, kanthi sejarah dikenal minangka "Bani Yas Alliance".

Kang Maha Luhur nuruti bapake almarhum, Syekh Zayed Bin Sultan Al Nahyan ing kabeh tahap sajrone uripe. Pos pertama sing dilayani yaiku "wakil pimpinan ing wilayah wétan, lan kepala pengadilan ing kana" ing 18 tanggal September, 1966. Posisi iki penting banget sajrone uripe. Nalika Kang Maha Mulya tetep ing kutha Al Ain, dheweke diwenehi kesempatan sing apik kanggo hubungi warga nasional UAE saben dina, kudu sadhar babagan kahanan lan ngerteni kekarepan lan harapan.

Kang Maha Mulia diangkat dadi pangeran makutha ing emirat Abu Dhabi ing 1 st Februari, 1969 lan kepala departemen pertahanan. Amarga saka posisi iki, dheweke dadi pimpinan pasukan pertahanan ing emirate lan main peran penting ing pangembangan lan ngowahi saka pasukan keamanan cilik dadi tenaga multifungsi sing dilengkapi karo peralatan modern.

Ing stadion 1 Mei, 1971, Dhuwuré Syekh Khalifa njabat jabatan "presiden kabinèt lokal pertama kanggo emirat Abu Dhabi" lan nganggep portfolio pertahanan lan keuangan ing kabinet iki.

Sawise deklarasi negara federal, Dzat sing dhuwur uga dadi tanggung jawab lokal minangka jawatan "wakil presiden kabinet pemerintah federal, sing dibentuk ing Desember 1973.

Ing wulan Februari 1974, lan sawise mbatalake kabinèt lokal, His Highness dadi presiden pertama dewan eksekutif sing ngganti kabinèt emirat kalebu kabeh tanggung jawab.

Sajrone gelar presidhen dewan eksekutif, Duwur sing ngawasi lan ngetrapake proyek pembangunan sing disekseni ing kabeh bagean emirat Abu Dhabi. Kajaba iku, Pak Luhur wis menehi perhatian gedhe kanggo pangembangan lan modernisasi proyek infrastruktur uga fasilitas ing macem-macem layanan. Dheweke uga wis nyoba mbangun aparat administratif modern, lan peraturan legislatif sing lengkap, amarga iki minangka landasan solid kanggo proses pangembangan sosial lan ekonomi.

Saliyane tanggung jawabe minangka presiden dewan eksekutif, Duwur sing dadi tanggung jawab jabatan lan presiden Abu Dhabi Investment Authority ing 1976. Panguwasa iki ngawasi manajemen investasi finansial minangka bagéan saka visi strategis kanggo pangembangan sumber finansial lan konservasi sumber penghasilan sing stabil kanggo generasi sing bakal teka.

Salah sawijining inisiatif pangembangan dampak sosial sing penting saka Diri sing Maha Mulya yaiku panyiapan layanan sosial lan departemen bangunan komersial, sing umume dikenal minangka "Komite Sheikh Khalifa". Aktivitas departemen mbantu nggayuh kamakmuran pembangunan konstruksi ing emirat Abu Dhabi.

Dhewe uga dadi jabatan timbalan komandan sing paling dhuwur ing Angkatan Bersenjata UAE pemerintah federal, ing endi dheweke wis menehi perhatian khusus lan nambah kapentingan ing angkatan bersenjata. Sajrone wektu kasebut, kabisat gedhe kanggo tingkat persediaan, latihan lan kemampuan kanggo nyerep teknologi modern lan teknik canggih sing duwur-duwur kanggo nyedhiyakake kabeh sektor saka pasukan kasebut.

Sumbangan pinunjul digawe dening Kang Maha Mulya ing wilayah ngripta akidah militer, sing adhedhasar kabentuk saka kabijakan tertinggi negara. Polisi paling dhuwur iki adhedhasar pendekatan sing moderat, ora campur tangan kanggo urusan wong liya lan ngormati kepentingan bebarengan uga. Minangka katemtuan kasebut, Highness ora nyimpen gaweyan kanggo nggawe kabijakan pertahanan sing njaga kamardikan, kedaulatan lan kapentingan negara. Kabijakan iki wis menehi sumbangan kanggo nempatake Angkatan Bersenjata UAE ing posisi sing maju sing ngormati kabeh jagad.

Sasampunipun njabat jabatan kasuwur, rencana strategis pisanan kanggo pamrentah UAE diluncurake ing pamarintahane. Kajaba iku, Highness uga ngluncurake inisiatif ngembangake pengalaman panguwasa legislatif supaya bisa ngowahi teknik milih anggota dewan nasional federal kanthi cara sing bisa nggabungake pemilihan lan janjian minangka langkah pertama. Kanthi cara iki, iki bakal menehi kesempatan pungkasan kanggo milih anggota dewan liwat pemilihan langsung.

Dursasana kaget kanggo kegiatan olahraga sing ditindakake ing UAE, utamane bal-balan. Dheweke nyoba nyeponsori dheweke lan ngurmati tim olahraga lokal sing nggayuh prestasi lan juara juara lokal, regional lan internasional.

Kang Maha Mulya Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum

Kang Maha Mulya Syekh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum nganggep otoritas konstitusi federal minangka Wakil Presiden lan Perdana Menteri UAE tanggal Januari 5, 2006 sawise dipilih dening Anggota Dewan Dhuwur Federal lan Penguasa Emirat. Wiwit wiwit janjian, pamrentah federal saka UAE wis nyekseni percepatan tingkat prestasi sing apik banget uga tuwuh akeh inisiatif pamrentah lokal lan internasional kanthi fokus fokus saka Kepemimpinan kanggo investasi sumber daya federal kanthi efisien lan efektif. .

Kajaba iku, Highness wis ngluncurake Strategi Pemerintah Federal pisanan ing UAE tanggal April 17 th, 2007, sing tujuane utamane bisa nggayuh pembangunan lestari lan imbang negara, nalika ngawasi kinerja entitas pemerintah federal lan njamin tanggung jawab kanthi cara transparan kanggo kabecikan negara lan warga negara kasebut.

UAE - Pandhuan kanggo Expats
Source: https://www.cpc.gov.ae

Tanggung jawab Wakil Presiden UAE

Wakil Presiden UAE nindakake kabeh tanggung jawab presiden UAE nalika ora ana sebab.

Biografi Ingkang Agung Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum

Ing wulan Januari 4th, 2006, Yang Mulia Syekh Mohammed bin Rashid Al Maktoum dadi Penguasa ing Dubai sawise matine Syeikh Maktoum bin Rashid Al Maktoum.

Wiwit dadi Wakil Presiden lan Perdana Menteri UAE, lan Penguasa Dubai, Inisiatif groundbreaking wis diluncurake kanthi tingkat sing nggumunake.

Ing taun 2007 nyekseni prestasi unik kanggo Sheikh Mohammed loro ing lokal lan wilayah. Ing 17th April, 2007, Sheikh Mohammed mbukak Rencana Strategi Pamrentah UAE kanthi tujuan nggayuh pembangunan lestari ing saindenging negara, investasi sumber daya federal kanthi luwih efisien lan njamin tekun, tanggung jawab lan transparansi ing badan federal.

Tujuane yayasan kasebut yaiku kanggo ngembangake pembangunan manungsa kanthi investasi ing babagan pendidikan lan pangembangan ilmu ing wilayah kasebut kanthi nuwuhake pimpinan sing bakal ana ing sektor swasta lan publik, promosi riset ilmiah, nyebarake ilmu, nyengkuyung kepemimpinan bisnis, nguatake pemuda, nganyari maneh konsep budaya, nglestarekake warisan lan promosi platform pemahaman antarane macem-macem budaya.

Mangga pilih formulir sing bener
iklan
Dubai City Company
Dubai City Company
Sugeng rawuh, matur nuwun kanggo ngunjungi situs web lan dadi pangguna anyar layanan sing apik tenan.

Ninggalake a Reply

Mangga Mlebu kanggo komentar
langganan
Menehi saran saka
Ngunggah CV
50% Diskon
Ora hadiah
Mbesuk maneh
Meh kabeh!
Tiket Tiket
Proyek ing Dubai!
Ora Hadiah
Ora ana luck dina iki
Meh kabeh!
Preian
Ora hadiah
Accommodation
Entuk kasempatan sampeyan kanggo menang Proyek ing Dubai!
Meh kabeh wong bisa ngetrapake Lottery Proyek Dubai! Ana mung loro syarat kanggo nduweni UAE utawa Qatar Employment: Gunakake Dubai Visa Lottery kanggo ngerteni kanthi mung sawetara klik yen sampeyan layak kanggo Visa Pakaryan. Sembarang ekspat manca, sing dudu warga negara UAE, mbutuhake visa pendhudhuk lan bisa kerja ing Dubai. Kanthi lotre, sampeyan bakal menang Visa Karesidenan / Pakaryan sing ngidini sampeyan bisa kerja ing Dubai!
Yen menang proyek ing Dubai, sampeyan kudu ndhaptar rincian.