Saka PHM Fashion lan Inovasi Gaya Hidup
Good & Positive Energy saka Dubai
Muga 30, 2019
Cara Nggolek Penerjemah Di China
Cara Nemokake Penerjemah Tionghoa ing Dubai?
Juni 2, 2019
Tampilake kabeh

UAE ing Track Fast

UAE ing Track Fast

UAE ing Track Fast

Aplikasi Kene!

UAE ing Track Fast

UAE dadi pertama ing donya ing Praktek Manajemen, liyane ing Perdagangan Internasional, Produktivitas lan Efisiensi, Infrastruktur Dasar, Sikap lan Nilai lan katelu global ing kebijakan Public Finance lan Tax.

The Arab Arab Emirat, UAE, wis njaga timbal regional lan ditingkat kalima global ing daya saing global, miturut World Competitiveness Yearbook 2019, diterbitake dening Swiss International Management for Management Development, IMD. Dina iki "UAE mlebu nomer lima paling dhisik," ujare Peringkat Kompetitifitas IMD.


Dipandu dening sesanti

2021 - 2030: UAE bakal nggayuh Visi Ekonomi Abu Dhabi, 2030, Visi Lingkungan 2030 (Abu Dhabi), Rencana Abu Dhabi 2030, Strategi Manajemen Mobilitas Abu Dhabi, Rancangan Umum Pengangkutan Permukaan (Abu Dhabi), Dubai Strategi Pengangkutan Otonomi, Dubai Strategi Perindustrian 2030, Dubai 3D Strategi Percetakan lan Agen 2030 PBB. (Warta Pemerintah UAE)

UAE ing Track Fast
UAE ing Track Fast

Aja lali Citizens ing perjalanan cepet menyang Smart Future.

Kahanan kerangka jangka menengah sing komprehensif iki nuntun kabeh kegiatan lan ngindhari owah-owahan jangka cilik ing strategi, kita bisa ndeleng ing wilayah liya ing donya.


Kekuatan lair ing Calmness

Sakabehane wis ngalami sawetara wektu utawa liyane ing sawetara kamar rapat ing saindenging jagad: Pujian saka produk apik tenan, layanan apik, Olimpiade kompetensi sing dianakake dening elite pengusaha ing donya.

Alternatif iku minangka pengalaman sing nyenengake ing atmosfer bab pakurmatan lan pamragam aktif. Saben peserta ninggalake sesi kreativitas kanthi perkembangan wawasan.

Langkah tumuju ing mangsa ngarep kanthi warisan budaya.


Ing cara kanggo ijo UAE

Negara-negara sugih lenga ing GCC wis mulai berintegrasi lan wis komit marang diversifikasi ékonomi sing adoh saka bahan bakar fosil. Dene pembalap utama usaha diversifikasi yaiku kanggo ngurangi kerentanan kanggo ngedhunake harga minyak, negara-negara GCC uga ngrewangi nanggepi kebutuhan sing akeh kanggo owah-owahan ing owah-owahan iklim.

Panyelengyan saben dina ing pengumuman tender nuduhake proyèk ijo sing nambah ing wilayah kasebut. UAE ing dalan kanggo ngurangi jejak karbon.

Aja lali adaption owahan iklim.


Pemain Internasional

Dubai tetep dadi tujuan sing narik kawigaten global kanthi langsung investasi (FDI) minangka nyathet pertumbuhan 41 saben taun ing FDI taun kepungkur menyang Dh38.5 milyar, nempatake emirat ing posisi kapisan ing pirang-pirang proyek FDI lan aliran modal. (Khaleej Times)

Nggoleki jendhela numpak metro abang iku minangka statement ekonomi sing nyengsemake. Pratandha pisanan kanggo nggawé pemain global ana ing cakrawala, nanging isih akeh sing kudu dilakoni.

Sade teknologi lokal kanggo pasar global yaiku langkah penting sabanjure.


Pemuda ing Tanggung Jawab

"Dasawarsa separo lan setengah wis nyumurupi wutah ing jumlah siswa Timur Tengah sing ngrampungake paling ora separo pendidikan universitas ing luar negeri. Minangka jumlah total siswa internasional sing minggat saben taun, bangsa Timur Tengah ora mung tetep, nanging tambah perwakilan proporsional. "(TopUniversities.com)

Ngunjungi universitas sing apik ing wilayah iki minangka pengalaman sing nyenengake. Secara teknis uga dilengkapi, iki minangka panggonan sampeyan bisa ketemu wong nom-noman sing duwe pikiran lan pikiran sing duwe kabeneran. Diskusi babagan masa depan karo inovasi minangka pengalaman sing luwih apik lan mbukak horisontal anyar lan profesional.

UAE ngandhakake dalan nggunakake potensi generasi mudha. "Shamma Syam binti binti Suhail bin Faris Al Mazrui, yuswa 22, diangkat dadi Menteri Kesehatan Pemuda UAE ing Kabinet anyar, sing diumumake ing Februari 2016. Mula, dheweke dadi menteri paling enom ing donya. Tugas dheweke fokus kanggo makili masalah lan aspirasi pemuda ing Dewan Menteri, nyetel rencana pangembangan lan strategi kanggo ningkatake kemampuan para muda, saliyane bisa nggunakake energi ing macem-macem lapangan. "(Uni Emirat Arab, Kabinet)

Aja mandheg nransfer pengalaman urip.


Bukak kanggo inovasi

"Dubai-Abu Dhabi 12-menit Hyperloop dibuka dening 2020" - "Konstruksi salah sawijining proyèk sing paling gedhe konsentrasi solar (CSP) proyek ing donya wis dimulai ing Uni Emirat Arab (UAE)." - " Highness Shaikh Mohammed Bin Rashed Al Maktoum, Wakil Presiden lan Perdana Menteri UAE lan Penguasa Dubai, Dubai Future Foundation bebarengan karo Otoritas Roads and Transport Dubai Diluncurake 'Strategi Transportasi Otonomi Dubai'. "-" Strategi Printing Dubai 3D bakal nggawe Dubai pusat printing 3D. "

We manggon ing jaman gangguan, endi siklus inovasi wis nyuda dramatically. Saben wilayah ing donya nangani tantangan dening siji utawa luwih makalah strategi teknis. Kadhangkala kita bisa nemu asil sing menarik saka universitas lan lembaga riset, nanging implementasine teknologi-teknologi tantangan iki diperlokaké ing jurang birokrasi. Iku bungah kanggo ndeleng carane Dubai njupuk risiko kanggo njupuk timbal dening ngleksanakake Key Enabler ing teknologi masa depan.

Tansah ngleksanakake lan sinau saka operasi.


Kreativitas ing Keanekaragaman Budaya

UAE nyatakake kenaikan populasi sing signifikan ing sasi kapungkur amarga owah-owahan wigati ing maneka sektor ékonomi sing nyebabake kedatangan buruh saka latar belakang budaya lan agama. Saka 4.1 yuta ing 2005, populasi UAE tansaya nganti 8.3 yuta ing pungkasan 2010. Mulane, jumlah warga UAE kurang saka 1 yuta (947,947). (Pamaréntah UAE)

Rapat ing Dubai digunakake ing proyek anyar lan ventures inovatif sing ditondoi dening campuran bangsa saka kabeh ndonya. Kompetensi, pengalaman lan latar mburi budaya digabungake kanggo nerusake. Dibandhingake karo negara kaya Jerman, iki minangka kerjasama sing beda banget ing tim. Ing campuran multikultural iki, pilar identitas nasional warga menehi stabilitas kanggo manggon ing masyarakat sing seimbang.


kesimpulan kanggo UAE ing Track Fast

Identitas nasional lan kaanekaragaman bangsa sing nimbang bakal mbangun dhasar sing kuat ing dalan menyang Masa Depan Cerdas.

Pengarang: Roland Spranz - Bridging Eropah, Timur Tengah lan Afrika
Value by Innovation UG - Salzatal - Germany
Hilal Engineering Consultancy - Sohar - Kasultanan Oman

UAE ing Track Fast - Roland Spranz
Link menyang LinkedIn - UAE ing Track Fast

Uga Priksa: Multilanguage Guides for Expats

Dubai City Company saiki nyedhiyakake apik Panuntun kanggo Proyek ing Dubai. Tim kita mutusake kanggo nambah informasi kanggo saben basa kanggo kita Proyek ing Dubai Guides. Dadi, kanthi prasaja iki, sampeyan saiki bisa njupuk pitunjuk, tips lan lapangan kerja ing Uni Emirat Arab kanthi basa sampeyan dhewe.

Mangga pilih formulir sing bener
iklan
Dubai City Company
Dubai City Company
Sugeng rawuh, matur nuwun kanggo ngunjungi situs web lan dadi pangguna anyar layanan sing apik tenan.

1
Ninggalake a Reply

Mangga Mlebu kanggo komentar
1 Utas komentar
0 Utas jawaban
0 Followers
Komentar paling réaktif
Paling apik
0 Pangarang komentar
Penulis komentar anyar
langganan
Menehi saran saka
Ngunggah CV
50% Diskon
Ora hadiah
Mbesuk maneh
Meh kabeh!
Tiket Tiket
Proyek ing Dubai!
Ora Hadiah
Ora ana luck dina iki
Meh kabeh!
Preian
Ora hadiah
Accommodation
Entuk kasempatan sampeyan kanggo menang Proyek ing Dubai!
Meh kabeh wong bisa ngetrapake Lottery Proyek Dubai! Ana mung loro syarat kanggo nduweni UAE utawa Qatar Employment: Gunakake Dubai Visa Lottery kanggo ngerteni kanthi mung sawetara klik yen sampeyan layak kanggo Visa Pakaryan. Sembarang ekspat manca, sing dudu warga negara UAE, mbutuhake visa pendhudhuk lan bisa kerja ing Dubai. Kanthi lotre, sampeyan bakal menang Visa Karesidenan / Pakaryan sing ngidini sampeyan bisa kerja ing Dubai!
Yen menang proyek ing Dubai, sampeyan kudu ndhaptar rincian.