50% попуст
Без награда
Друг пат
За малку!
Летаат билети
Бесплатно CV!
Без награда
Нема среќа денес
За малку!
Празници
Објави продолжете!
сместување
Бесплатно! - Добијте ја вашата шанса да освои работа во Дубаи!

Речиси секој може да аплицира за лотаријата за работа во Дубаи! Постојат само два барања за да се квалификувате за вработување во Обединетите Арапски Емирати или Катар: Користете ја лотаријата за виза во Дубаи за да дознаете со само неколку кликања доколку се квалификувате за виза за вработување. Секој странски иселеник, кој не е државјанин на Обединетите Арапски Емирати, бара виза за престој за живеење и работа во Дубаи. Со нашата лотарија, ќе ја освоите Виза за престој или вработување што ви овозможува да работите во Дубаи!

Ако ја освоите работата во Дубаи, треба да ги регистрирате деталите.