Потврда за визи

Виза до Дубаи

Дали амбасадата на ОАЕ одобри вашиот Виза апликација? Провери сега!

Верификација на визи - Би сакале да ве информираме дека освоивте нов живот во Дубаи!


Пример за слика на вашиот пасош Фронзит (пасош)

Потврда за визи

Пример за издавање визи во Обединети Арапски Емирати

Потврда за визи во Дубаи
Потврда за визи во Дубаи

Релокација во Дубаи - Што е следно?

Сега: Откако ги разгледавме вашите детали, нашиот тим ќе ви испрати повеќе информации преку е-пошта, затоа, ве молиме, проверете дали сте ја проверувале вашата е-пошта секој ден за повеќе информации за релокација. Пред да продолжите да бидете сигурни дека ги имате додадено сите ваши детали на веб-страницата на нашата компанија. Постојат само чекори од 3 што мора да ги следите, потврдете го вашиот профил, да испратите CV и потоа треба да бидете сигурни дека ќе бидете осигурени за работа во Обединетите Арапски Емирати. Од позитивна страна, ние сме тука да ви помогнеме да летате кон Дубаи и ние сме повеќе од 100% сигурни дека ќе слетате во Дубаи.

Ве молиме, проверете ја вашата е-пошта!

Ние искрено ги признаваме вашите информации што ги добивме од вас преку Дубаи Сити Компани за лотаријата за визи во Обединетите Арапски Емирати.

Изберете валидна форма
реклами
Постави CV