Store

Работете и живеете во странство

Избра од најбрзите растечки наоди на Земјата!

Дали сакате да започнете подобар живот?

Најдобри дестинации во светот за искуства во патувања
Складирајте со Visa + Work + CV за иселеници. Поднесување барање за информации

Продавница - Дубаи Сити компанија

Складирајте со Visa + Work + CV за иселеници. Изберете идеална дестинација за вас! Како што имаме илјадници странци кои генерално зборуваат, од Индија како и Пакистан и Саудиска Арабија. Сега нудиме неверојатна услуга за сите нив. Затоа, погледнете што може да направи компанијата Дубаи Сити за вас. Како иселеник, ќе треба да имате детални информации за да работите. Сепак, обезбедување на компанијата Дубаи Сити упатства за иселеници. Подолу е нашата виза заедно со работа и секако со услуги за осигурување при работа.

Се надеваме дека ќе ја изберете вашата идеална земја. На нашата листа, ќе имате највисока дестинација за живеење и работа како странец. Така, на пример, можете да се преселите во Јордан, како и Саудиска Арабија, Соединетите Американски Држави и Велика Британија.


Како да ја користите нашата продавница?

Треба да размислите за вашата совршена земја за живеење. Потоа, треба да ја изберете вашата Виза и да купувате услуги од нашиот тим. Потоа, од позитивна страна, нашиот тим ќе се погрижи за вашиот процес на преместување. Значи, треба да изберете и купите виза од нашата компанија. Потоа, тим од експерти на компанијата „Дубаи Сити“ ги прават останатите потребни работи за да ви помогнат да станете иселеник во Обединетите Арапски Емирати.


Постави CV
50% попуст
Без награда
Друг пат
За малку!
Летаат билети
Работа во Дубаи!
Без награда
Нема среќа денес
За малку!
Празници
Без награда
сместување
Искористете ја вашата шанса да освои работа во Дубаи!
Речиси секој може да аплицира за лотаријата за работа во Дубаи! Постојат само два барања за да се квалификувате за вработување во Обединетите Арапски Емирати или Катар: Користете ја лотаријата за виза во Дубаи за да дознаете со само неколку кликања доколку се квалификувате за виза за вработување. Секој странски иселеник, кој не е државјанин на Обединетите Арапски Емирати, бара виза за престој за живеење и работа во Дубаи. Со нашата лотарија, ќе ја освоите Виза за престој или вработување што ви овозможува да работите во Дубаи!
Ако ја освоите работата во Дубаи, треба да ги регистрирате деталите.