Дубаи за деца - Семиња од јаболка
Дубаи за деца - Живо работење и родителство во Дубаи
Јули 1, 2018
Блог за Дубаи во Дубаи - Dubai'de işler
Работни места во Мумбаи - Ние вработуваме во Индија!
Јули 30, 2018
Прикажи ги сите

Работни места во Дубаи за странци

работни места во Дубаи за странци

Работни места во Дубаи за странци

Работа во Дубаи за странците од целиот свет. Запре потрага по вработување. И зграпчете ги можностите со нашата фирма. Нашиот тим на стручни експерти. Помагање за добивање нов начин на живот во Емирати. Особено за нови работници во странство. Поради Кариера во Дубаи. Станете во реалноста можно за странците. Имајќи го ова предвид, земаме кандидати од целиот свет. Нашиот тим за оваа причина дефинитивно ги мотивира иселениците. За да се вработите во целиот свет. Откако почнавме да работиме. Новите лица што бараат работа можат да испратат CV на нашата компанија за вработување во Емирати. И во да се истакне, многу од нив добиваат работни места од земји во странство.

Општо земено, The Обединети Арапски Емирати. Е главната дестинација за странците. Бидејќи оваа арапска земја се наоѓа на персиски Залив. И имајќи го ова предвид, оваа дестинација е добра Индискиот и Пакистански директори. На позитивната страна на Дубаи Сити и Абу Даби. Станете главен деловен центар во Обединетите Арапски Емирати. Бидејќи нејзините акции граничат со Оман и Саудиска Арабија. И повеќето привлечни докази кои велат дека тие прават добро бизнис. Особено во населбите. Покрај тоа, официјалниот јазик е арапски. И тоа е добро да се започне во ОАЕ. Едноставно затоа што следниот чекор би можел да биде Катар и Саудиска Арабија.

Но, од негативна страна, постојат неколку работи кои треба да се следат. Пред ново лице ќе слета во Емирати. Општо земено, нашиот тим на ангажирање директори. Напишал неколку водичи и ресурси. Особено за нови директори. Да им помогнеме да започнат со потрага по вработување во Дубаи Сити. Затоа што наоѓање можности како странец. Се чини многу тешко, особено во Обединетите Арапски Емирати.

За одлична кариера користете веб-страниците за барање работа

Општо Зборувајќи, користете веб-страниците за барање работа во ОАЕ. Нашиот тим веќе има поставено неколку добри водичи. Особено за нови иселениците во странство. Но, нашиот тим повторно споменува неколку страници подолу. На негативна страна, а стандардна личност не може да очекува премногу. Максимални повторувања се околу 2.0% до 3.0% и сигурно многу ниска стапка на одговор. И во повеќето случаи луѓе кои ќе ти одговорат назад. Можеби не таа личност што ја очекувате. Или понудите за работа може да бидат според вашите очекувања. Биди свесен за кого го испративте вашето писмо за пријавување и биографија. Бидејќи има многу измама компании низ целиот свет.

Сепак, Дубаи Сити Компани ве охрабрува да пробате. Регистрирајте го вашиот детали на работни места и портали за вработени. Општо земено, обидете се на овие работодавци да пробате со еден удар. Затоа што никогаш не знаете што ќе дојдете. И каде може да слеташ на Блискиот Исток. Бидејќи особено во Дубаи Сити. Едноставните врски за разговор можат да направат едноставна понуда за работа. И може да станете нов иселеник. Поради пребарувачите за општа работа. Се добри за нови вработувања и работни места во Дубаи за странци се уште се отворени. Но, објавувањето на додатоци за работа може да ви донесе нова перспектива.

Како да најдам работа како прочистувач?

Дознајте повеќе за работни места во ОАЕ

Талент за заливот

За талентот во Заливот: Еден од најдобрите во Заливот. Општо земено, на врвот со многу добри работни места. Секој ден се ажурираат слободни работни места за земјите од Заливот. И професионални понуди за работа во Катар, како и во Абу Даби. Голем број луѓе ги пронајдоа Jobsобс во Дубаи за странци на оваа веб-страница.

Bayt.com

За Бејт: Бр. 1 компанија на Блискиот Исток. Високо оценет за странци. И една од најдобрите веб-страници за вработување. Луѓе ширум Блискиот исток и Индија, како и меѓународни. Испраќање на CV до нивните директори.

EdArabia

За Едарабија Оваа компанија е една од најбрзо растечките. Компанија главна цел е да едуцира луѓе, како и странци. Оваа компанија е една од најдобро рангираните во Google. Во реалноста, има некои понуди за работни места. Од друга страна, на компанијата нуди неколку добри водичи за лицата кои бараат работа.

Dubizle

За Dubizle е водечка рекламна веб-страница. Особено во градот Дубаи. Од друга страна, jбарателите да го користат делот за ОАЕ за барање работа со виза. Компанијата започнува со работа во 2005. Оттогаш, dubizzle.com стана многу популарна. И бројот на нова работа е објавена. Ова е генерално класифицирана платформа. Сигурно за баратели на работа и работодавци.

Залив на чудовиште

За Залив на Залив: На веб-страницата за кариера во чудовишта. Можете да пребарувате за вработување. Затоа што компанијата е околу долго време. И оттогаш чудовиштето има висок пласман. И доста луѓе кои се регистрираат со нив.

Glassdoor

За Glassdoor: компанијата, впрочем, почнува да ги поставува можностите. Особено за Дубаи и Абу Даби. И оттогаш, компаниите можат да добиваат критики. Како и ставање на интервјуа. Згора на тоа, барателите на работа можат да аплицираат за работа со МБА образование.

Кариера Џет

За кариера Џет Кариерата е врвен пребарувач за кариера. И повеќето од луѓето се во можност да го користат внатре ОАЕ. Без разлика какво е нивното искуство. Од друга страна, дизајнираниот систем го олеснува процесот на наоѓање на работа. И интернет станува многу полесен за корисникот. Кога започнува работата на веб-страницата на Кариерниот авион.

Дубаи кариери

За Дубаи кариери Кариерата во Дубаи е портал за работа. Покрај тоа е иновативен метод на извор за барање работа. Општо земено, таа е развиена од Владата за управување со паметни Дубаи. Значи, тие имаат висок кредибилитет. Од друга страна, овој портал дефинитивно ќе го придвижи патот до ОАЕ.

Рид

За Рид: Ова е една од најголемите Велика Британија за барање работа мотори. Од друга страна, има работни места за ОАЕ. Имајќи го ова предвид, луѓето од Велика Британија и Меѓународни бараат лица. Може да аплицираат за нови можности за вработување. Исто така, тие објавуваат понуди за работни места во GBP. Значи, вреди да се погледне.

Навистина

За навистина тие бизнисот е местото на работа на No.1. И рангирана во врвот 3 во светот. Општо земено, компанијата расте продолжено. Со над 200 милиони уникатни посетители во 2018. И има нови регистрации секој месец.

Naukri

За Наукри, Дубаи Сити компанијата го спомена овој сајт за работа. Бидејќи Наукри се регрутира низ целиот свет. На пример, во Индија, ОАЕ и Катар Оваа страница е полна со објави за работа за работниците во странство. Како и ажурирани понуди за локалниот пазар.

Laimoon

За Лајмон: Оваа страница за работа не е така популарен за кариера во ОАЕ. Поради оваа веб-страница, се собираат работни места од веб-страници на компанијата. директно и исто така има објавувања за Катар и Саудиска Арабија.

Работа во Дубаи За странци е достоен за тоа?

Има многу можности за кариера во ОАЕ. Од предавање англиски јазик до рачна работа. Започнување на ниска позиција може да биде опција. Само ако сте мајчин јазик на арапски јазик. Општо земено, ако немате доволно искуство. без арапскиот јазик во Дубаи. Има мала шанса за вработување. Сите страници на врвот. Дефинитивно се подготвени за работа во Дубаи за странци. Покрај тоа, сите тие се многу слични.

На негативна страна, сите тие имаат масовно количество нови можности за работа. Значи, имајќи го ова предвид, многу луѓе објавуваат биографија. И новите баратели на работа можат да управуваат со нивната апликација секој ден. Дефинитивно преку секое место за вработување. Од позитивна страна, Дубаи расте неколку децении. А англискиот јазик станува главен во Емиратите. Имајќи го ова предвид, можности за работа во Обединетите Арапски Емирати. Исто така, започнете да растете на меѓународно ниво. Потоа, работните места во Дубаи за странци стануваат диво отворени. Дефинитивно нови работници во странство. Може да очекува да најде добри работни места. И разни земји околу Заливот. Може да биде нов дом за странци.

Дубаи правила за странци се добри?

Емиратите се едно од најдобрите места на земјата. Од друга страна, правниот систем се заснова на некои тешки зделки. На пример, строга интерпретација на шеријатскиот закон. И, без оглед на тоа што се случува, мора да се следи. Еден од примери се меѓународни работници. Тие често патуваат во Абу Даби или Дубаи за работа. Започнувајќи го својот живот како странец. И не ги почитувајте правилата. Значи, во прашање на време, земјиште во затвор за прекршоци. Ова е причината зошто Обединетите Арапски Емирати се обидува да ги едуцира западните жители. Што да се направи и не го правите во Обединетите Арапски Емирати. Тоа дефинитивно им помага и нема да ги направи дури и едно кривично дело.

Од негативната страна, имаше неодамнешни примери во Дубаи. Дека странскиот турист го сопира законот. И обидете се да се справите со адвокатите. За жал, на ОАЕ законот е строг за секого. Секогаш вклучувајте држење раце во јавноста. Покрај тоа, објавување пофалби на Фејсбук за добротворни цели. Покрај тоа, пиење алкохол без лиценца е строго забрането во јавност. Наведете некои од лошите вести, на пример, споделување хотелска соба со личност од спротивен пол (освен сопруга).

Покрај тоа, властите во Дубаи се прилично нефер во некои случаи. На влада во Обединетите Арапски Емирати. Секогаш барајте неколку начини за истраги. Никогаш не дозволувајте да го сопирате законот Шарџа кога станува збор лошо однесување кон странците. Од позитивна страна, има неколку исклучоци за меѓународните луѓе. На пример, Дубаи и Абу Даби хотели не прашувајте двојки за нивните брачни дозволи.

Што е нормално за локалните жители во Дубаи. Покрај тоа, Обединетите Арапски Емирати има жив ноќен живот за секого. Можеби ова е прилично чудно, но бројни геј барови и ноќни клубови каде Источна Европа проститутките отворено наоѓаат нови клиенти. Дали Најчесто отворен за странци низ Обединетите Арапски Емирати.

Работата на Блискиот Исток

Побарајте различни земји да работат. Има многу опции во областа на Заливот!

Катар, Саудиска Арабија, ОАЕ, Јордан

Катар и иселениците

Како да започнете како еден од странските во Катар?

Во Катар има многу начини да се вработите. На пример, извештајот на Амнести Интернешнл го наведува тоа странски работници се одговорни за градежниот проект за нов град во Катар. И која има намера да вработи многу повеќе иселеници во Катар. Од друга страна, Светскиот куп во натпреварите 2020 се експлоатира и покрај тоа, доживува интензивно кршење на човековите права ветувањето за владините реформи. Од друга страна, има неколку работи што треба да ги знаете пред да се преселите во Катар.

Ако работиш за ниту една компанија за легитимации. Во извештајот на неколку компании е забележана инженерска компанија со името Меркур МЕНА, кои оставија околу 80 работници од Непал, Индија, а Филипините заземјувале и неплаќале со месеци во Катар. Значи, секогаш мора да изберете добра компанија да работиме на Блискиот исток.

Но, Владата сепак им наплаќаше на компаниите. Едноставно затоа што е откриено дека тие ја користеле структурата Кафала која претставува програма за спонзорство на Катар. И тоа ги тера вработените да се придржуваат кон еден работодавец со цел да се искористат голем број странски работници. Во Непал, луѓето од 34 reported пријавиле на Амнести дека Меркур Мена им се должи во просек од 1,500 фунти, а системот Кафала се користел за да ги искористи. Значи, секогаш обидувај се да разговараш со нашиот тим или барем избегнете ги лошите компании.

Како да аплицирам за работа во Катар?

Најдобриот Катар работните места се поврзани со Владата. Еден од примери е Страна за работа во сопственост на Министерството. Тие се едни од најдобрите страници познати по централизирано Виза информации. И можете да изберете тип на Виза барате да се здобиете. На пример, можете да аплицирате за студентски визи, визи за посетители, работна виза. Општо земено, постои нема проблем да најдете вакви информации во Google. Најдобар извор за тоа е локалната амбасада. Од друга страна, можете да одите во конзулатот во вашата земја. Тие ги имаат скоро сите визи за Катар. Значи, сега е време да објасниме страници достапни за лицата кои бараат работаИ во Катар се наведени подолу.

Да се ​​најде работа во Катар како странец не е лесно, сепак, кога се спореди со друга средноисточна земја, но е можно. Потребните документи што веројатно ќе бараат барање за работа се доста огромни. Но, нивните плати се скоро еден од најдобрите на Блискиот исток.

Саудиска Арабија и Expats

Како да започнете како еден од странските работници во Саудиска Арабија?

Па, внатре Саудиска Арабија, странските работници се проценуваа дека се 15 милиони, колку што беа на 2019. На Откриена е бизнисот со нафта и откриена нова можност во таа земја огромен потенцијал. И ова е причината зошто ја охрабри миграцијата во доцните 1930. Во моментов, тие имаат огромна опција за развој на Саудиска Арабија. Значи, тие ја ангажираат странската работна сила. И покрај тоа, некои се регрутирани во други сектори, како што се земјоделство, домашни услужни индустрии и чистење. Како што сакаат директорите на Саудиска Арабија да има сè на свое место и подготвено да оди во кој било момент.

Како и во стандардната муслиманска земја. Националноста на странците ја одредува хиерархијата на странски работници. И, можеби ќе бидете изненадени, на пример, работници од Индија и западните нации кои биле преместени во Саудиска Арабија. Тие обично имаат највисоки позиции што не ги поседуваат ниту саудијците. И долните позиции ги држи Африканците и Југоисточните Азијци.

Земјата на Саудиска Арабија порано беше една од најсиромашните и повеќето неразвиени земји во светот пред многу време. Но, пред откривањето на нафтата од Texaco Oil (американска компанија). Не толку долго по откритието. Странската помош и експертиза беше потребно да се искористат откриените огромни резерви на нафта.

Имаше огромен пораст на бројот на странски работници во Саудиска Арабија. И како резултат на откритие главно од други блискоисточни земји. Развојните проекти и инфраструктурните планови го охрабрија приливот на квалификувани и неквалификувани работници. И со ова на ум, повеќето работници беа Палестинците. И тогаш тие започнуваат да примаат Египќани, Јеменци и други од арапските земји.

Значи, дали има работа за мене во Саудиска Арабија?

За Саудиска Арабија се знае дека е најбогатата арапска земја до 2023. Ова е сигурно добра информација за иселениците. Тие имаат многу компании кои се наоѓаат на Блискиот исток. Нашата компанија е секогаш достапна страница за работа за лицата кои бараат работа како странец во Саудиска Арабија. На негативна страна, во Саудиска Арабија, визните процеси исто така не се толку лесни. Би рекле дека е едно од најтешките и најбуните во светот. Особено за странците од Европа или Соединети Држави.

Маркетинг тим на Саудиска влада не го активира активно пазарот за туризам. Тие не се тип на луѓе кои се добредојдени во Дубаи. Значи, се чини дека е невозможно да се добие туристичка виза за помалку од 2 недели. Постои тенденција на одбивање да влезат во Саудиска Арабија. Особено за луѓе со израелски печат. Значи, ако сте од оваа земја со ажуриран пасош. Без разлика што правите, им беа потребни документи во секој случај. Но, тоа веројатно ќе биде побарано од вашата апликација за работа. Во повеќето случаи, во секој случај.

Еден од најпаметните совети за работа таму. Да има документи како што е сертификат за врвно достигнување во училиште. Особено корисно ќе ви биде ако ги внесете една од муслиманските земји. На пример, колеџ или универзитет, сертификат за карактер и сите други поврзани сертификати. Од Универзитетот во Катар или Обединетите Арапски Емирати. Но, од позитивна страна, единственото нешто што ќе ве привлече работа е твоето CV. Значи, треба да знаете каде да ја погодите апликацијата. На пример, ако го направите маркетингот на вистински начин. Се препорачува препораките за вработување да работат со вас. И време и напор ќе потрошите за правење на вашето CV совршено. Сакате да исчезнате во кој било момент.

Обединетите Арапски Емирати и иселениците

Како да започнете како еден од странските во Обединетите Арапски Емирати?

Па, во ОАЕ (Обединети Арапски Емирати), Владата на ОАЕ е за имигранти. И оваа земја е среќна што зема нови работници од странство. Покрај тоа, странци од целиот свет. Се бараат да се преселат таму додека е сè уште без данок. Покрај тоа, работните места поврзани со владата се сметаат за најдобри. Едноставно затоа што државјаните на ОАЕ веруваат дека има срам работа со некои работни места во приватниот сектор. Повеќето од локалните Арапи работат со договор на владата и проекти или работат во Воена. Процесот на виза и правниот документ на земјата се многу полесни. Покрај тоа, општеството, кога ќе се спореди со соседните земји. На пример, Саудиска Арабија и Катар се многу подобро во однос на процесот на преместување.

Обединетите Арапски Емирати има повеќе атракции што дури може да се замислат. И имајќи го ова предвид, глобалните странци се движат таму. Еден од барателите на работа што ги вклучуваме се луѓе од западните нации. Општо земено, Емирати се помалку во населението во сопствената земја. На пример, со сооднос од девет на еден. Згора на тоа, Владата на ОАЕ го постави законот. И тоа наведува дека имигрант се квалификува да аплицира за државјанство на Обединетите Арапски Емирати откако престојува во земјата за период од најмалку 30 години. Значи, во реалноста, мора да сте биле таму долго време. Пред тебе добијте шанса да станете државјанин на Обединетите Арапски Емирати.

Што ми е потребно за да работам во Обединетите Арапски Емирати?

Последната работа е документите на ОАЕ за вработување. На пример, сертификат за највисоко достигнување ОАЕ во училиште. Ќе дефинитивно ќе ви помогне да кренете бар за нова можност. И ако имате меѓународен колеџ или универзитет. Тоа дефинитивно да ви помогне да ги градите кариерите на Обединетите Арапски Емирати. Од друга страна, сертификат за карактер и сите други поврзани сертификати од реномирани извори, како што се САД или Велика Британија, тоа е предност во арапскиот свет. Но, во реалноста, единствената работа што ќе ви овозможи работа е вашата биографија. Тоа го прави маркетинг вашето искуство, затоа, препорачливо е да се работи за правење на вашето CV совршено. И секогаш бидете сигурни дека нема грешки. Мора да се запомни тоа во Обединетите Арапски Емирати можете да користите англиски CV.

Земјата на Јордан и иселениците

Како да започнете како еден од странските во Јордан?

Друго место на Блискиот исток е Јордан. Бидејќи оваа земја сопира рекорди. Тие се добри луѓе и имаат дом на над 2 милиони Палестинци бегалци, како во 2015. Значи, не само што тие вработуваат, туку и ги поддржуваат другите. Има околу 98% од жителите на Јорданците се Арапи. Покрај тоа, преостанатите 2% се етнички малцинства. Меѓународната организација на трудот во Јордан. Наведени во ТВ и Вести дека состојбата на трудот во Јордан е потешка. Поради присуство на ниско квалификувана работна сила во бројачотг. На пример, странските работници во извештајот под наслов „Предизвикувачки пазар стане уште поголем предизвик“. Значи, мора да бидете подготвени и барајте многу повеќе ефикасни работни места. Менаџери или дури и високи менаџери.

Како резултат на детално истражување спроведено во септември 2016. Која владина организација ја насочи и генерализира. Голем број луѓе имаат пристап до ефектот на извонредно дарежливиот придонес на Јордан за домаќин на голем број бегалци. Покрај тоа, на националниот пазар на трудот, тие изјавија дека нејзиното работно население. Има намера извештајот на Владата одговарање на прашањата за странските работници. За тоа како да се зголеми стапката на вработеност во Јордан на националниот пазар.

Значи, има ли работа за мене во Јордан?

Од друга страна, тие се обидуваат да откријат како да се осигурат дека работното опкружување е удобно за сите работници. Не само оној од странство, туку за сите видови иселеници и локална работна сила, исто така. И, исто така, како да се вклучат сириските бегалци без да се отстранат јорданските работници. И тоа беше големото прашање што го поставија европските членки. Отворањето на пазарот на трудот за бегалците беше во обид да се обезбеди дека особено внимание се посветува на примената на минимум работни стандарди за странски работник, без оглед на нивниот статус. Да имате дозвола за работа во Јордан, најпрво да соработувате со вашиот работодавец бараше апликација за работни места во Јордан е лесно достапен преку владините веб-страници.

Кувајтската земја и иселениците

Како да започнете како еден од странските работници во Кувајт?

Во Кувајт, има голема промена во последните години. Еден од примери е системот на спонзорство на странски работници. Станете легализирани и во резултатите, странците мора да бидат финансирани од локален работодавец за да добијат дозвола за работа. Значи, постои паметна целина многу луѓе се обидуваат да станат успешни кои бараат работас Имаше голема промена во август 2008, пратеникот Абдула Ал-Руми рече дека тој ќе подготви закон за укинување на системот на спонзорства на странските работници во Кувајт. Значи, тие управуваат со тоа на вистински начин. Згора на тоа, таа промена беше да им се помогне на иселениците. Владата планира да го откаже спонзорскиот систем со цел да измисли нов систем. И тие имаат за цел тоа беше точно бидејќи што ќе им овозможи на странците да ги пренесат дозволите за престој. И од тогаш, Министерството за социјални работи и труд го презема својот случај.

Од негативна страна, како странец на пример од Швајцарија. Можете да добиете работа во Кувајт. И, тоа вработување сигурно ќе биде добро платено и долго време. Така, на тоа, работата веќе во Кувајт е интелигентно движење. Но, пред да започнете со работа, потребна ви е работна виза како во која било арапска земја. Работната дозвола и работната виза се различни нешта во целост, за да обезбедите работна дозвола, мора да сте работеле со работодавецот некое време, а откако ќе имате дозвола за работа, треба да да добие виза за влез во работа во која било најблиска амбасада.

Значи, дали има работа за мене во Кувајт?

Земјата на Кувајт има една од најдобрите приватни веб-страници. Па, знајте за централизирана информација за виза. Тоа е исто така без оглед на видот на визата што странците можат да очекуваат. На пример, тоа може да биде студенска виза или виза за посетители, и за тоа, не можете навистина да управувате. Од друга страна, за работна виза итн. Секако, нема да има проблем да најдете вакви информации во Бинг или Гугл. Најдобрите страници што се достапни за лицата кои бараат работа во Кувајт се наведени на Интернет. Можете да ги најдете како пишуваат Работни места во Кувајт за странци или кариери во Кувајт.

Кувајт како земја има најдобри слободни работни места во финансиските сектори. Значи, за да најдете работа како странец, најпрво треба да погодите финансиски работни места. Од друга страна, кога ние се споредувавме со други земји од Среден исток не е така лесно да се добие, но можно е. На Кувајт му беа потребни документи за кои најверојатно ќе биде побарана апликација за работа во амбасадата на Кувајт.

Заклучок за Дубаи како странски работник

Работа во Дубаи За Странците се добри да одат од целиот свет. И со тоа на ум, многу луѓе. Особено директори, дефинитивно имаат добри шанси за работа. Единствената работа точка е начин на живот во Дубаи или Абу Даби. Новите посетители на Емирати. Мора да се усогласат со неколку правила. Од друга страна, Дубаи ги поздравува странските директори. Еден од примерите е аеродромите во Дубаи, хотелите или автомобилскиот бизнис. На сите овие места во Дубаи. Може да се најдат нови луѓе. Од Пакистански работници до индиски директори. Значи, нашата компанија дефинитивно ги советува работниците од целиот свет. Дефинитивно, да го посети Дубаи Сити и започнете да работите во странство.

Секоја земја ги прави достапни овие страници за странските кои бараат работа сака да се вработи на Блискиот исток. Затоа уште еднаш ве потсетуваме за овие работни места.

Најдобри работни места и портали
 • Талент за заливот има многу квалитетни и професионални работни места
 • Работни места во Дубаи има специфични работни места места во Дубаи
 • Работа во Абу Даби има работни места на одредени места во Абу Даби
 • Dubizzle е класифицирана како гигантска локација за Абу Даби
 • Glassdoor е познато дека има можности во Абу Даби и во Дубаи
 • Bayt се смета да биде една од врвните веб-страници за барање работа на Блискиот исток.
 • Залив на чудовиште е бренд за пребарување работа чудовиште кој постои од зората на ерата на Интернет.
 • Залив работни места пазарот е добар за работни места на извршно ниво.
 • Кариера Џет е популарно тоа има опции за барање работа за ОАЕ.
 • Навистина е верзија на Обединетите Арапски Емирати за работа на САД.
 • Дознај 4 Добар се чини дека станува збор за работни задачи, но има работни места во други сектори.
 • Laimoon е веб-страница позната за агрегација на отворени работни места од веб-страниците на компанијата директно.
Настава по англиски јазик на Блискиот Исток

Друг паметен начин, и ве молиме, не заборавајте дека тоа е предавање на англиски јазик. И нашата компанија секогаш потсетува, за оние што би можеле да бидат заинтересирани за предавање, предавање англиски јазик. Тие можат дефинитивно изберете ја паметната и најлесната опција. Се разбира, ако течно зборувате англиски јазик, или пишувате. Нашиот тим за регрутирање се препорачува на новите баратели на работа да пребаруваат низ секоја од страниците за можности за работа за предавање во Обединетите Арапски Емирати тие би можеле да пробаат места како што се;

 • Вкупно ESL е премногу зафатен интерфејс за оние кои се заинтересирани да предаваат во странство.
 • ESL кафе е едно од најдобрите отвори за работни места од целиот свет.
 • Testall е страница што собира големи работни задачи.
 • Отпечатоци регрутирање е откриено дека е еден од најголемите достапни регрути за настава ESL.

За оние кои се заинтересирани Финансиски работни места, еве неколку странци и Expat Job Portals;

 • eFinancialCareers е еден од омилените пребарувачи за финансирање на работни места достапни на интернет, но иако тие не се толку достапни за Катар
 • Одете во странство исто така е откриено дека имаат добри работни места, како и
 • Надворешни работни места е сајт кој е достапен за некое време сега, но се чини дека постои значително преклопување помеѓу објавите на овие сајтови и други сајтови.
 • Скопје е голем професионален мрежен ресурс за градење на контакти во поле, како и локацијата на вашиот интерес
Исто така постојат и други веб-сајтови како што се;
 • Гардијан е познато дека е една од сеопфатните страници за иселениците во ОАЕ
 • Телеграфски дава добри финансиски совети за подготовка

Блискиот исток, особено ОАЕ, Саудиска Арабија и Катар. Секогаш има добри понуди за работа за странци на повеќе полиња, од другите области на Средно-исток. Едноставно затоа што тие бараат да развијат многу повеќе проекти. Но, од негативна страна, потребни се некои процедури за работниците во странство. На пример, документи за кои може да се побара било каква апликација за работа се:

 • Национална лична карта
 • Копии од лична карта на родителите
 • 24 големина на пасош во боја
 • Возачка дозвола (ако имате)
 • Виза информации и документи
 • Банкарска сметка од вашата земја
 • Универзитетски сертификати
 • POI - Доказ за идентитет (дополнителен)
 • Исто така оригиналната диплома Сертификати (ако имате)
 • 2 обоени копии од пасош
 • POA - Доказ за адреса
 • Копија од сертификатот за образование
 • Едвај направил колеџ сертификати
 • И неколку други работи што можат да ги побараат

Значи, како што гледате, постојат можности за вас. Сè што треба да направите е само да имате доволно храброст да започнете нов живот во странство. Постојат повеќе од 3 милиони иселеници кои работат на Блискиот исток. Можете исто така да станете еден од нив. И во реалноста, треба да имате добар план за акција. Покрај тоа, сите работи сортирани во вашата татковина и започнете да работите во странство. Нашата компанија секогаш чека за вашата апликација. Затоа, ве молиме, регистрирајте го вашето CV со нашиот тим за човечки ресурси. Нашите работодавци се подготвени да ви помогнат со сигурност !.

Исто така проверете: повеќејазични упатства за иселениците

Дубаи Сити компанијата сега обезбедува добри водичи за работни места во Дубаи. Нашиот тим реши да додадеме информации за секој јазик за нашиот Дубаи иселеници. Значи, со ова на ум, сега можете да добиете водичи, совети и вработување во Обединетите Арапски Емирати со свој јазик.

Изберете валидна форма
реклами
Дубаи Сити Компани
Дубаи Сити Компани
Добредојдовте, благодарам што ја посетивте нашата веб-страница и станавте нов корисник на нашите неверојатни услуги.

1
Оставете Одговор

Ве молиме Најавете Се да коментира
1 Теми за коментари
0 Одговори на темата
0 Следбеници
Повеќе реагирал коментар
Тема на најжешките коментари
0 Коментира автори
Неодамнешни коментари автори
Зачленете се
Известување за
Постави CV
50% попуст
Без награда
Друг пат
За малку!
Летаат билети
Работа во Дубаи!
Без награда
Нема среќа денес
За малку!
Празници
Без награда
сместување
Искористете ја вашата шанса да освои работа во Дубаи!
Речиси секој може да аплицира за лотаријата за работа во Дубаи! Постојат само два барања за да се квалификувате за вработување во Обединетите Арапски Емирати или Катар: Користете ја лотаријата за виза во Дубаи за да дознаете со само неколку кликања доколку се квалификувате за виза за вработување. Секој странски иселеник, кој не е државјанин на Обединетите Арапски Емирати, бара виза за престој за живеење и работа во Дубаи. Со нашата лотарија, ќе ја освоите Виза за престој или вработување што ви овозможува да работите во Дубаи!
Ако ја освоите работата во Дубаи, треба да ги регистрирате деталите.