Punë në Dubai Aplikoni për punë
Aplikoni për punë në Dubai - Strategjitë dhe Kërkimet për Karrierë në Emiratet e Bashkuara Arabe
Nëntor 21, 2017
Punë bankare në Dubai
Shkoni te Punët e Bankave në Dubai
Nëntor 30, 2017
Trego të gjitha

Mundësitë e Karrierës për Indianët në Emiratet e Bashkuara Arabe ⭐⭐⭐⭐⭐

Punë në Dubai Për indianët
Na kontaktoni!

Punë Mundësi për Indians në Emiratet e Bashkuara Arabe

Është e sigurt për të lëvizur në Emiratet e Bashkuara Arabe

Mundësitë për karrierë për indianëtEmiratet e Bashkuara Arabe, në të vërtetë, është një punë e madhe për të Indian riatdhesuarit. Ekonomia e Emiratet e Bashkuara Arabe po rritet me shpejtësi, kështu që pa mbarim mundësitë e punësimit. Nëse jeni në Indi dhe kërkoni punë, bota arabe është një mundësi e shkëlqyeshme. Shtë shumë më e lehtë të gjesh një vend pune në Indi nga sa mund ta imagjinosh. Shumica e njerëzve kanë turp të bëjnë kërkesë jashtë vendit për shkak të logjistikës dhe frikës nga e panjohura.

Kohët e fundit, indiane qeveria ka dalë me strategji të reja jo vetëm për të përpunuar, por të ndihmojë në ruajtjen e sigurisë së qytetarëve të saj gjatë punës në vendet e huaja. Një nga destinacionet kryesore për punonjësit në Emiratet e Bashkuara Arabe. Isshtë i njohur në të gjithë botën si një tokë mundësish për profesionistët në të gjitha fushat.

Që nga fillimi i vitit, indianëve u kërkohet të regjistrohen në një platformë në internet të drejtuar nga qeveria më parë ata nisen për në Emiratet e Bashkuara Arabe për punë. Kjo vlen për mbajtësit e pasaportave jo ECR që udhëtojnë në bazë të punësimit. Shumë pak indianë shkojnë në Emiratet e Bashkuara Arabe për të vizituar ose pushime, viza më e lehtë është për punësim. Qeveria kërkon që çdo qytetar indian i interesuar të transferohet në Emiratet e Bashkuara Arabe për të përfunduar procesin e regjistrimit të paktën 24 orë para kohës aktuale të nisjes. Qëllimi i vetëm është mbrojtja e mirëqenies dhe interesave të Qytetarët indiane ndërsa punojnë jashtë vendit.

Gjetja e punës në Emiratet e Bashkuara Arabe

Emiratet e Bashkuara Arabe është një treg punëdhënësish me mundësi të barabarta. Ju nuk keni pse të shqetësoheni për kombësinë tuaj. Në fakt, rajoni arab ka lidhje të ngushta me kontinentin Indian, kështu që përpunimi i lehtë i dokumenteve nëse kualifikoheni për një vend pune. Ashtu si qytetarët në të gjithë botën, ju duhet të hulumtoni gjerësisht mbi mundësitë në dispozicion dhe të bëni aplikime të përshtatshme që përputhen me interesat tuaja.

Isshtë më e lehtë në Indi sesa pjesët e tjera të botës për shkak të nisma qeveritare për të ndihmuar qytetarët e aftë dhe të pa aftësuar për të gjetur punë brenda dhe pa kontinentin. Popullsia e Indisë është ndër më të mëdhatë në botë. Me të rriturit duke bërë pjesë të fuqisë punëtore të madhe, shumë pak nga këto kanë punë të qëndrueshme, pra të ardhura jo të besueshme.

Jam i sigurt se e kuptoni situatën ekonomike në Indi në lidhje me nivelet e të ardhurave shtëpiake. Nuk është një sekret apo e turpshme për qeverinë; qeveria indiane ka dalë me guxim për të ndihmuar qytetarët e saj të gjejnë punë jashtë vendit në destinacionet kryesore si Emiratet e Bashkuara Arabe. Sigurisht, kjo rrit PBB-në e vendit të tyre të lindjes. Shtë një strategji e qeverisë kombëtare që e bën më të lehtë për indianët të gjejnë punë në Emiratet e Bashkuara Arabe.

Bursat

Shtë e lehtë për të përpunuar një vizë studentore nga India në Emiratet e Bashkuara Arabe. Kostot që lidhen me udhëtimin e studentëve janë gjithashtu relativisht të ulëta. ajo ju garanton një vend në Emiratet e Bashkuara Arabe. Qëllimi, në këtë rast, është të hedhim këmbë në vend. Ju mund të studioni për 4 vjet ose disa muaj si ju gjej punësim. Me shkallën e lartë të punësimit në Emiratet e Bashkuara Arabe, ju nuk mund të humbisni një vend pune; qoftë rastësor apo profesional në varësi të kualifikimeve tuaja.

Një bursë është një këshillë për t'ju ndihmuar të vini në vend. Shumica e punëdhënësve në Emiratet e Bashkuara Arabe do t'ju ndihmojnë të përpunoni një leje të përkohshme pune. Nëse keni arritur të merrni punësimin për një periudhë më të gjatë, leja do të zgjatet dhe do të përfundojë të jetë e përhershme. Marrja e nënshtetësisë në Emiratet e Bashkuara Arabe është një arritje e madhe, por ju duhet të jeni të durueshëm dhe të qëndrueshëm me aktivitetet tuaja. Ju duhet të fitoni besim me vendasit; besimi është thelbësor në kulturën arabe.

Referime

Kultura indiane dhe arabe kanë ngjashmëri, kështu që ndërveprimi i lehtë midis vendasve formojnë të dyja kulturat. Ju duhet të përfitoni nga marrëdhënia e vendosur bazuar në fe për të gjetur çdo lloj pune. Ti duhet tregohuni të hapur kur kërkoni punë në Emiratet e Bashkuara Arabe. Shumica e punëdhënësve kërkojnë të vëzhgojnë, vlerësojnë dhe vendosin besim dhe besim me një punonjës para se të caktojnë role specifike dhe të ndajnë strategjitë thelbësore të një kompanie. Kjo vlen në të gjitha aspektet e a biznes.

Jini të hapur me qëllimet tuaja dhe lehtë mund të merrni një kërkesë nga një mik apo i afërm i një kolegu në Indi. Kalimi në Emiratet e Bashkuara Arabe në vizën e punës nuk është e vështirë, por së pari, duhet të punoni për të gjetur një punë të përshtatshme. Standardi i jetesës në botën arabe varet nga qyteti ku do të zgjidhni të banoni.

Megjithatë, duhet të përqendroheni së pari në gjetjen e punës dhe pjesa tjetër do të pasojë.

Emiratet e Bashkuara Arabe është një punëdhënës kryesor; kushdo do të shfrytëzoni një mundësi për të shkuar në Dubai edhe vetëm për një fundjavë. Rajoni arab po zhvillohet me shpejtësi që do të thotë më shumë mundësi për biznes dhe punësim. Nëse keni ndonjë aftësi, mund të gjeni mundësi të mëdha pune në Dubai. Niveli i pagave në Dubai është gjithashtu mbresëlënës; përveç kësaj, faturat e strehimit dhe shërbimeve nuk janë aq të larta sa vendet e tjera kryesore në të gjithë botën. Kombinimi i bollëkut të naftës dhe Kultura arabe e bën atë vendin më të mirë për të qenë për indianët për shkak të mirëkuptimit midis dy kulturave.

A mund të gjej punë? - Mundësitë e Karrierës për Indianët në Emiratet e Bashkuara Arabe?

Dubai ka një forcë pune të aftë dhe gjithnjë është në kërkim të personave kompetent për të përmbushur këtë pozicion. Vendasit janë të pasur për shkak të naftës dhe nuk kanë problem me pagimin e punonjësve për sa kohë që biznesi po shkon sipas pritjeve të tyre. Theështja e vetme me gjetjen e një pune në Dubai është integrimi i kulturës. Vendasit arabë janë të rreptë në bindjet e tyre dhe do të ofendoheshin lehtësisht nëse veproni ndryshe; ndërsa mund të mos i ndani ose aprovoni bindjet e tyre, ata presin që të veproni në përputhje me bindjet. Shtë e drejtë duke pasur parasysh që ju jeni në vendin e tyre të paktën, ata janë punëdhënësit.

Ndërsa është një sfidë për shumë njerëz që kërkojnë punë në Dubai, Indianët vendosen më mirë për shkak të miksit kulturor. Natyra e palëkundur e secilës prej këtyre feve e bën më të lehtë të jetojmë së bashku. Ju nuk do ta keni problem si një Indian që të shkojë së bashku me arabët. Indiani është gjithashtu i rreptë në vlerat e tij, gjë që është jetike për arabët. Ata kanë një sens disipline ashtu si indianët.

Shtë arsyeja e qartë që të dy rajonet janë në lidhje të ngushta. Kuptimi i elementeve shoqërore dhe fetare i bën ata miq të qëndrueshëm. Nëse keni qenë një ekip i të intervistuarve me kualifikime të ngjashme në bazë të nivelit të aftësive, ju do të keni një avantazh mbi pjesën tjetër për shkak të origjinës tuajn. Ndërsa kjo mund të kritikohet në fronte të ndryshme, punëdhënësit e Dubait kanë një preferencë dhe të drejtë për të.

Pra, po, lehtë mund të gjesh një punë në Dubai nëse je nga India.

Si mund të gjej punë?

Mundësitë janë të pafundme, shanset janë në favorin tuaj, por ju keni vetëm një detyrë, gjetja e punës së duhur për ju. Siç u përmend, Dubai ka shumë mundësi punësimi por jo çdo punë i përshtatet aftësive, përvojës ose preferencës suaj. Gjithashtu, duhet të dini kanalet që reklamojnë punë të tilla në Dubai.

Nëse jeni specifik në lidhje me kualifikimet tuaja dhe dëshironi një punë specifike, ju mund të dëshironi të hulumtoni firmat më të mira në Dubai dhe nëse ata po punësojnë. Ju mund të jeni të guximshëm dhe të dërgoni një email të ftohtë për të reklamuar aftësitë tuaja. Kjo mund të interpretohet si dëshpërim ose besim. Kushdo që të thotë të përdorni, nuk ka gjasa të humbisni një mundësi punësimi kur bëni kontakte të drejtpërdrejta. Specifikimi i interesave tuaja dhe objektivi i karrierës është një mënyrë më e lehtë për të gjetur një vend pune në Dubai ndërsa Expo 2020 po vjen.

Dubai është ndër qytetet më të mira me një lidhje të qëndrueshme në internet. Niveli i teknologjisë në Dubai dhe në tërë Emiratet e Bashkuara Arabe po rritet gjithashtu shpejt. Shumica e kompanive janë duke përdorur platforma dixhitale për të punësuar ose angazhuar konsumatorët. Duke u përqëndruar në tuaj kërkimi i punës në platformat në internet lehtë mund t'ju çojë në një firmë të bazuar në Dubai. Entuziazmi me teknikat dixhitale gjithashtu lehtëson përshtypjen e punëdhënësit. Kontaktimi i punëdhënësit të mundshëm në Dubai përmes postës elektronike ose përmes kanaleve në faqen e tyre të internetit ose mediat sociale merret me vendimin e tyre të punësimit. Arabët këtu janë entuziastë për teknologjinë dhe të tregosh aftësinë tënde do të nxisë vendimet e tyre.

Përfitimet e punës në Dubai

Si indiane, kjo do të jetë një mundësi që ndryshon jetën sepse të nivelit të lartë ekonomik në Dubai. Cilësia e jetës është gjithashtu relativisht e lartë në krahasim me Indinë, por kostoja mbetet e ulët. Normat e taksave janë miqësore; Faturat e shërbimeve janë standardizuar; elektronika dhe kostoja e argëtimit është e rregulluar gjithashtu. Shkalla e pagave në Dubai është gjithashtu e favorshme në krahasim me shumicën e pjesëve të botës.

Mos harroni, ju keni një mundësi të shkëlqyeshme nëse jeni në Indi. Qeveria indiane po e mbështet gjithashtu agjërimin përpunimi i vizave të punës për në Dubai.

Punë në Dubai për indianët në Emiratet e Bashkuara Arabe - "Udhëzues shumë informues". Tani punëkërkuesit nga India tani mund të ngarkojnë një rezyme në kompaninë tonë. Portali ynë i vendit të punës u thirr Dubai Qyteti kompani tani punësimin në Emiratet e Bashkuara Arabe. Duke pasur parasysh këtë, ekipi ynë po ndihmon mërgimtarët Indianë për të gjetur punë në rajonin e Gjirit. Si kërkues i ri i karrierës nga India. Ju mund të përdorni shërbimin tonë për të gjetur një punë ëndërr në Emiratet e Bashkuara Arabe. Sidomos në qytetet Dubai, Abu Dhabi dhe Sharjah. Në përgjithësi, ekipi ynë i rekrutimit arrin të ketë disa punë interesante në Dubai për indianët. Dhe shërbimet tona njerëzore janë të dedikuara kryesisht për kërkuesit indian të karrierës. Bëhuni të huaj me firmën tonë tani është shumë e lehtë. Shërbimet tona janë falas për profesionistë të rinj. Ti mundesh Ngarko rinisjen më poshtë dhe gjeni punë në ëndërr në Emiratet e Bashkuara Arabe. Në përgjithësi, indianët kanë shanset më të mëdha në Dubai City.

Kur të aplikoj me kompaninë tuaj do të kisha sigurimi se ofertat e punëve do të bëhen?. Përgjigja jonë është Po, për sa kohë që ju na dërgoni kërkesën tuaj. Një nga përfaqësuesit tanë do t'ju kthehet me informacion dhe detaje. Disa raste duhet të flasim me ju përmes Skype ose WhatsApp. Por pas aplikimit, ju mund të prisni një punë në Dubai si një person indian.

A mund të siguroni vende pune në Dubai nga India?

Po, kompania jonë duke ndihmuar punëkërkuesit indiane të punës për të gjetur punë në Emirates. Një nga menaxherët tanë të HR është gjithmonë duke ndihmuar për të marrë një vend pune Dubai për Indian Pass 12th, si dhe punë në Dubai për punëtorët e kalimit indian 10th. Pra, në përgjithësi, ekziston një mundësi e madhe me kompaninë Dubai City për gjetjen e punësimit në Emiratet e Bashkuara Arabe. Qëllimi ynë është të ndihmojmë punëtorët nga India që të bëhen një nga forcat e punës mërguese në Abu Dhabi ose Dubai.

E vetmja anë negative ekipi ynë gjithmonë përballet me një vështirësi në procesin e aplikimit. Kjo duhet të bëhet nga ana juaj, dhe ju duhet të jeni 100% i sigurt se aplikacioni juaj për punësim është bërë me vëmendje të madhe ndaj detajeve në Dubai. Ekipi ynë gjithmonë përpiqet të shtyjë pak aplikacionin tuaj vend ju asap dhe sigurisht për pagat më të mira të mundshme.

Ka gjithmonë një nivel të ofertave të punës që mund t'i ofrojmë:

  • Niveli i hyrjes ( Studentë të diplomuar fllad ) Jo më pak se $ 3,000 deri në 4,5000 $ në muaj.
  • Menaxhimi i mesëm (3 deri në 10 vjet përvojë) Jo më pak se $ 5,000 në muaj, disa raste deri në $ 8,000 - $ 11,000 në muaj pa bonus.
  • Menaxhimi i Lartë duhet të ketë mbi 8 vjet përvojë biznesi në biznesin Dubai, përvojë specifike të inxhinierisë ose menaxhimit të ekipit. Pagat në këtë pikë janë shumë më tepër se $ 10,000 deri në 25,000 $ në muaj.
  • Menaxherë me arsim të lartë, Drejtorët, ZKF, CEO mund të presin më shumë sesa 25,000 $ në muaj. Por për këto oferta pune ju lutemi na informoni në mënyrë private.

Sidoqoftë, nëse jeni duke kërkuar më shumë se kaq, dhe se pagat janë një mënyrë për më pak për ju. Ju lutemi bëni kërkesën tuaj me kompaninë tonë sepse Dubai i ka të gjitha gjërat. Atëherë menaxheri ynë i HR do të shqyrtojë skedarët tuaj dhe do t'ju ndihmojë të rritni një bar me paga.

A duhet të kem një vizë për të gjetur punë në Emiratet e Bashkuara Arabe?

Jo, një nga pikat kryesore me kompaninë tonë është shërbimet e shpejtë dhe të lehtë zhvendosjeje. Pra, në përgjithësi, me kompaninë tonë ju mund të keni një letër punësimi ndërsa jeni ulur në Indi. Shumica e punëve në Dubai për indianët janë të menaxhueshme në internet. Pra, përgjigjja juaj nuk është, kompania jonë mund t'ju ndihmojë të merrni punë në Emiratet e Bashkuara Arabe. Një nga gabimet më të mëdha që ekipi ynë i HR mund të shohë çdo ditë është mungesa e përvojës. Për shembull, njerëzit indianë që kërkojnë punë vizitoni vizën në Emiratet e Bashkuara Arabe. Dhe ka më pak se dy përqind shans që kjo kërkim pune të bëhet i suksesshëm.

Pra, si të merrni një punë në Dubai si një Indian në call center atëherë? Epo, mënyra e vetme për punësim në Emiratet është thjesht të gjitha gjërat të renditura. Aplikimi i parë për punë, atëherë punëdhënësit duhet të lëshojnë vizë dhe më pas mund të rezervohen fluturimet e shënuara ardhja në Emiratet në një mënyrë ligjore.

Ngarko një CV në kompaninë Dubai City

Kliko poshtë është 100% Garancia!

Dubai City Company - Karriera për Indianët - Ngarko Resume

Gjithashtu, ndani edhe për të ndihmuar të tjerët të gjejnë punë në Dubai

Punë në Dubai - Udhëzues për zhvendosjen e Lindjes së Mesme për Expats

Mundësitë e karrierës për indianët në Emiratet e Bashkuara Arabe, në të vërtetë, është një punë e madhe. Sidoqoftë, zhvendosja në Emiratet e Bashkuara Arabe është një zgjedhje e madhe, por në të njëjtën kohë një zgjedhje e shkëlqyeshme. Dubai City është akoma vendndodhja më e mirë për emigrantët në Indi. Ne kushtet e kërkimit të punës për kandidatët nga India në Dubai është opsioni më i mirë. Por në të njëjtën kohë kur merrni vendime për të shkuar në Dubai apo Abu Dhabi. Çdo ofertë e punës duhet të kontrollohet me shumë kujdes para se edhe ju dërgoni CV-në tuaj.
Pas shqyrtimit të kujdesshëm të një reklamë pune portaleve të qeverisë së UAE, ju lutemi kontrolloni në faqen e internetit të këshilltarit të scam. Nga ana tjetër, ju duhet të bëni edhe bazat për një vend të kësaj mundësie, nuk është një referencë e rreme. Për më tepër, mund të merrni një ofertë karriere. Çdo emigrant nga India mund të vendosen për punë në Dubai. Pa marrë parasysh se çfarë keni dëgjuar, nëse ju bëni marketingun tuaj për një karrierë në Dubai. Ju patjetër do të rrisni mundësinë tuaj për të marrë një letër punësimi.
Një pikë tjetër kyçe që duhet të dini për mundësitë e karrierës për indianët në Emiratet e Bashkuara Arabe. A janë këto vitet e ardhshme në vendet e Gjirit definitivisht sjell një karrierë të re në bord? Për shembull, Karriera Expo 2020 dhe FIFA World Cup në Katar është gjithashtu një mundësi në rritje në GCC. Pra, pothuajse çdo i afërt do të ketë shansin e vet për të gjetur punë në vendet e Gjirit.

Si mund të ofrohen Jobs në Dubai për Indian?

Një nga pikat e mira që ofron Qyteti City Dubai për kandidatët e tyre është një përgjigje e shpejtë. Ekipi ynë i rekrutimit, në përgjithësi, ka oferta pune brenda një javë. Por koha më e gjatë që kemi arritur ishte rreth 6 muaj muaj. Të gjitha varet nga përvoja e kandidatit. Për më tepër, organizata jonë gjithmonë duhet të jetë e sigurt se të gjitha aspektet dhe nevojat do të sigurohen si kërkesë e klientit.
Ne po i ndihmojmë njerëzit të gjejnë një punë në Dubai. Në realitet, ne po ndihmojmë me vizë dhe duke marrë një ofertë pune brenda Dubait këshilla. Kompania jonë ofron transferimin e shërbimeve për kërkim të vendeve të punës në Emiratet. Pra, kandidatët nga India definitivisht mund të shkojnë në Dubai. Ne jemi këtu për të analizuar hulumtimet e rëndësishme të karrierës me Dubain të thellë, njohuritë e tregut të punës në Emiratet e Bashkuara Arabe. Bazohuni në atë përpjekje për të vendosur kandidatët.
Ky informacion do t'ju mbështesë për lëvizjen e mundshme të karrierës brenda Emirateve të Bashkuara Arabe. Firma jonë bëhet shumë e popullarizuar bazuar vetëm në shërbimet që ne po japim një shërbim të mahnitshëm për punët në Dubai për indianët.
Me këtë në mendje, tona WhatsApp sistemi i rekrutimit të telefonisë celulare ndihmoi vendin ndërkombëtar punëkërkues veçanërisht nga India. Për ta vënë atë në një mënyrë tjetër drejtuesit indian të punësuar në rajonin e Dubait. U jep atyre një pasqyrë të thellë në punë pagash pa taksa. Me këtë në mendje punët në Dubai ju japin të ktheheni në të jetuar në territorin e Lindjes së Mesme.

Mundësitë e karrierës për indianët shkojnë në Emiratet e Bashkuara Arabe

Ka shumë vende ku indianët mund të gjejnë punë. Company City Dubai shkrimi i blogut me informacione të hollësishme. Dhe mënyra më e zgjuar është të përdorni një vend pune për t'u lidhur me emigrantë të tjerë. Gjithashtu, ka disa mënyra të mira për emigrantët indianë, siç janë grupet e punëve dhe mundësia për të ftuar të tjerët, si dhe shtimi i profilit të vet në hartën interaktive të Dubai.
Nga ana tjetër, ju duhet të shikoni edhe kompanitë e punësimit në Emiratet e Bashkuara Arabe. Një nga më të mirat në Emiratet e Bashkuara Arabe është një Recruiter quhet Careerjet dhe Kompania e cila njihet mirë në Indi si një Gjiri i përbindur. Ata me të vërtetë janë me vlerë të aplikojnë me CV-në tuaj. Më shumë se kandidatët e 100,000 po regjistrohen atje çdo ditë, duhet të ndjekni gjithashtu atë çojë.
Ndërsa po kërkoni punë në Dubai dhe Abu Dhabi. Ju duhet patjetër të keni një vështrim në tonë udhëzues për emigrantët ndërkombëtarë. Gjithashtu dhe gjithnjë duke u siguruar mundësitë e karrierës tuaj për indianët që shkojnë në rrugën e duhur. Sepse Emirates nuk është një treg i lehtë për të hyrë në qoftë se ju nuk keni një udhëzues të duhur dhe Informacion.

Punë për indianë në Emiratet e Bashkuara Arabe

Do të gjeni këshilla të vlefshme për njerëzit nga India vendet e lira të punës në Dubai. Për shembull, duhet të dini informacione sekrete mbi etikën e biznesit në Lindjen e Mesme. Përveç kësaj, ju duhet të dini informacione të jashtëzakonshme akomodimi dhe si të marrësh një punë në Dubai shpejtë duke përdorur celularin.
Sipas të njëjtës kompetencë dhe informacion të dobishëm për shkollën tuaj fëmijët. Së bashku me informacione bankare dhe pajisje themelore të kohës së lirë, si palestër dhe palestër. Për të mos përmendur që informacioni i dhënë në disa nga faqet nuk është një lajm i dobishëm. Ju duhet të përdorni të vetmin faqja më e mirë për punë Dubai.
Në të vërtetë, kompania jonë është mënyra më e mirë për t'u përdorur shërbimet e rekrutimit dhe kompanitë e tjera nuk ofrojnë shërbime të tilla. Përveç kësaj, Dubai City Company bën ditë 60 për çdo shërbim në kërkim të punës së paguar. Me fjalë të tjera përfaqësimet e kompanisë sonë të ndihmuar Kërkuesit e karrierës në Indi në lidhje me përdorimin e Jobs tonë në Dubai për shërbimet indianët.

Hidhni një sy në Mundësitë e Karrierës për Indianët në Emiratet e Bashkuara Arabe

Zhvendosja në Emiratet e Bashkuara Arabe me kompaninë Dubai City. Më e mahnitshme dhe e bërë mirë Udhëzuesit e zhvendosjes së Lindjes së Mesme mund ta gjeni në Dubai tonë blog.

Kjo do të thotë gjatë viteve të fundit, si një ilustrim, Emiratet e Bashkuara Arabe tregut të punës është shndërruar nga një vend i huaj në një destinacion të gjallë dhe kozmopolit për shumë profesionistë perëndimorë. Për ta vënë atë në një mënyrë tjetër, Emiratet e Bashkuara Arabe është i përbërë nga shtatë emra, Abu Dhabi, Dubai, Ajman, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah dhe Umm al-Quwain. Dy qendrat kryesore të biznesit të Abu Dhabit dhe Dubai ofrojnë stile jetese të mrekullueshme dhe mundësi të shkëlqyera karriere.

Me këtë qëllim, Emiratet e Bashkuara Arabe janë një botë e parë kozmopolite vend me një histori të gjatë të stabilitetit politik dhe shoqëror për indiane. Me shpresën se krenohet me një forcë punëtore të madhe, shumë të arsimuar, shumëgjuhëshe, multikulturore të profesionistë të kualifikuar nga India, me lidhje të shkëlqyera të komunikimit brenda rajonit dhe qendrave të tjera financiare. Shumica e provave bindëse për Indianë në Dubai ka një rekord të dëshmuar mbi vitet 30 të ofrimit të projekteve ambicioze të biznesit si teknologjia, tregtia, sporti, udhëtimi, dhe turizmit të sigurisë.

Pse të shkosh në Dubai?

Nga ana pozitive, Mundësitë e Karrierës për Indianët në Emiratet e Bashkuara Arabe ka një qasja jo burokratike ndaj biznesit, me disa nga taksat më të mira dhe stimulimet e tjera financiare kudo në botë. Gjithashtu duhet të mbahet mend se Dubai City ka mundësi të nivelit të lartë të karrierës. Dhe më e mira për karrierën e mësimdhënies për indianët.

Për të vënë në pah kushtet e sigurta të jetesës për indianët e bëjnë atë një vend popullor për të gjetur për drejtuesit e biznesit dhe familjet e tyre. Shumica e emigrantëve indianë po nxiten me shpejtësi. Pra, ia vlen të shkosh në Dubai.

Një pikë tjetër kryesore: brenda Emirateve të Bashkuara Arabe ju ka të ngjarë të përjetoni diversitet të vërtetë midis njerëzve që takoni nga India. Në ato rrethana, vetëm 11% e banorëve janë shtetas, afërsisht 21% janë arabë në efekt të zhvendosjes së kërkuesit ndërkombëtarë të karrierës në Dubai. Nga vendet e tjera, 57% janë Asiat e Jugut dhe 11% e mbetur janë aziatikë lindorë dhe perëndimorë. Janë të pranishëm një përzierje e vërtetë e kulturave, gjuhëve dhe feve, me të ardhur nga vende të ndryshme që plotësojnë boshllëqet e aftësive në të gjitha nivelet.

Për këtë arsye ne po përpiqemi t'ju tregojmë rrugën nPunë ew në Dubai. Në anën negative të këshillave tona për emigrantët, kërkimi i punës në Dubai është një proces shumë i gjatë. Por gjëja e parë për të kujtuar ne do të përpiqemi ta bëjmë atë më të lehtë për ju. Pra, prova më bindëse që do t'ju ndihmojnë të rrëmbeni telefon celular vendet e lira në Dubai. Është media sociale në Dubai.

Për shembull, mundësitë e karrierës për indianët në Emiratet e Bashkuara Arabe dhe kërkimi i punës në Gjirin. Isshtë një marrëveshje ëndrre për ta. Vetëm për të sqaruar mjetin më të mirë për t’u vendosur në kryeqytetin e Emiratit është Grupet WhatsApp në Gjirin dhe të gjithë Emiratet e Bashkuara Arabe

Pse të mos shkosh në Abu Dhabi?

Ka disa pika pse duhet të zhvendoseni në kryeqytet në vend të Abu Dhabi. Për shembull, në kryeqytetin e Emirateve është gjithmonë në rritje, kontratat e reja vendosen atje çdo ditë. Për shembull, madje edhe Linkedin dhe Facebook së fundmi kanë hapur një zyrë atje. Ne anen tjeter, Abu Dhabi është një vend shumë i mirë për menaxherët e shitjeve të makinave, inxhinierët dhe punëtorët e naftës dhe gazit. Pra, në përgjithësi, gjithçka varet nga përvoja dhe statusi juaj personal.

Qyteti i Abu Dhabi është shumë i mirë për njerëzit e vendosur mirë. Një me familje dhe shtëpi të veta. sepse ka shumë paralajmërime park dhe më pak zhurma. Gjithmonë ka mundësi të reja në Abu Dhabi, por duhet të mbahet mend se ky qytet ka strukturën e vet dhe marrëveshjet mini-qeveritare në një anë të biznesit. Kompania jonë gjithmonë këshillon qytetet më të mëdha sepse ato janë ato për të ardhmen cmundësi të tilla si karrierë CEO dhe CFO.

Mundësitë e Karrierës për Indianët në Emiratet e Bashkuara Arabe

Shpenzimet në Dubai: Për një person të influencës që dëshiron një punë në Dubai. Pika që anashkalohet shpesh është thjesht duke shkuar vetëm. Natyrisht, është e mundur të jetosh në një nivel shumë të ulët si jeta e klasës punëtore për 6500AED. Jo për të përmendur shpenzimet e udhëtimit të paguara tashmë për të ardhur në Dubai. Pra, në dritën e jetës së lirë në Dubai, ju duhet të përfshini koston e qirasë në Dubai Area vetëm për të udhëtuar në kohë për vendin tuaj të punës. Si dhe benzinë ​​për makinën tuaj, sigurimin e makinës dhe tarifat e mirëmbajtjes me tarifat e rinovimit për një makinë.

Mundësi shumë e mirë për të filluar një karrierë super të shpejtë është për të në kërkim të mundësive për punë automobilistike në Emiratet e Bashkuara Arabe. Me këtë lloj pune, ju do të keni një shans për të marrë një makinë të lirë dhe ngasje në vendin tuaj të punës. Nga ana pozitive, ju do të paguani vetëm për benzinë ​​dhe sigurime.

Sigurisht, ka një ndryshim të madh midis indianëve dhe kombeve të tjera. Për shembull, Punëtorët e Filipiposit u zhvendosën në Dubai. Dhe ata gjithashtu jetojnë në këtë vend të mrekullueshëm. Por shumica e tyre nuk jetojnë si indian. Ata po marrin paga shumë më të ulëta. Dhe shumica e tyre nuk po punojnë mirë dhe kërkojnë punë në Emiratet e Bashkuara Arabe.

Ne po ndihmojmë të riatdhesuarit me mundësitë e karrierës për indianët në Emiratet e Bashkuara Arabe.

Me është kostoja e jetesës në Dubai?

Faturat shtëpiake së bashku me ujë, energji elektrike, telefon për të qenë në gjendje të flasim me miqtë, natyrisht, internet, për më tepër ushqim, dhe sende ushqimore shtesë ose madje edhe restorant herë pas here. Përveç kësaj, ju mund të shoqëroheni me familje / të varur të cilët dëshirojnë të jenë me ju në Dubai. Në mënyrë krahasuese me shpenzimet tuaja, duhet të shtoni rreth AED 2000 për secilin person në Dubai. Veçanërisht për vendet e tjera, punëtorët standardë të punës bëhen shumë të lirë. Sidoqoftë, në dritën e pagave shumë të mira në Dubai, mund të punësoni një shërbëtore për të punë me kohë të pjesshme në Dubai nga disa nga lokalet Kompanitë Dubai nëse dëshironi të mbani shtëpinë tuaj të pastër.

Mundësitë e karrierës për indianët në Emiratet e Bashkuara Arabe bëhen opsione të reja të mahnitshme për mërgimtarët. Pra, pa marrë parasysh se çfarë pozicioni jeni duke kërkuar për të marrë. Kompania Dubai City është duke punuar shumë për të siguruar informacionin tuaj të hollësishëm. Për më tepër, ne jemi duke menaxhuar blogun tonë për gjuetarët e karrierës aziatike, ku kandidatët e rinj mund të gjejnë informacione shumë të vlefshme në lidhje me procesin e marrjes në punë për Dubai dhe Abu Dhabi.

Karierë Mundësitë për Indians në Emiratet e Bashkuara Arabe

Mundësitë e Karrierës për Indianët në Emiratet e Bashkuara Arabe dhe Karrierën në Qytetin e Dubait

Identifikoni kërkesën për punë në Dubai për indianë!

Edhe pse kjo mund të jetë e vërtetë tonë kompani në Dubai bëj me gisht strategjia më e mirë e punësimit në Emiratet e Bashkuara Arabe për një grua. Në të njëjtën kohë, ne po përpiqemi të marrim bazat e numrit të pozitave në Dubai City. Dhe ne jemi duke punuar gjithmonë me punë mësimore në Dubai dhe IT punë në Dubai. Pra, aq sa duam që ju të merrni mundësi pune në Dubai, ne duhet të kujdesemi për profilet e punëdhënësve që ju nevojiten.

Nga ana tjetër, Dubai City Company gjithmonë përpiqet për të arritur një shkallë të lartë të vendosjes për mundësitë e punësimit në Dubai. Pra, ne po përpiqemi ta themi ndryshe Rekrutimi në Dubai dhe gjithmonë duke i mbajtur drejtuesit e Indisë të lumtur me karrierën e emiratëve të rinj.

Arritja e mundësive të karrierës nga agjentët e rekrutimit

Një tjetër pikë kyçe është Agjencitë Ndërkombëtare të Rekrutimit për emigrantët ata gjithnjë e mbanin kërkesën e përbashkët me kërkuesit e karrierës në Dubai. Ne anen tjeter, Dubai Qyteti Kompania në vend që të arrijë oferta të thjeshta pune. Gjithmonë lidh gjuetarët e punëve deri në kohën e tanishme me grupin përkatës të njerëzve si Headhunters, Agjencitë e rekrutimit, dhe menaxher punësimi HR.

Për më tepër, shumë e vështirë çdo ngjarje padyshim ne po i arrijmë ata përmes burimeve të shumta edhe nga Pakistani. Pra, në radhë të parë, duhet të arrini më e mira agjentët e rekrutimit në Dubai, për ta bërë atë, natyrisht, Google ajo për Karriera në Dubai dhe përpiquni të gjeni rekrutuesit më të mirë në Dubai dhe Abu Dhabi.

Në të vërtetë, agjentë të padiskutueshëm të rekrutimit gjithmonë do të jenë në Google për Jobs. Përveç kësaj ju mund të kërkoni për ndërkombëtare agjencitë e rekrutimit në Mumbai, apo drejtuesit lokalë në Hyderabad të cilët në mënyrë të ngjashme me agjencitë e Emirateve të Bashkuara Arabe mund t'ju ndihmojnë punë në internet në Dubai. Agjencitë e Karrierës në Dubai specializohen në gjetjen e njerëzve të talentuar në Indi dhe sigurisht kandidatët me përvojë dhe pastaj vendosjen e tyre për shembull për kontabilist punë në Dubai apo ndonjë tjetër emigron vende pune.

Mundësitë e Karrierës për Indianët në Emiratet e Bashkuara Arabe

Herët ose vonë ju si një kërkues i punës në Emiratet e Bashkuara Arabe. Definitely do të qetë përgjatë luftës për një karrierë në Emiratet me profile të ndryshme. Për shembull, punët në hotele në Dubai janë një mënyrë e mirë. Në kohën e tanishme, ju gjithashtu duhet të luftoni për të punë sigurie në Dubai u nda me kompaninë tonë në LinkedIn. Dhe në planin afatgjatë Punë shofer në Dubai sepse ata janë shumë të lehtë për t'u marrë. Më pas shfaqni kandidatët e ardhshëm dhe përgatitni intervistat më të mëdha. Punësimin e vendit në Dubai menaxherë në Emiratet e Bashkuara Arabe gjithmonë kërkojnë njerëz të freskët nga India. Natyrisht që të përmblidhen dhe ato janë lehtësisht të gjetura në Dubai dhe gjithmonë gati për të punuar shumë për paga të jashtëzakonshme.

Ok, për të filluar, ju jeni nga India dhe shumica e të rinjve nga Azia janë të organizuar. Rrjedhimisht, i orientuar në detaje në kuptimin e shkurtër shumë inteligjent, natyrisht të talentuar dhe krahasimisht me të tjerët të orientuar me iniciativë. Ne bëjmë shumë vendosje nga India në Dubai. Në fakt firma jonë është gjithmonë e sigurtë se ne japim rezultat të jashtëzakonshëm të koordinimit të rekrutimit për klientët tanë nga Azia. Për të mos përmendur se për ne po aq e rëndësishme është mbyllja e numrit të caktuar të pozitave të qytetit të Dubait në 60 të padiskutueshëm deri në afatin kohorë 90. Në realitet, kompania jonë në Emiratet e Bashkuara Arabe gjithmonë përpiqet të vendosin punëkërkuesit dhe riatdhesuarit në Indi vetëm për punët e fundit në Dubai.

Pse Jobs në Dubai për Indian bëhet kaq popullor?

Filloni karrierën dhe merrni sukses masiv në Emiratet e Bashkuara Arabe

Dubai është pikërisht nga punëkërkuesit ndërkombëtarë si një vend i lartë i prosperuar për t'u hakmarrë në një karrierë në përmbledhje për punë në Emiratet e Bashkuara Arabe. Për këtë arsye çdo muaj kaq shumë drejtues nga India vijnë për punë të shitjes në Dubai. Sepse e rëndësishme për të kuptuar se ajo e pozicionit të parave mund të ju ndihmojë për të fituar para në Emiratet e Bashkuara Arabe.

Në këto rrethana, Dubai bëhet një nga qytetet më të shtrenjta dhe më të pasura në botë. Punë në përgjithësi në Dubai për indian ku shumica e aziatikëve po jetojnë një jetë luksoze. Siç është vërejtur kur vizituat Emiratet e Bashkuara Arabe është gjithashtu vendi plot me njerëz të pasur.

Në të njëjtën kohë nëse do të dini se ku mund të goditeni ju mund të siguroheni lehtësisht për punë në Dubai për freshers. Dhe përfundimisht, do të lidheni me një numër të madh të personaliteteve të pasura që mund t'ju ndihmojnë kërkimi për punë në Dubai.

Herët a vonë kur do të jeni kandidati i cili përfundimisht do të ketë një punë në vend, do të filloni të jetoni një jetë luksoze. Për sa kohë që qyteti i Dubait merr një pjesë të madhe të rrokaqiejve. Nga koha kur emigrantët përfshinin hotele të mrekullueshme për një mundësi punësimi. Herë pas here strehim në apartament dhe qendrat tregtare si një karrierë në dispozicion në Emiratet e Bashkuara Arabe.

Pastaj karrierën në një qytet dhe ju bëhet e mundur. Në sfond, ky vend i mrekullueshëm është gjithashtu i njohur si një nga destinacionet e shquara tregtare për gruan tuaj në botë. Ju do ta dini se kur të arrini atje dhe filloni të bëni para. Pra, në qendër të kërkimit të një punë në Abu Dhabi dhe Dubai le të ketë një sy në jetën dhe karrierën në dispozicion në Lindjen e Mesme.

Punë në Emiratet e Bashkuara Arabe për punëtorët indian dhe asnjë përvojë?

Gjithkush që kërkon një karrierë në radhë të parë ka në mendje Dubai. Në të vërtetë, ekziston edhe Abu Dhabi ku ju si një kërkues karriere duhet të goditni. çdo Indian në Emiratet e Bashkuara Arabe është i sinqertë duke kërkuar një ndryshim karriere. Pra, në të njëjtën kohë Mos vini për gjueti karriere në Emiratet e Bashkuara Arabe për viza vizite. Në realitet, aq shumë indianë thanë se do të marrin një punë në një vizë vizite. Emiratet 7th po kërkojnë të gjitha llojet e fuqisë punëtore, nga punëtorët e asnjë përvojë deri tek menaxherët.

Mënyra më e lehtë për të marrë punë në Dubai është të filloni në një nivel të ulët. sepse punët e menaxhimit ofertat nuk reklamohen aq shumë në Emiratet e Bashkuara Arabe. Shumica e të mirënjohurve të mirënjohur nuk janë reklamuar që ofrojnë punë. Oferta dhe më e shpejtë mënyra për asnjë person me përvojë nuk është që të sigurojë punë të nivelit të ulët.

Për qëllim të karrierës në kërkim në DUBAI CITY: Indianët që kanë ardhur në Emiratet e Bashkuara Arabe. Dhe sidomos duke kërkuar punë në hotel në Lindjen e Mesme, jo vetëm Emiratet. Asnjëherë kurrë nuk duhet të vijë vizita e vizave mbi të gjitha. Me këtë në mendje, çdo punëkërkuese indiane duhet të vërtetojë ofertat e tyre të punësimit për vizë pune në Dubai. Bazë në atë njerëz nga India vijnë me shpresën se leja e vizave do të sigurohet nga agjencia e rekrutimit. Për një gjë, bëni atë të drejtë dhe para se të arrini në vend të përpiqeni të merrni një vizë pune në Emiratet e Bashkuara Arabe. Për ta vënë atë në një mënyrë tjetër, edhe konsullata indiane në Emiratet e Bashkuara ka thënë se ka një numër gjithnjë në rritje të mashtrimit kërkues i ri i karrierës ndërkombëtare dhe skema shumë të zakonshme të mashtrimeve të vizave.

Karriera në Dubai dhe Visa për indian

Mundësitë e Karrierës për Indianët në Emiratet e Bashkuara Arabe

Për shembull, në 2018 Gov këshilluese ndjek një numër të madh të mashtrimeve të vizave. Dhe në përgjithësi flasin, thirrjet dhe vizitat që indianët bëhen viktima në analizën përfundimtare të së keqes kërkimi i karrierës. Në të dyja rastet, njerëzit e Azisë që kërkojnë punë duhet të bisedojnë me konsullatën. Sepse ka shumë të tjera Punëtorë indianë të cilët janë falsifikuar ndërkombëtarisht nga agjentët e karrierës ose punëdhënësit në baza të rregullta. Në afat të gjatë punëtorët e Azisë nuk marrin një punë ose paga nuk është paguar për ta.

Deri në kohën e sotme, Emiratet e Bashkuara Arabe ka një problem të madh me të Viza për indianët. Kohë pas kohe, kërkuesit e karrierës nga Mumbai u premtuan disa punë shumë të mira shitjeje në Abu Dhabi dhe papritur nuk morën asgjë në këmbim. Por në prapavijë të mbërritjes u kërkua që kërkuesit e karrierës të punonin si punëtorë për paga minimale në një shesh ndërtimi dhe pastaj ai shtoi se do të bënte më shumë para në Indi. Ju gjithashtu mund të bashkoheni me grupet tona të punës për të Punëtorë pakistanezë në Dubai vetëm për të pasur një vizion të qartë. Si kombet e tjera menaxhojnë mundësitë e karrierës. madje si për të gjetur një karrierë në Arabinë Saudite dhe shumë më tepër lajme dhe pjesë të këshillave.

Deri në kohën e tashme në gjysmën e parë të 2017, konsullata e Indisë mori një raport nga Emiratet e Bashkuara Arabe. Duke thënë se në analizën përfundimtare një numër i përgjithshëm i ankesave të punës së 540 nga populli indian është zgjidhur në Emiratet e Bashkuara Arabe dhe ata kanë marrë një punë në Abu Dhabi ose Dubai City. Nga ana pozitive, raporti tha se Punëtorët aziatikë në Emiratet e Bashkuara Arabe janë shumë të lumtur kur ata kanë marrë një pagesë të mirë karrierë në industrinë bankare në Dubai apo Indi.

Punë me pagesë në Dubai City?

Një pikë tjetër kyçe që ne do të dëshironim të zbulojmë me ju është puna më e paguar në Dubai City dhe Mundësitë e karrierës për indianët në Emiratet e Bashkuara Arabe. Kjo lloj pune është më se e famshme! Mundësitë e karrierës për CFO dhe CEO janë ende të hapura për mërgimtarët aziatikë. Pra, nëse keni përvojë të mirë dhe arsim të mirë me një nivel të shkallës së lartë.

Kompania Dubai City rishikimet për pagat në Dubai dhe Abi Dhabi arrijnë më shumë se titujt e punës të 300. Në këtë rast, industritë kryesore në Emiratet e Bashkuara Arabe janë më të mirët për të marrë një vend pune. Dhe në përgjithësi, duhet të zbuloni se cili karrierë të paguajë më shumë dhe të përpiqet të jetë një i ri kandidat ëndërr nga Afrika e Jugut. Në këto rrethana, duhet të shqyrtohet shumë aspekti. Kur zgjedh një fillim të karrierës së re të ëndrrës në Emiratet e Bashkuara Arabe.

Vëmendje e madhe që duhet përqendrimi në a ekziston një rast i bilancit të pagave të ulta se mund të më duhet të kërkoj më shumë mundësi. Në anën negative a është thelbi i punës i rregullueshëm apo i menaxhueshëm për mua ?. A ofron një pritje të mirë të rritjes së karrierës, si dhe një mundësi për të ardhura më të mira pa taksë? Apo do të më bëjë të fitoj shumë para në dorë ?. Pra, hidhni një vështrim Mundësitë e karrierës për indianët në Emiratet e Bashkuara Arabe dhe Gjirit dhe çfarë është opsioni më i mirë i karrierës.

Mundësitë më të mira të punësimit në Dubai për indianët

Më e mira, natyrisht, është Shefi i Ekzekutivit të Karrierës në Dubai

Në të vërtetë, ekspertët e marketingut janë gjithashtu të mirë për të punuar

  • Të thuash asgjë për pagën mesatare mujore duke përfshirë pensionin: Dh85,000
  • Krahasimi i pagave: Dh60,000 deri Dh100,000

Karakteristikat krahasuese të kontabilitetit dhe profesionistëve të financave në Emiratet e Bashkuara Arabe

  • Së bashku me punë të tjera më të mira dhe ngjashëm me pagën mesatare të tjera mujore përfshirë pensionin: Dh75,000
  • Krahasimi i pagave: Dh55,000 deri Dh90,000

Përveç kësaj bankierë të lartë së bashku me pagën mesatare mujore duke përfshirë pensionin: Dh70,000
Me këtë në mendje ata kanë gamë pagash: Dh53,750 në Dh99,500

Shoqëruar me shpërblim amazing bonus Avokatët e karrierës në Dubai

Jo për të përmendur karrierën e mjekëve në Emiratet e Bashkuara Arabe

Paga e rëndësishme për Neurologë specialistë, për të mos përmendur krerët e obstetrikës dhe gjinekologjisë, në mënyrë të barabartë me psikiatër / psikologë fëmijë dhe kirurgë vaskulare.

A jeni gati të zhvendoseni nga India në Dubai?

Ka më shumë se aplikantë të rinj 600,000 në bazën e të dhënave tona. Do ditë punë të reja në Dubai për emigrantët indianë po rrjedhin në faqen tonë të internetit. Kompania jonë ka shumë ndjekës të ri të lumtur dhe punëkërkues të rinj jo vetëm nga India. Sepse ne besojmë se çdo person duhet të ketë një shans për të provuar për tregun më të ngarkuar në botë.

Ne kemi ndërtuar një kompani të ndryshme punësimi në Dubai. Deri në kohën e tanishme, ne kemi ndihmuar më shumë se vizitorë 1,400,000 nga India. Siç është vërejtur për shërbimet, ne jemi të hapur kur ju përshtatet më shumë, gjithmonë 7 ditë në javë. Në afat të gjatë, ju mund të ecni në kompaninë tonë të rekrutimit pa një takim.

Në të njëjtën kohë, mund të dilni me një llogaria e kërkimit të punës. Përgjithësisht duke folur për kërkimin e karrierës në Indi ne jemi më të mirët në ato që bëjmë. Padyshim, në analizën përfundimtare, ne jemi duke pritur për kandidaturën tuaj në Emiratet e Bashkuara Arabe. Me siguri mund të merrni informacion të mirë me vlerë nga anëtarët tanë të tjerë. Ju mund të shkoni në seksionin e Anëtarëve dhe të lidheni me mijëra mërgimtarët.

Puna në pozicionin e CEO si një mërgimtar indian

A e dini se ka kaq shumë Drejtor ekzekutiv indian duke punuar në Emirates? Për shembull, punët në Google në Dubai tani janë në dispozicion për kërkuesit ndërkombëtar të karrierës. Pra, për shembull, mundësitë e reja të karrierës për indianët në Emiratet e Bashkuara Arabe janë shumë të hapura. Emigrantët indianë janë të mirëpritur kryesisht në Emiratet. Dhe organizata të mëdha punësojnë çdo ditë njerëz të rinj nga India.

Një shembull tjetër i vendeve të lira të menaxhimit për emigrantët aziatikë është WhatsApp. Në këtë kompani të veçantë, drejtuesit e rinj aziatikë po punojnë me një nivel të lartë të përvojës, veçanërisht në departamentet e IT. Shumë e rëndësishme për ta kuptuar është kjo kompania jonë gjithashtu punëson në WhatsApp. Kështu që nëse keni një sens të mirë të përvojës, mund të gjeni punësim me Dubai City Company. Në anën negative, ne nuk ofrojmë një CEO ose pozicioni i menaxhmentit të lartë sepse ne kemi marrë tashmë menaxherë të vjetër në biznes.

Mundësitë e Karrierës për Indianët në Emiratet e Bashkuara Arabe - Ata janë për ju në Dubai.

Tani është koha për një konkluzion me të vërtetë vlerë për të kërkuar punë në Abu Dhabi ose Dubai ?.

Mundësitë e Karrierës për Indianët në Emiratet e Bashkuara Arabe

Vlen për të marrë një punë në Dubai si një indian?

Padyshim që Dubai, kjo është reklama kryesore në TV. Tani ka një shumë projekte të reja që vijnë në rajonin e Gjirit. Për më tepër, Arabia Saudite tani ka bërë disa kufizime për indianët që punojnë për Kompanitë Saudite. Katari nga ana tjetër, asnjëherë duke dhënë asgjë më shumë sesa kontratat vjet 2-3. Pra, si një zgjedhje e zgjuar kompania jonë këshillon Emiratet. Ka më shumë se 30,000 vende të reja pune të shtuara në disa portale punësimi vetëm për të punësuar njerëz të rinj në kryeqytetin e Emirateve.

Një informacion tjetër që duhet t'ju bindë për të marrë një vend pune në Dubai është sasia e indianëve në Emiratet e Bashkuara Arabe. Ka më shumë se disa miliona emigrantë të regjistruar indianë në Dubai dhe Abu Dhabi. Kjo duhet t'ju japë pak siguri me vendimin tuaj. sepse nëse miliona njerëz kanë arritur të kenë një jetë të bukur në Emiratet e Bashkuara Arabe. Ju gjithashtu duhet ta konsideroni veten një person të vlefshëm për një punësim të mirë.

Me kompaninë Dubai City ju gjithmonë mund të jeni i sigurt se kur aplikoni për rrjetin tonë shoqëror. Do të vendosesh patjetër dhe mundësitë e karrierës për indianët në Emiratet e Bashkuara Arabe janë gjithmonë të disponueshme dhe të menaxhueshme nga ekipi ynë i BNJ.

Përfundim për çdo indian që kërkon një punë në Dubai

Ne jemi duke supozuar se së bashku me të gjitha pjesët e informacionit ju keni informacion të detajuar rreth karrierën e marketingut në Emiratet. Pra, në të vërtetë, ju jeni nga India dhe kërkoni një punë në Dubai të rëndësishme për të kuptuar se arritja e një rekrutuesi nuk është një gjë e lehtë për të bërë.

Nga ana pozitive, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar, ne po menaxhojmë një Grupet WhatsApp për kërkuesit e vendeve të punës. Lidhje Linkedin me sistemin e menaxherëve të rekrutimit, një ripërpunim shumë unik i ngarkesës në opsionin Dubai. Me këtë në mendje, gjetja e një karriere nga India në Emiratet e Bashkuara Arabe duhet të jetë shumë më e lehtë.

Bazuar në përvojën e kompanisë Dubai City. Si ilustrim i punëve dhe kërkimi i karrierës në Lindjen e Mesme, ne kemi për të përfshirë pagat në Dubai këshilla, ratings, dhe disa nga këshillat se si të gjejnë një punë në EBA nëse jeni nga India.

Për ta thënë ndryshe, ne përpiqemi që të vendosim çdo të ardhur nga India dhe t'i bëjmë ata të bëhen punonjës të mirë në Emiratet e Bashkuara Arabe. Në përgjithësi, gjithmonë kërko për të karriera me MBA dhe ruani kërkimin tuaj në librin ose laptopin në rast se punëdhënësi juaj i ardhshëm do të përpiqet të telefonojë ju me një ofertë pune.

Ne kemi shpresë të shohim një person të ri indian duke ecur në famën e stilit të jetës më të mirë dhe ëndrrës arabe. Ne vetëm kemi shpresoj se do jesh ti!. Ju uroj fat të mirë dhe shpresoj që ta bëni kërkesën tuaj Kompania Dubai.

Udhëzues shumëgjuhëshe për Expats

Kompania Dubai City tani ofron udhëzues të mirë për Jobs në Dubai. Ekipi ynë vendosi të shtojë informacion për çdo gjuhë për tonë Dubai emigron. Pra, me këtë në mendje, tani mund të merrni udhëzime, këshilla dhe punësim në Emiratet e Bashkuara Arabe me gjuhën tuaj.

Ju lutemi zgjidhni një formë të vlefshme
reklamat
Kompania Dubai City
Kompania Dubai City
Mirësevini, faleminderit që vizituat faqen tonë të internetit dhe u beni përdorues të ri të shërbimeve tona të mahnitshme.

Lini një Përgjigju

Ju lutem Hyrja për të komentuar
Regjistrimi
Njoftoni
Ngarko CV
50% Discount
Asnjë çmim
Heren tjeter
Pothuajse!
Fluturojnë biletat
Punë në Dubai!
Pa çmim
Nuk ka fat sot
Pothuajse!
Pushime
Asnjë çmim
strehim
Merrni mundësinë tuaj për të fitoni një punë në Dubai!
Pothuajse të gjithë mund të aplikojnë për Lotarinë e Punës në Dubai! Ekzistojnë vetëm dy kërkesa për t'u kualifikuar për një Punësim në Emiratet e Bashkuara Arabe ose Katar: Përdorni Lotarinë Visa në Dubai për të zbuluar vetëm me disa klikime nëse kualifikoheni për Vizën e Punësimit. Do emigrant i huaj, i cili nuk është kombëtar i Emirateve të Bashkuara Arabe, kërkon vizë qëndrimi për të jetuar dhe punuar në Dubai. Me lotarinë tonë, ju do të fitoni Vizita e qëndrimit / punësimit që ju lejon të punoni në Dubai!
Nëse fitoni punën në Dubai, duhet të regjistroni detajet tuaja.