Affiliate Blogger në Dubai
Blogimi i Affiliate në Dubai
Mund 28, 2019
Challenge Dubai Fitness - Mbi 1 milion njerëz tashmë morën pjesë në 30 minuta 30 ditë sfidë!
Dubai Fitness Challenge
Mund 29, 2019
Trego të gjitha

Mënyra 5 Expo2020 do të rritë Ekonominë e Dubait

Expo 2020

Expo 2020

Aplikoni Këtu!

Mënyra 5 Expo2020 do të rrisë ekonominë e Dubai

Nga tetori 20, 2020, deri në prill 10, 2021, Emiratet e Bashkuara Arabe do të jetë duke mirëpritur botën në një festë të kulturës, bashkëpunimit dhe inovacionit në Panairin Ekspozitë Botërore 2020.

Është hera e parë që një ekspozitë botërore do të mbahet në rajonin arab, me vendndodhjen e tij si vendi i Expo 2020 në Dubai. Deri më tani, një numër i përgjithshëm i vendeve të 190 kanë konfirmuar pjesëmarrjen në ngjarjen ekspozitë të vendosur për të sjellë miliona njerëz në Emiratet e Bashkuara Arabe. Tema e përzgjedhur për Expo 2020 është "Lidhja e Minds, Creating the Future", me nën-temat që janë Qëndrueshmëria, Mobiliteti dhe Mundësi.

Udhëtimi Expo 2020 u bë zyrtar në 27th Nëntor 2013, kur Dubai fitoi të drejtën për të pritur mes gëzimeve, xhirimeve dhe fishekzjarreve. Një festë kombëtare u shpall për të gjitha institucionet arsimore në të gjithë vendin ditën tjetër. Kjo do t'ju tregojë se sa e rëndësishme është shpallja dhe më pas ngjarja do të thotë jo vetëm në Dubai por në të gjithë rajonin e Emirateve të Bashkuara Arabe dhe Lindjen e Mesme. Synon të lë një trashëgimi kuptimplotë dhe të qëndrueshme që do të zgjaste për gjeneratat deri në kohën kur Expo zyrtarisht ka mbaruar.

Credit: Expo 2020 Youtube
Mënyra 5 Expo2020 do të rritë Ekonominë e Dubait

Shtetet e mëposhtme kanë njoftuar pjesëmarrjen e tyre në Expo 2020:

Mënyra 5 Expo2020 do të rritë Ekonominë e Dubait
Mënyra 5 Expo2020 do të rritë Ekonominë e Dubait

Fushatat e Marketingut dhe Komunikimit janë në zhvillim e sipër dhe po zhvillohen në mënyrë efektive në disa platforma. Ka pasur disa miratim të Expo nga superstarët dhe kompanitë dhe subjektet globale tashmë kanë ekspozuar pavijonet e tyre inovative dhe futuriste.

Përveç të gjitha madhështisë dhe stërvitjes, si do të ndikojë Expo 2020 në ekonomi, dhe çfarë përfitimi do të sjellë në Dubai si një e tërë?

Kanali zyrtar i YouTube i Dubai Expo 2020
5 mënyra Expo2020 do të rritë Ekonominë e Dubait - Vizito Expo 2020 YouTube Channel

Krijimi i vendeve të punës

Aftësia e një vendi për të krijuar vende pune është një tregues që sektorët në ekonominë e saj po funksionojnë dhe funksionojnë. Pasi krijohen mundësitë e punësimit, rritet besimi i konsumatorit, duke rritur kështu shpenzimet. Bizneset lulëzojnë dhe në përgjithësi flasin, njerëzit mund të gëzojnë mënyra jetese të përmirësuara në një ekonomi të qëndrueshme ekonomikisht. Pasi Dubai u njoftua zyrtarisht si ushtri për World Expo 2020, u vlerësua se gjatë 277, 149, punët 2013 do të krijoheshin mes 2021 deri në fund të Expo në XNUMX bazuar në një studim.

Këto vende pune janë duke u krijuar në të gjithë sektorët e ekonomisë duke përfshirë Turizmin, Shitje me pakicë, Financa, Real Estate, Ndërtim, Aviacionit, Mikpritje, Teknologji, Media dhe Komunikacione, Transporti, Siguri, Tregtia dhe Investim dhe shumë më tepër. Në 'KarierëPjesa e faqes zyrtare të Expo2020 Dubai, ka mundësi që të paraqisni CV-në dhe të aplikoni për disa mundësi të mundshme. Mundësitë e punës do të jenë të disponueshme para ekspozitës, gjatë epokës së Ekspozitës dhe post-ekspozitës.

Shihni të gjitha hapjet e punës me Expo 2020

Tashmë, mijëra janë punësuar veçanërisht në sektorët e ndërtimit, teknologjisë dhe transportit, pasi punimet janë ende në vazhdim në vendin Expo2020 dhe në fusha të tjera të rëndësishme në përgatitje për tetor 2020. Disa vende të jashtme janë krijuar gjithashtu përmes pjesëmarrjes së vendeve të ndryshme. Punëkërkuesit mund të përfitojnë nga këto mundësi duke u bërë pjesë e përvojës së historisë.

Karriera Këshilla në mënyra 5 Expo2020 do të rritë Ekonominë e Dubait dhe do t'ju ndihmojë të merrni punë.
Credit: https://www.expo2020dubai.com/en/careers

Ngritja në sektorin e turizmit

Turizmi është një komponent shumë thelbësor në rritjen ekonomike të ekonomisë së Emirateve të Bashkuara Arabe. Sipas Dubai-së Departamenti i turizëm & Commerce Marketing, Dubai regjistruan një rritje prej dy për qind në vizitat turistike krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar. Si në fund të tremujorit të parë të 2019, Dubai kishte mirëpritur 4.75 milion vizitorë ndërkombëtarë.

Dubai paraqet dukshëm në hartën e Turizmit Botëror me atraksione të tilla si Burj Khalifa, Hoteli Palm dhe Burj Al Arab. Tashmë, Emiratet e Bashkuara Arabe zyrtarisht kanë katër site të trashëgimisë kulturore botërore të UNESCO-s, me tetë vende të tjera të trashëgimisë kulturore.

Mënyra 5 Expo2020 do të rritë Ekonominë e Dubait
Mënyra 5 Expo2020 do të rritë Ekonominë e Dubait

Pritja e Dubai e World Expo 2020 është për të përmirësuar më tej fluksin e turistëve në vend para, gjatë dhe pas Expo. Rreth një milion njerëz pritet të vizitojnë Expo 25 në Dubai në mes të 2020th Tetor 2020 dhe 10th Prill 2021.

Korporata Dubai për Turizëm dhe Tregti Marketing (DCTCM) gjithmonë punon krah për krah me agjencitë e emigracionit të qeverisë për të bërë më të lehtë për turistët që vijnë në Dubai për të marrë viza me lehtësi. Dubai është qendra kryesore e aviacionit në rajon dhe një pikë e lehtë lidhëse për udhëtarët në rrugën e tyre drejt ndonjë destinacioni global.

Me World Expo 2020, Dubai është bërë më tërheqëse si një destinacion turistik dhe kjo do të çojë në një përshpejtim të PBB-së për rritjen ekonomike të vendit.


Rritja e Mundësive të Investimeve

Besimi i investitorëve rritet kur ekonomia po lulëzon dhe është e qëndrueshme. Sipas të dhënave të pavarura nga firma e shërbimeve profesionale multinacionale EY, Expo 2020 Investimi afatgjatë i Dubait në të ardhmen e vendit do të rrisë ekonominë e tij nga AED 122.6 miliardë (USD 33.4 miliardë) dhe do të mbështesë vitet e punës 905,200 mes 2013 dhe 2031.

Dubai është vendosur të shohë një rritje të investimeve globale për shkak të të drejtave të saj për të pritur Expo2020. Investimet bëhen tërheqëse në një vend kur ai ka reputacion për të qenë i sigurt, mirëpritës, fitimprurës. Emiratet e Bashkuara Arabe janë të gjitha këto dhe më shumë dhe lehtë qëndron në rajonin e Gjirit dhe Lindjes së Mesme. Investimet janë të hapura për fushat e Tregtisë, Shitje me pakicë, Real Estate & Development, Financave, Argëtim, Turizëm, Ndërtim, Mikpritjes, Aviacionit dhe shumë më tepër.

Tashmë disa biznese kanë zhvendosur apo hapur degë dhe shitore në Dubai. Ndërtimi është duke u zhvilluar për shumicën e këtyre projekteve. Organizatat botërore dhe shumëkombëshe e bashkojnë Expo me partnerët e saj zyrtarë duke shfaqur me krenari shoqatën e tyre në materialet e tyre të marketingut dhe të markës. Investitorët vendas dhe të huaj mund të jenë të sigurt se me World Expo 2020 që po mbahet në Dubai, ekonomia e Emirateve të Bashkuara Arabe është e qëndrueshme dhe investimet e tyre janë kthime të sigurta dhe të garantuara.

Mënyra 5 Expo2020 do të rritë Ekonominë e Dubait
Credit: https://www.visitdubai.com/en/business-in-dubai

Rritja dhe rritja e biznesit lokal

Dubai është shtëpi e disa bizneseve, me pronarë që janë Kombëtarë të Emirateve të Bashkuara Arabe, emigrantë dhe investitorë të huaj. Ka shumë koncepte të rritura në shtëpi që do të përfitojnë nga mbajtja në Dubai e Expo 2020 në Dubai. Bizneset lokale janë shtylla kurrizore e rritjes së çdo ekonomie, dhe shumë qeveri investojnë në programet e inkubacionit dhe fillestarëve të farave për të inkurajuar sipërmarrjen dhe rritjen e kompanive lokale. homegrown biznes, si multinacionale të mëdha ashtu edhe ndërmarrjet e vogla dhe të mesme pritet të shohin një rritje masive të konsumit dhe investimeve në sektorë të ndryshëm në pasuri të paluajtshme, media, udhëtime dhe turizëm, kohë të lirë, pakicë dhe industri të përgjithshme ekonomike.

Ka disa mundësi biznesi që kanë lindur në të gjithë këta sektorë që janë në dispozicion edhe për tregjet e reja dhe ato në zhvillim. Shumë rrugë për kontraktorët lokalë mund të hulumtohen përmes ofertave dhe tenderimit që janë në dispozicion për mundësitë e prokurimit. Expo2020 ka një treg zyrtar global të lirë për përdorim ku mundësitë e biznesit mund të zbulohen përmes regjistrimit dhe veçanërisht të dobishme për NVM-të. Kjo është një mënyrë efektive që biznesi vendor që synon krijimin e kufijve të rinj mund t'i tregojë botës atë që ata kanë për të ofruar.

Udhëzues për Dubai Expo 2020
Udhëzues për Dubai Expo 2020

Përmirësimi i infrastrukturës

Expo2020 ka parë një zhvillim masiv në infrastrukturë në Dubai dhe Emiratet e Bashkuara Arabe në përgjithësi. Transporti që çon në vendin Expo siç janë rrugët, linjat e metrosë dhe urat janë zgjeruar dhe përmirësuar. Ka më shumë projekte në vazhdim në ndërtimin e hoteleve, banesave, kujdesit shëndetësor dhe objekteve të tjera tregtare.

Informacioni i disponueshëm sugjeron që shumica e pjesëve të vendndodhjes së sitit mund të përdoren përsëri, dhe kjo iniciativë e qëndrueshmërisë do të njihej si Qarku 2020 pas Ekspozitës. Sigurimi i infrastrukturës dhe lehtësirave për Ekspozitën do të lidhet me temën e tij Qëndrueshmëria, Lëvizshmëria dhe Mundësia. Sajti është gjithashtu afër Al Maktoum International aeroport, Dubai World Central (DWC) në Jebel Ali dhe kjo do të lehtësojë transportin e vizitorëve dhe investitorëve.

Infrastruktura do të vazhdojë të përdoret para, gjatë dhe pas Expo; dhe nxitjen për bizneset dhe ekonominë në tërësi.

5 mënyra Expo2020 do të rritë Ekonominë e Dubait,

përfundim

Informacioni mbi biletat tashmë është në variacione të kalimeve 1day, 3, mujore dhe sezonale. Do të ketë ulje të të rinjve dhe studentëve; dhe akses falas për njerëzit me vendosmëri, të rriturit 65 e lart, dhe fëmijët deri në 5 vjet.

World Expo 2020 i ka dhënë Dubait ekspozimin e duhur dhe reputacionin që i nevojitet për të ngritur besimin global për palët e interesuara vendore dhe të huaja. Ajo gjithashtu ka shtuar një ndjenjë krenarie për shtetasit dhe banorët e Emirateve të Bashkuara Arabe njësoj dhe do të lërë trashëgiminë e nevojshme të qëndrueshme në rritjen kulturore dhe ekonomike.

Neni u shkrua,

Nga: Theresa R. Fianko
Dubai - Emiratet e Bashkuara Arabe
(Marketing Communications, Writer, Krijuesi i përmbajtjes)

Lidhu me Theresa R. Fianko në Linkedin

Gjithashtu Kontrollo On: Guides Multilanguage për Expats

Kompania Dubai City tani duke siguruar mirë Udhëzon për Punë në Dubai. Ekipi ynë vendosi të shtojë informacione për secilën gjuhë për tonë Punë në Dubai Guide. Pra, duke pasur parasysh këtë, tani mund të merrni udhëzues, këshilla dhe punësim në Arabinë e Bashkuar Emirates me gjuhën tënde.

Ju lutemi zgjidhni një formë të vlefshme
reklamat
Kompania Dubai City
Kompania Dubai City
Mirësevini, faleminderit që vizituat faqen tonë të internetit dhe u beni përdorues të ri të shërbimeve tona të mahnitshme.

1
Lini një Përgjigju

Ju lutem Hyrja për të komentuar
1 Temat e komenteve
0 Përgjigje Thread
0 Followers
Komenti më i reaguar
Fusha më e hidhura e komenteve
0 Autorët e komenteve
Autorët e komenteve të fundit
Regjistrimi
Njoftoni
Ngarko CV
50% Discount
Asnjë çmim
Heren tjeter
Pothuajse!
Fluturojnë biletat
Punë në Dubai!
Pa çmim
Nuk ka fat sot
Pothuajse!
Pushime
Asnjë çmim
strehim
Merrni mundësinë tuaj për të fitoni një punë në Dubai!
Pothuajse të gjithë mund të aplikojnë për Lotarinë e Punës në Dubai! Ekzistojnë vetëm dy kërkesa për t'u kualifikuar për një Punësim në Emiratet e Bashkuara Arabe ose Katar: Përdorni Lotarinë Visa në Dubai për të zbuluar vetëm me disa klikime nëse kualifikoheni për Vizën e Punësimit. Do emigrant i huaj, i cili nuk është kombëtar i Emirateve të Bashkuara Arabe, kërkon vizë qëndrimi për të jetuar dhe punuar në Dubai. Me lotarinë tonë, ju do të fitoni Vizita e qëndrimit / punësimit që ju lejon të punoni në Dubai!
Nëse fitoni punën në Dubai, duhet të regjistroni detajet tuaja.