Qeveria e karrierës në Dubai
Karriera e qeverisë në Dubai për Mërgimtarët
Dhjetor 17, 2017
Filloni karrierën e re në Lindjen e Mesme - Jobs në Dubai për Expats me Dubai City Company
Filloni karrierën e re në Lindjen e Mesme!
Dhjetor 29, 2017
Trego të gjitha

Punë në Arabinë Saudite - Lista e kompanive në Mbretërinë e Arabisë Saudite

Punë në Arabinë Saudite
Na kontaktoni!

Punë në Arabinë Saudite

Punët në Arabinë Saudite janë një nga më të mirat në klasë. Drejtuesit e vjetër sauditë e njohin si një nga më të mirët biznes menaxherët. Në dritën e kërkimit të karrierës, duhet të merrni parasysh edhe Arabinë Saudite. Kompania jonë që shkruan artikuj në lidhje me kërkimin e karrierës në Arabinë Saudite. Ne po mundohemi të punojmë së bashku me disa informacione rreth si të gjesh një punë në Lindjen e Mesme. Edhe pse kjo mund të jetë e vërtetë ne jemi një nga më e mira për Karrierën në Lindjen e Mesme për sa i përket këshillave për një vend pune.

Fakte Amazing rreth Jobs në Arabinë Saudite

Në të vërtetë, Arabia Saudite është një vend arab. E vendosur në vendi më i mirë në Lindjen e Mesme. Vendi i Arabisë Saudite punon për shumicën e Gadishullit Arabik. Arabia Saudite që menaxhon një zonë të 830,000m2. Nga ana tjetër, vendi saudit është i pesti më i madh në Azi. Pra, bazuar në atë pikë. Ti mundesh të gjejnë një vend pune në këtë vend edhe si një grua jashtë vendit.

Në ato rrethana, kjo vend is për emigrantët. Dhe është vendi i dytë më i madh arab. Në përgjithësi, vendi i Arabisë Saudite. A ka një popullsi të vlerësuar të jetë 35 milion ?. Pra, në planin afatgjatë nëse kërkoni punë. Ju keni një shans të mirë për të gjetur një punë atje. Gjithashtu mjaft ide e zgjuar do të jetë duke u bashkuar me grupet tona WhatsApp. Atje mund të gjeni disa lidhje të ftesës me emigrantët e tjerë.

Arabia Saudite informacion

Në plan të parë Arabia Saudite duke e bërë atë vendin më të madh 40th në botë. Ngjitur në bazë të popullsisë ka një a vend i mirë për gjuetarët e karrierës. Herët a vonë, shumica e punëve të naftës vijnë nga kompanitë e naftës. Një tjetër pikë kyçe për Arabinë Saudite. Grupi fillor i punës dhe i jetesës është arabishtja. Dhe sigurisht, feja kryesore është Islami.

Me këtë në mendje, qeveria Saudite është një Islam 100%. Dhe në anën negative, është një monarki absolute. Me një mbret së bashku me princin e kurorës përveç kësaj me zëvendës princin e kurorës. Me vëmendjen ndaj parasë, monedha është një Riyal. Si ilustrim i dashurisë ndaj Allahut. Nuk ka Zot tjetër përveç Allahut dhe Muhamedi është i Dërguari i Allahut. Flamuri i Arabisë Saudite është bërë në ngjyrat e gjelbër dhe të bardhë. Kështu që ky vend është një nga më të mirë për punëkërkuesit.

Kompanitë e Arabisë Saudite

Arabia Saudite Kompanitë në Lindjen e Mesme

Si të aplikoni për një punë në Arabinë Saudite?

AA Turki Group

Për ta thënë ndryshe, kjo kompani zakonisht njihet si ATCO. Kompania ATCO është shumë e organizuar dhe orientuar jashtë vendit grupi i biznesit. Për shembull, kompania me bazë në Dammam në Arabinë Saudite.

E rëndësishme për të kuptuar se Atco funksionon që nga 1950s. Shumica e provave bindëse se një kompani është e vlefshme për të marrë një punë është e thjeshtë. Kompania është tërësisht në pronësi të Abdulrahman Ali Al-Turki. Në anën pozitive për ty si punëkërkues. Me këtë në mendje, grupi ATCO ka njëzet e tre divizione të ndryshme të biznesit vetëm në Arabinë Saudite. Duhet të mbahet mend se kompania menaxhon investime të mëdha në Lindjen e Mesme. Në përgjithësi, një kompani ka operuar në sipërmarrje të përbashkëta dhe të pavarur me të tjera Kompanitë Dubai.

Për të përmbledhur aktivitetet e Grupit AA Turki përfshijnë për shumë sektorë të karrierës. Në pjesën më të madhe, kompania duke marrë punëtorë për vende të lira pune. Në përmbledhje të karrierës së tregtisë dhe ndërtimit në Lindjen e Mesme. Punët në shërbimet e shitjes me pakicë dhe IT në kompaninë Saudite është një mënyrë për të fituar një lojë. Nga koha ne kohe mund të merrni mundësi karriere në blog.

ATCO përfshin divizione 23, sipërmarrje të përbashkëta dhe kompani të pavarura. Grupi ofron një gamë të gjerë të mundësive për karrierë për të huajt. Përfshirja e një prej më të mirëve në vijim:

  • Shërbimet me pakicë
  • Shërbimet Industriale
  • Prodhim
  • Transporti dhe Menaxhimi i Logjistikës
  • Produktet dhe Shërbimet e Telekomit
  • Automatizimi dhe Kontrolli
  • Tregtare dhe Shërbime Tregtare
  • Menaxhimi i Porteve dhe Shërbimet Detare
  • Inxhinieri dhe Kontraktuese
  • Produktet dhe Shërbimet e Naftës dhe Gazit

Punë në Arabinë Saudite Atco

Grupi Abdulla Fouad i Kompanive

Tregimet më të suksesshme janë në Lindjen e Mesme. Grupi Abdulla Fouad (AFG) është themeluar në 1947s në Ras Tanura, Arabia Saudite. Që atëherë rritet aq shumë kështu që çdo kërkues karriere. Definitivisht do të ketë një shans për të gjetur një punë atje për të pasur MBA.

Duke pasur parasysh këto pika, fillimet e kompanisë si një kompani e vogël ndërtimi në Lindjen e Mesme. Por në analiza përfundimtare e përmirësimeve. Kompani Dubai sot është një grup aktivitetesh të larmishëm në prodhim mundësitë e biznesit.

Si dhe një kompani inxhinierike me njohuri të thella të teknologjisë së informacionit. Sigurisht që së bashku me pasuritë e paluajtshme investim të biznesit. Kompania gjithashtu ka një sektor të madh njerëzor dhe investimesh dhe tregtie tregtare në Arabinë Saudite.

Nga ana tjetër, portofoli i biznesit i Abdulla Fouad. Bëhuni super popullor në Mesjetën e Mesmet. Në realitet, kompania përbëhet nga kompani të shumta dhe ndarje. Kështu që bazohet në atë që mundeni dërgoni CV tuaj në këtë kompani Dubai në 2018.

Kompania që kërkon punëtorë në naftë dhe gaz. Për më tepër, Industri dhe ndërtim vendet e lira të punës bëhen të disponueshme në internet. Grupi AFG jo vetëm rekrutimin për Konsumatorin Shëndetësor dhe Pasuritë e Patundshme por gjithashtu për karrierën e investimeve. Kompania po kërkon edhe drejtues të menaxhmentit në sektorët e Informacionit dhe Teknologjisë.

Kompania gjithashtu renditet në mesin e kompanive më të mira 100 në Arabinë Saudite. në të vërtetë vendet e shërbimit të Grupit AFG në të gjithë Mbretërinë e Arabisë Saudite. Në përgjithësi, një kompani ka një rrjet të zyrave të prokurimit në Shtetet e Bashkuara, Evropë, dhe Azia.

Punë në Arabinë Saudite - Abulla Fouad.

Punë në Arabinë Saudite Abdulla Fouad

Advanced Electronics Company Limited (AECL)

Dubai Kompania një organizatë me përgjegjësi të kufizuar në Arabinë Saudite. Edhe pse kjo mund të jetë e vërtetë që ndërmarrja filloi të operohej në 1988.

Nga ana tjetër, AEC është e specializuar në teknologji të re. AECL është më shumë sesa kërkime dhe prodhim i avancuar i elektronikës kompani në Lindjen e Mesme. Me këtë, rekrutimi i ndërmarrjeve për sektorët e mbrojtjes dhe komunikimit në Arabinë Saudite.

Në këto rrethana, qëllimi i AEC është të bëhet një nga më të mirat. Në përgjithësi duke folur në aftësitë lokale dhe zonat strategjike. Siç është vërejtur, kompania ka avancuar përparim të ri në teknologjitë prodhuese dhe sistemet e komunikimit. Kjo kompani punësimin e emigrantëve indianë. Pra, nëse jeni Mërgimi Indian duhet të dërgoni CV-në tuaj.

Për pjesën më të madhe, një kompani është një nga më të mirat në mbështetje të produktit. Kjo kompani e mahnitshme në 2006 ka nënshkruar një marrëveshje të interesuar. Kompania Dubai menaxhoi kontratën e re me Acer. AECL bëhet prodhimi i kompjuterëve personalë në Lindjen e Mesme. Dhe kjo bëhet një projekt i ri për një pjesë të programit të qeverisë saudite për t'i bërë PC të përballueshme për popullsinë e Arabisë Saudite.

Punë në Arabinë Saudite - Advanced Electronic Company.

Punë në Arabinë Saudite Advance Electronics Company

Ahmed Hamad Al Gosaibi & Brothers

Bashkohu me ekipin e tyre të kompanisë sot. Në fakt, nëse jeni duke kërkuar për një vend pune në Dubai. AH ALGOSAIBI & BROS. Ky sukses i biznesit të Arabisë Saudite shumë vite mbrapa. Në të njëjtën kohë, kjo kompani Saudite fillon me njerëz të menaxhimit të jashtëzakonshëm. Nga ana tjetër që organizata e Lindjes së Mesme siguron zgjuarsi, ekspertizë për vendet e GCC. Dhe shërbime të projekteve superiore jo vetëm për klientët e GCC. Por shërbimet e tyre përfshijnë gjithashtu Dubai Qyteti.

Jeni një Expat Duke kërkuar për një punë në Arabinë Saudite ?. Ahmad Hamad Al Gosaibi & Vëllezërit, në të vërtetë, do t'ju ofrojnë mundësi të mahnitshme të karrierës në Mbretërinë e Arabisë Saudite. Në të njëjtën kohë, mund të aplikoni për CV-në tuaj të azhurnuar. Dhe me këtë në mendje, ju mund të keni mbështetje për zhvillimin e karrierës në të gjitha mundësitë sfiduese.

Kompania vendos një vlerë të lartë çdo punëkërkues që do të bashkohet me sektorin e ndërtimit. Një pikë tjetër kryesore me kompaninë Ahmad Hamad Al Gosaibi & Brothers është etika e biznesit dhe vlerat. Nga ana pozitive, përsosmëria individuale dhe zhvillimi i karrierës brenda kompanisë është e rëndësishme në botën arabe.

Kompania ka shpërblime dhe njohje rreth vendeve të GCC. Në këto rrethana, kompania duke vendosur drejtuesit e expat. Dhe me këtë kompani, ju mund të ndërtoni dhe të ndjekni ambiciet tuaja të karrierës në botën e biznesit në Arabinë Saudite. Për këtë arsye, ju mund të bashkoheni me ekipin e punëtorëve të kompanisë dhe të merrni biznesin në nivelin e ardhshëm.

Në analizën përfundimtare, kompania është aktive duke kërkuar drejtorë të lartë të mërgimtarëve të talenteve të cilët janë në kërkim të një pune në Arabinë Saudite. Mund të aplikoni indirekt në adresën e tyre të postës elektronike.

Punë në Arabinë Saudite me Ahmad Hamadin.

Punë në Arabinë Saudite Ahmad Hamad Al Gosaibi & Brothers

Al Baik Restorante & baret

Edhe pse kjo mund të jetë e vërtetë, ata shërbejnë ushqimin më të mirë në qytet. Me kompaninë ALBAIK ju mund të gjeni shërbimin e klientit dhe mundësitë e karrierës së operimit të menaxhimit. Për këtë arsye, kompania beson se anëtarët e ekipit janë aktivet më të vlefshme në biznesin e ushqimit.

Për këtë arsye Al Baik Restaurants & Bars. Është e angazhuar për ndërtimin e një korporate jo vetëm për punëtorët sauditë, por edhe për të India dhe Pakistani. Nën këto rrethana, kultura e punës së ekipit dhe respektimi i njëri-tjetrit. Ndihmimi i kombeve ndërkombëtare për të punuar së bashku.

Në përgjithësi, duke pasur parasysh këtë, ju mund të promovoheni nga pozita e vogël tek ekzekutivi i nivelit të lartë. Në afat të gjatë, kompania që siguron çdo anëtar të ekipit individual të ndihmojë për të marrë promovimin brenda një viti. Siç është vërejtur me të gjithë mbështetjen që mund të merrni me këtë kompani.

dhe marrjen e mundësive për karrierë të zhvillohet dhe të rritet personalisht mbi tregun e karrierës në Mbretërinë e Arabisë Saudite. Pra, për të përmbledhur duke punuar profesionalisht me Al Baik Restorante & bare për të arritur potencialin më të plotë është një çelës për suksesin tuaj.

Punë në Arabinë Saudite me Restorantin Al Baik.

Punë në Arabinë Saudite Al Baik Company

Banka Al Bilad në Arabinë Saudite

Herët ose vonë me karrierën tuaj duke kërkuar alternativa. Ju duhet të keni një vështrim në Bank Albilad është një Arabi Saudite. Për të filluar, informacioni që kjo bankë është një kompani aksionare. Në përgjithësi, Banka Al Bilad krijoi një dekret Mbretëror me një kapital korporativ të 5,000,000,000 Saudite Saudite. Kështu që e bën një kompani shumë të mirë për të punuar me të.

Banka Albilad si një biznes bankar kërkon të zgjerohet në mbarë Arabinë Saudite. Kompania hap degë në disa qytete dhe rajone të reja. Pa vonesa përveç punonjësve lokalë në Arabinë Saudite që ofrojnë degë dhe shërbime bankare të grave. Pra, çdokush mund të përdorë shërbimet e tyre.

Duke pasur parasysh këto pika, Banka Albilad ofron shërbime për klientë të rinj. Dhe emigrantët në Arabinë Saudite mund të përdorin të gjitha produktet dhe shërbimet bankare në të gjitha nivelet dhe segmentet. Ne kohen e tashme, mund të presësh disa mundësi karriere. Për të filluar me punë në produktet e financave të biznesit dhe karrierë të shpejtë në produktet bankare me pakicë. Së bashku me punët e produkteve të investimeve në Arabinë Saudite.

Punë në Arabinë Saudite me Bankën Al Bilad.

Grupi Al Faisaliah

Al Faisaliah Group një nga vendi më i mirë për punë. Ndërmarrja Saudite e mbajtur private në Lindjen e Mesme. Për qëllimin e biznesit, kompania e rritjes bëhet një grup shumë-biznesor. Për ta thënë ndryshe, në këtë rast, kompania me seli është në Arabinë Saudite dhe duke i shërbyer Lindjes së Mesme. Gjëja e parë që duhet të mbani mend kur aplikoni për shitje dhe punë të marketingut në Arabinë Saudite. Në përgjithësi, ajo kompani e Arabisë Saudite u themelua në 1971.

Nga ana pozitive, Grupi Al Faisaliah menaxhimi i pozicioneve udhëheqëse brenda kërkuesve të karrierës në biznesin e Bujqësisë dhe Ushqimit. Kompania rritet shpesh në tregjet Elektronikë dhe Sisteme në Lindjen e Mesme. Për këtë arsye, ju mund të merrni një vend pune në Shërbimin e Kujdesit Shëndetësor dhe Ushqimit. Në përgjithësi, grupi është e njohur në të gjithë rajonin e GCC.

Në afat të gjatë, është ekipi profesional i menaxhimit. Gjithmonë i lumtur t'ju japë një dorë me nevojat e rekrutimit. Dhe partneritetet e tij strategjike për një kohë të gjatë me firmat kryesore globale do të jenë patjetër të ju ndihmojë të merrni një Punë në Riad. Në pjesën më të madhe, një kompani përfshirë Sony, Danone, Philips dhe Accenture.

Punë në Arabinë Saudite me Grupin Al Faisaliah.

Punë në Arabinë Saudite Al Faisaliah Group

Riyadh Daily në Arabinë Saudite

Në ekuilibër, përpiquni të merrni një punë në gazetë. Një karrierë në media bëhet e nivelit të lartë për drejtuesit sauditë. Riyadh Daily botuar nga Al-Yamamah Press Themelimi. Duke pasur parasysh këto kompani, ndërmarrja e parë angleze është botuar nga kryeqyteti saudit.

në fund të fundit nëse jeni duke kërkuar për një vend pune në media dhe komunikim. Ju lutemi shtoni një rinisje në mediat e publikimit të motrës së saj, gazeta arabe Al-Riyadh. Në të vërtetë, Riyadh Daily ka një histori të gjatë në industrinë e mediave të Mbretërisë.

Riyadh Daily herë e parë në kompaninë e historisë publikoi një gazetë në 1960 para se të zhvillohej në një spreadsheet në 1985. Mund të gjeni gjithashtu pak agjencitë e rekrutimit në Dubai kush janë rekrutimi për këtë kompani.

Punë në Arabinë Saudite me Riyadh Daily.

Një Al Tazaj në Arabinë Saudite

Restorant në Buraidah, një nga karrierat më të mira për të huajt. Në realitet, me këtë industri restorantet Themeluar 1989 mbi 28 vjet më parë. Duke pasur parasysh këtë, duhet të përpiqeni të merrni një punë me këtë firmë. shumë vendet e lira të karrierës tregtare brenda kësaj kompanie.

Nëse jeni duke folur në përgjithësi ekzistenca kulturore është një e mirë mënyra për të gjetur një vend pune. Në plan të parë idetë e investimit janë edukuar në mjedis në vendet e GCC. Për të filluar me punë në Arabinë Saudite duhet të dërgoni CV-në tuaj. Ti mundesh të merrni një punë në Lindjen e Mesme. Ngarko rezymen tuaj te kjo kompani në GCC.

Një restorant Al Tazaj pranon CV për pozita të shumta nga punëkërkuesit ndërkombëtarë të punësimit. Në sfond kryesisht punët janë të disponueshme për pozicionet e shitjeve dhe të sporteleve. Deri në kohën e tanishme dërgoni CV nëse jeni të interesuar për pozicionet e vogla dhe të larta drejtuese.

Punë në Arabinë Saudite me një Al Tazaj.

Punë në Arabinë Saudite Një restorant Al Tazaj në Buraidah

ALDREES Kompania e Shërbimeve të Naftës dhe Transportit

E rëndësishme të dini se është një kompani aksionare saudite. Duke pasur parasysh këto pika marrja e një karriere të re me një kompani gjigande të naftës është një karrierë e paguar mirë në Arabinë Saudite. Deri më tani, ndërmarrja që shërben me pakicë dhe bëhet shërbime transporti shumë-mall organizatë në rajonin e GCC.

Në të vërtetë, kompania është krenare për ofrimin e shërbimeve cilësore në Arabinë Saudite. Nga ana tjetër, kjo organizatë organizatore gjeneron projekte të organizatave private dhe qeveritare gjatë viteve të biznes në Lindjen e Mesme.

Me këtë, në mendje, rritja e qëndrueshme brenda një firme është e mundur në Arabinë Saudite. Gjatë viteve të kaluara, drejtuesit e suksesshëm kanë sukses me këtë kompani deri më sot. Kjo kompani gjithashtu rekrutimin e punëkërkuesve Philipino. Pra, me të vërtetë është me vlerë të vizitoni seksionin e tyre të punësimit në faqen e internetit.

Punë në Arabinë Saudite me Kompaninë e Shërbimeve të Naftës dhe Transportit.

Punë në Arabinë Saudite ALDREES Kompania e Shërbimeve të Naftës dhe Transportit

Grupi Al Muhaidib

Kompania është një grup privat ndërkombëtar i kompanive me seli në Arabinë Saudite. Në anën pozitive, kompania u themelua në 1943. Deri më tani Abdul Kadir Al Muhaidib është a.s. kompani e mirë për të punuar për të. Për ta thënë një mënyrë tjetër, Kryetari aktual i Bordit të Drejtorëve është Sulaiman A. Al Muhaidib.

Gjëja e parë për të kujtuar interesin kryesor të kompanisë është shitja e materialeve të ndërtimit me shumicë. Për ta vënë atë në një mënyrë tjetër, kompania importon produkte ushqimore në mënyrë specifike marketing dhe shpërndarjen e orizit në Arabinë Saudite.

Nga ana tjetër, ky sektor Arabia Saudite ka mbetur një biznes thelbësor për vendet e lira të punës në Grupin për Afrikën e Jugut. Në të njëjtën kohë, kompania ka lejuar zgjerimin e sektorit të saj të rekrutimit në GCC. Në anën pozitive, kompania e portofolit përfshin kokrra të tjera. Dhe përfundimisht, ekipi drejtues i kompanisë drejtues për krijimin e një zinxhiri të shitjeve me pakicë në Mbretërinë e Arabisë Saudite. Për të mos thënë asgjë për Giant Stores (më vonë u bashkua me Panda).

Në të njëjtën shenjë deri më sot, grupi është aktiv në pesë sektorë biznesi në Dubai dhe në Lindjen e Mesme: Ushqim, Pasuri të patundshme, Materiale Ndërtimi, Ndërtim dhe Komunikim & Infrastrukturë.

Punë në Arabinë Saudite me Al Muhaidib Group.

Punë në Arabinë Saudite Al-Muhaidib

Një karrierë në Bankën Kombëtare Arabe

E rëndësishme për të realizuar Bankën Kombëtare Arabe (ANB). Është një bankë e madhe me bazë në Rijad, në ato rrethana, punësimin e kompanisë në Arabinë Saudite. Në përgjithësi, kompania është e listuar në bursën e Arabisë Saudite. Pra, është e lehtë për të ruajtur për të punuar për të. Por ti mundesh gjeni disa poste pune për një karrierë në disa vende të tjera.

Grupi ANB ofron shërbime të plota tregtare dhe investuese bankare. Deri në kohën e tanishme, ju mund të merrni një punë me sektorin bankar. Të gjitha gjërat konsiderohen kur filloni një punë të re me këtë kompani. Nga koha ne kohe rekrutimi i kompanisë për drejtuesit e shitjeve. Banka Arabe Arabe ka degë 156 në Arabinë Saudite. Aksioneri më i madh i saj është Banka Arabe, duke mbajtur 40% të fondit.

Punë në Arabinë Saudite me Bankën Kombëtare Arabe.

Punë në Arabinë Saudite Banka Arabe

Grupi Balubaid i Kompanive (BGC)

Punon Balubaid një kërkues i karrierës ndërkombëtare në të gjithë botën. Fuqia punëtore shumëkombëshe e BGC ka mbi 1,700 punonjës në Lindjen e Mesme. Për ta thënë ndryshe, kompania u financua në 1952 mbi 65 vjet më parë. Pra, nëse jeni duke kërkuar për një karrierë afatgjatë. kjo kompania është një më e mira në përdorim për shumë sektorë të karrierës.

Në të gjitha mënyrat, Grupi Balubaid i Kompanive është i angazhuar për trajnim të vazhdueshëm brenda shtëpisë. përkatësisht zhvillim për kërkuesit e karrierës së emigrantëve. Edhe pse kjo mund të jetë e vërtetë, saudizimi i organizatës së saj i bën ata të punësojnë punonjës të rinj çdo muaj.

Grupi punësimin e studentëve dhe menaxherëve të rinj të diplomuar. Nga mbi vendet 40 në Lindjen e Mesme, Afrikë, Azia e Jugut, Azia Juglindore, Amerika e Veriut dhe natyrisht, Mbretëria e Arabisë Saudite.

Punë në Arabinë Saudite me Balubaid.

Punë në Arabinë Saudite Balubaid Grupi i Kompanive (BGC)

Bin Quraja në Arabinë Saudite

Në anën tjetër, nëse jeni duke kërkuar për vende të lira pune me kushte të gjata. Shikoni një grup Bin Quraya. Kompania është një kompani private e mbajtur saudite. Shërbimet e administrimit të kompanisë me Qira BQ. Dhe është një nga degët e saj në suksesin e biznesit Saudit. Kompania është firma kryesore me qira e pajisjeve të rënda në Arabinë Saudite.

Mbi të gjitha Bin Quraja është një nga flotat më të mëdha të pajisjeve të rënda në Lindjen e Mesme. Zyra qendrore e kompanisë është e vendosur në Dhahran në Arabinë Saudite. Për qëllim të zhvillimit të kompanisë. Kompania që punëson brenda projekteve të reja në të gjithë Mbretërinë. Ju gjithashtu duhet të vizitoni tonë Lidhja me grupin WhatsApp në Dubai. Për shkak se disa nga këshilltarët e rekrutimit janë duke postuar oferta punësimi atje.

Gjithashtu, ju duhet të mbani mend se kjo kompani është shumë e lartë e njohur në Google. Veçanërisht për nevojat e tyre të rekrutimit.

Punë në Arabinë Saudite me Ahmad Hamadin.

Punë në Arabinë Saudite Bin Quraja

Konkluzion për punësim

Ka disa mundësi të tjera për punëkërkuesit ndërkombëtarë. Njëri prej tyre është gjetjen e një punë hoteli në Lindjen e Mesme. Ka edhe vende të tjera ku njerëzit mund të gjejnë një vend pune. Ekspertët e rinj që marrin oferta punësimi çdo ditë nga e gjithë bota. Kështu që ju duhet mendoni dy herë para se të zhvendoseni në abroad. Nga ana tjetër, ju gjithashtu mund të kërkoni për punë në tonë Dubai WhatsApp Jobs Group. Mënyra shumë e mençur është që të aplikoni për vendet e lira para se të lëvizni edhe në Lindjen e Mesme.

Mënyra super të njohura për tu vendosur Emirates dhe Arabia Saudite. Në përgjithësi do të thotë përdorni celularin tuaj si mjete punësimi. Për momentin punëkërkuesit e rinj nuk kanë kohë të mjaftueshme për të kërkuar punë. Në vitet në vijim, vendet e lira do të vijnë së bashku në Lindjen e Mesme. Për shembull, një destinacion shumë popullor për të rekrutimi është Dubai dhe Abu Dhabi. Pra, duhet të kërkoni punësim në disa vende jo vetëm për vendet e punës në Arabinë Saudite.

Punë në Arabinë Saudite - Dua atë dhe rrëmbej punësimin sot. Nga ana tjetër, duhet të shikoni edhe kompanitë e punësimit në të gjithë Gjirin. Ne paraqesim për ju a Firma e rekrutimit të karrierës dhe Motor kërkimi përbindësh punë në Emiratet e Bashkuara Arabe. Ata me të vërtetë janë me vlerë të aplikojnë me CV-në tuaj.

Ngarko Resume për Punë në Arabinë Saudite!

A doni të gjeni a Punë Arabia Saudite? megjithëse kjo mund të jetë e vërtetë ne mund t'ju ndihmojmë.

Me Dubai City Company ju mund të filloni një karrierë të re në Arabia Saudite!

Ngarko Resume në qytetin më të shpejtë në rritje në Tokë! - Punë në Rijad

Udhëzues shumëgjuhëshe për Expats

Kompania Dubai City tani siguron të mira Udhëzon për Punë në Dubai. Ekipi ynë vendosi të shtojë informacione për secilën gjuhë për tonë Dubai emigron. Pra, duke pasur parasysh këtë, tani mund të merrni udhëzues, këshilla dhe punësim në Emiratet e Bashkuara Arabe me gjuhën tënde.

Ju lutemi zgjidhni një formë të vlefshme
reklamat
Kompania Dubai City
Kompania Dubai City
Mirësevini, faleminderit që vizituat faqen tonë të internetit dhe u beni përdorues të ri të shërbimeve tona të mahnitshme.

Komentet janë të mbyllura.

Ngarko CV
50% Discount
Asnjë çmim
Heren tjeter
Pothuajse!
Fluturojnë biletat
Punë në Dubai!
Pa çmim
Nuk ka fat sot
Pothuajse!
Pushime
Asnjë çmim
strehim
Merrni mundësinë tuaj për të fitoni një punë në Dubai!
Pothuajse të gjithë mund të aplikojnë për Lotarinë e Punës në Dubai! Ekzistojnë vetëm dy kërkesa për t'u kualifikuar për një Punësim në Emiratet e Bashkuara Arabe ose Katar: Përdorni Lotarinë Visa në Dubai për të zbuluar vetëm me disa klikime nëse kualifikoheni për Vizën e Punësimit. Do emigrant i huaj, i cili nuk është kombëtar i Emirateve të Bashkuara Arabe, kërkon vizë qëndrimi për të jetuar dhe punuar në Dubai. Me lotarinë tonë, ju do të fitoni Vizita e qëndrimit / punësimit që ju lejon të punoni në Dubai!
Nëse fitoni punën në Dubai, duhet të regjistroni detajet tuaja.