Si e ndërtoj biznesin tim në Emiratet e Bashkuara Arabe
Pse të ndërtoni biznesin tuaj në Dubai?
Prill 19, 2019
Konrad Wisniewski CEO i kompanisë Dubai City
John Smith CEO
Prill 22, 2019
Trego të gjitha

Si të merrni një punë në Dubai në 2020?

Si të përshkruani një praktikë në një CV?
Aplikoni Këtu!

Edhe ju ose filloni të kërkoni ose thjesht keni marrë disa lajme rreth punëve në Dubai. Dhe ju jeni i ri për tregun e punësimit në Emiratet e Bashkuara Arabe. Ju duhet së pari të godisni kompaninë më të madhe. dhe punëdhënësi më i mirë në Dubai është ende Emiratet.

Kompania Dubai City gjithmonë jep informacion të mirë. Këtë herë ne ofrojmë informacione se si të kalojmë Emirates Dita e hapur e ekuipazhit të kabinës / Vlerësimi + Intervistë (këshilla për rekrutimin + pyetje)

Gjetur punë sidomos në Emiratet e Bashkuara Arabe ajo mund të marrë disa kohë. Ju duhet të mbani mend se njerëzit që janë duke punësuar shkojnë rreth qindra të rinisë çdo ditë. Dhe me siguri njerëz që janë duke punuar në të vërtetë në kompaninë Emirates. Nuk di shumë për ty. Kështu që ata do të duhet të kontrollojnë CV-në tuaj përvojën tuaj dhe natyrisht edukimin tuaj personal dhe kjo do t'i lejojë ata të mësojnë pak më shumë rreth vetes dhe cfare beni ne jeten tuaj.

Prandaj gjithmonë sigurohuni që do të ndiqni udhëzuesin tonë më poshtë. Sepse atë që ne bëjmë në të vërtetë për një punë Kërkuesit që ne po mundohemi t'i ndihmojmë ju të merrni sa më shumë që të keni mundësi në drejtim të kërkimi i punës in Dubai dhe Ebu Dhabi. Ne po japim disa këshilla dhe informacione rreth punëve dhe si të menaxhoni kërkesën për punëdhënësit e mundshëm në Emiratet e Bashkuara Arabe dhe madje ndonjëherë në rajonin e Gjirit.

Vetëm për tu siguruar që do kanë informacion të mirë dhe të plotë. Ne po japim informacionin tuaj se si ta bëni kërkesën tuaj në Emiratet në mënyrën e duhur.

Në këtë video, ju mund të gjeni një shembull të Si të Plotësoni Aplikacionin për Punë Online të ekuipazhit të kabinave të Emirateve në to Karierë site (lidhja është - http://emiratesgroupcareers.com/engli…).

Procesi i aplikimit është shumë i rëndësishëm në kërkimin e punës suaj. Gjithmonë duhet të jeni 100% i sigurt se aplikacioni juaj është pothuajse i pa vend përsa i përket nevojave për rekrutim. Shikoni më poshtë në filmin YouTube. Ky djalë është bërë për punëkërkuesit dhe njerëzit nga e gjithë bota të cilët nuk dinë të plotësojnë aplikacionin e kompanisë Emirates. Thjesht sepse është një gjë shumë e vështirë të bësh kështu që disa njerëz në të vërtetë i ndihmojnë njerëzit e tjerë që t’i menaxhojnë vetë dhe sigurojnë për ju djema informacion të mirë se si ta bëni atë në mënyrën e duhur. Dhe kjo do t'ju lejojë të merrni kërkesën tuaj para përfaqësuesve të rekrutimit në ndërmarrja më e madhe në Emiratet e Bashkuara Arabe.

Së pari, bëni një CV të mirë

Një CV e përsosur, apo çfarë?

A dërgoni një CV identike, edhe nëse aplikoni për pozicione të ndryshme? "Me shumicë" duke iu përgjigjur reklamave mund zvogëloni efektivitetin e kërkimit tuaj. Theelësi i suksesit është zgjedhja e informacionit dhe shfaqja e fakteve që janë më e rëndësishmja për punëdhënësin e mundshëm.

Resume është një nga dokumentet më të rëndësishëm. Në Emiratet, në fillim, ky është dokumenti i vetëm kjo mund të shpëtojë jetën tuaj. Epo, mërgimtarët që flasin përgjithësisht nuk i kushtojnë vëmendje letrave të rifilluara dhe të duhura. Kjo është pse Dubai Ndërmarrja e qytetit vendosja e udhëzuesit për mënyrën e punësimit në Dubai në 2020 ?.

Përgjigja juaj për ofertën mund të jetë dëshmi e angazhimit dhe profesionalizmit. Shtë e rëndësishme që të vërtetoni se i përmbushni pritjet e një punëdhënësi të mundshëm në Dubai. Gjatë analizës së reklamës, ju keni mundësinë të vendosni nëse keni përgatitjen e duhur dhe nëse jeni të kënaqur me kushtet e ofruara nga punëdhënësi.

Ju duhet ta mbani mend atë në Emiratet e Bashkuara Arabe. Atje jane mijëra emigrantë të cilët kërkojnë punë në Dubai ose Abu Dhabi. Nëse mendoni se jeni kandidati i duhur, paraqisni informacionin për veten tuaj në një mënyrë të qartë dhe të menduar.

Para se t'i përgjigjeni reklamës, merrni parasysh nëse keni aftësi të duhura për të marrë një pozicion specifik. Kur bëni analizën, mund të arrini në përfundimin se ia vlen të filloni një karrierë, p.sh. si asistent.

Gjithmonë sigurohuni që po aplikoni për një shpallje të duhur pune. Për shembull, duke dërguar CV-në tuaj për mijëra punëdhënës i cili mund të kërkojë specialist dentisti dhe përvoja juaj është në marketing nuk ju ndihmojnë aspak në asnjë moment.

Përgjegjësitë ndërsa po kërkoni punë

Duke analizuar fushën e detyrave të caktuara në pozicion, mund të verifikoni nëse do të jeni në gjendje kryeni detyrat tuaja në mënyrë efikase me përvojën dhe kompetencën tuaj. Nëse veprimet e ndërmarra në ndërmarrjet e mëparshme përkojnë me kërkesat e përcaktuara në njoftim, atëherë ju keni një shans për të përmbushur punën tuaj të re. Shtë e rëndësishme që ju të tregoni në CV tuaj se keni njohuritë dhe aftësitë e nevojshme.

Punë në Emiratet - Si të gjeni një punë në Dubai në 2020?

Kërkesat

Një përvojë minimale x-vjeçare në një pozicion të ngjashëm. Ndodh që punëdhënësit të mos presin përvojë. Në këtë situatë, vlen të përqendrohet në përshkrimin e arsimit dhe aftësive. Sidoqoftë, shpesh, praktika është thelbësore.

Për të demonstruar se keni mbajtur më parë pozicione të ngjashme me atë për të cilën po aplikoni aktualisht, përshkruani historinë tuaj të punësimit duke siguruar titullin e punës, periudhën e punësimit dhe përgjegjësitë. Shtë e rëndësishme që këto përmbajtje të përkojnë me detyrat e treguara në ofertën e punës.

Arsimi ... / lejet ...

Një infermiere, një inxhinier ndërtimi, një mësues - këto janë shembuj të profesioneve të rregulluara, pra ato që mund të ushtrohen vetëm nëse keni të drejta. Gjithashtu në rastin e profesioneve të tjera, siç është punonjësi i PR, tregtari ose programuesi, punëdhënësi ka të drejtë të presim një arsim të veçantë nga kandidati.

Shtë jo vetëm e rëndësishme se çfarë kursi të studimit keni përfunduar. Vlen të përmendet gjithashtu kurse dhe trajnime gjatë së cilës ju keni fituar dhe zhvilluar aftësitë e nevojshme në punë. Si një grafik, ju mund të shkruani, për shembull, rreth kurseve të trajtimit të programeve, të tilla si Adobe Photoshop, InDesign ose Corel Draw. Kur të aplikoni për postin e një traineri personal, studimet pasuniversitare në fushën e dietologjisë, etj. Do të jenë të dobishme.

Njohja e programeve kompjuterike si ...

Certifikatat mund të përdoren për të ofruar aftësi specifike të softverit. Portofoli bashkangjitur CV-së tuaj mund të përdoret gjithashtu për të konfirmuar kompetencën tuaj.

Njohja e një gjuhe të huaj në nivel ...

Shtë e rëndësishme që ju specifikoni nivelin e përparimit - kjo vlen jo vetëm për kompetencat gjuhësore, por edhe për njohuritë e programeve kompjuterike. Për të marrë konfirmimin e aftësive gjuhësore, ia vlen të kalosh provimin e çertifikimit. Si pjesë e përgatitjes, ju mund të merrni pjesë në një kurs gjatë së cilës do të mësoni, për shembull, strategjitë e provimit.

Komunikueshmëria, aftësia për të menaxhuar veten në kohë ... - aftësi të buta Vlen të kujdeset që, si rezultat i analizës së CV-së tuaj, rekrutuesi ka zbuluar që, për shembull, je i organizuar. Konfirmimi i një kompetence të tillë mbase edhe organizimi i konferencave apo kombinimi punë dhe studime. Shtë e rëndësishme të dalloni ato që janë më në përputhje me kulturën organizative të kompanisë nga aftësitë e buta që keni.

Kur krijoni një CV, ia vlen t'i referoheni shtesë, opsionale kërkesat e përmendura nga punëdhënësi. Ky do të jetë një pasuri që mund të vendosë që ju të pranoheni në punë.

Nëse do të shihni - Ne ofrojmë vende të lira pune në Dubai ...

Kur lexoni pjesën e fundit të njoftimit, ju keni mundësinë për të parë nëse kushtet e ofruara nga punëdhënësi ju ndihmojnë të arrini qëllimet tuaja. Nëse mendoni se po, ia vlen të përmendet në përmbledhjen profesionale.

Një CV e rafinuar mund t'ju ofrojë një intervistë dhe rrjedhimisht të kontribuoni në faktin se do të pranoheni në punë. Numri i CV-ve të dërguara në përgjigje të reklamave nuk është i vlefshëm; ajo që ka më shumë rëndësi është cilësia e tyre. Kërkimet janë më efektive nëse CV-ja juaj është e personalizuar. Kur krijoni një dokument, ia vlen të kujdeseni jo vetëm për përmbajtjen, por edhe për formën - të pastër dhe transparente. Do të krijoni një dokument profesional duke përdorur krijuesin CV të kompanive Dubai.

Çfarë CV siguron sukses në 2020?

Krijuese dhe akoma konkretisht. Moderne, por në kombinim me formën tradicionale. Fillimisht, por me thjeshtësi. Pruditërisht, por jo në siklet. Në mënyrë korrekte, që nuk do të thotë i mërzitshëm. Ne ju këshillojmë sesi të rifreskoni CV-në tuaj në vitin e ri për të tërhequr vëmendjen e rekrutuesve.

Ju dërgoni aplikime çdo ditë, por asnjë përgjigje ?. Ju nuk e dini cili është problemi? Ndoshta ju duhet të shikoni më objektivisht CV-në tuaj, dhe në mënyrë ideale nëse ia jepni dikujt për të lexuar ose ditur mirë gjuhën angleze. Sipas specialistëve të HR, kjo praktikë është shumë e vlefshme. Shpesh, dokumentet e aplikacionit janë plot me gabime gjuhësore, stilistike, drejtshkrimore dhe typo.

Veçanërisht, brezi Y tani përqendrohet në një rezyme krijuese, por duke harruar të ruajë rregullat e drejtshkrimit të saktë dhe të bëjë gabime themelore gramatikore - themi, John Smith, CEO i Dubai City Company Company

Diçka më shumë se një dokument

Një CV në formën e një fletëpalosje reklamimi, libër komik ose video. përmbajtje shprehet me anë të ikonave, shenjave, fotove. Theksi në infografik. Moda e tillë tani është shfaqur në aplikime. Gjithnjë e më shumë njerëz e trajtojnë CV-në e tyre si një ofertë sesa si një dokument.

  • Krijimtaria e tillë është shumë e mirëpritur, por me kusht që përveç stolisjes dhe humbjes së stilit, do të ketë edhe informacione të rëndësishme. Për një rekrutues, transparenca është e rëndësishme, të dhëna specifike rreth ku dhe kur ka punuar dikush, çfarë bëri, çfarë detyrash kishte dhe çfarë përvoje kishte fituar.
  • Tendenca për të shkurtuar CV nuk sjell domosdoshmërisht rezultate të dobishme - shpjegon Gjoni. Sipas mendimit të tij, një ide interesante është që të përgatisni një CV në një formë tradicionale dhe të përfshini një lidhje me projektet tuaja, portofolin ose faqen e internetit ku mund të shihni zhvillimin grafik të dokumentit, p.sh. si një komik.

Specialistët e HR gjithashtu sensibilizojnë mbingarkimin me risitë teknologjike. - Jo, çdo rekrutues mund të përdorë për shembull kodet QR dhe aplikacionet celularë që lejojnë leximin e CV-ve. Shtë më mirë ta trajtoni atë si një shtesë, diçka më shumë se zgjidhjet standarde - thekson John Smith.

Trendet e aplikimit

Si mund të dilni nga turma ?. Whatfarë, përveç infografikës, është në krye tani?

Faqja e internetit vet - ne mund të japim më shumë informacion se sa në një CV tradicionale, tregoni pasionet dhe aftësitë tuaja.

Llogaritë në portalet e rekrutimit (të tilla si llogaria e punës time) janë një prej tyre ato vende në internet që na lidhin me shefat e mundshëm. Vlen të azhurnoni dokumentet tuaja këtu me vitin e ri.

CV në formën e një videoje - kjo është një mënyrë interesante për të paraqitur kompaninë tuaj të ëndrrave, por nëse ndjehemi të frikësuar para kamerës, kemi probleme me diktimin dhe rrjedhën e rrjedhshme, fjalën e lirë - mos e detyroni veten në këtë formë të aplikimit.

Media sociale - janë vizituar nga drejtorët kryesorë, kështu që ia vlen të kujdeset për një profil të drejtuar profesionalisht. Jo vetëm media sociale në industri mund të jetë e dobishme në kërkimin e një pune. Disa nga tregimet e tyre në karrierë janë paraqitur edhe në portalet në Facebook.

Duke përshkruar ngjarjet ose projektet në të cilat ne marrim pjesë, ndarja e sukseseve profesionale - ne mund të shkarkojmë sytë e rekrutuesit. Asgjë me forcë

Vëzhgimet e të HR-së e Punë në Dubai Shfaqja e tregut që ndodhin rifillime krijuese, të pazakonta në industri të ndryshme. Ato mund të shënohen duke aplikuar për pozicione që kërkojnë kreativitet dhe zgjuarsi, si një specialist për marketing ose reklamim, një specialist në shërbimin ndaj klientit ose një programues të aplikacionit celular, i cili do të paraqesë CV-në e tij, për shembull në formën e një loje kompjuterike ose uebfaqeje. Njëlloj, vullneti infografik punë në çdo fushë tjetër krijuese.

Sidoqoftë, nëse nuk ndihemi mjaft të fortë për të folur për përvojën tonë profesionale në një video ose duke vizatuar një libër komik - le ta lëmë të shkojë dhe le të mos ndjekim vetëm trendet. - Ndonjëherë një rezyme është thjesht një kopje e papërshtatshme, dublikim i një shablloni. Mjeshtëria e dobët vetëm zhytet kandidati - John Smith vëren.

Crazy But True - Fletëpalosje në vend të një CV!

Dorëzimi i broshurave nuk ka pse të jetë punë e rastësishme! Mund të jetë një mënyrë për të gjetur një vend pune në Evropë. Ajo u vërtetua nga Dawid Dąbrowski, një biznesmen polak, i cili shpërndau broshura duke u paraqitur si kandidat për punë nën ndërtesat e zyrave të Varshavës.

Pracuj.pl pyet Davidin nëse doli ideja të ishte hit dhe a e gjeti punën e tij të ëndërruara.

Mënyra kreative për të gjetur një punë mund të jetë ndryshe. Kur disa njerëz flenë tabelat me ngjashmërinë e tyre ose krijojnë fanpages në Facebook, Davidi vendosi të ... fletushka! Funksionoi?

Ti ishe duke kërkuar punë në një mënyrë jo standarde…

Dawid Dąbrowski: Nuk e di nëse është plotësisht jo-standard. Kam përshtypjen se metoda që kam përdorur është e njohur gjerësisht, megjithëse në të vërtetë njerëzit që e përdorin atë të kërkosh punë nuk shihen shpesh.

Si u duk tamam si?

David.: Unë vetëm bëra fletëpalosje (qesh). Por jo vetëm çdo fletëpalosje. Unë u tregova atyre në fotografi profesionale, përveç kësaj vendosa detaje kontakti me mua dhe kodin QR në njërën anë të broshurës duke iu ridrejtuar në profilin tim profesional, dhe nga ana tjetër në një rezyme multimediale. Epo, unë po dhuroja jo vetëm asnjë, sepse midis 8 dhe 9: 30 në mëngjes në hyrjet në ndërtesat më të mëdha në Varshavë, punonjësit e përgjumur me një buzëqeshje në buzët e tyre. Shumë prej tyre, pasi morën fletëpalosjen, gjithashtu buzëqeshën.

Ku ka ardhur ideja për këtë formë?

David.: Më pëlqen të bëj gjëra të tilla! Po kërkoja punë në marketing. Me këtë veprim kam dashur të tregoj se jam krijues, mendoj konceptualisht, idetë e mia janë të përqendruara në arritjen e qëllimeve specifike dhe gjenerimin e emocioneve specifike. Forma duhej ta vërtetonte këtë Unë jam një punonjës i ëndrrave të çdo kompanie. Përveç kësaj, nuk ka asgjë më të keqe në kërkimin e një pune si mosveprimi dhe pritjen e postave elektronike që nuk rrjedhin. Doja të bëja diçka krijuese, të dilja nga katër mure. Ishte një përvojë e shkëlqyeshme.

Megjithatë, ju duhet të investoni në një zgjidhje të tillë ...

David.: Fletëpalosjet u krijuan vetë, fotot u morën nga kolegu im fotograf pas një zbritje, bëra një profil profesional dhe bëra edhe një CV multimedia, por shtypja tashmë ishte porositur nga shtypshkronja. Gjithashtu, kostoja nuk ishte veçanërisht e lartë, megjithëse ishte një investim në PLN 1,200. Nuk mund ta mohoj që procesi i përgatitjes së broshurave vetëm më morën gati tre javë punë të përditshme pas disa orësh. Por ia vlen ta kalosh këtë kohë.

Cilat ishin rezultatet?

David .: Rezultatet ishin fantastike. Përveç reagimeve të drejtpërdrejta nga marrësit e broshurave, që ishte kryesisht shumë pozitive, mora shumë e-mail me urime për idenë. Ishte e rëndësishme për mua sepse nëse një person është në kërkim të një pune, ai zakonisht nuk ndihet mirë.

Ky ishte motivimi i nevojshëm. Kam bërë një broshurë gjithsej 1000, kam arritur të dhuroj pesëqind në një javë e gjysmë, dhe pastaj nuk u dhashë më, sepse disa ditë pas fillimit të fushatës filluan të ftohen për intervista. Kishte gjithsej një duzinë prej tyre, disa prej tyre në kompanitë më të mëdha në Poloni.

Si e gjetët më në fund punë?

David .: Mund të duket çuditërisht, por Kam gjetur një punë falë Dubai City Company (qesh). Megjithëse mora disa oferta pune falë broshurave, ajo kaloi Dubai Qyteti Kompania që kam rënë në kontakt me punëdhënësin tim aktual. Ishte ai që më ofroi kushtet më të mira dhe nuk hezitova të merrja vendim për të punuar për kompaninë time aktuale.

Nëse do të kishte nevojë, a do ta përsëritësh këtë eksperiment?

David .: Do të bëj gjithçka për të parandaluar këtë nevojë, por nëse detyrohem ta bëj këtë, do të bëj diçka edhe më spektakolare. Më pëlqen të bëj gjëra që të tjerët nuk i bëjnë!

Advicefarë këshillash do t'u jepnit atyre që kërkojnë punë sot në Evropë?

David.: Po të kisha të merresh me diçka, do të ishte kështu. Bëni ato që nuk e bëjnë të tjerët, besoni në veten e tyre dhe se nëse vendosni të gjithë entuziazmin, talentin dhe kohën tuaj në diçka edhe më të thjeshtë një, mund të bësh shumë.

8 gjëra që e bëjnë të vështirë për të gjetur një punë

Një pengesë për të marrë një vend pune mund të jenë kualifikime të pamjaftueshme ose joadekuate. Shumë varet edhe nga qëndrimi juaj. Konsideroni gjithashtu nëse mungesa e mesazheve nga rekrutuesit nuk është shkaktuar nga dërgimi i CV-së jo të personalizuar.

1. Një angazhim i vogël për kërkimin e punës

Problemet në gjetjen e një pune mund të vijnë për shkak të përfshirjes shumë të vogël, për shembull, duke dërguar CV tuaj në mënyrë të parregullt. Shtë e rëndësishme të kontrolloni në mënyrë sistematike ofertat për punë, p.sh. në Bayt.com portal - përdorimi i aplikacionit celular ju lejon të shfletoni reklama kudo, në çdo kohë. Para se të dërgoni një CV, sigurohuni që të lexoni kërkesat e punëdhënësit dhe të personalizoni CV-në tuaj, në mënyrë që të përshtatet me ofertën specifike. Nëse kualifikimet tuaja nuk janë të mjaftueshme për shumicën e ofertave, ky është informacion i vlefshëm - duhet të përqendroheni në zhvillimin e kompetencave për të gjetur një vend pune në industrinë që ju intereson.

2. Gabimet dhe gabimet në CV

Një punëdhënës i mundshëm mund të trembë gabimet në CV-në tuaj. Ju lutemi kontrolloni përmbajtjen me kujdes përpara se të dërgoni dokumentin. Ju lutemi vini re se nuk ka gabime gabimesh, drejtshkrimore ose stilistike.

3. Nuk ka të dhëna të nevojshme në CV

Vështirësia në gjetjen e një pune mund të jetë gjithashtu pamundësia për t'ju kontaktuar. Numri i telefonit dhe adresa e postës elektronike duhet të përfshihen në CV. nëse ti harroni atë, rekrutuesi nuk do të jetë në gjendje t'i përgjigjet aplikimit tuaj.

4. Adresa e marrësit të pavlefshëm të dokumentit

Para dërgimit CV tuaj, gjithmonë kontrolloni nëse keni futur adresën e saktë të postës elektronike. Ndoshta kompania nuk po i përgjigjet kërkesës tuaj sepse - për shembull, për shkak të letrës së gabuar - nuk ka marrë fare dokumentet e duhura.

5. Nuk ka aftësi të mjaftueshme të kërkuara

Një pengesë në gjetjen e një pune mund të jetë gjithashtu një mos përmbushje e kërkesave zyrtare. Nëse kompania juaj kërkon njohuri të gjermanishtes dhe ju vetëm deklaroni anglisht, kandidatura juaj mund të refuzohet. Para se të dërgoni CV-në tuaj, sigurohuni që aftësitë tuaja të përputhen me pritjet e punëdhënësit.

6. Mungesa e përvojës / kualifikimeve shumë të larta

Vështirësitë në gjetjen e një pune mund të vijnë si rezultat i mungesës së përvojës profesionale ose kualifikimeve shumë të larta. Nëse rekrutuesi është në kërkim të një personi me një përvojë minimale 3 vjet, ai ndoshta nuk do të ftojë një kandidat që sapo ka mbaruar studimet. Ndonjëherë, përvoja e tepërt është një pengesë.

Një punëdhënës që e di se kualifikimet tuaja i tejkalojnë nevojat e tij ose të saj, do të frikësohet se do të braktisni shpejt punën për të kërkuar sfida më të mëdha dhe mundësi profesionale.

7. Sjellje të pahijshme gjatë intervistës

Punoi - CV-ja juaj e interesoi mjaft rekrutuesin saqë ju ftoi për intervistë. Rezultati i tij varet kryesisht nga qëndrimi juaj - nëse silleni keq, do të humbni mundësinë e punësimit. Përpikmëria juaj, njohja e veprimtarisë së kompanisë dhe qëllimet e sakta të karrierës janë të rëndësishme.

Ju gjithashtu mund t'ju kërkohet të zgjidhni një detyrë, prandaj bëhuni gati për ta bërë këtë. Nëse, pavarësisht nga përpjekjet tuaja, nuk merrni oferta punësimi, nxjerrni konkluzione - do të ishte e dobishme që të kërkoni rekrutuesin për reagime mbi kandidaturën tuaj. Ndoshta një person tjetër që aplikon për një pozicion të caktuar tregoi një përshtatje më të mirë me kulturën organizative të kompanisë.

8. Mungesa e besimit në aftësitë e veta

Nëse aftësitë dhe përvoja juaj kanë interesuar rekrutuesin, kjo do të thotë që ju keni një shans për të marrë pozicionin. Duke treguar pasigurinë tuaj, mungesën e vetëbesimit dhe frikën nga projektet, ju mund të humbisni mundësinë tuaj për të punuar. Për të rritur vetëvlerësimin tuaj, mendoni për kompetencat dhe kualifikimet tuaja - është falë atyre që ju mund të përqafoni punën tuaj në ëndërr.

Si të përmbledhim mua dhe jetën tuaj profesionale shkurtimisht, por shkurtimisht?

CV duhet të jetë një përmbledhje e arritjeve tuaja të mëparshme. Ajo duhet të marrë parasysh përshkrimin e përvoja dhe aftësitë profesionale. Tre terma janë thelbësorë: konkretisht, në mënyrë të përmbledhur dhe në temë.

Elementet më të rëndësishme të një CV të karrierës

CV është vitrina juaj. Ajo duhet të jetë jo vetëm transparente dhe sa më kompakte e mundur, por edhe e lirë nga të gjitha llojet e gabimeve - përmbajtësore, drejtshkrimore dhe stilistike. Elementet më të rëndësishëm që duhet të vendosni në rezymen tuaj janë shtuar më poshtë.

Të dhënat personale

CV duhet të përmbajë emrin dhe mbiemrin e kandidatit, si dhe detajet që do t'ju mundësojnë ta kontaktoni: numrin e telefonit dhe adresën e e-mailit. Është e rëndësishme të përdorni një adresë profesionale të e-mailit.

Përvojë në CV

CV duhet të përmbajë një listë të pozicioneve të okupuara më parë - veçanërisht ato që vërtetojnë njohuritë e industrisë. Vlen të përshkruhen shkurtimisht ato, duke përmendur fushën e detyrave. Pozicionet e okupuara duhet të paraqiten në rendin e kundërt kronologjik - duke filluar me punën e fundit të bërë.

Një përshkrim i aftësive

Kjo pjesë e rezymeve duhet të përmbajë informacione, midis njohurive të tjera të gjuhëve të huaja dhe kualifikimeve të specializuara. Vlen gjithashtu të përmenden aftësi të buta - veçanërisht ato kjo do të jetë e dobishme në një punë të mundshme.

Lista e kurseve të përfunduara dhe certifikatat e fituara

Nëse keni marrë pjesë në kurse dhe trajnime shtesë - shkruani për këtë në CV tuaj. Përqendrohuni kryesisht në ato aktivitete kjo mund të jetë e dobishme në pozicionin që ju intereson.

Përmend qëllimin profesional

Nëse jeni në procesin e krijimit të CV-së, mund të shkruani disa fjali në lidhje me qëllimin tuaj në karrierë. Paraqisni cilat janë planet tuaja për zhvillim të mëtejshëm, përshkruani atë që synoni. Falë kësaj, ju do t'i tregoni punëdhënësit të mundshëm që jeni keni një ide për veten tuaj dhe dini se çfarë doni të arrini në të ardhmen.

Rregulli i rëndësishëm - Përditësoni të dhënat

CV-ja e profesionistit duhet të azhurnohet në baza të vazhdueshme. Ai duhet të përshtatet me një ofertë specifike për punë, duke theksuar tiparet dhe aftësitë e dëshiruara nga punëdhënësi i mundshëm.

Ndershmëria në Dubai mbi të gjithë të tjerët

Asnjë informacion i rremë nuk mund të përfshihet në rezyme. Mos i numëroni aftësitë që nuk i keni. Një gënjeshtër do të dalë në dritë kur kompetencat e përshkruara nga do të verifikoheni.

Mjet i dobishëm - krijuesi CV online

Një krijues CV mund t'ju ndihmojë të përgatisni një rezyme të plotë, të lexueshme. Falë tij nuk do të harroni për vendosjen e elementeve të rëndësishëm në dokument. Ju gjithashtu do të kujdeseni për anën e tij vizuale. Mos harroni se CV-ja juaj është kalimi juaj për të gjetur punën tuaj në ëndërr.

Si të dalësh dhe të krijosh një CV origjinal?

Biografia që ju i jepni punëdhënësit thotë shumë për ju. Mund të lexoni nga ajo nëse i kushtoni vëmendje detajeve, pavarësisht nëse jeni të saktë dhe… krijues.

Një përmbledhje e pazakonta e specialistit të marketingut ose dizajnerit të brendshëm mund të tërheqë vëmendjen. Kontrollo si mund të demonstrosh zgjuarsi duke aplikuar, ndër të tjera, për pozicionin e një babysitter, kuzhinier ose floktar.

CV origjinale dhe me pamje të mirë, apo çfarë?

Infographics, një rezyme në formën e një filmi video - në disa industri një biografi e jashtëzakonshme mund të na dallojë. Sidoqoftë, duhet të jeni të ndjeshëm dhe të merrni parasysh nëse kjo zgjidhje në të vërtetë do të jetë e përshtatshme.

Jo çdo kandidat duhet të zgjedhë një CV jo konvencionale. Mos harroni se përmbajtja është më e rëndësishme se forma. Profesione në të cilat pak guxim dhe kreativitet nuk do të dëmtojnë, për shembull:

CV e tregut

Specialisti i marketingut pritet të jetë në gjendje të sharmojë klientin. Për të bindur punëdhënësin tuaj që ju mund të shesni dhe promovoni ... promovoni veten. Për shembull, mund të siguroni një CV në formën e një videoklipi.

Dizajner i brendshëm CV

Kreativiteti është një tipar kryesor edhe për stilistët e brendshëm. Kur kërkoni punë në këtë profesion, ju duhet të bastoni në një rezyme funksionale me një plan urbanistik të pazakontë. Dokumenti duhet të përfshijë foto profesionale të projekte të përfunduara më parë.

Kujdestari / mësuesi CV

A jeni një mësuese e gjuhës së huaj që zhvillon klasa për fëmijë? Ose ndoshta po aplikoni për një vend pune si mësues parashkollor? Ju mund të tregoni një qasje krijuese dhe, për shembull, të krijoni një CV në formën e punimeve artizanale (qëndisje ose decoupage).

Cook CV

Kreativiteti është gjithashtu një tipar jashtëzakonisht i rëndësishëm për profesionistët që i përkushtohen arteve të kuzhinës. Për të treguar zgjuarsinë tuaj, mund t'i siguroni punëdhënësit tuaj një CV me foto profesionale të enëve të bëra sipas recetës tuaj origjinale. Ju gjithashtu mund të përpiqeni të shkruani një biografi në formën e… një libri gatimi.

CV e konfeksionit

Ose mbase ia vlen të dërgoni një punëdhënës të mundshëm një tortë e madhe ku mund të “shkruani” aftësitë tuaja duke përdorur krem ​​për këtë qëllim? Ju gjithashtu mund të piqni cookie-t me një surprizë në të cilën fshihni CV-në tuaj.

Make-up artist / artist kozmetikë CV

CV-ja e artistit të make-up-it mund të jetë me ngjyra dhe efektive, por në të njëjtën kohë e qartë dhe transparente. Vlen të bashkëngjitni aplikacionit një lidhje me portofolin, në të cilat punëdhënësi do të jetë në gjendje të shohë, për shembull, filma mbi të cilët ju bëni make-up dhe make-up.

Floktar CV

Materialet multimediale mund t'i bashkangjiten CV-së tuaj edhe kur aplikoni për pozicionin e një floktari. Ju mund të lejoni vetën të vendosni një fotografi prej jush në punë në dokument. Është e rëndësishme që fotografia të jetë profesionale, përkatësisht ndezur, shkurtohet, etj.

Sigurohuni që krijimtaria juaj të mos errësojë profesionalizmin. Një CV e vlefshme nuk është vetëm e paharrueshme, por është gjithashtu e lexueshme dhe përmban informacion kyç për përvojën, aftësitë dhe qëllimet profesionale. Krijoni një rezyme profesionale duke përdorur magjistarin Pracuj.pl.

Çfarë duhet të shkruani në CV tuaj kur nuk keni përvojë

Shkrimi i një CV për puna e parë është një sfidë e madhe për shumicën e njerëzve. Për ta bërë atë të drejtë, ju duhet të gjeni kohën dhe të qetësoni kokën - artikulli do t'ju ndihmojë në pjesën tjetër

Lajm i mirë për fillimin - shumica e gjërave të nevojshme për të krijuar një rezyme janë në kokën tuaj. Kur krijoni një CV, duhet të arrini në qoshet dhe fiksimet e kujtesës suaj dhe mendoni për veten tuaj, jetën tuaj dhe përvojat profesionale dhe pikat e forta dhe pasionet tuaja.

Filloni me Arsimin - Shkollë e përfunduar

Në seksionin "arsim", ne vend studime të vazhdueshme ose të përfunduara (bachelor, master, studime pasuniversitare, etj) ose një shkollë të mbaruar profesionale. Ne gjithashtu mund të përfshijmë këtu informacione për këmbimin e huaj.

Ne nuk hyjmë në shkollat ​​e mëparshme - shkollën e mesme, shkollën e mesme të vogël ose shkollën fillore. Përjashtim do të jenë shkollat ​​e mesme, profili dhe niveli i të cilave tregon të fituar aftësi shtesë, për shembull, një shkollë e mesme me një ligjëratë gjuhë Spanjolle.

Përvojë profesionale në një CV

Nëse tashmë keni përvojë pune, përshkruani saktësisht ato që keni mësuar dhe çfarë aftësish keni fituar. Ju mund të provoni praktikën tuaj, praktikën praktike dhe punë të çuditshme me përvojën tuaj.

Sidoqoftë, nëse tashmë keni një përvojë më të gjerë në lidhje me studimet tuaja ose karrierën e ardhshme, mund të mos hyni në punë të çuditshme ose sezonale në CV tuaj. Perqendrohu ne përshkrimin e arritjeve të mëparshme profesionale.

Aktiviteti juaj gjatë studimeve tuaja është një lloj përvoje e fituar. Theksoni arritjet tuaja në seksionin "Aktiviteti shtesë".

Pikat e forta dhe interesat në CV

Në reklamat për punë, kërkesat për aftësi të buta të kandidatit shpesh jepen. Farë lloj personi një kompani e caktuar po kërkon, ju gjithashtu mund të nxirrni nga kultura dhe filozofia e saj organizative, të cilat janë përshkruar në Skeda e Karrierës së Punëdhënësit dhe direkt në faqen e internetit të shumë vendeve të punës në Dubai dhe Abu Dhabi.

Pikat e forta dhe pasionet tuaja, të cilat përputhen me pritjet e punëdhënësit, hyjnë në seksionet relevante të CV-së tuaj.

Pasi të keni menduar për veten, ka ardhur koha për hapin e fundit, i cili do t'ju përgatitë të krijoni një CV të mirë. Mblidhni këto gjëra, uluni në kompjuter dhe ... gati :)!

Foto profesionale për CV

Një foto e mirë CV tregon kandidatin nga supi lart, në një sfond të qetë dhe me një buzëqeshje të butë. Ju duhet të vishni një këmishë ose një bluzë të butë, neutrale për një biznes Foto. Mos harroni fotot me cilësi të lartë. Nëse nuk keni ende një fotografi, mos u shqetësoni - mund të dërgoni CV-në tuaj pa një fotografi. Duke qenë në fillim të karrierës tuaj, ia vlen të bëni një foto të tillë - do të jetë e dobishme për të ardhmen. Ju mund të përdorni shërbimet e fotografit ose të merrni pjesë në një seancë biznesi falas, e cila është një element i shpeshtë i ngjarjeve studentore ose panaireve të punës.

Certifikatat e kurseve të përfunduara, certifikatat e marra, shpërblimet dhe dallimet në CV

Mblidhni ato që me të vërtetë janë zhvilluar ju dhe do të jeni një pasuri për punëdhënësin. Nëse e mbani mend datën e mbarimit të kursit dhe organizatorin, nuk keni pse të kërkoni origjinalet. Nëse nuk jeni i sigurt, atëherë shkoni te dokumentet e mbledhura.

Shkruani datat dhe shtrirjen tematike të kursit, trajnimin. Theksoni ato gjëra që kanë në të vërtetë ju zhvilluan dhe tregoni aftësitë tuaja të fituara.

Një shembull i mirë i një CV përfshin emrin e trajnimit, organizatorit, datës dhe vargut tematik që keni marrë në shkollën në Dubai.

Si të fitoni përvojën e parë dhe ta pasuroni CV-në tuaj?

Çfarë bën një hobi që i kushtohet kohës së lirë ka të bëjë me marrjen e punës së parë? Cila është marrëdhënia midis rekrutimit të kompanisë tuaj të ëndërrave dhe aktiviteteve rastësore gjatë pushimeve ?.

Cila është rëndësia e organizimit të një ngjarje bamirësie, festival studenti apo konferencë shkencore për biznesin? Rezulton se e gjithë kjo luan një rol të madh! Punëdhënësit vlerësojnë kandidatët që janë aktiv, të angazhuar dhe plot energji.

Cilat elemente do të krijojnë CV tuaj në Dubai?

Keni aftësi ose interesa të pazakonta? Ose mbase keni fituar një çmim në konkurrencën e industrisë? Kur krijoni një CV, ju lutemi informoni punëdhënësin tuaj të mundshëm. Sigurohuni që imazhi juaj të jetë në përputhje me dokumentet e rekrutimit.

Sa më shumë dini dhe dini, aq më të mëdha janë shanset për të gjetur punën tënde në ëndërr. Shtë e rëndësishme që ju të dini se si të paraqisni pikat e forta që keni. Për ta bërë CV-në tuaj më tërheqëse, përfshini elemente të tilla si, për shembull, që janë të rëndësishme në Emiratet e Bashkuara Arabe.

Arritje të veçanta

Pjesëmarrja në garat ndërkombëtare, çmimet e fituara në industri, implementimi i projekteve interesante, punoni përkrah specialistëve më të mirë - duke përmendur përvoja të tilla, do ta prezantoni veten si person të përfshirë në zhvillimin profesional. Shtë e rëndësishme që informacioni që ju ofroni t’i referohet kërkesave të punëdhënësit.

Gjuhë të huaja

Japoneze, Kineze, Koreane, Czecheke, Rusisht, Hollandeze - këto janë shembuj të gjuhëve të huaja, njohuria e të cilave është shumë më pak e zakonshme sesa aftësia për të përdorur, për shembull, anglisht. Njohja e një gjuhe ngrohtë mund të jetë një pasuri e madhe dhe rritni shanset tuaja në tregun e punës.

Vullnetarizmi dhe aktivitete të tjera të kryera jashtë orarit të punës.

A jeni vullnetar në fondacion? Ose mbase në kohën tuaj të lirë, ju organizoni aktivitete sportive për fëmijë apo veproni në dobi të komunitetit lokal? Të ndërmarrësh aktivitete të tilla vërteton se je në gjendje të përfshihesh dhe empatik.

interesat

Isshtë gjithashtu mirë të përmendim interesa që ju ndihmojnë të zhvilloni aftësi. Shahu mëson të menduarit logjik. Udhëtimi është i favorshëm për të mësuar gjuhë të huaj. Bërja e modelit dëshmon për durimin, etj.

Font

Është e rëndësishme që gërmat që do të dominojnë jetën tuaj të paraqiten në mënyrë estetike dhe të lexueshme. Falë kësaj, CV-ja do të bëhet më ekspresive. Më mirë të heqësh dorë nga fontet si Courier, Comic Sans ose Vivaldi. Mund të bastni, për shembull, Calibri ose Arial.

Foto

Vendosja e një fotografie në një dokument e bën të lehtë për rekrutuesin të lidhë arritjet me një person të veçantë. Fotografimi profesional gjithashtu mund ta bëjë dokumentin të duket më i mirë. Një fotografi gjithashtu mund të bëjë që të kujtoheni nëse, për shembull, do t'i tregoheni atij në një T-shirt me një hashtag: #task mua.

Elemente grafike shtesë

Ikonat për CV, infografikë, afatet kohore - prezantimi i përmbajtjes në formën e fotove dhe skemave e bën më të lehtë gjetjen e informacionit përkatës, siç janë detajet e kontaktit, kualifikimet, etj. Vizatimet mund ta bëjnë dokumentin të duket më tërheqës. Në të njëjtën kohë, ia vlen të kujtojmë se kjo përmbajtje, jo forma e një rezyme, është më e rëndësishmja.

Ngjyrat në CV-në tuaj

Pavarësisht se cilat ngjyra ju zgjidhni, CV-ja juaj duhet të jetë e qartë dhe transparente. Për shembull, nëse po aplikoni për një vend pune në industrinë e modës, mund të përdorni raportet Pantone në të cilat renditen ngjyrat e nxehta në një sezon të caktuar.

Attachments

Bashkangjitni certifikata në CV-në tuaj që konfirmojnë se keni aftësitë që përmendët. Ju gjithashtu mund të vendosni një portofol ose një lidhje në një faqe në internet me mostra të punës tuaj.

Lexueshmëria mbi të gjitha

Kur vendosni elementë krijues shtesë në CV tuaj, kini kujdes. Biografia mund të jetë e jashtëzakonshme dhe të dalë në pah nga aplikacionet e tjera. Sidoqoftë, është e rëndësishme që është e lexueshme dhe konfirmon qartë se ju jeni kandidati i duhur për një vend të lirë.

Si të shkruash një CV moderne në Llojin e Emirateve?

Estetike, të lexueshme, me dallime dhe informata specifike për detyrat e kryera, nivelin e shkathtësive të gjuhëve të huaja dhe kompetencave të tjera. Një CV e tillë duhet të përgatitet në vitin e ri.

Dokumenti nuk ka pse të ketë një krijues formë për të tërhequr vëmendjen. Shtë e rëndësishme që ai t'i përgjigjet kryesisht kërkesave të përcaktuara në ofertën e punës.

CV nuk duhet të jetë shumë e gjatë. Do të kërkoj informacione më të hollësishme në mbledhjen e rekrutimit. Duke parë informacionin më të rëndësishëm të nxjerrë në pah në shikim të parë - patjetër që do të qëndroj për një kohë të gjatë me një dokument të tillë. Vlerësoj shumë kur CV-të janë përputhet me ofertën e punës që vendosa në reklamë.

Unë jam i sigurt se kandidati është duke u përpjekur shumë e vështirë dhe nuk dërgon një rezyme në një shkallë të madhe për çdo ofertë, por po kërkon me kujdes për punëdhënësin e duhur.

A përqendroheni te zhvillimi? A i arrini qëllimet tuaja? Po analizoni përvojën tuaj profesionale? A nuk keni ndonjë vështirësi t’i përshtateni kushteve të reja? Shkruani në lidhje me të në CV tuaj duke përdorur fjalë të veçanta.

Falë kësaj, ju do të paraqiteni dhe do të rritni shanset tuaja. Është e rëndësishme që ajo që shkruani mbështetet nga shembuj, dmth. Ajo i referohet përvojës profesionale dhe tregon se keni kompetenca të vlerësuara nga punëdhënësit.

Çfarë thotë CV-ja për kandidatin?


CV-ja juaj mund t'ju informojë se jeni një person i cili mund të angazhohet, të ketë ide të pazakonta dhe është i motivuar të ndjekë planet tuaja profesionale. Në rregull që CV-ja juaj t'ju sigurojë një çertifikatë të mirë, mos harroni për aspektet kryesore siç janë:

Përditësimi i informacionit të postuar në biografinë tuaj kurrë nuk del nga moda. Kur filloni një vit të ri, kujdesuni për CV-në tuaj dhe shtoni aftësi dhe kualifikime të fituara fllad. Ju mund ta bëni atë edhe nëse nuk keni ndërmend të ndryshoni vendin tuaj të punës në të ardhmen e afërt. Shtë një mënyrë e shkëlqyeshme për të përmbledhur arritjet tuaja në karrierë gjatë gjithë vitit.

Është mirë që kur emri i kompanisë në të cilën kandidati ka punuar ose punuar ka shkruar një pjesë të informatave të shkurtra në lidhje me industrinë në të cilën punedhenesi është i specializuar, p.sh. një prodhues çeliku ose distributor i telefonave celularë.

Do të doja të lexoja në një CV për detyrat që kryen kandidati ose kryer me punëdhënësit e mëparshëm dhe që korrespondojnë me ofertën time të punës. Nuk ka nevojë të shkruani që dikush po punonte si kamerier 15 vite më parë nëse ai tani është kandidat për një teknik shërbimi.

Koherenca e imazhit dhe profesionalizmi. A doni të bëni një përshtypje pozitive për një punëdhënës të mundshëm? Me vetëdije krijoni një markë personale. Të jetë konsistent në zgjedhjet profesionale dhe të zhvillohet në një drejtim specifik. Gjithashtu, siguroni koherencën e dokumenteve të rekrutimit dhe burimeve të tjera të informacionit për ju. Ideja është që CV-ja juaj, shkresa e letrës, portofoli dhe qëndrimi juaj të plotësojnë njëra-tjetrën.

Përmbajtja që tregon “kompetencat e së nesërmes”. A mund të punoni në një ekip, të demonstroni një qëndrim proaktiv dhe të keni aftësinë për të përdorur media të reja? Mos harroni ta përmendni atë në CV, duke përshkruar përvojën tuaj të mëparshme profesionale dhe aktivitetet e ndërmarra.

Lexueshmëria e CV-së

Paraqitja grafike e CV-së është një nga elementët më ekspresivë. Nëse është në përputhje me imazhin tuaj, mund të vendosni grafika në dokument ose të përshkruani përvojën duke përdorur afatin kohor. Shtë e rëndësishme që trajtime të tilla të kenë një ndikim pozitiv jo vetëm në atraktivitetin por edhe për lexueshmërinë e tregimit jetësor. - Kur lexoni një CV, është e rëndësishme për mua që informacioni më i rëndësishëm që përmbahet në të duhet të theksohet në mënyrë që të përdorni guxim dhe nënvizim.

Vërtetësia e CV-së tuaj në Emiratet e Bashkuara Arabe

Mos krijoni një imazh që ka pak lidhje me realitetin. Zhvilloni veten, përmirësoni aftësitë tuaja dhe jini veten.

A është përshtatur CV-ja juaj pritjet e punëdhënësit?

Krijimi i një dokumenti të jashtëzakonshëm, shumë krijues mund t'ju sjellë përfitime, por vetëm në kushte të caktuara. Mos harroni se përmbajtja dhe rëndësia e saj me kërkesat e punëdhënësit të mundshëm janë më të rëndësishme se forma. Shtë gjithashtu e rëndësishme që CV-ja t’i përshtatet profesionit. Nëse po aplikoni për një pozicion në departamentin e kontabilitetit, është më mirë të shmangni ngjyrat e ndezura dhe fotot artistike.

Elementë të tillë do të duken të panatyrshëm. Shtë mirë të qëndrosh, por në mënyrë pozitive. Në rastin e profesioneve që kërkojnë krijimtari mbi të gjitha, dikush mund të devijojë pak nga klasikët e nënshtruar dhe të vendosë mjete më të forta të të shprehurit, duke luajtur me ngjyra ose duke ndryshuar paraqitjen e përmbajtjes.

Kur kërkoni punë, ia vlen të jesh i hapur për mjetet moderne dhe t'i përdorësh ato. Për shembull, mund të zbuloni potencialin e aplikacionit celular Pracuj.pl, i cili ju lejon të përgjigjeni menjëherë në ofertë dhe t'ju japë mundësinë për të monitoruar statusin e aplikacionit tuaj.

Gjithashtu Kontrollo On: Guides Multilanguage për Expats

Kompania Dubai City tani siguron të mira Udhëzon për Punë në Dubai. Ekipi ynë vendosi të shtojë informacione për secilën gjuhë për tonë Dubai emigron. Pra, me këtë në mendje, tani mund të merrni udhëzime, këshilla dhe punësim në Emiratet e Bashkuara Arabe me gjuhën tuaj.

Ju lutemi zgjidhni një formë të vlefshme
reklamat
Kompania Dubai City
Kompania Dubai City
Mirësevini, faleminderit që vizituat faqen tonë të internetit dhe u beni përdorues të ri të shërbimeve tona të mahnitshme.

Lini një Përgjigju

Ju lutem Hyrja për të komentuar
Regjistrimi
Njoftoni
Ngarko CV
50% Discount
Asnjë çmim
Heren tjeter
Pothuajse!
Fluturojnë biletat
Punë në Dubai!
Pa çmim
Nuk ka fat sot
Pothuajse!
Pushime
Asnjë çmim
strehim
Merrni mundësinë tuaj për të fitoni një punë në Dubai!
Pothuajse të gjithë mund të aplikojnë për Lotarinë e Punës në Dubai! Ekzistojnë vetëm dy kërkesa për t'u kualifikuar për një Punësim në Emiratet e Bashkuara Arabe ose Katar: Përdorni Lotarinë Visa në Dubai për të zbuluar vetëm me disa klikime nëse kualifikoheni për Vizën e Punësimit. Do emigrant i huaj, i cili nuk është kombëtar i Emirateve të Bashkuara Arabe, kërkon vizë qëndrimi për të jetuar dhe punuar në Dubai. Me lotarinë tonë, ju do të fitoni Vizita e qëndrimit / punësimit që ju lejon të punoni në Dubai!
Nëse fitoni punën në Dubai, duhet të regjistroni detajet tuaja.