Nga PHM Fashion dhe Lifestyle Innovations
Energjia e mirë dhe pozitive nga Dubai
Mund 30, 2019
Si ta gjeni një përkthyes në Kinë
Si ta gjeni një përkthyes kinez në Dubai?
Qershor 2, 2019
Trego të gjitha

Emiratet e Bashkuara Arabe në Fast Track

Emiratet e Bashkuara Arabe në Fast Track

Emiratet e Bashkuara Arabe në Fast Track

Aplikoni Këtu!

Emiratet e Bashkuara Arabe në Fast Track

Emiratet e Bashkuara Arabe erdhën në radhë të parë në praktikat e menaxhimit, të dyta në Tregtinë Ndërkombëtare, Produktivitetin dhe Efikasitetin, Infrastrukturën Bazë, Qëndrimet dhe Vlerat dhe të tretë globalisht në Politikën e Financave Publike dhe Taksave.

Arabi i Bashkuar Emirates, Emiratet e Bashkuara Arabe, ka ruajtur epërsinë e saj rajonale dhe renditet e pesta në botë në konkurrencën globale, sipas Vjetarit Botëror të Konkurrencës 2019, botuar nga Instituti Ndërkombëtar i Zvicrës me qendër për Zhvillimin e Menaxhimit, IMD. Sot "Emiratet e Bashkuara Arabe hyjnë në pesë të parat për herë të parë", tha renditja botërore e konkurrencës IMD.


Udhëhiqet nga Vizioni

2021 - 2030: Emiratet e Bashkuara Arabe do të kenë arritur Vizionin Ekonomik të Abu Dhabi 2030, Vizioni i Mjedisi 2030 (Abu Dhabi), Plani Abu Dhabi 2030, Strategjia e Menaxhimit të Lëvizjes së Transportit në Abu Dhabi, Master Plani i Transportit Sipërfaqësor (Abu Dhabi), Dubai Strategjia Autonome e Transportit, Strategjia Industriale e Dubai 2030, Strategjia e Shtypjes së 3D në Dubai dhe Axhenda 2030 e KB. (Portali i Qeverisë së Emirateve të Bashkuara Arabe)

Emiratet e Bashkuara Arabe në Fast Track
Emiratet e Bashkuara Arabe në Fast Track

Mos harroni qytetarët në udhëtimin përshpejtues në të Ardhmen e Zgjuar.

Ky grup gjithëpërfshirës i kushteve kornizë afatmesme është udhëzimi i të gjitha aktiviteteve dhe shmangia e ndryshimeve afatshkurtra në strategji, mund të shohim në rajone të tjera të botës.


Forca lindur në qetësi

Pothuajse të gjithë e kanë përjetuar atë kohë ose të tjera në një sallë takimi anembanë botës: Lavdërimi i produkteve të mrekullueshme, shërbime të shkëlqyera, Olimp i kompetencës i kryer nga elita e biznesmenit në botë.

Alternativa është një takim i këndshëm përvoja në një atmosferë respekti dhe dëgjimi aktiv. Secili pjesëmarrës po largohet nga sesioni i krijimtarisë me rritjen e njohurive.

Hapi drejt së ardhmes i bazuar në trashëgiminë kulturore.


Në rrugën për në EBA të gjelbër

Vendet e pasura me naftë të GCC po fillojnë të mbesin të gjelbër dhe janë zotuar për të diversifikuar ekonomitë e tyre larg nga lëndët djegëse fosile. Ndërkohë që një nxitës kryesor i përpjekjeve të diversifikimit është zvogëlimi i cenueshmërisë ndaj rënies së çmimeve të naftës, vendet e GCC-së gjithashtu përpiqen t'u përgjigjen kërkesave në rritje për veprim për ndryshimet klimatike.

Pikëpamja e përditshme në njoftimet e tenderit tregon numrin gjithnjë e më të madh të projekteve të gjelbra në rajon. Emiratet e Bashkuara Arabe janë në rrugë për të ulur gjurmët e karbonit.

Mos harroni adaptimin e ndryshimeve klimatike.


Lojtaret Globale

Dubai mbeti një destinacion tërheqës globalisht për direkt të huaj investim (FDI) pasi regjistroi 41 për qind rritje vit pas viti në FDI vitin e kaluar në Dh38.5 miliardë, duke e vendosur emiratin në pozicionin e parë në një numër të përgjithshëm të projekteve të IHD dhe flukset e kapitalit. (Khaleej Times)

Duke shikuar nga dritarja në një udhëtim në metro të kuqe, është një deklaratë mbresëlënëse e fuqisë së ekonomisë. Shenjat e para për krijimin e lojtarëve global janë në horizont, por ende ka shumë për të bërë.

Shitja e teknologjive lokale në tregjet globale është hapi tjetër i rëndësishëm.


Rinia në Përgjegjësi

"Dhjetëvjeçari dhe gjysma e kaluar kanë parë rritje të jashtëzakonshme në numrin e studentëve të Lindjes së Mesme duke përfunduar të paktën një pjesë të arsimit të tyre universitar jashtë vendit. Ndërsa numri i përgjithshëm i studentëve të lëvizshëm ndërkombëtar rriten çdo vit, vendet e Lindjes së Mesme nuk janë vetëm duke mbajtur ritmin, por duke rritur përfaqësimin e tyre proporcional. "(TopUniversities.com)

Vizita në universitetet e pajisura mirë në rajon është një përvojë emocionuese. Teknikisht i pajisur mirë, këto janë vende ku mund të takoni njerëz të rinj me mendje të hapur dhe të arsimuar. Diskutimet për të ardhmen me risitë janë një përvojë e pasuruar dhe hap horizonte të reja personale dhe profesionale.

Emiratet e Bashkuara Arabe po përshkruajnë rrugën e përdorimit të potencialit të brezit të ri. "Shkëlqesia e saj Shamma bint Suhail bin Faris Al Mazrui, në moshën 22, u emërua Ministri i Shteteve të Bashkuara të Amerikës për Youthështjet e Rinisë në Kabinetin e ri, njoftuar në shkurt 2016. Prandaj, ajo është ministri më i ri në botë. Detyrat e saj janë të përqendruara në përfaqësimin e çështjeve të rinisë dhe aspiratat në Këshillin Ministror, ​​vendosjen e planeve dhe strategjive të zhvillimit për përmirësimin e aftësive rinore, përveç përdorimit të mëtutjeshëm të energjisë së tyre në fusha të ndryshme. "Emiratet e Bashkuara Arabe, Kabineti)

Mos u ndalni për të transferuar përvojën e jetës.


Hapur për Inovacione

"Dubai-Abu Dhabi Hyperloop 12 minutësh i hapur nga 2020" - "Ndërtimi i një prej projekteve më të mëdha të përqendruara të energjisë diellore (CSP) në botë ka filluar në Emiratet e Bashkuara Arabe (UAE)." - "Nën drejtimet e Tij Lart Shaikh Mohammed Bin Rashed Al Maktoum, Nënkryetar dhe Kryeministër i Emirateve të Bashkuara Arabe dhe Sundimtari i Dubait, Fondacioni i Ardhshëm i Dubai në bashkëpunim me Rrugët dhe Autoriteti i Transportit në Dubai Nisur "Strategjinë e Transportit Autonom të Dubait". "-" Strategjia e shtypjes 3D e Dubait do ta bëjë Dublini qendër shpërndarëse 3D të botëve ".

Ne jetojmë në një epokë ndërprerjeje, ku cikli jetësor i inovacionit po shkurton në mënyrë dramatike. Secili rajon në botë po e trajton sfidën me një ose më shumë dokumente strategjike. Ndonjëherë mund të gjejmë rezultate emocionuese nga universitetet dhe institutet kërkimore, por zbatimi i këtyre teknologjive sfiduese ngadalësohet në xhungël e burokracisë. Është një kënaqësi për të parë se si Dubai po merr rrezikun për të marrë drejtimin duke zbatuar Enablerin kryesor në teknologjitë e së ardhmes.

Mbani në zbatimin dhe mësoni nga operacioni.


Kreativiteti në një Diversitet Kulturor

Emiratet e Bashkuara Arabe dëshmuan një rritje të ndjeshme të popullsisë gjatë viteve të fundit për shkak të rritjes së konsiderueshme në sektorët e ndryshëm ekonomikë, të cilat çojnë në një fluks të punëtorëve me prejardhje të ndryshme kulturore dhe fetare. Nga 4.1 milion në 2005, popullsia e Emirateve të Bashkuara Arabe u rrit në 8.3 milion deri në fund të 2010. Nga kjo, numri i shtetasve të Emirateve Arabe është më pak se 1 milion (947,947). (Qeveria EAE)

Takimet në Dubai që punojnë në projekte të reja dhe sipërmarrje inovative karakterizohen nga një përzierje të nacionaliteteve nga e gjithë bota. Kompetencat, përvoja dhe prejardhja kulturore janë të kombinuara për të punuar në të ardhmen. Krahasuar me vende si Gjermania, kjo është një sferë krejtësisht e ndryshme e bashkëpunimit në një ekip. Në këtë përzierje multikulturore, shtyllat e identitetit kombëtar të qytetarëve po i japin stabilitetit të jetojnë në një shoqëri të balancuar.


përfundim për Emiratet e Bashkuara Arabe në Fast Track

Balancimi i identitetit kombëtar dhe diversiteteve kulturore po ndërtojnë një bazë të fortë në rrugën drejt një Ardhshmërie të zgjuar.

Autori: Roland Spranz - Bridging Evropë, Lindja e Mesme dhe Afrika
Vlera nga Inovacioni UG - Salzatal - Gjermani
Hilal Inxhinieri Consultancy - Sohar - Sulltanati i Omanit

Emiratet e Bashkuara Arabe në Fast Track - Roland Spranz
Lidhje me Linkedin - Emiratet e Bashkuara Arabe në Fast Track

Gjithashtu Kontrollo On: Guides Multilanguage për Expats

Kompania Dubai City tani duke siguruar mirë Udhëzon për Punë në Dubai. Ekipi ynë vendosi të shtojë informacione për secilën gjuhë për tonë Punë në Dubai Guide. Pra, me këtë në mendje, tani mund të merrni udhëzime, këshilla dhe punësim në Emiratet e Bashkuara Arabe me gjuhën tuaj.

Ju lutemi zgjidhni një formë të vlefshme
reklamat
Kompania Dubai City
Kompania Dubai City
Mirësevini, faleminderit që vizituat faqen tonë të internetit dhe u beni përdorues të ri të shërbimeve tona të mahnitshme.

1
Lini një Përgjigju

Ju lutem Hyrja për të komentuar
1 Temat e komenteve
0 Përgjigje Thread
0 Followers
Komenti më i reaguar
Fusha më e hidhura e komenteve
0 Autorët e komenteve
Autorët e komenteve të fundit
Regjistrimi
Njoftoni
Ngarko CV
50% Discount
Asnjë çmim
Heren tjeter
Pothuajse!
Fluturojnë biletat
Punë në Dubai!
Pa çmim
Nuk ka fat sot
Pothuajse!
Pushime
Asnjë çmim
strehim
Merrni mundësinë tuaj për të fitoni një punë në Dubai!
Pothuajse të gjithë mund të aplikojnë për Lotarinë e Punës në Dubai! Ekzistojnë vetëm dy kërkesa për t'u kualifikuar për një Punësim në Emiratet e Bashkuara Arabe ose Katar: Përdorni Lotarinë Visa në Dubai për të zbuluar vetëm me disa klikime nëse kualifikoheni për Vizën e Punësimit. Do emigrant i huaj, i cili nuk është kombëtar i Emirateve të Bashkuara Arabe, kërkon vizë qëndrimi për të jetuar dhe punuar në Dubai. Me lotarinë tonë, ju do të fitoni Vizita e qëndrimit / punësimit që ju lejon të punoni në Dubai!
Nëse fitoni punën në Dubai, duhet të regjistroni detajet tuaja.