Verifikimi i vizave

Vizë për në Dubai

A do të jetë ambasada e Emiratet e Bashkuara Arabe aprovoni tuaj vizë aplikacion? Kontrolloje tani!

Verifikimi i Vizës - Ne dëshirojmë t'ju informojmë se keni fituar një jetë të re në Dubai!


Shembull i një fotografie të pasaportës suaj Frontside (Pasaporta)

Verifikimi i vizave

Shembull i vizave të lëshuara në Emiratet e Bashkuara Arabe

Verifikimi i Vizës në Dubai
Verifikimi i Vizës në Dubai

Zhvendosja në Dubai - Ç'pritet më tej?

Tani: Pas rishikimit të detajeve tuaja ekipi ynë do t'ju dërgojë më shumë informacion përmes Email, Kështu që, ju lutemi sigurohuni që do të kontrolloni emailin tuaj çdo ditë për më shumë informacione për zhvendosjen. Para se të vazhdoni të siguroheni që i keni shtuar të gjitha detajet tuaja në faqen e internetit të kompanisë sonë. Ekzistojnë vetëm hapa 3 që duhet të ndiqni, të verifikoni profilin tuaj, të ngarkoni një CV dhe më pas duhet të siguroheni që do të siguroheni për punë në Emiratet e Bashkuara Arabe. Në anën pozitive, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të fluturoni për në Dubai dhe ne jemi më shumë se 100% të sigurt se do të uleni në Dubai.

Ju lutem kontrolloni emailin tuaj!

Ne pranojmë me zell informacionin tuaj që kemi marrë nga ju përmes Kompania Dubai City për Lotarinë e Vizave në Emiratet e Bashkuara Arabe.

Ju lutemi zgjidhni një formë të vlefshme
reklamat
Ngarko CV