Affiliate Blogger di Dubai
Affiliate Blogging di Dubai
Bisa 28, 2019
Dubai Kabugaran tangtangan - Leuwih 1 juta jalma geus nyandak bagian dina menit 30 30 poé tantangan!
Dubai Kabugaran tangtangan
Bisa 29, 2019
Témbongkeun sadayana

5 cara Expo2020 bakal naekeun nu Ekonomi di Dubai

Expo 2020

Expo 2020

Larapkeun dieu!

5 cara Expo2020 bakal naekeun Ekonomian Dubai

Ti Oktober 20, 2020, dugi ka April 10, 2021, anu UAE bakal ngabagéakeun dunya kana perayaan budaya, kolaborasi sareng inovasi di 2020 World Expo Fair.

Éta pertama kalina hiji Dunya Expo bakal dilaksanakeun di wewengkon Arab, kalayan lokasina mahluk situs Expo 2020 di Dubai. Saacan tanggal, jumlah total nagara 190 geus dikonfirmasi partisipasi dina acara paméran diatur mawa dina jutaan jalma kana UAE. Tema dipilih pikeun 2020 Expo anu "Nyambungkeun pikiran, Nyieun nu Future", jeung sub-téma mahluk kelestarian, Mobility jeung kasempetan.

The Expo 2020 lalampahan janten resmi dina 27th November 2013, nalika Dubai meunang hak pikeun imah amidst cheers, jubilations sarta petasan. Libur nasional ieu nyatakeun pikeun sakabéh lembaga atikan sakuliah nagara dinten di handap. Ieu keur nembongkeun maneh kumaha penting pengumuman na salajengna acara hartina henteu ukur keur Dubai tapi wewengkon UAE jeung Tengah Wétan sakabeh. Ieu boga tujuan dina ninggalkeun warisan bermakna na langgeng anu bakal lepas pikeun generasi ku waktu Expo kasebut sacara resmi leuwih.

kredit: Expo 2020 Youtube
5 cara Expo2020 bakal naekeun nu Ekonomi di Dubai

Bangsa di handap geus ngumumkeun partisipasi maranéhanana di Expo 2020:

5 cara Expo2020 bakal naekeun nu Ekonomi di Dubai
5 cara Expo2020 bakal naekeun nu Ekonomi di Dubai

Marketing sarta Komunikasi kampanye anu di pananda jeung keur dipigawé sacara efektif dina sababaraha platform. Aya geus sababaraha endorsements of Expo ku superstars na pausahaan global jeung badan geus ditembongkeun maranéhna inovatif tur futuristik mastaka pilari.

Sajaba ti sakabeh pomp na pageantry kumaha 2020 Expo bakal mangaruhan ékonomi, sarta naon benefit bakal dinya mawa ka Dubai sakabéhna?

Saluran YouTube resmi Dubai Expo 2020
5 cara Expo2020 bakal naekeun nu Ekonomi di Dubai - Didatangan Expo 2020 YouTube Channel

Kreasi Jobs

pangabisa A nagara urang keur nyieun gawean mangrupa indikator yén séktor di ékonomi na ngajalankeun sarta fungsi. Sakali kasempetan pagawean anu dijieun, aya ngaronjat kapercayaan konsumen kituna ngaronjat belanja. Usaha flourish jeung umumna diomongkeun, urang bisa ngarasakeun lifestyles ningkat dina ékonomi ékonomis sustainable. Saatos Dubai diumumkeun resmi salaku sarwa keur Dunya Expo 2020, éta ieu diperkirakeun yén leuwih 277, 149 jobs éta bisa dijieun antara 2013 saacan tungtung Expo di 2021 dumasar kana ulikan a.

jobs ieu ayeuna keur dijieun dina sakabéh sektor perekonomian kaasup Pariwisata, Retail, ngabiayaan, Tanah Saréal, Konstruksi, hal hiber, kasomeahan, Téhnologi, Media & Komunikasi, Transportasi, kaamanan, Dagang sareng Investment sareng seueur deui. Dina 'karir'bagian tina Website resmi Expo2020 Dubai, aya pilihan pikeun ngalebetkeun CV sareng nerapkeun sababaraha kasempetan anu sayogi. Kasempetan damel bakal sayogi pre-expo, salami jaman Expo sareng post-expo.

Tempo sadaya bukaan proyek kalayan Expo 2020

Geus rébuan geus padamelan utamana dina sektor konstruksi, téhnologi jeung angkutan salaku karya kénéh lumangsung di situs Expo2020 sarta wewengkon relevan lianna di préparasi Oktober 2020. Sababaraha damelan asing geus ogé geus dijieun ngaliwatan partisipasi nagara béda. seekers pakasaban bisa ngamangpaatkeun kasempetan ieu dina jadi bagian tina pembuatan sajarah pangalaman.

Karir Tips a 5 cara Expo2020 bakal naekeun nu Ekonomi di Dubai tur mantuan Anjeun pikeun meunangkeun pakasaban.
kredit: https://www.expo2020dubai.com/en/careers

Naekeun dina Séktor Pariwisata

Pariwisata mangrupakeun komponén pisan penting dina pertumbuhan ékonomi tina ékonomi UAE. Numutkeun kana Dubai urang Dinas piknik & Dagang Marketing, Dubai dirékam ngaronjat dua persen di kunjungan wisata dibandingkeun période sarua taun ka tukang. Salaku di ahir kuartal kahiji 2019, Dubai sempet tampi 4.75 juta datang internasional.

Dubai gaduh ciri anu jelas dina peta Pariwisata Dunia kalayan atraksi sapertos Burj Khalifa, Hotél Sawit sareng Burj Al Arab. Parantos, UAE parantos resmi opat Situs Warisan Dunya UNESCO, sareng anu sanésna dalapan situs Warisan Budaya.

5 cara Expo2020 bakal naekeun nu Ekonomi di Dubai
5 cara Expo2020 bakal naekeun nu Ekonomi di Dubai

hosting Dubai urang tina Dunya Expo 2020 téh jang meberkeun ngaronjatkeun panyaluran wisata kana nagara mangsa samemeh, nalika jeung sanggeus Expo anu. Hiji diperkirakeun 25 juta jalma diharepkeun didatangan Expo 2020 di Dubai antara 20 nuth Oktober 2020 na 10th April 2021.

The Dubai Corporation pikeun Pariwisata sarta Dagang Marketing (DCTCM) sok leungeun gawe dina leungeun jeung agénsi imigrasi pamarentah sangkan leuwih gampang wisatawan nu datang ka Dubai mun meunang visas gampang. Dubai teh aviation hub utama di wewengkon na mangrupa titik sambungan gampang pikeun travelers on jalan mun sagala tujuan global.

Jeung Dunya Expo 2020, Dubai geus jadi leuwih pikaresepeun salaku tujuan wisata, sarta ieu bakal ngakibatkeun hiji akselerasi dina PDB pikeun pertumbuhan ékonomi nagara urang.


Ngaronjat Prak Investment

kapercayaan investor ieu boosted nalika hiji ékonomi téh thriving na nyaeta sustainable. Numutkeun data bebas tina jasa profésional multinasional EY teguh, investasi jangka panjang Expo 2020 Dubai di masa depan nagara bakal naekeun ékonomi na ku AED 122.6 miliar (USD 33.4 milyar) jeung ngarojong 905,200 proyek-taun antara 2013 na 2031.

Dubai diatur ningali paningkatan dina investasi global alatan hak -na pikeun hosting nu Expo2020. Investasi jadi pikaresepeun dina nagara lamun boga reputasi for kabawa aman, welcoming, nguntungkeun. UAE anu sakabeh anu loba tur gampang nangtung kaluar di Teluk jeung Wétan Tengah wewengkon. Investasi nu kabuka jeung area Trade, Retail, Real estate & Development, Kauanganan, Hiburan, Pariwisata, Konstruksi, Rékréasi, Aviation jeung loba deui.

Geus sababaraha usaha geus direlokasi atanapi dibuka dahan jeung toko di Dubai. Konstruksi keur dijalankeun pikeun paling proyék ieu. organisasi global sarta multinasional nu aligning diri Expo jeung mitra resmina proudly mintonkeun pakaitna maranéhanana di bahan Marketing sarta Branding maranéhanana. Duanana investor lokal jeung asing tiasa yakin jeung Dunya Expo 2020 keur lumangsung di Dubai, ékonomi UAE urang stabil ngandung, jeung Investasi disebut aman tur dijamin mulih.

5 cara Expo2020 bakal naekeun nu Ekonomi di Dubai
kredit: https://www.visitdubai.com/en/business-in-dubai

Ningkatkeun tur naekeun dina bisnis lokal

Dubai janten bumi sababaraha usaha, anu gaduh Pamilik UAE Nationals, expats sareng investor asing. Aya seueur konsep imah-bumi lokal anu bakal nyandak kauntungan tina hosting host Expo 2020. Usaha lokal mangrupikeun tulang tonggong pikeun kamekaran unggal ékonomi, sareng seueur pamaréntah ngalebetkeun dina inkubasi sareng program starter siki pikeun nyorong wirausaha sareng kamekaran perusahaan lokal. Homegrown bisnis, duanana multinasional ageung sareng SME's diperkirakeun ningali pamongkokan ageung dina konsumsi sareng investasi dina sababaraha séktor di Perumahan, Media, Perjalanan sareng Pariwisata, Ruang, Runcit sareng industri ékonomi umum.

Aya sababaraha kasempetan bisnis anu sprung up dina sakabéh sektor ieu anu sadia pikeun pasar malah anyar jeung munculna. Loba avenues pikeun kontraktor lokal bisa digali ngaliwatan prosés nawar jeung tendering anu sadia pikeun kasempetan ngayakeun. The Expo2020 ngabogaan resmi pasaran online global bébas-to-pamakéan dimana kasempetan bisnis bisa kapanggih ngaliwatan pendaptaran sarta hususna mangpaat pikeun UKM urang. Ieu mangrupa bisnis lokal cara éféktif dimaksudkeun pikeun nyieun frontiers anyar bisa némbongkeun dunya naon maranéhna kudu nawiskeun.

Dubai Expo 2020 Guide
Dubai Expo 2020 Guide

Pamutahiran dina infrastruktur

The Expo2020 geus katempo hiji ngembangkeun masif dina infrastruktur di Dubai jeung UAE di badag. Transportasi ngarah kana situs Expo kayaning jalan, garis metro na sasak geus ngalegaan tur ningkat. Aya deui proyek lumangsung dina pangwangunan hotél, residences, Podomoro, sarta fasilitas komérsial lianna.

Inpormasi anu disayogikeun nunjukkeun yén kalolobaan bagéan tina lokasi situs tiasa dianggo deui, sareng inisiatif kelestarian ieu tiasa dikenal salaku Kacamatan 2020 saatos Expo. Penyediaan infrastruktur sareng fasilitas kanggo Expo bakal dihubungkeun sareng téma na Sustainability, Mobility and Opportunity. Situs éta ogé caket kana Al Maktoum International palabuan udara, Dubai World Central (DWC) di Jebel Ali sareng ieu bakal ngagampangkeun transportasi sémah sareng para investor.

infrastruktur masih bakal dipake samemeh, nalika jeung sanggeus Expo anu; jeung naekeun keur usaha tur ékonomi nu sakabéhna.

5 cara Expo2020 bakal naekeun nu Ekonomi di Dubai,

kacindekan

Inpo Tiket parantos kaluar dina variasi 1day, 3-dinten, pas bulanan sareng usumna. Aya bakalan budak ngora sareng mahasiswa; sareng aksés gratis kanggo jalma tekad, dewasa 65 sareng saluhureun, sareng kids dugi ka 5 taun.

The World Expo 2020 geus dibikeun Dubai paparan katuhu na reputasi eta perlu instil kapercayaan global boh pamangku kapentingan lokal jeung asing. Éta ogé heightened rasa bangga pikeun Kawarganagaraan UAE jeung warga sapuk jeung bakal ninggalkeun diperlukeun warisan nu lila-abadi dina tumuwuhna budaya jeung ékonomi.

Artikel ieu ditulis,

Ku: Theresa R. Fianko
Dubai - UAE
(Marketing Komunikasi, Writer, Kandungan Creator)

Connect with Theresa R. Fianko on LinkedIn

Ogé Parios Dina: Multilanguage Guides pikeun Expat

Dubai Kota Company ayeuna nyayogikeun saé Panungtun pikeun Jobs di Dubai. Tim kami mutuskeun pikeun nambihan inpormasi kanggo unggal basa pikeun kami Proyék di Panungtun Dubai. Janten, kalayan émut dina ieu, anjeun ayeuna tiasa nampi pituduh, tip sareng padamelan di Inggris Arab Émirat nganggo basa anjeun sorangan.

Mangga pilih formulir valid
Dubai Kota Company
Dubai Kota Company
Wilujeng sumping, hatur nuhun kanggo ngadatangan halaman wéb kami sareng janten pangguna anyar jasa anu saé.

Leave a Reply

Punten Lebet mairan
ngalanggan
ngabéjaan tina
50% Diskon
Teu aya hadiah
Iraha deui
Ampir!
Tikét tikét
Proyék di Dubai!
Henteu Hadiah
Henteu kabutuh ayeuna
Ampir!
libur
Teu aya hadiah
bantuan
Candak kasempetan anjeun ka meunang padamelan di Dubai!
Ampir kabéh jelema bisa ngalamar Lottery proyék Dubai! Aya ngan ukur dua syarat pikeun cocog pikeun Pakaryan UAE atanapi Qatar: Anggo Dubai Visa Lottery kanggo milarian ngan sababaraha klik upami anjeun cocog pikeun Pakasaban Visa. Sakur expat asing, anu henteu ka UAE nasional, butuh visa karésidénan pikeun cicing sareng damel di Dubai. Kalayan lotre kami, anjeun bakal meunang Karésidénan / visa Pakasaban anu ngamungkinkeun anjeun damel di Dubai!
Upami anjeun meunang padamelan di Dubai anjeun kedah ngadaptarkeun detil anjeun.