Cristina - mutiara of Switzerland
Mutiara of Switzerland
Bisa 13, 2019
Gems sarta Industri Jilbab of Dubai - pituduh sareng Dubai Kota Company
Gems sarta Industri Jilbab of Dubai
Bisa 15, 2019
Témbongkeun sadayana

Buku A wisata pikeun APBD Friendly Dubai

Buku A wisata pikeun APBD Friendly Dubai

Buku A wisata pikeun APBD Friendly Dubai

Larapkeun dieu!

Buku A wisata pikeun APBD Friendly Dubai

Pitunjuk ti wisata kanggo Anggaran Anggaran Dubai, Upami anjeun teu acan nini Kota cerah di Dubai di 2020. Tapi hoyong ngalaman vibes kota tanpa ngagali liang dina kantong anjeun, maka anjeun henteu kedah ngalangkungan anggaran anu ramah ieu sareng sakali dina pangalaman hirupna.

Dubai ngagaduhan kavling sareng seueur naha anjeun tinggi dina pangalalanaan, atanapi panyambung dahareun, anggur, atanapi anu mikaresep musik sareng alam, atanapi ngan ukur hoyong nyandak anak anjeun pikeun sababaraha pangalaman hirup kalayan kasalametan & kabersihan. Ngan ngarepkeun hiji hal & kota kagungan pikeun anjeun!

sapuluh luhureun abdi kedah didatangan / pangalaman bongbolongan di dieu:

1. Gurun Safari & dune Bashing

Di dieu anjeun ngalaman cara tradisional Arab ngagungkeun pasir emas ... aya numpak onta, parahu petualang di Land Cruiser di pasir keusik, tuangeun pangalaman dina gaya Arab Tari sareng tarian beuteung langsung, tato henna Arab, sési poto dina basa Arab nganggo perhiasan, tarian seuneu & acara tarian tanoura. Sababaraha nawaran ogé kalebet pasantren keusik (atanapi anjeun tiasa nyalira ku anjeun), quad biking jsb.

Titik inget:

  1. Ngagem baju nyaman, tetep set hiji cahaya woollens gunana
  2. Ngagem sapatu kabuka
  3. Meunang dasi bulu anjeun sapanjang
  4. Mawa sapanjang tinggi SPF & pasangan hade nuansa
  5. Mawa botol cai cukup & snacks sakumaha Tambaksari dimimitian ku burit.
Ongkos: harga tiket rupa-rupa ti AED 70 per jalma mun AED 250 per jalma gumantung kana parusahaan wisata Anjeun buku pakét sareng.
gurun Safari
Panggihan leuwih seueur Visa ka Dubai.

2. Nganjang ka Majestic Burj Khalifa, Dubai cai mancur & Dubai Mall

Pikirkeun Dubai & anjeun moal tiasa sono mikiran ieu. Anu jangkung, anu paling indah & panggedéna di dunya.

Upami anjeun sieun jangkung & ngan ukur hoyong tetep kagum kana kaéndahan rékayasa ieu, anjeun tiasa nganjang ka Dubai Mall & ningali cai mancur & tampilan lampu laser dina Burj Khalifa, sedengkeun acara cai mancur musik unggal jam satengah, tampilan lampu laser dina menara jangkung ngagaduhan jadwal, pariksa halaman média sosial sateuacanna sareng cobian aranjeunna.

Titik inget:

  1. Petunjuk tikét payun upami anjeun hoyong wisata Burj Khalifa.
  2. Datangna dina waktos sore-sore dugi ka teu hilap pencahyaan.
  3. Nganggo sapatu suku anu nyaman, aya pilihan bantosan korsi roda.
Ongkos: Lolobana bébas

Upami anjeun hoyong terang kumaha perasaanna janten dina luhur dunya, sacara literatur, teras teu sono nganjang Dina Top of Burj Khalifa.

Bungkusan ti ngawitan AED 150 per jalma & saterusna, website maranéhanana sorangan ngabogaan loba bungkusan ceurik.

Majestic Burj Khalifa, Dubai cai mancur

3. The Global Désa

Bayangkeun a tempat dimana warisan dunya ngahiji, tempat anu anjeun tiasa didatangan ku gedong-gedong anu paling ditéang sareng monumen sababaraha nagara, anjeun tiasa nyaksian pagelaran seni tradisional maranéhna, kadaharan & panulisan yén anjeun tiasa ngabongokkeun ka kulawarga sareng babaturan. Ngunjungi pavillions bangsa-bangsa ieu anjeun terang pisan, bahkan upami anjeun sombong ngeunaan ngadatangan nagara-nagara ieu sacara pribadi, jalma-jalma bakal murag pikeun éta.

Di ditu, maranéhna mibanda souvenir, rempah, dresses tradisional, pangan, asesoris na naon henteu. Balik kana unforgettable ieu lalampahan budaya sakaligus di Dubai.

Titik inget:
  1. tempat nu geus badag & merlukeun minimum jam 4.
  2. Ieu ngabuka di 4 PM kantos 12 tengah wengi unggal dinten (October- April) & meunang rame ku unggal ngalirkeun jam & jalan neangan macet, jadi rencana sasuai.
  3. Anjeun tiasa meunang bantuan korsi roda pikeun manula ogé Éntri bébas pikeun warga senior.
  4. Mawa cai anu cukup & jajan (upami anjeun ngagaduhan alit kids), sanaos sayogi ogé di jero
  5. Ngagem sapatu nyaman & mawa sweatshirts
Ongkos: 15 AED per jalma, barudak sahandapeun 3 & belegug senior balik haratis
Dubai Global

4. Meunangkeun Bedazzled di Emas & Spice Souks, Al Seef Desa, Old Dubai & DHOW pesiar

nganjang bur Dubai jeung Deira, anjeun bakal kaseueuran waktos sepuh & perasaan sakedik pasar Open India khususna di daérah Meenabazar. Di dieu anjeun bakal nampi sababaraha rupa rempah sababaraha anu henteu sering anjeun resep “Zatar". Emas dijual dina UAE mangrupikeun salah sahiji anu panghadéna upami anjeun urang India, anjeun kedah terang kumaha pédah logam mulia ieu dina kahirupan urang… kumaha oge, di dieu anjeun bakal ningali desain anjeun geus kungsi katempo saméméh.

Didatangan dina docks Abara, éta fun diperlukeun keur indit jero kota ningali heubeul jeung alam anyar Dubai coexisting.

Dina Al seef Désa, nu réstoran nu dirancang kawas pondok di gaya Old Arab Désa & tempat ieu téh ngan jadi geulis bisa lasut, éta gé ngingetkeun salah sahiji Cirebon urang Khau Gully ...

Ongkos: pesiar Dhow dimimitian ti AED 70 saterusna, gumantung kana salah anjeun milih. Anjeun tiasa roam dina Abara Parahu (AED 1 wungkul) atanapi nyandak taksi cai (AED 20) atanapi ferry cai rides ti Marina (AED 50). nempo aya spektakuler.
Dubai Dahareun téh endah pisan! Buku A wisata pikeun APBD Friendly Dubai

5. Atlantis nu korma, korma Jumeirah Island

Ieu acan deui antéknik heran & pulo anu panggedéna buatan manusa. Ieu susuh imah tina sababaraha selebriti anu terkenal di dunya. Hotél Atlantis mangrupikeun hotél anu saé kanggo dilongok, pikeun taman cai na, kamar anu ilang jsb.

Pikeun kéngingkeun tempoan lontar (AED 20 kanggo tikét per jalma), dewan dina monorail, upami teu, anjeun tiasa naek taksi, khususna upami anjeun golongan anu ageung & henteu hoyong nyéépkeun pisan.

Ongkos: gumantung kana booking waktos
Atlantis nu korma, korma Jumeirah Island

6.Dubai Babah Taman

Ieu dunya anu panggedéna & paling indah taman kembang, salah henteu tiasa ngabayangkeun seueur pepelakan anu janten dijaga ogé di jero nagara anu disebut gersang, unggal taun aranjeunna gaduh hiasan khusus & patung tema sapertos cinta, penerbangan, taun Mickey jsb.

Ongkos: AED 50per baé, barudak luhur 12 taun 40 AED.

7. The Jumeirah Beach Corniche

lalampahan anjeun teu lengkep tanpa gambar tina Burj Al Arab di backdrop nu. Aranjeunna saena sacara gembleng loba keusik, pasir bersih, shacks, eateries sagigireun, leumpang & Ngabuburit lagu, fasilitas WC alus na naon henteu.

Bébas tina biaya!
The Jumeirah Beach

8. Ngabayangkeun acara di Festival Kota Mall

Di dunya anu panggedéna, Guniess Book Record laser anu unggul dina ramalan cai. Kalayan cai mancur 30 sareng sora sakurilingna pikeun dihubungkeun sareng pamirsa, GAMPANG mangrupikeun acara anu sapertos anu pernah dipidangkeun. Éta mangrupikeun HUGE!.

Bébas tina biaya. Acara dimimitian dina 6.30 PM dina interval hourly saacan 10.30 PM

9. The Dubai kotakna

Acan deui, pigura panggedéna di dunya, tempat anu parantos dirancang. Hiji tower of anu nunjukkeun baheula Dubai sareng anu sanésna gaduh kanyataan virtual anjeun, tempat ieu éndah di luar. Kudu didatangan sakali.

Ongkos: AED 50 for geus dewasa, aya sababaraha pas keur kulawarga, bari barudak sahandapeun 5 balik haratis.

10. Dubai glow Taman

Ieu mangrupikeun tempat anu dilongok saatos Panonpoé Tilelep tempat anu didatangan bareng sareng murangkalih ngajadikeun éta langkung pikaresepeun. Ieu kalebet hiji par Dinosaurus, taman kelestarian & Taman És (gaduh tikét anu misah), tapi pangalaman anu ngeusi kasenangan.

Muka dina Oktober & tetep kabuka saacan tungtung Méi, waragad AED 65 (barudak dihandap 3 balik haratis).

Ogé Parios Dina: Multilanguage Guides pikeun Expat

Dubai Kota Company ayeuna nyayogikeun saé Panungtun pikeun Jobs di Dubai. Tim kami mutuskeun pikeun nambihan inpormasi kanggo unggal basa pikeun kami Dubai expats. Janten, kalayan émut ieu, anjeun ayeuna tiasa nyandak panunjuk arah, tip sareng padamelan di Arab Arab Émirat nganggo basa anjeun sorangan.

Mangga pilih formulir valid
advertisements
Dubai Kota Company
Dubai Kota Company
Wilujeng sumping, hatur nuhun kanggo ngadatangan halaman wéb kami sareng janten pangguna anyar jasa anu saé.

Leave a Reply

Punten Lebet mairan
ngalanggan
ngabéjaan tina
unggah CV
50% Diskon
Teu aya hadiah
Iraha deui
Ampir!
Tikét tikét
Proyék di Dubai!
Henteu Hadiah
Henteu kabutuh ayeuna
Ampir!
libur
Teu aya hadiah
bantuan
Candak kasempetan anjeun ka meunang padamelan di Dubai!
Ampir kabéh jelema bisa ngalamar Lottery proyék Dubai! Aya ngan ukur dua syarat pikeun cocog pikeun Pakaryan UAE atanapi Qatar: Anggo Dubai Visa Lottery kanggo milarian ngan sababaraha klik upami anjeun cocog pikeun Pakasaban Visa. Sakur expat asing, anu henteu ka UAE nasional, butuh visa karésidénan pikeun cicing sareng damel di Dubai. Kalayan lotre kami, anjeun bakal meunang Karésidénan / visa Pakasaban anu ngamungkinkeun anjeun damel di Dubai!
Upami anjeun meunang padamelan di Dubai anjeun kedah ngadaptarkeun detil anjeun.