Tanda kutip inspirasi ku Syekh Mohammed bin Rashid Al Maktoum
Juni 13, 2019
Karir sareng Aetna Internasional
Karir sareng Aetna Internasional
Juni 13, 2019
Témbongkeun sadayana

Dubai: Hiji Conto Pembangunan

Dubai: Hiji Conto Pembangunan

Dubai: Hiji Conto Pembangunan

Dubai: Hiji Conto Pembangunan

Hese percanten sareng matak yén Dubai indit

Dubai: Hiji Conto Pembangunan
kredit: Gambar Dubai di 1960s na 1970s nunjukeun kotana salaku pamekaran Desert: Bundaran Clocktower di lingkungan Deira nangtung dikurilingan berpasir ...

Ka Tempat ieu endah pisan

Dubai: Hiji Conto Pembangunan
Dubai: Hiji Conto Pembangunan

Sarta masih dinamis, unggal dintenna mah aya parobahan anyar di sakuliling éta. Propinsi ieu Uni Arabmirat Arab nyaéta conto istiméwa anu kami sebut pangwangunan. Sesa dunya seueur reuwas yén kumaha bumi parah, keusik sareng gurun lengkep janten lebet naon anu ayeuna. Tanpa aya sumber sareng téknologi, kota ieu robah ngaliwatan tantangan sapertos sareng nungkulan jelema kalayan ngalayang warna. Ieu méré kuring chills nalika kuring coba ngabayangkeun kumaha tangguh geus nepi ka ngahontal stature ieu anu ayeuna boga di sagala widang janten generating recourses sorangan, ngawangun infrasture-kelas dunya sareng téhnologi disetir.

Wewengkon éta anu dipanjaga ku pelikan sareng mutiara peringan kanggo rébuan taun, sareng catetan mimiti kota anu dilakukeun dina 1799 sawaktos klan Bani Yas ngadegkeun eta salaku tanggungan Abu Dhabi.

Dubai jadi Sheikhdom anu misah di 1833 sabot dinasti Al-Maktoum ngambilkeun damai. Tembok Depresi 1929 disababkeun runtuhna dina pasar mutiara internasional, Sheikh Saeed milari sumber penduduk alternatif sareng ngondang India jeung padagang Iran di dieu téa mayar mayar. Kalayan minyak pamanggihan di 1966, nagara dirobah tina pangakuan sacara seueur di Dubai janten tempat kota anu kuat, modéren, mencusus bisnis. Henteu, nagara mana anu sanésna nganggap yén sakali bahasa tina Teluk baris maénkeun peran utama dina ékonomi dunya.

Dubai: Hiji Conto Pembangunan

HH Syekh Mohammed Bin Rasyid Al Makhtoum

Ayeuna Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Makhtoum mangrupakeun wakil presiden tina Uni Arabmirat Arab sarta pupuhu Emirat Dubai sareng déwan-menteri na anu dianggo kalayan pamenta pikeun ngajaga standar sareng saengagian suppower power diplomasi anu bener sareng hubungan internasional.

Hasil anu pangalusna pikeun usaha-usaha nyaéta peluncuran EXPO 2020, bakal dijalankeun ku Dubai anu dibéré Majelis Umum Biro Internasional Des Expositions di Paris dina Nopémber di 27, 2013. Expo diperkirakeun nambihkeun jumlah signifikan dirhams kana ékonomi Dubai sareng UAE.

Ieu tanah anu sareng bakal namina salaku magnet badag ka pasar ékonomi.

Ogé Parios Dina: Multilanguage Guides pikeun Expat

Dubai City Company ayeuna nyadiakeun pituduh anu hadé pikeun Proyék di Dubai. Tim kami mutuskeun pikeun nambahkeun inpormasi unggal basa pikeun urang Proyék di Panungtun DubaiKawasna dina lamunan. Janten, dina ieu makun, anjeun ayeuna tiasa nampi panduan, tip sareng pagawean di Uni Arabmirat Arab ku basa anjeun sorangan.

Mangga pilih formulir valid
Dubai Kota Company
Dubai Kota Company
Wilujeng sumping, hatur nuhun kanggo ngadatangan halaman wéb kami sareng janten pangguna anyar jasa anu saé.

Leave a Reply

Punten Lebet mairan
ngalanggan
ngabéjaan tina
50% Diskon
Teu aya hadiah
Iraha deui
Ampir!
Tikét tikét
Proyék di Dubai!
Henteu Hadiah
Henteu kabutuh ayeuna
Ampir!
libur
Teu aya hadiah
bantuan
Candak kasempetan anjeun ka meunang padamelan di Dubai!
Ampir kabéh jelema bisa ngalamar Lottery proyék Dubai! Aya ngan ukur dua syarat pikeun cocog pikeun Pakaryan UAE atanapi Qatar: Anggo Dubai Visa Lottery kanggo milarian ngan sababaraha klik upami anjeun cocog pikeun Pakasaban Visa. Sakur expat asing, anu henteu ka UAE nasional, butuh visa karésidénan pikeun cicing sareng damel di Dubai. Kalayan lotre kami, anjeun bakal meunang Karésidénan / visa Pakasaban anu ngamungkinkeun anjeun damel di Dubai!
Upami anjeun meunang padamelan di Dubai anjeun kedah ngadaptarkeun detil anjeun.