Kami kabeh cinta UAE - Aya tempat di dunya ieu Mana disebut "Dubai"
Aya tempat di dunya ieu anu disebut “Dubai”
Bisa 13, 2019
Cristina - mutiara of Switzerland
Mutiara of Switzerland
Bisa 13, 2019
Témbongkeun sadayana

Dubai "The Kahirupan Changer"

Dubai "The Kahirupan Changer" - Dubai Kota Company

Dubai "The Kahirupan Changer" - Dubai Kota Company

Larapkeun dieu!

Dubai "The Kahirupan Changer"

Dubai "Kahirupan Kahirupan" - Kuring nguping carita ngeunaan Dubai "Kahirupan Kahirupan" ti taun tapi kuring ngiringan di dieu pikeun bagian sanésna dunya sareng éta katingali langkung seueur. Kuring henteu ngaleupaskeun kaahlian abdi kalayan jujur sareng seueur éntitas bisnis, tapi ngan ukur ngahasilkeun kauntungan sorangan sareng ngalangkungan masa depan kuring.

Organisasi & Pangusaha pulitik sirna impian kuring ka angan-angan dimana kuring kaleungitan dulur sareng cinta. Kami dina ERA dimana cinta sareng hubungan parantos janten materialistik sareng ngan ukur sababaraha anu tiasa dipercaya poténsi sareng tujuan anjeun hirup.

Uni Émirat Arab, Dubai

Dubai "The Kahirupan Changer"

Lanceuk kokolot sok tokoh sapertos bapa sareng beban tugasna janten kuring siga batu ngagulung sareng sadayana kahirupan kuring Kuring ngantosan aya anu ditubruk nganggo tempat anu stabil.

Hiji dinten nalika kuring dijemput ku salah sahiji perusahaan konstruksi di Dubai sareng Kuring mundur dina lahan kasempetan. Poé kuring leumpang ka luar palabuan udara sareng kuring nyaksian jasa éta di palabuan udara, téknologi, sistem komunikasi anu teratur sareng kuring sadar dina waktos anu sami anu ieu tanah darat naon Kuring ngantosan sepanjang hirup abdi.

Dubai mangrupakeun kaayaan dimana pagawe biru-kerah diperlakukeun salaku manusa sareng parantos parantos Hak pinuh ku kaadilan sareng diperlakukeun sasarengan bangsa. Pamaréntah Dubai parantos netepkeun déklarasi resmi pikeun ngajaga cek biasa di tempat akomodasi, kadaharan, transportasi, pangobatan médis sareng sadaya fasilitas sanés dimana karyawan kerah biru moal diémutan. Abdi percanten kerah biru buruh Dubai mangrupikeun raja saeusi buruh Asia.

Dubai "The Kahirupan Changer"

Dubai mangrupikeun tempat impian!

Dubai mangrupikeun tempat di bumi Allah ieu dimana kuring karasa kuring rumaja jauh aman malah lamun manehna walks nyalira dina jalan 2 am peuting éta.

Mikir nanaon sareng mendakan éta di Dubai, Ranges ti 1 Dhm nepi ka jutaan. Kualitas pangsaéna anu paling gampang diaksés ku kuring kantos ningali pisan dina kahirupan kuring. Abdi tiasa nyarankeun Dubai is ikon balanja.

Dubai ngan ukur kaayaan dimana manusa umum tiasa ngarambat ku mayar 10 Dhms ngan ukur dilongok Menara anu paling luhur sadunya sareng mall balanja pangbadagna di dunya (Mall of Dubai), anu jelas nunjukkeun yén nagara ieu teu gaduh rasisme. Hiji-hijina kaayaan kosmopolitan di bumi dimana jalma ti sakumna budaya sareng kabudayaan tiasa aya dina tatangga anu pangdeukeutna.

Kuring parantos niténan sareng nyaksian bisnisna jauh aman sareng gaduh masa depan anu terang, tapi kasuksésan ngan ukur tiasa kahontal upami ngadamel ideu inovatif sareng turutan standar anu dipimpin ku Govt. tina Dubai.

Dubai "The Kahirupan Changer"

Hiji jalma wijaksana ti nagara jauh tiasa kéngingkeun ratusan bisnis ideu ku unggal léngkah, Dubai mangrupikeun hub pembelajaran anu pangsaéna ku sadaya aspék sadaya generasi.

Sajauh travel sarta pariwisata mangrupa garapan mangrupa, jadi dina pendapat abdi dua bulan a cukup pernah ngajajah keindahan nyata Dubai.

Kuring parantos mundur ka dunya anu pangsaéna & impian pikeun tujuan anu badé ngalayanan ka Dubai sareng ngimpian impian kuring. Ogé, Dubai gaduh seueur perusahaan Cryptocurrency.

Panjang Hirup Dubai.

Syed Sheraz

Ogé Parios Dina: Multilanguage Guides pikeun Expat

Kami perusahaan HR ayeuna nyayogikeun pituduh anu saé pikeun Jobs di Dubai. Tim kami mutuskeun pikeun nambahkeun inpormasi unggal basa pikeun urang Dubai expats. Janten, kalayan émut kana ieu, anjeun ayeuna tiasa nampi Panungtun, tip sareng padamelan di Arab Arab Émirat nganggo basa anjeun sorangan.

Mangga pilih formulir valid
advertisements
Dubai Kota Company
Dubai Kota Company
Wilujeng sumping, hatur nuhun kanggo ngadatangan halaman wéb kami sareng janten pangguna anyar jasa anu saé.

1
Leave a Reply

Punten Lebet mairan
0 kumaha threads
0 balesan thread
0 pengikut
Paling diréaksikeun kumaha
kumaha thread hottest
0 kumaha pangarang
pangarang panganyarna kumaha
ngalanggan
ngabéjaan tina
unggah CV
50% Diskon
Teu aya hadiah
Iraha deui
Ampir!
Tikét tikét
Proyék di Dubai!
Henteu Hadiah
Henteu kabutuh ayeuna
Ampir!
libur
Teu aya hadiah
bantuan
Candak kasempetan anjeun ka meunang padamelan di Dubai!
Ampir kabéh jelema bisa ngalamar Lottery proyék Dubai! Aya ngan ukur dua syarat pikeun cocog pikeun Pakaryan UAE atanapi Qatar: Anggo Dubai Visa Lottery kanggo milarian ngan sababaraha klik upami anjeun cocog pikeun Pakasaban Visa. Sakur expat asing, anu henteu ka UAE nasional, butuh visa karésidénan pikeun cicing sareng damel di Dubai. Kalayan lotre kami, anjeun bakal meunang Karésidénan / visa Pakasaban anu ngamungkinkeun anjeun damel di Dubai!
Upami anjeun meunang padamelan di Dubai anjeun kedah ngadaptarkeun detil anjeun.