14 Best Usaha Gagasan Skala Leutik mun Siapkeun Usaha anjeun di Dubai
Bisa 11, 2019
Kami kabeh cinta UAE - Aya tempat di dunya ieu Mana disebut "Dubai"
Aya tempat di dunya ieu anu disebut “Dubai”
Bisa 13, 2019
Témbongkeun sadayana

Dubai - Sadaya Hirup gedé jeung leutik

Larapkeun dieu!

Dubai - Sadaya Hirup gedé jeung leutik

Abdi sareng murangkalih awéwé diuk di pérés luar pikeun kafe anu lebetna piled sareng manisan sareng pastri unggal warna dina katumbiri sareng katingali aya kolam renang anu kalem di handap. Jauh di handap. Kami di tingkat katujuh kafe anu ngaguratkeun ujung Dubai Mall. Sareng urang calik sareng ngambekan dina hawa, sareng heran kana warna rada oranyeu anu badai pasir jauh masihan gedong-gedong sakurilingna. Pikeun kahiji kalina dina dua minggu, urang sumanget karasaeun.

Ariana urang

Perjalanan kami ti California pikeun nganjang kulawarga di Kolkata dipotong ku lawan anu ekstrim anu anjeun alami nalika angkat di mana waé di India, sareng urang parantos sumping Dubai cukup ogé ngageter. Janten awéwé anu nguriling nyalira sareng murangkalih awéwé sanés diperyogikeun fokus waspada anu bosen. Kami bungah pisan dugi ka darat di Dubai, sareng, tangtosna ningali Burj Kalifa nalika urang badarat.

Simkuring nyandak karéta bersih pristinely ti bandara Dubai, kaluar di tempat eureun mobil mall hébat. Sareng leumpang dina koridor anu teu pernah lekasan tina trotoar pindah dugi ka tungtungna ngahontal tujuan kami sareng mendakan kafe dimana kami tiasa calik, santai, sareng nyandak di lingkungan anyar ieu. Nalika urang calik di panonpoé ngaregepkeun musik ambien ngurilingan urang. Kuring karasaeun sagala hariwang, stres perjalanan, éta pikahariwangeun naon waé, lengkep ngalembereh jauh. Urang calik diditu heran, ngalaman babarengan perasaan éta ngan ukur tiasa di Dubai.

Dubai geus dipelak kana hiji tujuan wisata endah!

Tujuan kuring pikeun didatangan ka kota hebat ieu ieu kanggo nyambungkeun ka klien Réncang Wéb kuring, Chef Selebriti Chef Ariana Bundy, anu muka réstoran Persia, "Dapur Persia Ariana" dina pikasieuneun Royal Atlantis Hotel & Residences. Masakan Persia nya ku infuse mawar, saffron, pistachios, sareng bakal ningalikeun ménu anu resep resep kuna. Anjeunna ogé ngarobih tempat cicing 300 taun lami dina a lokasi misah pikeun dijalankeun salaku sakola masak sareng panginepan tujuan.

Carita salah sahiji anu ngagambarkeun carita Dubai. Ieu téh hiji tempat dimana anjeun tiasa impian, sareng ngadamel impian éta. Éta tempat kaulinan pikeun arsiték sareng pamekar, koki sareng desainer, seniman sareng wisatawan, sareng leres pisan naon waé anu anjeun bayangkeun nyaéta dimungkinkeun. kaasup nyieun peta dunya sareng pulo. Masa Depan Cahaya parantos ngahormatan kanggo ngiring anjeunna dina perjalanan ieu, sareng salaku website desain butik anu khusus dina dahareun. ieu mangrupikeun kunjungan luar biasa.

Kami bisa gampang nyandak Uber ka mana waé, sareng unggal supir urang anu bageur, soméah, sareng kabuka pikeun ngabagi asal-usul sareng kulawarga. Kami ogé ngarasa lengkep aman. Jiga kalolobaanana di Dubai. supirna sadayana aya ti tempat sanés, anu siga pisan tempatna kami di California.

Kami host hébat masihan kami tur daérah tempat dimana kami tinggal, sareng éta ngan ukur pamikiran anu pating ujug-ujug ngadatangan anu sanés deui sanés kelompok sanés tina skyscrapers 100. The konstruksi gedong anyar ieu kajantenan dimana waé, sareng éta pikaresepeun pikeun ngabayangkeun kumaha bakalna nalika aranjeunna réngsé dumasar kana sudut anu teu mungkin anu sigana aya dina handapeun bango anu ngagésér.

Diner dina Resort bintang lima

Urang ngagaduhan tuangeun di Jumeirah Al Qasr, Resort lima bintang, sareng calik dina loung anu nyanghareup kanal anu dijejeran ku tangkal korma. Sakabéh struktur diwangun tina marmer anu alus sareng granit. Kadaharanna luar biasa, sareng anggur lengkep teu biasa, anu disorienting sareng ngajentul dina waktos anu sami.

Nu sok futuristik Expo Dunya kedah dilaksanakeun di Dubai di 2020, sareng konstruksi parantos ngamimitian, kalayan nagara anu ngawangun répréséntasi ngerakeun tina arsitéktur anu paling kreatif. Kitu pikabitaeun daptar sadaya wincikan waktos urang dianggo ngajajah kota endah pisan di Dubai, tapi langkung pikaresepeun pisan mendakan eta diri. Kami pasti bakal uih deui, sareng moal sabar ngantosan rasa es krim saffron-infused Ariana urang réstoran anu nyanghareupasan asin tina cai Teluk Persia.

Wendy Louise Nog

Link Pikeun Website Ariana urang Dina portopolio kami:
https://future-bright.com/portfolio/ariana-bundy/

Wendy Louise Nog NU NGADEGKEUN, Leyuran arsiték, Future BrightPhone: 415-275-0970
surélék: wendy@future-bright.com
Skype: WendyLouise
website: www.future-bright.com
Alamat: 100 Shoreline Jalan Raya, Gedong B, Suite 100

Ogé Parios Dina: Multilanguage Guides pikeun Expat

Perusahaan Kota Dubai ayeuna nyayogikeun pituduh sareng inpormasi anu saé di Dubai. Tim kami mutuskeun pikeun nambahkeun inpormasi unggal basa pikeun urang Dubai expats. Janten, kalayan émut kana ieu, anjeun ayeuna tiasa nampi Panungtun, tip sareng padamelan di Arab Arab Émirat nganggo basa anjeun sorangan.

Mangga pilih formulir valid
advertisements
Dubai Kota Company
Dubai Kota Company
Wilujeng sumping, hatur nuhun kanggo ngadatangan halaman wéb kami sareng janten pangguna anyar jasa anu saé.

1
Leave a Reply

Punten Lebet mairan
1 kumaha threads
0 balesan thread
0 pengikut
Paling diréaksikeun kumaha
kumaha thread hottest
0 kumaha pangarang
pangarang panganyarna kumaha
ngalanggan
ngabéjaan tina
unggah CV
50% Diskon
Teu aya hadiah
Iraha deui
Ampir!
Tikét tikét
Proyék di Dubai!
Henteu Hadiah
Henteu kabutuh ayeuna
Ampir!
libur
Teu aya hadiah
bantuan
Candak kasempetan anjeun ka meunang padamelan di Dubai!
Ampir kabéh jelema bisa ngalamar Lottery proyék Dubai! Aya ngan ukur dua syarat pikeun cocog pikeun Pakaryan UAE atanapi Qatar: Anggo Dubai Visa Lottery kanggo milarian ngan sababaraha klik upami anjeun cocog pikeun Pakasaban Visa. Sakur expat asing, anu henteu ka UAE nasional, butuh visa karésidénan pikeun cicing sareng damel di Dubai. Kalayan lotre kami, anjeun bakal meunang Karésidénan / visa Pakasaban anu ngamungkinkeun anjeun damel di Dubai!
Upami anjeun meunang padamelan di Dubai anjeun kedah ngadaptarkeun detil anjeun.