Dubai Kota
Antony Raj Jayamani follower urang ti LinkedIn
Bisa 18, 2019
Naveed Khan: Hikayat Pakistani di Dubai - dieu Éta mun lawan hirup kalawan duanana leungeun!
Naveed Khan: Hikayat Pakistani di Dubai
Bisa 19, 2019
Témbongkeun sadayana

Kingston Stanley

Kingston Stanley kalawan Dubai Kota Company

Kingston Stanley kalawan Dubai Kota Company

Larapkeun dieu!

Kingston Stanley - Kumaha mun nangtung kaluar na neangan CV Anjeun noticed?

Kingston Stanley - Kanggo sadaya calon éta anu bajoang nampi balesan, atanapi anu ngawawancara tina aplikasi padamelan, ieu sababaraha léngkah anu tiasa ngabantosan.

Inget hiji garis pingpinan, manajer rekrutmen atanapi konsultan rekrutmen sering dibebaskeun sareng ratusan CV sacara rutin. Kaduhung sababaraha calon gaduh "pendekatan wildgun" pikeun rekrutmen sareng bakal ngintunkeun CV ka unggal peran, sanaos henteu cocog. Abdi bakal mamatahan anjeun ngalakukeun ieu:

  • Ngan kirimkeun CV anjeun ka kalungguhan anu anjeun cocog pisan dina hal basa, pangalaman séktor sareng taun pangalaman.
  • Baca sakabeh advert taliti tur mastikeun maneh keletik sagala buleud.
  • agénsi rekrutmen bakal ampir sok peryogi pangalaman industri spésifik, kusabab klienna bakal mayar biaya pikeun pertandingan pasti.
  • Kedah hayang ngarobah industri, bet kitu dina industri comparable, atawa buka langsung ku pausahaan (teu ngaliwatan hiji lembaga).
  • Sakali anjeun ngirim CV ka dunungan, cobi pikeun netepkeun saha ménéjer anu ngiringan sareng tingali upami anjeun tiasa ngobrol 5 menit-gancang gancang ngeunaan profil anjeun.
  • Lacak dimana CV anjeun parantos dikirim, tetep dikelompokeun sareng peta pasar daptar pangusaha poténsial.
  • Ngadatangan acara jaringan sapertos Dubai Lynx, MEPRA, Cityscape, Gitex, Arab Travel Market sareng nyumpingan langsung ka produsén kaputusan. Beungeut muka anu pangsaéna.
  • Tungtungna, anu bagian hardest tina prosés wawancara mun geus meunang hasil wawancara. Nalika ieu dipesen di pastikeun Anjeun méakkeun waktu Nyiapkeun na ulah ngan giliran up tanpa ngalakonan panalungtikan Anjeun.

Didatangan Kingston Stanley

Kingston Stanley - Kumaha mun nangtung kaluar na neangan CV Anjeun noticed?

Urang ogé bisa nawiskeun tips sakali anjeun ngamankeun hiji wawancara

panalungtikan

Inget pikeun ngalakukeun panalungtikan anjeun dina pausahaan. Baca 'Nepangkeun' bagian tina halaman wéb sareng nganggo inpormasi ieu nalika anjeun nyarios langsung ngeunaan kunaon Anjeun hoyong damel pikeun aranjeunna. Ulah ngan ukur nyarios hoyong damel pikeun multinasional, perusahaan ageung atanapi ngamimitian anu leutik. Naha ngadamel jawaban anjeun SUKTUR ka klien. Parantos tingali dina profil parusahaan di Wikipedia, ogé ieu bakal nyarioskeun ka anjeun seueur anu anjeun kedah terang ngeunaan aranjeunna.

Jadi dina waktu

Kudu waktuna pikeun wawancara. Dina waktosna hartosna lima dugi ka sapuluh menit awal. Upami peryogi, pasang-kadang waktos ngajalankeun ka lokasi wawancara sateuacanna dugi ka terang persis dimana anjeun badé, sareng sabaraha lami bakal nyandak kanggo aya.

Pakéan pikeun Kasuksesan Wawancara

Pastikeun Anjeun pakéan appropriately for keur ayaan Wawancara Pangaruh munggaran anu anjeun dilakukeun dina dunungan anu tiasa ngajantenkeun bédana. Pertimbangan munggaran anu diwawancara dilakukeun bade didasarkeun kana kumaha rupa anjeun, sareng naon anu anjeun pakai. Éta sababna biasana penting pikeun pakéan kalayan luyu pikeun wawancara padamelan.

Patarosan pikeun nyiapkeun Wawancara

Patarosan pikeun nyiapkeun:

1. Naon anu anjeun terang ngeunaan perusahaan? - Iraha aranjeunna diadegkeun, lokasi kantor global, staff headcount jsb.
2. Naon kapentingan anjeun ngeunaan peran ieu? - Upami mungkin pastikeun anjeun terang tugas ti katerangan padamelan
3. Ngawartosan ngeunaan diri - Patarosan ieu hartina "masihan kuring gambaran lega anu anjeun, professionally diomongkeun, méméh urang teuleum ka specifics".
4. Naha urang kedah nyéwa anjeun? - Pikirkeun pangalaman / poténsial anjeun anu relevan
5. Naon kaunggulan utama anjeun sarta kelemahan? Gaduh hiji conto pikeun tiap.

6. Naon tujuan anjeun? - Janten realistis /karir dipikiran
7. Naha anjeun angkat tina padamelan anjeun ayeuna?
8. Kumaha anjeun ngadamel tekanan éta? - Ngobrol tentang kumaha anjeun prioritas karya anjeun.
9. Naon ekspektasi gaji anjeun?
10. patarosan naon anu anjeun gaduh keur urang?

kaunggulan:

Ulah ngan ukur daptar daptar kompeténsi konci. Ngobrol ngeunaan kakuatan 1 atanapi 2 konci - anu aya hubunganana sareng kalungguhanana - teras dicadangkeun conto. Di handap ieu aya sababaraha pamanggih pikeun anjeun;

1. Abdi gaduh kaahlian tulisan anu saé. Kuring rutin nahan babarengan siaran pers pikeun klien atanapi rencana pamasaran pikeun Sutradara kuring, pisan di bewara pisan.

2. Abdi mangrupikeun juru komunikasi anu saé sareng tiasa nyarios basa Arab sareng Inggris sing béntés, kalayan pangalaman sateuacana damel di seueur tim beragam sareng suksés.

Kalemahan:

Nyawalakeun kalemahan anjeun téh sual trik. Wawancara kedah salawasna janten positip kalayan saeutik negatives. Émut coba pikeun ngahurungkeun kalemahan anjeun kana kakuatan.

1. Kuring boga kacenderungan nyebut 'enya' jauh damel anu disalurkeun ka kuring sareng biasana bakal tetep sibuk di kantor dugi ka tugas réngsé, sanaos upami sanés tanggung jawab kuring.
Nu penting: Di tungtung finish kalemahan dina titik positif.

Patarosan anjeun bisa nanyakeun aranjeunna

Dina ahir wawancara DO nanyakeun sababaraha patarosan ngawangun dina hubungan sareng ngawawancara, sapertos;

1. Naon anu anjeun resep paling ngeunaan pausahaan?
2. Naon gaya manajemén, atanapi budaya kantor?
3. Sabaraha jalma di tim?

Netelakeun prosés nu

Naha aya anu anjeun kéngingkeun kuring deui? Naon léngkah-léngkah anu salajengna?.

Ngeunaan Kingston Stanley

Ngeunaan Kingston Stanley

Kingston Stanley mangrupikeun spesialis digital terkemuka, pamasaran rekrutmen sareng agén téknologi anu aya di Wétan Tengah sareng Inggris, damel sacara éksklusif sareng klien sareng calon peuntas spéktrum pamasaran lengkep, séktor digital sareng téknologi ti mimiti 2011.

Kami bakal ngabantosan anjeun mendakan, layar sareng pilih calon anu cocog pikeun anjeun pamasaran terpadu sareng téknologi damelan, sareng urang gaduh jaringan anu panggedéna, paling ayeuna sareng mumpuni calon anu cocog. Naha anjeun ngagaduhan peran anu énggal-énggal dieusi atanapi portopolio pembunuh, anjeun bakal mendakan naon anu ditéang di dieu. Etika anu kuat, kajujuran, integritas sareng gawé bareng mangrupikeun opat pilar ti urang bisnis tur ieu ngagambarkeun merek kami, staf urang sareng jalma anu kami wakili.

Ogé Parios Dina: Multilanguage Guides pikeun Expat

Dubai Kota Company ayeuna nyayogikeun pituduh anu saé pikeun Jobs di Dubai. Tim kami mutuskeun pikeun nambahkeun inpormasi unggal basa pikeun urang Proyék di Panungtun Dubai. Janten, kalayan émut kana ieu, anjeun ayeuna tiasa nampi Panungtun, tip sareng padamelan di Arab Arab Émirat nganggo basa anjeun sorangan.

Mangga pilih formulir valid
Dubai Kota Company
Dubai Kota Company
Wilujeng sumping, hatur nuhun kanggo ngadatangan halaman wéb kami sareng janten pangguna anyar jasa anu saé.

Leave a Reply

Punten Lebet mairan
ngalanggan
ngabéjaan tina
50% Diskon
Teu aya hadiah
Iraha deui
Ampir!
Tikét tikét
Proyék di Dubai!
Henteu Hadiah
Henteu kabutuh ayeuna
Ampir!
libur
Teu aya hadiah
bantuan
Candak kasempetan anjeun ka meunang padamelan di Dubai!
Ampir kabéh jelema bisa ngalamar Lottery proyék Dubai! Aya ngan ukur dua syarat pikeun cocog pikeun Pakaryan UAE atanapi Qatar: Anggo Dubai Visa Lottery kanggo milarian ngan sababaraha klik upami anjeun cocog pikeun Pakasaban Visa. Sakur expat asing, anu henteu ka UAE nasional, butuh visa karésidénan pikeun cicing sareng damel di Dubai. Kalayan lotre kami, anjeun bakal meunang Karésidénan / visa Pakasaban anu ngamungkinkeun anjeun damel di Dubai!
Upami anjeun meunang padamelan di Dubai anjeun kedah ngadaptarkeun detil anjeun.