Dubai Kabugaran tangtangan - Leuwih 1 juta jalma geus nyandak bagian dina menit 30 30 poé tantangan!
Dubai Kabugaran tangtangan
Bisa 29, 2019
Ti PHM Pantun na Otong inovasi
Alus & positif énergi ti Dubai
Bisa 30, 2019
Témbongkeun sadayana

Ngaran abdi Sanni Gnankpe

kota Dubai is libur panas titik

kota Dubai is libur panas titik

Larapkeun dieu!

Nami abdi Sanni Gnankpe 22 taun lami kuring asalna ti Républik Benin di Afrika Kulon, kuring milarian 2-waktos di Dubai, anu pangheulana. Ti Oktober nepi ka Désémber 2018 sareng Fébruari ka April 2019.

Ayeuna kuring badé ngalih ka ditu kanggo waktos anu lami, kuring nyobian badé milarian tugas penerbangan Émirat maskapai maskapai internasional anu paling aman, paling aman sareng kuat anu ngirimkeun produk kelas dunya sareng parantos diakuan dina sababaraha taun menang ratusan panghargaan.

Abdi estu cinta kana gawekeun Airlines Émirat salaku awak sarta bakal ngahargaan sakabeh jalma anu bisa nulungan kuring sangkan eta katuhu

Dubai Kota Company follower ti Media Sosial. Sanni Gnankpe
Ngaran abdi Sanni Gnankpe - Dubai Kota Company pamilu ti Media Sosial.

Sanni Gnankpe geus siap!

Sanni janten follower urang on LinkedIn sareng Facebook kanggo waktos anu lami. Sareng sok masihan tip berharga pikeun batur. Anjeunna tiasa nampilkeun dirina ku cara anu endah anu némpél tim urang. Dubai Kota Perusahaan sok nampi potongan inpormasi ngeunaan pangalamanana sareng nyuhunkeun ti para padamelan padamelan pikeun di padamelan di Dubai.

Kota Dubai mangrupikeun tempat anu panas liburan pikeun expats. Kota ieu luhur tina eksekutif luhur sareng investasi jutaan kanggo dirham dina infrastruktur.

Leuwih ti éta, aya loba pausahaan luhur dipeunteun jeung mal nu pasti geus robah sorangan ti outpost gurun ka tujuan du-jour, dimana wisatawan flock pikeun bargains jualan, cahaya panonpoe, sarta kulawarga senang.

Dubai is kasohor atraksi sightseeing saperti Burj Khalifa (Wangunan tallest di dunya) jeung hiji tujuan wisata endah pisan.

Tapi kota ieu boga loba highlights budaya jeung hal pikeun ngalakukeun bari digawé di dinya. Sarta ogé kabéh glamorous modern tambihan-ons bisa dituturkeun sarta dipaké ku expatriates ti sakuliah dunya.


Naha Émirat maskapai?

Nya, upami anjeun milarian damel di Dubai. Anjeun kedah mertimbangkeun ukur maskapai anu pangsaéna. Grup Emirates anu pangsaéna, éta kanyataan. Organisasi ieu, umumna diomongkeun, dipiboga ku pamaréntah Dubai. Sareng pasti mangrupikeun salah sahiji anu pang dikenal investasi Corporation.

Sungut sakuliah mah ukur aya di pasar Dubai. Émirat maskapai ieu ogé dipikawanoh di Britania Raya jeung di AS Di luhur sagala, manajemén korporasi nyaéta dina tingkat luhur. Sarta jobs nawiskeun mang, nu patut tarung pikeun beurang jeung peuting. Ku kituna, seekers pakasaban internasional akibatna pilari hiji kasempetan jeung Émirat maskapai.


Ngaran abdi Sanni Gnankpe - Dubai Kota Company follower ti Media Sosial.
Ngaran abdi Sanni Gnankpe - Dubai Kota Company follower ti Media Sosial.

kacindekan

Perusahaan Kota Dubai ngalakukeun naon waé anu urang tiasa ngabantu média sosial pangikut urang Sanni Gnankpe mun meunang proyek sareng Émirat. Sanni Gnankpe bakal resep ngajalajah a kota Dubai salaku libur panas titik pikeun Expats.

Tim urang ngalakukeun nu pangalusna kami bisa ngamajukeun profil na CV na. Leuwih ti éta, urang anu ngabogaan harepan anu hiji poe anjeunna bakal ngatur ngomong: My name is Sanni Gnankpe sarta Kuring ayeuna gawe impian kuring Dunungan The Émirat.

Dubai City Company ⭐⭐⭐⭐⭐ Nyayogikeun pengunjung kasempetan pikeun diajar UAE Gaya hirup, Pituduh Émbaran, Naséhat gaya hirup pikeun urang asing. 👳 Maka, dina pikiran ieu, urang gaduh harepan ngan ukur Sanni bakal bagja. Organisasi kami promosi batur di UAE. Janten, anjeun ogé ngagaduhan kasempetan pikeun damel di Uni Émirat Arab.


Ogé Parios Dina: Multilanguage Guides pikeun Expat

Perusahaan Kota Dubai ayeuna nyayogikeun saé Panungtun pikeun Jobs di Dubai. Tim kami mutuskeun pikeun nambihan inpormasi kanggo unggal basa pikeun kami Proyék di Panungtun DubaiKawasna dina lamunan. Janten, dina ieu makun, anjeun ayeuna tiasa nampi panduan, tip sareng pagawean di Uni Arabmirat Arab ku basa anjeun sorangan.

Mangga pilih formulir valid
advertisements
Dubai Kota Company
Dubai Kota Company
Wilujeng sumping, hatur nuhun kanggo ngadatangan halaman wéb kami sareng janten pangguna anyar jasa anu saé.

1
Leave a Reply

Punten Lebet mairan
0 kumaha threads
0 balesan thread
0 pengikut
Paling diréaksikeun kumaha
kumaha thread hottest
0 kumaha pangarang
pangarang panganyarna kumaha
ngalanggan
ngabéjaan tina
unggah CV
50% Diskon
Teu aya hadiah
Iraha deui
Ampir!
Tikét tikét
Proyék di Dubai!
Henteu Hadiah
Henteu kabutuh ayeuna
Ampir!
libur
Teu aya hadiah
bantuan
Candak kasempetan anjeun ka meunang padamelan di Dubai!
Ampir kabéh jelema bisa ngalamar Lottery proyék Dubai! Aya ngan ukur dua syarat pikeun cocog pikeun Pakaryan UAE atanapi Qatar: Anggo Dubai Visa Lottery kanggo milarian ngan sababaraha klik upami anjeun cocog pikeun Pakasaban Visa. Sakur expat asing, anu henteu ka UAE nasional, butuh visa karésidénan pikeun cicing sareng damel di Dubai. Kalayan lotre kami, anjeun bakal meunang Karésidénan / visa Pakasaban anu ngamungkinkeun anjeun damel di Dubai!
Upami anjeun meunang padamelan di Dubai anjeun kedah ngadaptarkeun detil anjeun.