Ti PHM Pantun na Otong inovasi
Alus & positif énergi ti Dubai
Bisa 30, 2019
Kumaha Manggihan Penerjemah Di Cina
Kumaha Teangan Panarjamah Cina di Dubai?
Juni 2, 2019
Témbongkeun sadayana

UAE dina lagu Fast

UAE dina lagu Fast

UAE dina lagu Fast

Larapkeun dieu!

UAE dina lagu Fast

UAE sumping heula sacara global dina Praktek Manajemén, kadua di Perdagangan Internasional, Produktivitas sareng Kekecapan, Infrastruktur Dasar, Dangong sareng Nilai sareng katilu sacara global dina Kauanganan Public sarta kawijakan Pajak.

The Arab Arab Émirat, UAE, parantos ngiringan kalungguhan régionalna sareng kadu kalima global sacara saing dina saingan global, numutkeun World Competitiveness Yearbook 2019, diterbitkeun ku Institut Internasional pikeun Swiss Development Management, IMD. Ayeuna ”UAE ngalebetkeun lima paling luhur pikeun kahiji kalina,” saur IMD World Competitiveness Rankings.


Dipandu ku Visi

2021 - 2030: UAE parantos ngahontal Abu Dhabi Ékonomi Ékonomi 2030, Visi Lingkungan 2030 (Abu Dhabi), Rencana Abu Dhabi 2030, Strategi Manajemén Mobilitas Abu Dhabi, Strategi Manajemén Mobil transportasi Permukaan (Abu Dhabi). Dubai Strategi transportasi Otonomi, Dubai Strategi Perindustrian 2030, Dubai 3D Strategi Percetakan sareng Agenda 2030 PBB. (Portal Pamaréntah UAE)

UAE dina lagu Fast
UAE dina lagu Fast

Ulah hilap ka Warga di perjalanan anu ngagancangkeun kana Smart Future.

Set komprehensif ieu kaayaan kerangka jangka sedeng nyaéta pituduh sagala kagiatan sareng ngahindarkeun parobahan jangka panjang dina strategi, urang tiasa ningali di wilayah sejen dunya.


Kakuatan lahir di Kalem

Ampir dulur ngalaman sababaraha waktos atanapi sejenna di sababaraha rohangan rapat di sakuliah dunya: Kana produk anu hebat pisan, jasa hebat pisan, Olympus kompetensi anu diayakeun ku elit pangusaha di dunya.

Pilihan kasebut pelesihan pangalaman pikaresepeun dina atmosfir hormat sareng anu ngadangukeun aktip. Saban pamilon geus ninggalkeun sési kreativitas kalayan kekembangan pangaweruh.

Léngkah nuju kahareup grounded ku warisan budaya.


Di jalan kanggo UAE héjo

Nagara-nagara anu beunghar tina GCC ngawitan lebet-héjo sareng bunuh pikeun ngabersihkeun ékonomisan na jauh tina suluh fosil. Waktu supir konci usaha Tumuwuhna nyaéta pikeun ngurangan kerentanan kana ragrag harga minyak, bangsa GCC ogé narékahan pikeun ngaréspon paménta pikeun aksi-aksi kana perubahan iklim.

Panempoan poéan dina perumahan anu lembut ditempokeun ku naékna beuki jumlah proyék héjo di daérah éta. UAE di jalan pikeun ngurangan tapak suku karbon.

Ulah hilap adaptasi perubahan iklim.


Pamaén Global

Dubai tetep janten tujuan anu pikaresepeun pikeun global sacara langsung investasi (FDI) sabab nyatakeun 41 per cent taun-taun-taun pertumbuhan di FDI taun ka tukang ka Dh38.5 milyar, nempatkeun émirat dina posisi munggaran dina sajumlah proyék FDI sareng aliran modal. (Khaleej Times)

Patingan tina jandela dina numpak metro beureum-garis mangrupa pernyataan anu menghakus kakawasaan perekonomian. Tanda awal pikeun ngadegkeun pamuter global anu aya dina cakrawala, tapi masih keneh loba oge.

Ngajual téknologi lokal supados pasar global léngkah krusial salajengna.


Nonoman dina Tanggung jawab

"Dékade-dasawarsa anu baheula satengah parantos nengetan kamekaran dina jumlah pelajar Jérmanik parantosan ngalengkepan sahenteuna bagian tina atikan universitas maranéhna di mancanagara. Nalika jumlah total muridna anu didaptarkeun sacara internasional naek unggal taun, bangsa Wétan Tengah henteu ngan milari bantosan, tapi beuki nampilkeun pawakilan saimbangna. "(TopUniversities.com)

Ngadatangan universitas anu dilengkepan ogé di daérah mangrupikeun pangalaman anu seru. Téknisna dilengkepan ogé, ieu tempat-tempat anu tiasa didamel pamuda anu terduka, anu dididik saur. Diskusi ngeunaan mangsa nu bakal datang sareng inovasi mangrupakeun pangalaman anu nyingkronkeun sareng ngabuka cakala anyar pribadi sareng profésional.

UAE netepkeun jalur ngagunakeun poténsi generasi muda. "Shamma Sheam binti Suhail bin Faris Al Mazrui, yuswa 22, dilantik salaku Menteri Pamaréntahan UAE dina Kabinet Pemuda dina Kabinet anyar, diumumkeun dina bulan Pebruari 2016. Lantaran, anjeunna mangrupikeun menteri bungsu di dunya. Tugasna ditumpeskeun pikeun ngagambarkeun masalah sareng aspirasi nonoman di Déwan Menteri, netepkeun rencana pangwangunan sareng strategi pikeun ningkatkeun kamampuan nonoman, salian ti teras ngamangpaatkeun tanaga dina sagala rupa widang. "(Uni Émirat Arab, Kabinet)

Ulah eureun pikeun mindahkeun pangalaman hirup.


Buka pikeun Inovasi

"Dubai-Abu Dhabi 12-menit Hyperloop buka ku 2020" - "Pangwangunan salah sahiji proyek listrik tanaga surya anu kentel anu panggedéna (CSP) di dunya parantos dimimitian di Uni Unitedmirat Arab (UAE)." - Highness Shaikh Mohammed Bin Rashed Al Maktoum, Wawakil Présidén sareng Perdana Mentri UAE sareng Pangawasa Dubai, Yayasan Future Dubai nu ditéang jeung Otoritas Jalan sareng Angkutan Dubai Dijalankeun 'Stratégi Perangko Otonomi Dubai'. "-" Stratégi Printing 3D Dubai bakal ngajadikeun Dubai alam 3D percetakan hub. "

Urang hirup dina jaman gangguan, dimana siklus kahirupan inovasi nyirorot pisan. Unggal daérah di dunya tiasa nampilkeun tangtangan ku salah sahiji atawa sababaraha tulisan anu nganggo teknik. Kadang-kadang urang tiasa mendakan pamaen seru ti paguron luhur sareng lembaga panalungtikan, tapi pelaksanaan téknologi éta nangtang kalem turun di leuweung birokrasi. Ieu mangrupakeun kabagjaan ningali kumaha Dubai nyandak resiko nyandak kalungguhan ku ngalaksanakeun Key Enabler dina téknologi di mangsa nu bakal datang.

Terus ka ngalaksanakeun sareng diajar tina operasi.


Kreativitas dina Tunggal Ika Budaya

UAE saksi paningkatan populasi signifikan dina sababaraha taun ka tukang kusabab pertumbuhan anu signifikan dina sagala rupa sektor ékonomi anu ngabalukarkeun pangasilan pagawé ti rupa-rupa budaya sareng agama. Ti 4.1 yuta 2005, populasi UAE tumuwuh nepi ka 8.3 juta dina tungtung 2010. Kaluar ieu, jumlah warga UAE kurang ti 1 juta (947,947). (Pamaréntah UAE)

Rapat di Dubai berpungsi dina proyék anyar sareng lembaga inovatif dicirikeun ku campuran kabangsaan ti sakuliah dunya. Kompeténsi, pangalaman sareng tukang budaya digabungkeun pikeun berpungsi dina mangsa nu bakal datang. Dibandingkeun sareng nagara-nagara kawas Jerman, ieu téh saurang gawé nu béda béda di hiji tim. Dina campuran multikultural ieu, pilar identitas nasional warga méré paribitan pikeun hirup di masarakat saimbang.


kacindekan pikeun UAE dina Jalur Gancang

Kasaimbangan identitas nasional sareng karagaman keragaman budaya anu ngawangun yayasan anu kuat dina jalan Pengelambah Balik.

Panulis: Roland Spranz - Bridging Eropa, Wétan Tengah sareng Afrika
Nilai ku Juara UG - Salzatal - Jerman
Hilal Téknik Consultancy - Sohar - Kasultanan Oman

UAE dina Jalur Gancang - Roland Spranz
Tumbu ka Linkedin - UAE dina Jalur Gancang

Ogé Parios Dina: Multilanguage Guides pikeun Expat

Dubai Kota Company ayeuna nyayogikeun saé Panungtun pikeun Jobs di Dubai. Tim kami mutuskeun pikeun nambihan inpormasi kanggo unggal basa pikeun kami Proyék di Panungtun DubaiKawasna dina lamunan. Janten, dina ieu makun, anjeun ayeuna tiasa nampi panduan, tip sareng pagawean di Uni Arabmirat Arab ku basa anjeun sorangan.

Mangga pilih formulir valid
advertisements
Dubai Kota Company
Dubai Kota Company
Wilujeng sumping, hatur nuhun kanggo ngadatangan halaman wéb kami sareng janten pangguna anyar jasa anu saé.

1
Leave a Reply

Punten Lebet mairan
1 kumaha threads
0 balesan thread
0 pengikut
Paling diréaksikeun kumaha
kumaha thread hottest
0 kumaha pangarang
pangarang panganyarna kumaha
ngalanggan
ngabéjaan tina
unggah CV
50% Diskon
Teu aya hadiah
Iraha deui
Ampir!
Tikét tikét
Proyék di Dubai!
Henteu Hadiah
Henteu kabutuh ayeuna
Ampir!
libur
Teu aya hadiah
bantuan
Candak kasempetan anjeun ka meunang padamelan di Dubai!
Ampir kabéh jelema bisa ngalamar Lottery proyék Dubai! Aya ngan ukur dua syarat pikeun cocog pikeun Pakaryan UAE atanapi Qatar: Anggo Dubai Visa Lottery kanggo milarian ngan sababaraha klik upami anjeun cocog pikeun Pakasaban Visa. Sakur expat asing, anu henteu ka UAE nasional, butuh visa karésidénan pikeun cicing sareng damel di Dubai. Kalayan lotre kami, anjeun bakal meunang Karésidénan / visa Pakasaban anu ngamungkinkeun anjeun damel di Dubai!
Upami anjeun meunang padamelan di Dubai anjeun kedah ngadaptarkeun detil anjeun.