Dubai BLOG - Sakabéh ngeunaan ngagawekeun na Living di UAE

Désémber 12, 2019

 A Sales professional with an experience of more than 11 years in Sales & Business Development and Channel Management in Telecom/ISP, Consumer durables and the FMCG sector.

My name is Shakeb Iftikhar and I am a Sales Professional with more 11 years of work experience in Business Development, Channel Management, Trade Marketing and Service assurance across the FMCG,Consumer Durable and the Telecom sectors. My last assignment was with Remain Prime Technologies where I was responsible for establishing the distribution network for UP West for LED TV, Home Appliances and Kitchen Appliances. Increasing the sales revenue by 95% and taking the activation base from 85 units to 1339 units in my tenure with Gionee India Pvt Ltd, are some of my achievements in my professional career.
Désémber 12, 2019
To find new company/ new opportunities and or find a office job as supervisor or manager in shipping industry / repairs team leader
Désémber 10, 2019

HR Manajer

Hiji HR Profesional kalayan komunikasi anu kuat, interpersonal sareng presentasi kaahlian sareng pangalaman padamelan langkung ti 12 taun dina Acara Akhbar, Manajemén Kinerja, Hubungan Karyawan, Daur Kahirupan Karyawan, Belajar & Pangwangunan, ngaliwat ITES, Elektronik Konsumén sareng sektor Éceran. Tugas terakhir abdi nyaéta sareng Titan Company Ltd.In tujuh taun pangalaman damel kuring di Titan, kuring tanggung jawab pikeun nyétélakeun kagiatan HR sadayana pikeun jam tangan, eyewear sareng divisi Jewelery.Currently Abdi di India, tapi daék nampik ka UAE
Désémber 10, 2019

desainer grafis

Jalma anu antusias, kerja keras, sareng motivasi diri milari posisi pikeun ngamimitian karir sareng hiji organisasi kanggo silih kamampuan sareng kauntungan. Kuring boga logis écés, pikiran sareng pendekatan praktis ka arah ngarobih masalah sareng drive pikeun ningali hal-hal nepi ka parantosan. Kuring gaduh panon anu hébat pikeun jéntré. Kuring hoyong pisan diajar, kuring resep nungkulan tantangan.
unggah CV