Sadaya Ngeunaan Setup lepas pantai Usaha di UAE
Sadaya Ngeunaan Setup lepas pantai Usaha di UAE
Bisa 8, 2019
Janten Blogger Jeung Dubai Kota Company di UAE!
Janten Blogger Jeung Dubai Kota Company!
Bisa 9, 2019
Témbongkeun sadayana

Impian gedé! Impian Dubai !!

Impian gedé! Impian Dubai!

Impian gedé! Nampanan deui ka Dubai !!

Impian gedé! Impian Dubai!! Dubai, Tanah Kasempetan, Land of Pamingpin Agung, Land of Diversity, Land of disiplin, Land inovation, Land of angger angger, Land of fun and happiness, Land of Peace, Land of care and care, Tanah Sarua, Abdi tiasa angkat ……

Aranjeunna ngomong "haté kuring aya", tapi pikeun kuring "Jiwa kuring perenahna didinya". Lalampahan kuring ka Dubai teu disangka sareng teu ngimpi. Éta kajantenan sapertos sihir dina waktos kuring parah peryogi padamelan sareng panghasilan, sareng kuring mangrupikeun kabagjaan pikeun damel sareng Organisasi hébat sapertos Jumeirah International sareng Al Ghurair Investment, landmark sareng cirining Dubai. Abdi henteu tiasa langkung kaberkahan.

Lahan kuring nunjukkeun naon kabagjaan, saatos ngantepkeun setrés hirup sapanjang hirup kuring dugi ka Kuring ngamimitian cicing di Dubai. Lahan kuring ngabantosan kuring kaluar tina phobia nyetir kuring, kuring henteu percanten kuring ngagaduhan sareng nyupiran 3 mobil sareng anu resep paling. Kuring nyieun babaturan pangalusna pikeun hirup di Dubai! Salah sahiji kado anu pangpentingna dina kahirupan nyaéta gaduh réncang anu saé pikeun umur.

Nalika kuring Tarat di ditu pikeun tugas 6 minggu, anu terang éta bakal janten panginepan tujuh taun. Hirup kuring dirobih ti saé sareng saé! Pangalusna kanggo anu Kalintang! Dubai ngabantosan abdi pikeun nangkep sadaya komitmen finansial kuring sareng ngantunkeun kahirupan pikeun sakabéhna sareng nyimpen pikeun masa depan kuring. Abdi henteu tiasa langkung bersyukur.

bogoh Badag! Cinta Dubai !!

Kadang, life nyorong anjeun nyandak kaputusan anu susah sareng susah, kalayan henteu aya pengecualian, kuring kantos ngantunkeun ka Dubai saatos taun 7 taun balik deui ka India 3 taun ka tukang, kalayan manah anu susah sareng sedih, kusabab alesan pribadi. Henteu aya anu sadinten Abdi parantos teu sono ka Dubai. Nyatana, dipindahkeun ka sakumna kulawarga pikeun tetep ngarasa kagungan ka Dubai sareng abdi. Malah héndél sélulér abdi ti Dubai.

Impian gedé! Impian Dubai !!

Abdi salawasna nganuhunkeun ka Dubai pikeun naon anu ayeuna kuring. Dubai parantos ngabantosan kuring pikeun ngahontal impian sareng visi kuring anu janten palatih, Mentor sareng Pelatih sareng ngalakukeunana impian pakasaban anu ngajadikeun kuring bagja. Saatos 20 tambah taun pangalaman perusahaan sareng mimitian dina industri anyar, Pelatihan sareng Pangwangunan sanes perjalanan anu gampang. Tabungan anu didamel di Dubai parantos ngabantosan pikeun nyumponan hajat ku ku fokus sacara lengkep sanaos teu aya panghasilan biasa. Rumaos rasa syukur anu hébat. Abdi ngaraos bingah janten kuring bagéan tina Dubai!

Kami rahayu boga kitu loba hal hébat dina kahirupan mah!

Dinten ayeuna kuring bangga pisan, yén kuring nyiptakeun Ecological pikeun kuring dina bidang Pelatihan sareng Pangwangunan, ti ngorondang ka orok dinu bidang di tempat anu anyar ieu. Ayeuna kuring sadaya siap-siap ambang deui sapertos Falcon di Dubai anu geulis sareng kawasa. Kuring ayeuna pangadeg Venture disebut Genius 21, kaahlian Pelatihan sareng Transformasi, fokus kana masihan kaahlian sareng transformasi kana kahirupan Abdi angkat. Kuring geus ngalakukeun bengkel ampir 100 dina taun 3 ngarampa sareng mere ilham langkung ti hirup 1000 ... Teu aya padamelan anu langkung memuaskan ti ieu.

Fokus kuring dina Industri Pendidikan kusabab éta mangrupikeun hiji-hijina industri anu tiasa nyiptakeun manusa anu saé pisan sareng generasi ayeuna pangabutuhna. Kuring ngajalankeun program pikeun Bahan Pangajaran fraternity, staf non-ngajar sareng murid dina sagala rupa kaahlian tina kamekaran kapribadian, Kapamingpinan Diri, Kaahlian Pangajaran, Guru salaku Modél Peran, Pikiran Induk pikeun barudak ka 21st kaahlian abad pikeun Murid siap ti Kampus ka tarumanagara na leuwih.

Ayeuna waktuna pikeun kuring masihkeun deui ka Dubai sareng mangrupikeun impian kuring ayeuna ku kuring hoyong terus-terusan aya hubungan sareng Dubai sareng ngalaksanakeun bengkel dina bidang Pendidikan kanggo Guru sareng Siswa. Kuring yakin unggal jalma mangrupikeun Genius anu lahir tiasa ngahontal nanaon aranjeunna hoyong hirup sareng impian gedé. Kusabab impianna tacan kabeneran, sakumaha tambang anu bakal leres janten balik sareng Dubai!

Abdi bogoh ka anjeun Dubai! syukur heartfelt abdi !!

Tulisan ieu ditulis ku pengikut Dubai Kota Company ti Linkin. Tim kami nganuhunkeun pisan pengikut anu ngabantosan urang ngamajukeun Dubai ka sakuliah dunya. Punten turutan perusahaan kami di Linkin.

Kami Dubai "The Life Changer" - Perusahaan Kota Dubai

Ogé Parios Dina: Multilanguage Guides pikeun Expat

Dubai Kota Perusahaan ayeuna nyayogikeun pituduh alus pikeun Pakasaban di Dubai. Tim kami mutuskeun pikeun nambahkeun inpormasi unggal basa pikeun urang Dubai expats. Janten, kalayan émut kana ieu, anjeun ayeuna tiasa nampi Panungtun, tip sareng padamelan di Uni Émirat Arab nganggo basa anjeun sorangan.

Mangga pilih formulir valid
advertisements
Dubai Kota Company
Dubai Kota Company
Wilujeng sumping, hatur nuhun kanggo ngadatangan halaman wéb kami sareng janten pangguna anyar jasa anu saé.

1
Leave a Reply

Punten Lebet mairan
1 kumaha threads
0 balesan thread
0 pengikut
Paling diréaksikeun kumaha
kumaha thread hottest
0 kumaha pangarang
pangarang panganyarna kumaha
ngalanggan
ngabéjaan tina
unggah CV
50% Diskon
Teu aya hadiah
Iraha deui
Ampir!
Tikét tikét
Proyék di Dubai!
Henteu Hadiah
Henteu kabutuh ayeuna
Ampir!
libur
Teu aya hadiah
bantuan
Candak kasempetan anjeun ka meunang padamelan di Dubai!
Ampir kabéh jelema bisa ngalamar Lottery proyék Dubai! Aya ngan ukur dua syarat pikeun cocog pikeun Pakaryan UAE atanapi Qatar: Anggo Dubai Visa Lottery kanggo milarian ngan sababaraha klik upami anjeun cocog pikeun Pakasaban Visa. Sakur expat asing, anu henteu ka UAE nasional, butuh visa karésidénan pikeun cicing sareng damel di Dubai. Kalayan lotre kami, anjeun bakal meunang Karésidénan / visa Pakasaban anu ngamungkinkeun anjeun damel di Dubai!
Upami anjeun meunang padamelan di Dubai anjeun kedah ngadaptarkeun detil anjeun.