Teluk Jobs keur India
Teluk Jobs keur India
Pébruari 18, 2018
jobs Dubai sareng visa
Dubai padamelan sareng visa - Milarian Pausahaan Nyewa
April 11, 2018
Témbongkeun sadayana

Pitunjuk Jobs Cryptocurrency pikeun kasempetan Karir BlockChain

Cryptocurrency Jobs Bitcoin
Taros Kami!

Manggihan Cryptocurrency Jobs

Pasar proyék Cryptocurrency ngembang super gancang di sakumna dunya. Dubai Kota janten Pamaréntah Powered-blockchain munggaran di dunya. Naha kota urang cita-cita janten pamaréntahan blockchain anu pangpayunna sateuacan na Expo 2020?. Karyawan lowongan Cryptocurrency ayeuna tumbuh sapertos gélo. Aya seueur kasempetan padamelan énggal bahkan pikeun padamelan non-IT. Jalma milarian perusahaan anu ngamimitian sapertos Bitcoin atanapi Ethereum atanapi sistem pembayaran Ripple. Salaku conto, situs wéb Bitcoin.com diwangun dina tonggongna anu anyar bisnis sakuliah dunya.

Nalika anjeun ngaraos sadayana crypto karirKasempetan padamelan-hubungan. Anjeun kedah leres nginten situs wéb karir Bitcoin.com. Aranjeunna mangrupikeun perusahaan pangbadagna di pasar finansial crypto. Salaku kanyataan, pasar ngembang gancang. Janten, anjeun tiasa kéngingkeun jobs cryptocurrency jauh leuwih gancang dina sataun di handap. Cryptocurrency pasar warta ieu pasti delivering warta global. Utamana dina megatkeun speeds sakuliah sababaraha channel. Mun anjeun neangan pakasaban dina industri cryptocurrency. Ayeuna mangrupa luar biasa waktos pikeun jadi seeker karir suksés.

Di sisi anu sanés, perusahaan cryptocurrency ngembang langkung gancang tibatan anu urang curiga pisan. Perusahaan anyar ngahasilkeun unparalleled investasi sareng pertumbuhan dina bulan-bulan anyar di pasar karir cryptocurrency. Bari jeung seueur téknologi énggal tetep. Pasar cryptocurrency tetep salah sahiji anu panggedéna sareng ngembang panggancangna. Pakaryan cryptocurrency dipaké ngembang antara kasempetan ngamimitian non-perusahaan. Angel.co parantos ngatur anu luar biasa ngalaporkeun ngeunaan pasar cryptocurrency.

Teu ukur mangrupakeun jobs langkung sadiaTapi posisi gawé bareng blockchain ogé mayar hadé. Dina karyawan rata nu keur ditawarkeun Gaji 10-20 per cent luhur batan jobs non-crypto.


The Cryptocurrency ieu Ngembang Fast

Duit anu pomping kana pausahaan cryptocurrency na startups anyar. Ti data parusahaan AngelList, pausahaan kokotéténgan dina satengah mimiti 2018. Sarta manggihan yén investasi dina industri cryptocurrency nyaeta tumuwuh leuwih gancang ti pasar séjén. Leuwih ti éta, aya deui duit invested di firms cryptocurrency di 2019 ti di sakabéh 2010 na 2016 digabungkeun.

Dubai Kota ogé ngagaduhan diskusi papan pangurus cryptocurrency sorangan. Umumna nyarios ngeunaan masa depan keuangan dunya crypto di Dubai. Sanajan ieu bisa jadi newest na paling ekslusif acara leres Keynote urang. Ngan ditempatkeun di paling gengsi, méwah di Dubai, Sarta atmosfir bisnis di Jumeirah Mina A'Salam.

Dina waktu nu sarua, pausahaan cryptocurrency anu tumuwuh tapi henteu ukur di Dubai. firms Anyar raising jumlahna gede duit di Eropa jeung Amérika Serikat valuations di loba nu leuwih luhur. Ku kituna, dina kaayaan maranéhanana, anyar pausahaan ngabogaan pangabutuh Ngiring maranéhanana pikeun nyungsi bakat luhur.

Jumlah total tina daptar proyék ieu tumuwuh unggal poé dina situs sosial. The cryptocurrency Ngiring pausahaan geus ampir dua kali jumlah posisi dina genep bulan ka tukang. Cryptocurrency Jobs keur tumuwuh kawas gélo di UAE.


Kumaha carana meunang pakasaban di cryptocurrency?

The seekers proyek ngan ngarasakeun pasar cryptocurrency kusabab na tumuwuh super gancang. cryptocurrency nu geus tumuwuh gancang sarta prioritas kalenturan keur pagawe na.

Di sisi séjén, expats anyar kedah nyandak dicatet yén pausahaan berbasis blockchain bakal tumuwuh leuwih gancang dina mangsa nu bakal datang. Contona, dina jobs cryptocurrency NYC startups anu 25% leuwih gampang nawiskeun posisi jauh ka pagawe na. janten lamun anjeun neangan pagawean jeung anjeun gaduh kaahlian dina blockchain nu. Anjeun oge bisa Tujuan pikeun jobs non-teknis di industri ieu. Contona, Anjeun tiasa gawé di sababaraha posisi kayaning pamasaran JEUNG KOPERASI.

pangajaran tinggi tech teu merta diperlukeun pikeun ngamimitian karir kalawan Bitcoin. Laporan anyar ti pasar finansial nunjukkeun poténsi karyawan. Pagawe anyar wungkul kedah ngartos konsep jeung terminologi industri pasar crypto. Salah sahiji cara anu pangalusna pikeun manggihan pakasaban di pasar cryptocurrency. Umumna diomongkeun téh panawaran for jeung sya bursa koin.

Maranéhanana expats anu teu cukup daék bunuh ka karir di cryptocurrency. Tiasa salawasna neangan lowongan di pasar CryptoCurrency. Aya sok Cara kaluar pikeun hunters karir anyar pikeun pilihan jobs. Salaku conto, upami anjeun milarian parobahan pagawean ti industri anjeun ayeuna. Anjeun kedah mertimbangkeun damel salaku pamekar blockchain atanapi pamasaran pingpinan sateuacan ngalamar kana Bumi Amérika Industri Bumi. Aya salawasna masa depan dina téknologi cryptocurrency.


Tumuwuh jobs di Blok Chain di Dubai?

nu UAE narékahan janten pamaréntahan blockchain-operasional anu pinuh. Éta hartosna sadayana jasa na pasti bakal robih, kaasup aplikasi visa, transfer artos, artos artos sareng tagihan sareng pangmayaran lokal sareng pembaharuan lisénsi.

nu Uni Arab Emirate ngarencanakeun ngahontal sistem operasional anu lengkep ku 2020 dimana téknologi anyar cocog sareng ningkatkeun produktivitas 50% dina sektor pamaréntahan sareng nongovernment. Éta kedah ngabantosan waktos kirang waktos kanggo padamelan dasar, sareng ngirangan artos dina anggaran UAE.

Smart Dubai Website

Blok Chain ramatloka Dubai

Téknologi anyar bakal ngamimitian nyokot tempat henteu ngan di Dubai tapi ogé di Abu Dhabi sareng bakal ngalih ka arah nagara. Dina sababaraha taun ieu usaha blockchain bakal ngagariskeun seueur sistem anu lami. Hiji hal anu urang terang pasti bakal ngarobih industri di mana waé di Wétan Tengah sareng sababaraha nagara sapertos Arab Saudi sareng Qatar. The Émirat sok modernisasi sistem kuno. Sareng pasti sababaraha daérah utama UAE badé robih dina taun-taun di handap ieu bakal perumahan, transfer artos sareng sistem pamayaran.

jalma bisnis bakal ngawanohkeun téhnologi blockchain di operasi bisnis riil di UAE jeung Saudi Arabia. Contona, simpen Sistim mayar bakal balik cara lila di nulungan ngartos kaamanan sarta rising kapercayaan konsumen di téhnologi nu.

executives pamaréntah Émirat geus dijieun aturan ketat dina industri blockchain. Aranjeunna salawasna pastikeun yén sagala transaksi anu disimpen sarta aman sarta tangtu pinuh trackable.

Di sisi séjén, aya hiji hal alus sababaraha anjeun bisa ngalakukeun jeung cryptocurrency. Anjeun bisa meuli jeung ngajual apartemen pikeun Bitcoin atawa malah meuli mobil olahraga pikeun bitcoin. Aya kitu loba hal anjeun tiasa gaduh salami anjeun cryptocurrency sorangan.


Tanah Saréal kalawan Bitcoin!

Bitcoin Tanah Saréal

Mangrupakeun UAE siap pikeun blockchain?

Perusahaan UAE parantos ngamimitian nyandak seueur proyek, ngamimitian anu anyar ngagunakeun bisnis téknologi blockchain na. Sababaraha perusahaan téknologi gedé mimiti ngaluarkeun mata uang digital. Salaku conto, Mercedes bayar katampa dina transaksi cross-wates antara para nasabah sarta manajer jualan. Di sisi séjén, pamaréntah Dubai, mimitian-up jeung raksasa tech global menata kasempetan anyar dina tingkat luhur pisan. Kusabab rencana blockchain ambisius Dubai urang anu ngan awal era anyar di pangwangunan.

Hijina samping négatip di cryptocurrency na blockchain mangrupakeun tahap awal nyoko. Ogé, sababaraha pausahaan nu maranéhna ngusahakeun klien scam. Tapi anu bakal geus wibawa sooner ti harepan.


Jaba Top kana Larapkeun pikeun Jobs di Cryptocurrency Pasar - Larapkeun Dinten!


The Karir di Cryptocurrency

CoinMarketCap

Larapkeun dieu: https://coinmarketcap.com/careers/

CoinMarketCap nyaéta portal No.1 dimana jalma tiasa pariksa harga cryptocurrency. Sareng sumber data anu paling dipercaya sareng akurat pikeun padagang crypto. Aya sababaraha padamelan nawaran anu anjeun tiasa gaduh salaku conto:

    • Élmu Data Insinyur
  • Senior Front Tungtung Insinyur
  • SEO na Marketing spesialis
  • Jeung loba deui.

parusahaan ieu ngabogaan jutaan individu unggal poé dina platform maranéhanana.

Jalma anu milarian organisasi dunya crypto anyar, sareng platform séntral pangsaéna. The CoinMarketCap pasti bakal ngembangkeun langkung seueur nawaran padamelan henteu ukur di AS Perusahaan ieu bakal nyangking harga pasar paling lengkep sareng inpormasi seger kalayan permodalan, harga, sareng inpormasi cryptocurrency ka perusahaan internasional.

CoinMarketCap


Bitcoin

Larapkeun dieu: https://jobs.bitcoin.com/

Bitcoin Company mangrupakeun bisnis cryptocurrency global kalawan kantor di Tokyo, St. Kitts. Di sisi séjén, pausahaan tumuwuh jadi gancang nu sipatna gaduh kantor anyar di Swedia jeung Budapest na Sukabumi. komitmen Bitcoin nyaéta pikeun nyebarkeun beja pembayaran ti Bitcoin ngaliwatan ayana global. Kalayan di pikiran, maranéhna kudu nyiptakeun hiji pangalaman unrivaled keur karyawan anyar jeung urang kahareup jero bisnis.

Bitcoins rutin ngirim staf maranéhanana sakuliah dunya. Contona di Dubai jeung New York City ngalaman tempat anyar. Hayu aranjeunna papanggih pamingpin finansial industri, sarta nulungan staf anyar hadir seminar. executives Bitcoin salawasna ngadangukeun karyawan anyar jeung pilari maju ka ceramah kalawan batur. Pausahaan malah sponsor acara host sakuliah dunya. waktu gawe Bitcoin.com, Anjeun tiasa pastikeun pikeun nampa sababaraha nagara anyar. Sarta tangtu, anjeun bakal kudu checkouts anyar dina paspor Anjeun.

Dina sisi negatip, sakali hiji pagawe sataun flies sakabéh parusahaan urang pikeun St. Kitts. Aya aranjeunna digawé raket ngahiji, papanggih silih ogé executives ti UAE. Executives jero bisnis sarta mikanyaah ngobrol ngeunaan produk anyar sipatna rencana pikeun ngjalankeun. The Cryptocurrency pang populerna Jobs nyadiakeun mangrupa bitcoin nerapkeun kiwari.

CryptoCurrency Jobs di Bitcoin.com



Ethereum

Larapkeun dieu: https://consensys.net/careers/

The Ethereum teh cryptocurrency paling recognizable kadua. Tim Etherum nyieun platform revolusioner ieu nu dibawa konsep "kontrak pinter" pikeun blockchain nu. Tapi di sababaraha taun hareup, aranjeunna pilari move kana hal kirang nyokot énergi. cryptocurrency Ieu mimitina janten aktif dina Juli 2015. Jeung programmer ngora hiji Vitalik Buterin-lami 21-taun dijieun sistem blockchain ieu.

Urang sadaya parantos nyaksian yén Ethereum cryptocurrency parantos gancang ningkat tina kajawah ka status selebritis cryptocurrency. Handap aya situs web anjeun tiasa nerapkeun pikeun digawé di Etherum Cryptocurrency.

Etherum


Ripple

Larapkeun dieu: https://ripple.com/company/careers/

Parusahaan ieu pasti ngagaduhan tempat 3rd dina daptar kami. Anu milarian padamelan ti sakumna dunya tiasa ngalamar sababaraha posisi di dinya. Pausahaan ieu parantos damel sareng merek anu ageung sapertos Santander sareng Duit gram, gaduh katingal di handap ieu. Sungut ieu mangrupikeun anu pangsaéna dina asset digital kelas kanggo
pangmayaran.

merek Ripple


Yayasan Dubai Future

Larapkeun dieu: https://careers.dubaifuture.gov.ae/

Pamaréntah proyék patali pikeun cryptocurrency jeung téhnologi blockchain. Sumur dipikawanoh Yayasan Dubai Future diatur ku niat anu kuat pikeun ngawangun masa depan bisnis téknologi anyar. Éta sadayana organisasi gawé bareng séktor strategis di Uni Émirat Arab. Sareng pasti kerjasama sareng kerja keras sareng pamaréntah sareng sektor swasta. Bakal ngabantosan anjeun janten langkung luhur dina karir sareng prestasi padamelan anjeun.

Yayasan Dubai Future


blok Gemini

Larapkeun dieu: https://www.blockgemini.com/careers.html

Perusahaan Arab anu sanés kanggo padamelan, aranjeunna milarian nyewa eksekutif pangembangan bisnis sareng koperasi dunia maya. Pausahaan gaduh kantor 2 di Dubai sareng hiji kantor di India. Pantes dilarapkeun ka Dubai pasti, kitu di India panginten seueur gaji gajih.

blok Gemini


Solusi ADAB

Larapkeun dieu: www.adabsolutions.com

Perusahaan solusi Adab dijalankeun salaku Pertukaran Crypto Islam Pertama (DANA). Pausahaan henteu ngan ukur sadunya Shariahbursa crypto -komunikasi. Aranjeunna saleresna damel bareng sareng sharjah bank.

Sumawona, perusahaan parantos pinuh ku hukum Islam. Sareng yakin upami anjeun jalma muslim, anjeun kedah aplikasi pikeun perusahaan anu didasaran ku Dubai minangka pilihan pangpayunna dina karir anjeun. Perusahaan ngagaduhan rencana anu ageung, contona kanggo ngamimitian ngamimitian ngaluarkeun token Adab. Janten, henteu ngan ukur perusahaan anu saé tapi kalayan poténsial anu ageung.

Pausahaan kacida motivasi pikeun nambahan ukuranana pikeun usaha bisnis gedé di daérah Wétan Tengah. Sareng urang sadayana terang yén Dubai ayeuna mangrupikeun hub anu henteu bisa dipercaya tina kauangan Islam. Pikeun milarian padamelan sareng aranjeunna anjeun kedah ngirim email sareng CV.

Solusi ADAB


Coinbase

Larapkeun dieu: https://www.coinbase.com/careers

Perusahaan coinbase pasti mangrupikeun salah sahiji platform pertukaran cryptocurrency pangsaéna pikeun ngarobah artos ka cryptocurrency sapertos bitcoin sareng Monero. Hiji-hiji sisi négatip pikeun perusahaan ieu ayana. Pausahaan gaduh kantor pusat di San Francisco California di AS Janten, kéngingkeun padamelan diditu rada atos kusabab prosés visa di Amérika Serikat. Nanging tetep ngirimkeun CV ka Coinbase kedah janten gerakan pinter.

Perusahaan Coinbase ogé salah sahiji perusahaan dipeunteun anu pangluhurna dina Google sareng dina Facebook. Kantun margi aranjeunna nuju tim pamasaran luar biasa.

CoinBase


Bitpay

Larapkeun dieu: https://bitpay.com/about/team

Kalawan parusahaan Bitpay anjeun bakal ngawangun masa depan pangmayaran. Éta nu gaduh ramatloka pisan unik kalayan panel sorangan sarta super gampang pikeun ngalakukeun hiji mindahkeun duit ti USD keur BTC. Perusahaan BitPay ieu gedong infrastruktur dumasar cryptocurrency.

Éta téh niatna ngamekarkeun platform muka-sumber Bitcoin pikeun klien tur pamaké. Tujuan kanggo bringing Bitcoin ka dunya. Nulungan jalma kalawan kartu bank Bitpay na make eta kajantenan pisan gampang pikeun bisnis blockchain.

BitPay


Pindah koin

Larapkeun dieu: https://angel.co/coinswitch-co/jobs

Perusahaan koin switch anu diadegkeun ku tim insinyur utamana ti India. Aranjeunna dipindahkeun ti Amazon, Microsoft, tur Zynga ngan pikeun ngawangun alam pangalusna sarta platform bursa cryptocurrency digawé panggancangna na 100% desentralisasi ku téhnologi blockchain.

Koin Pindah nyadiakeun ongkos bursa pangalusna dina pasar crypto, maranéhna ngatur pikeun ngalakukeun éta ku aggregating sadayana séntral pausahaan ngarah.

Éta ogé gaduh sistem pangmayaran anu saé sareng ngabandingkeunana sacara real waktos ka perusahaan séjén koin saklar anu mangrupikeun pangsaéna. Nanging, aranjeunna henteu ngagaduhan naon waé halaman karir tapi anjeun tiasa nerapkeun dina situs web Angel.co. Parusahaan ieu ngadukung langkung ti 250 cryptocurrencies sareng langkung ti pasangan 45,000 pikeun ukar. Janten bakal seueur posisi anyar dina taun-taun di handap ieu.

CoinSwitch


Coinmama

Larapkeun dieu: https://www.careers.coinmama.com

Platform bursa cryptocurrency Coinmama mangrupikeun perusahaan anu inovatif sareng pesat pesat. Organisasi ieu janten perusahaan ngamimitian anu terkenal di Israél. Sareng pasti, ti saprak aranjeunna ngadegkeun platform pertukaran cryptocurrency ieu dina 2013 sareng ayana di Ra'anana. Janten perusahaan anu dipeunteun pisan. Nalika anjeun ngamimitian karir blockchain sareng pangalaman dagang mata uang crypto-currency anjeun bakal terang kumaha populerna bisnis ieu.

Coinmama nawiskeun solusi pikeun para nasabah di langkung ti nagara 182. Sareng pastina anjeun tiasa nerapkeun ka aranjeunna tina sagala tempat di dunya. Organisasi ieu nyayogikeun jasa tukeur kalayan jasa pertukaran anu gancang, éfisién sareng paling aman.

CoinMama


Lodaya koin

Larapkeun dieu: https://www.cointiger.com/en-us/#/recruit

Duit maung mangrupakeun platform pertukaran cryptocurrency endah pikeun dagang cryptocurrency dina cara gancang. Perusahaan CoinTiger komitmen nyiptakeun layanan blockchain tingkat luhur. Salaku conto, aranjeunna gaduh dukungan obrolan online sareng platform kualitas luhur pikeun masihan pangguna pangalaman pamungkas tina dagang sareng téknologi blockchain.

Tigin koin mangrupikeun organisasi pertumbuhan anu gancang sareng upami anjeun resep kana industri blockchain sareng gaduh kaahlian anu leres anjeun tiasa gaduh tawaran padamelan ti aranjeunna éta pasti.

Lodaya koin


Luno

Larapkeun dieu: https://www.luno.com/en/careers

Leno mangrupikeun Perusahaan anu saé anu hadé sareng aranjeunna nyewa leuwih sababaraha ratusan jalma sacara internasional. Dina momen ieu aranjeunna ngagaduhan lowongan di kota tanjung, London sareng Singapura. Pasti geus meunang pagawean jeung perusahaan ieu bakal salah sahiji pilihan anu saé dina karir anjeun.

Salaku platform bursa cryptocurrency aranjeunna nulungan jalma ngarti Cryptocurrencies kawas Bitcoin na Ethereum, Monero sarta gancang ngarobah bentang finansial sacara internasional.

Lamun Anjeun keur pilari karya jeung percaya kakuatan diversity of pasar blockchain. Anjeun tiasa ngawangun sarta nyieun gawe babarengan anyar, sarta quest kontinyu keur kaunggulan.

Luno

Bitpanda

Larapkeun dieu: https://jobs.lever.co/bitpanda

Bitpanda ogé réngking diantara platform pertukaran cryptocurrency paling dipeunteun. Sajauh ieu perusahaan anu nyewa di Austria di Uni Éropa. Janten pikeun meunang damel sareng perusahaan ieu anjeun kedah nerapkeun visa atanapi lulus prosés Wawancara sareng kéngingkeun visa sponsor.

Bitpanda pasti mangrupikeun calo anu paling sering dilongok di Éropa. Jalma-jalma ti sakumna dunya meuli jeung ngajual Bitcoin, Ethereum, IOTA sareng seueur deui. Parusahaan ieu mangrupikeun Fast, aman sareng 24 / 7 perusahaan internasional pikeun damel.

BitPanda


Plus500 Careers

Larapkeun dieu: https://careers.plus500.com/

Salah sahiji Mesin Crypto pangkolotna di dunya. Manajemén ti Israil kitu, pasti perusahaan pantes masihan aranjeunna kasempetan pikeun pangwangunan. Perusahaan ieu dibiayaan di 2013 sareng parantos ngagaduhan bagian di bursa saham London. Anjeun pasti kudu gaduh tampilan na ramatloka karir sabab nganyatakeun seueur padamelan énggal sanés ngan ukur di Inggris

Plus500 Careers


Kraken

Larapkeun dieu: https://jobs.lever.co/kraken

Karen mangrupikeun perusahaan anu dilakukeun pikeun jalma ngora anu ngagunakeun téknologi blockchain. ngagawekeun sareng Kraken téh saé. Salah sahiji aspék anu positif nyaéta nyewa jarak jauh. Janten, anjeun tiasa damel di Tokyo, Dubai sareng London. Digital Assets sareng set sareng portofolio palanggan. Pasti nunjukkeun ka anjeun yén anjeun bakal ngagaduhan kasempetan kanggo padamelan panjang.

Titik anu hadé sanésna nyaéta usaha kraken kritik kranjang sacara aktif di média sosial. Aranjeunna milarian seueur anu padamelan énggal kalawan kaahlian téknologi pangsaeutikna. Janten, pamasaran sareng penjualan live chat sok ngadamel panca indra.

Kraken


ShapeShift

Larapkeun dieu: https://shapeshift.io/careers

ShapeShift henteu ngan ukur platform platform cryptocurrency. Aranjeunna mangrupikeun platform Digital Asset non-custodial ngarah. Jalma-jalma di sakumna dunya nganggo data sareng alatna pikeun ngawangun platform cryptocurrency sorangan. Dina 2014, ShapeShift janten ampir cikal naratas era énggal tina kauangan digital sareng data cryptocurrency. ShapeShift mangrupikeun perusahaan anu saé pisan pikeun manajer bisnis IT, programer komputer sareng pamekar téknologi.

ShapeShift


koin Telegraph

Larapkeun dieu: https://jobs.cointelegraph.com/

Aranjeunna ayeuna gaduh bagian anyar, damelan sareng telegraf koin. Anjeun tiasa nerapkeun rébuan padamelan di sababaraha daérah. Sareng upami anjeun badé kéngingkeun tawaran padamelan anu dipikaresep, anjeun kedah nerapkeun bagian wéb na. Pausahaan ieu sateuacan ngan ukur ngalakukeun tulisan ngeunaan perdagangan crypto, providing warta sareng inpormasi panganyarna anu ngamungkinkeun para padamelan padamelan panawaran pikeun pagawéan anu saé dina lingkungan téknologi blockchain.

Anjeun ayeuna tiasa nganggo platform unikna. Milarian lowongan padamelan sareng crypto anu aya di pasar crypto ogé. Anjeun tiasa leres akur sareng daptar kasempetan padamelan di jero usaha blockchain. Sumawona, industri industri fintech sareng crypto anu pangsaéna nyaéta ngeposkeun padamelan dina situs wéb.

CoinTelegraph


pamundut Network

Larapkeun dieu: https://request.network

parusahaan ieu ngan menak, sarta aranjeunna ngahurungkeun kaluar pasar baku kana hal anyar. jaringan nu dipénta éta sigana kawas kahareup bisnis e-commerce. Parusahaan ngatur kana jaringan desentralisasi pikeun requests mayar na sangkan eta pisan diasupan pikeun pamaké internét anyar.

pamundut Network


LocalBitcoins.com

Larapkeun dieu: https://localbitcoins.com/careers

LocalBitcoins.com mangrupikeun perusahaan anu saé pikeun spesialis IT téknologi canggih. Kusabab ngamungkinkeun jalma anyar pikeun tukeur visina sareng visi sareng struktur perusahaan. Perusahaan ieu, di sisi sanésna, damel di pasar cryptocurrencies lokal sareng téknologi blok blok Bitcoin.

bitcoins Lokal ngabogaan loba jasa. Nyoba pikeun meunangkeun deui effortlessly tina téhnologi blockchain madhab di dunya. jasa parusahaan Ieu salah sahiji yayasan tina ékonomi Bitcoin.

Upami urang nyandak perusahaan ieu sareng urang ngabandingkeun ka batur kami bakal terang yén LocalBitcoins.com didirikan di 2012 sareng ayeuna nuju nampi 4000-5000 pendaptaran anyar unggal dinten. nyaeta anu masihan ka urang asuransi yén kamajuan karir bakal terus di hareup.

LocalBitcoins


Gemini

Larapkeun dieu: https://www.gemini.com

Gemini Crypto Exchange mangrupikeun bursa resmi anu didasarkeun di New York, AS. Sareng seueur broker saham anu nuju damel di ditu.

Sanajan kitu, Gemini ngan ukur ngurus perdagangan ngeunaan cryptocurrencies di Amérika Serikat. Tina dolar AS, Bitcoin sareng Ethereum. Janten pikeun damel di perusahaan ieu sigana mah, anjeun kedah gaduh visa ka perusahaan AS dina waktos ayeuna recruiting manajer, pasar di sutradara, manajer produk sareng insinyur.

Gemini


Aset Data Digital

Aset Data Digital

Biance

Larapkeun dieu: https://www.binance.com/Careers.html

Ieu portal ogé nyadiakeun nawaran padamel anu saé pikeun anu padamelan padamelan na. Manajer perusahaan ngagaduhan sababaraha ulasan rating pangluhurna. Kantun kusabab aranjeunna ngawangun deui jumlah dagang dina sababaraha dagang cryptocurrency. Biance éta mangrupikeun perusahaan anu dipikaresep pisan pikeun damel.

Perusahaan parantos kasaimbangan karya-kahirupan anu ageung sareng pasti bari damel pikeun anjeun tiasa dipromosikeun. Sareng tangtosna, firma ieu ngagaduhan jumlah koin ageung sayogi kanggo anu kagunaan pikeun nasabahna. Janten, dasarna, upami anjeun terang pisan bitcoins sareng pasar crypto Monero atanapi Etherum. Anjeun kedah pasti cobi kanggo padamelan damel sareng perusahaan ieu.

Biance


Labs cahaya

Larapkeun dieu: https://lightning.engineering/careers.html

parusahaan Labs cahaya anu diwangun ku tim ti insinyur anu gairah ngeunaan kriptografi ogé cryptocurrency kalawan desentralisasi sarta kaamanan sarta privacy. Proyék pikeun sistim ngalaman software insinyur sareng pangalaman kriptografi terapan dina téhnologi internasional.

Sungut ieu pertarungan sareng cypherpunks sareng nyobian mawa jero téknis étika sareng imajinasi kana bisnis blockchain. Janten, upami anjeun hoyong damel sareng jinis perusahaan kaamanan di jero pasar blockchain, punten ningali tampilan situs wéb na dilarapkeun kana posisi anu sayogi dina halaman wéb.

Labs cahaya


Bittrex

Larapkeun dieu: https://international.bittrex.com/

Bittrex ieu Ngiring dina momen aranjeunna ngabogaan leuwih nawaran jobs 10. Jobs nawiskeun téh rada béda ti ngembangkeun bisnis analis piwuruk nepi ka Kapala Financial Officer.

Pausahaan ieu Ngiring dina momen di Amérika Serikat ti Amérika. Ku kituna, nya meureun rada hésé meunang aya iwal anjeun gaduh pangalaman alus di blockchain sarta séktor finansial.

Bittrex


Komodo

Larapkeun dieu: www.komodoplatform.com

Perusahaan Komodo ayeuna ogé ngupahan jalma anu ayeuna nuju nguping pikeun sababaraha posisi. Éta kénéh dina prosés pangwangunan bisnis awal. Tapi Upami anjeun henteu ningali posisi kabuka anu cocog sareng pangalaman anjeun dina halaman wéb. Anjeun kedah ngirim CV anjeun upami anjeun mikir anjeun gaduh kaahlian berharga pikeun nawiskeun timna.

Komodo


simpléks

Larapkeun dieu: https://www.simplex.com/join-us/

Perusahaan anu gelut sareng panipuan. Perusahaan Simplex dipikanyaho pisan ku cara leuwih gancang pikeun ngarobah cryptocurrency. Manajemén perusahaan ieu langkung ti pinter. Pilihan kahiji pikeun aranjeunna nyaéta ngahijikeun tilu industri booming e-commerce, panipuan & sistem kaamanan dina téknologi blockchain.

Éta nu diideuan ku bitcoin jeung visi Etherum anu ngarobah dunya processing pamayaran kanggo hadé (jeung keur aman). Ku kituna, panawaran on ramatloka maranéhanana. Miharep anjeun bakal boga replay ti parusahaan ieu.

simpléks


KuCoin

Larapkeun dieu: https://kufun-limited.breezy.hr/

Ku Coin ngan saukur Bitcoin sareng sababaraha platform pertukaran cryptocurrency anu sanés. Aranjeunna gaduh volume transaksi ageung sareng sadaya lapisan gawe anu saé kanggo karyawan na.

Ku Coin mangrupikeun perusahaan dimana anjeun tiasa ngerjakeun damel jarak jauh. Janten, pasti alus kanggo pagawe internasional tanpa visa. Gaduh katingal dina situs wéb anjeun sareng nerapkeun nawaran padamelan anu pikaresepeun.

Ku koin


Bitwala

Larapkeun dieu: https://www.bitwala.com/careers/

Aranjeunna nyewa seueur jalma sareng aranjeunna ti Jerman. Anjeun tiasa ngajantenkeun impian anjeun sareng Bitwala. Anjeun tiasa nga-ulang panerbangan perbankan babarengan sareng tim anu endah pisan tina spesialis. Ladenan endah anu ditawarkeun perusahaanna nyababkeun aranjeunna ka standar anu pangluhurna. Salah sahiji conto nyaéta akun bank sorangan di Jerman sareng kartu debit sareng anu kitu.

Bitwala


BitOasis

Larapkeun dieu: https://bitoasis.net/en/front/career/

Perusahaan Bit Oasis ngabantosan para padamelan padamelan milu jinis cryptocurrency dunya anyar. Upami anjeun kabetot dina bitcoin atanapi mata uang sanés. Leuwih ti éta, upami anjeun resep kana poténsi munculna pasar blockchain. Bitoasis éta ogé perusahaan anu saé damel di UAE.

Bit Oasis parantos ngarékam di Dubai sareng Abu Dhabi. Anjeun tiasa nyumbang sareng perusahaan ieu kana sababaraha proyék Bitcoin di Dubai. Tapi sateuacan anjeun neraskeun, pastikeun anjeun gaduh profil GitHub endah pisan. Sareng pastina, Linkin nunjuk ka Cryptocurrency. Titik anu saé pisan sareng perusahaan ieu lokasi henteu masalah pikeun aranjeunna dina hal ngiring. Hijina sarat nyaéta keterampilan sareng pangalaman anjeun anu alus.

BitOasis


Loyyal

Larapkeun dieu: www.loyal.com/careers

Platform Loyyal mangrupikeun salah sahiji startups basis Dubai anu panggancangna ngembang. Sareng perusahaan éta dina cara tengah gancang ngembangkeun dumasar-blockchain Téknologi Dubai.

Perusahaan loyyal geus fokus kana tokenizing dunya program kasatiaan dina téhnologi blockchain. Leuwih ti éta, maranéhna geus ko-dioperasikeun ku luhur firms Fortune 500 (kayaning IBM jeung Deloitte) salaku klien.

Loyyal


CobinHood

Larapkeun dieu: https://cobinhood.com/careers/

Perusahaan anu saé kanggo damel sareng aranjeunna gaduh tim spesialis terampil. Dina momen perusahaan ieu milarian manajer IT ogé programer terampil. Sumawona, perusahaan mah dibuka pikeun expats sareng emang ningali kana ngeusian lowongan di jero bumi.

CoinHood


0xcert

Larapkeun dieu: https://0xcert.org/jobs

parusahaan pisan museurkeun seger ti Éropa. Tim parusahaan inti ieu dumasar di Slovénia. Ku kituna, di hal nu ilahar, anjeun kudu boga Éropa Uni Paspor. Tapi manajemén pausahaan ieu teu ngarti yen jalma super terampil sarta super pinter tinggal mancanagara contona lamun aya ti pakistan atawa india anjeun tiasa gaduh pakasaban sareng maranehna. Tangtu, nagara séjén ogé dianggap, jadi karya jauh téh leuwih ti mungkin keur anjeun.

0xcert


LeewayHertz

Larapkeun dieu: www.leewayhertz.com/careers/

Kami mangrupikeun perusahaan pangembangan aplikasi mobile anu ngembang dina 2007 sareng kantor pusat di San Francisco, kalayan kantor satelit di Irvine, Chicago, sareng New Delhi. Tim kami diwangun ti désainer anu meunang pangajén sareng pamekar anu terampil pisan anu nyiptakeun canggih perusahaan-kualitas aktip. Kami bangga diri dina teras tiasa nganteurkeun antarmuka anu geulis sareng intuitif. Kami parantos mendesain, dimekarkeun, sareng dikirimkeun kana aplikasi ponsel 400, sareng éta ngan ukur carita urang: impian kami langkung ageung.

LeewayHertz


NEM

Larapkeun dieu: www.nemjobs.com

block Chain téknologi nawiskeun cara dasar anu diperpanjangkeun pikeun ngajaga ledger transaksi anu aman dibandingkeun sareng pangkalan data tradisional. Perusahaan ieu seueur pisan nawaran padamelan pikeun anggota anu kurang berkualitas. Anjeun tiasa gaduh tawaran proyék dasar, oge langkung saé tibatan euweuh.

NEM


IBC International Blockchain konsultan

Larapkeun dieu: www.ibcgroup.io

Parusahaan anu saé sanésna damel salaku karyawan. Kalayan organisasi ieu, anjeun pasti bakal ningkatkeun tingkat kasuksésan aplikasi di pasar cryptocurrencies. Tapi, aya sisi négatip, anjeun kedah nyababkeun tugas ageung pikeun padamelan cryptocurrency sareng padamelan anu berhubungan sareng prestasi karir blockchain. IBC ngagaduhan kasempetan damel pikeun kabutuhan anu milarian padamelan ti sadayana dunya. Sareng pastina, dina bidang cryptocurrency sareng pasar ngembang, seueur karyawan énggal bakal dilakukeun jarak jauh pikeun platform ieu. Coba panawaran sareng anjeun bakal nampi kasempetan padamelan ogé kana koropak email anjeun.

IBC


Careers di Wachsman

Larapkeun dieu: https://wachsman.com/careers/

Teguh crypto sejen anu kedah diperhatoskeun. Di Wachsman, anjeun tiasa gaduh tipeu béda nawaran padamelan. Tim manajemén perusahaan ngagambarkeun perusahaan ngarah di blockchain sareng lingkungan cryptocurrency. Perusahaan ieu nyambut skala anu gedé di Amérika, Eropa sareng Asia, Singapura.

Pausahaan ngembang sacara teratur sareng nawaran padamelan nawaran 30 nembe dipasang. Aranjeunna aktipkeun produsén karismatik kalayan élmu pangaweruh dina usaha blockchain. Janten, upami anjeun jalma anu calakan pisan milarian nawaran padamelan anu nyandak resiko. Anjeun kedah nganggo CV anjeun sareng janten salah sahiji pamimpin ambisius di perusahaan Wachman sareng gabung perusahaanna.

Wachsman


Kamar Digital Dagang

Larapkeun dieu: https://digitalchamber.org/careers/

Kamar Digital Dagang nyaéta parusahaan pisan museurkeun sabab teu dagang crypto. Aranjeunna langkung ti parusahaan advokasi blockchain di na ngarah Kamar Digital Dagang !. teguh pisan museurkeun digawekeun lamun anu dumasar dina AS

Kamar Dagang Digital ngagaduhan bukaan kanggo mahasiswa sareng lulusan siswa pikeun milu petualangan karir anyar di Washington, kantor DC. Hiji-hijina perusahaan kami parantos mendakan yén gaduh program Internship.

Kamar Digital Dagang


BitFlyer

Larapkeun dieu: https://bitflyer.com/en-jp/recruit/

BitFlyer mangrupikeun perusahaan anu gaduh gairah sareng nomer. Anggota dewan manajemén bakal ngahiji masarakat sareng pangalaman pikeun bisnis. Karyawan na ti seueur latar sareng kabébasan anu béda-béda kalayan jumlah pengkhususan. Aranjeunna nyewa di Tokyo sareng nembé ngalih ka kantor énggalna dimana aranjeunna bakal nyandak seueur jalma damel.

Perusahaan BitFlyer gaduh seueur padamelan énggal anu nawiskeun kanggo ampir saha waé jalma anu mumpuni. Ti pamimpin perusahaan nepi ka pagawé standar di jurusan penjualan.

BitFlyer


BosCoin

Larapkeun dieu: www.boscoin.io

Di masa hareup blockchain mangrupikeun. Koin Bos ngarobih sadayana pasar pikeun sistem anu langkung saé. Inti tina Hadé nyaéta BOScoin. Pausahaan ieu ngabantosan pangguna dina téknologi blockchain. Aranjeunna milarian anu milari tangtangan sareng pikeun ngabagikeun dina pangalaman endah ieu babarengan!. Janten, parantos ningali dina situs web boscoin sareng kéngingkeun tawaran padamelan ti aranjeunna.

BOSCoins


Huobi Grup

Larapkeun dieu: https://www.huobigroup.com/en-us/jobs/

Kumpulan Huobi nyewa seueur jalma. Perusahaan tiasa nyandak pagawe internasional ka Singapura atanapi London. Janten, pasti, perusahaan ieu sia gaduh lebaran pikeun karir karir cryptocurrency. Miluan Huobi ti mana waé tempat di dunya. Ngeksploitasi pasar global sareng nganteurkeun nilai ka dunya. Sungut ieu pasti ngajawab sadayana kabutuhan ekspatriat anu milarian kanggo padamelan.

Huobi Grup


atom Grup

Larapkeun dieu: https://www.atomintl.com/careers

Perusahaan anyar di Hong Kong. Nanging saé ngembangna di internet. Parusahaan ieu parantos terang poténsial di tenaga kerja expat. Atom Group terang yén bakat anu langkung lega pikeun ekspatriat bakal ngabantosan aranjeunna ngahontal targét langkung gancang. Sareng langkung sugih campuran budaya ti Asia sareng Éropa bakal ngijinan perusahaan pikeun overextension sareng ngarobih masa depan. Karir sareng Atom Group bakal mimiti saé dina padamelan cryptocurrency Asia sareng prestasi anu luhur pribadi.

atom Grup


Okyex

Larapkeun dieu: https://www.okex.com/pages/company/recruit.html

Parusahaan ieu dina waktos ayeuna milarian jalma téknis sareng manajemén operasi. Tapi masih aya perusahaan anu saé pikeun damel. Salah sahiji padamelan anu dibayar saé nyaéta Senior C ++ insinyur Pangembang ogé Pangatur Produk senior. Hiji klik CV anu ngirim janten sakuduna pilihan anu langkung gancang sareng saé kanggo anu padamelan padamelan énggal.

OKEX


maker

Larapkeun dieu: https://makerdao.com/careers/

parusahaan maker weruh kumaha carana ngawujudkeun poténsi pasar blockchain. papan Diréktur organisasi ieu néangan jalma terampil sarta ngalaman ti ampir sagala tempat pangeusina. Jalma ti Cina, Denmark sarta AS gawe bareng.

Anjeun kudu nyoba gabung tim maker lantaran tim maranéhanana baris mantuan anjeun ngawangun progression karir endah pisan. Unggah CV Anjeun tur mimitian pilari bukti na parusahaan luar biasa maranéhanana. Cara pangalusna pikeun meunang aya kana boga catetan beresih jeung lagu prestasi progressions.

maker


global Cap

Larapkeun dieu: https://www.globalcap.com/jobs/

Camp global geus junun ngaluarkeun equity munggaran tokenized sadunya dina pangawasan pangaturan pinuh. parusahaan ieu ogé dumasar di London Kota tur pasti nyaéta salah sahiji parusahaan investasi duit museurkeun dunya.

Hatur nuhun tim cap Global sareng investor na tangtosna sadayana panyengkuyungna. Cap global janten perusahaan anu saé sareng populér di Éropa. Manajer perusahaan ieu ngatur kéngingkeun tonggak tonggak dina évolusi pasar finansial. Janten, sareng aranjeunna, anjeun bakal ngatur diajar kumaha carana investasi artos sacara global.

global Cap


Applied Blockchain

Larapkeun dieu: https://appliedblockchain.com/join

Gabung bisnis Applied Blockchain di London. Organisasi ieu Ngiring sababaraha ratusan jalma di London Kota tur Porto. Pasti sipatna parusahaan sejen patut meunangkeun hiji wawancara.

jadi, upami anjeun milarian padamelan internasional anu saé di perusahaan blockchain anjeun kedah ngirim CV ka aranjeunna khususna upami anjeun berorientasi sareng alusna dina pamundingan coding sareng Js. Aranjeunna terus-terusan milarian individu anu ngamotivasi sénsor IT anu saé. Sumawona, jalma anu ambisius dumasar kana London anu gairah pikeun nganteurkeun usaha téknologi blockchain inovatif.

Applied Blockchain


Gagah Web Browser

Larapkeun dieu: https://brave.com/jobs/

Gagah nya éta hiji parusahaan browser internét nu teu nyimpen data Anjeun tur éta leuwih gancang tinimbang ukur panyungsi lianna. Aranjeunna teu gaduh wae ICO atanapi cryptocurrency patali bisnis. Tapi maranéhna nu Ngiring jalma kalawan pangalaman pisan sarupa bisnis cryptocurrency. Browser Wani ogé nulungan mun gaduh internships kayaning PhD.

Janten, gaduh katingal inpormasi perusahaan na cobian pikeun nerapkeun posisi anu saé sareng aranjeunna. Wani umumna nyarios milarian jalma-jalma berorientasi téknologi sakumaha aranjeunna damel dina bisnis internét.

wani


ngajawab Kamanusaan sarta Studi

Larapkeun dieu: www.solve.care.com

Perusahaan Estonia nganggo bisnis kualitas luhur. Aranjeunna gaduh seueur kasempetan padamelan, contona, guru UI / UX sareng desainer website. Aranjeunna nyéwa akun di Éropa dina waktos ayeuna tapi kasempetan padamelan ti halaman wéb na katingali saé pisan.

Umumna diucapkeun, Asistén Eksekutif pikeun CEO sareng Pangatur Sr.development atanapi insinyur sigana gerak anu cerdas dina bisnis crypto. Nya, cobi tuah sareng dunungan ieu, cara anu gampang pisan pikeun ngirim vita kurikulum anu diropéa.

ngajawab Kamanusaan sarta Studi


Huobi

Larapkeun dieu: https://www.huobi.com/careers/

Perusahaan anu sanés ti San Fransisco, AS Huobi ogé diluhur seueur kasempetan damelan anu saé. Pausahaan nyauran dirina HBUS Holdco Inc. Sareng duanana téknologi blockchain sareng cryptocurrency bisnis ngamimitian-up anu aya hubunganana. Organisasi ieu sapinuhna operasional antara téknologi sareng eksekutif finansial pasar. Aranjeunna siap nawiskeun produk sareng jasa ka palanggan na siap nyéwa langkung seueur ekspatriat ti sakumna dunya.

Salaku basa di Amérika, aranjeunna pinuh lembaga keuangan diatur. Pausahaan ngabogaan koneksi reueus di wewengkon pangalusna di Silicon Valley. Leuwih ti éta, nyandak pikiran kreatif pikeun bisnis crypto, umumna diomongkeun, inovasi relentless na pamikiran unconventional nyieun parusahaan ieu dina posisi luhur di AS

Huobi


jaba Cryptocurrency lianna bisa coba saeutik tuah sareng maranehna


Zilliqa

Larapkeun dieu: https://zilliqa.com/careers.html

parusahaan cryptocurrency Ieu Gawe di Zilliqa eta bakal kaunggulan badag dina bisnis blockchain. Anjeun tiasa mantuan aranjeunna ngawangun brand Zillinqa di sakumna dunya.

Kalayan perusahaan ieu, anjeun bakal ngawangun bisnis blockchain generasi salajengna. Sareng sareng panyangkut luhur dina platform blockchain di sakumna dunya. Janten, perusahaan ieu sia kakuatan kakuatan karir anyar jero aplikasi desentralisasi sareng jinis tipeu cryptocurrency.

Zilinqa

Bitcoin Cash

Larapkeun dieu: https://jobs.bitcoin.com/

Cryptocurrency ieu milik perusahaan Bitcoin, kumaha oge, aranjeunna gaduh kapisah website dimana anjeun tiasa diajar sakedik sateuacan anjeun leres-leres mendakan padamelan cryptocurrency. Kas tunai Bitcoin gaduh nilai saé cap pasar koin sarta loba investor anyar lalaki potongan informasi ti dinya.

Bitcoin Cash


Lumens stellar

Larapkeun dieu: https://www.stellar.org/

Sistem ngembangkeun crypto ieu ngabantosan jalma ngarobah hirupna. Aranjeunna milarian pikeun motivasi expats ngiringan tim ngembangna. Janten, parantos ningali halaman wéb na ngabantosan ngarobih dunya pamayaran!

Lumens stellar


EOS

Larapkeun dieu: https://eos.io/

EOS cryptocurrency éta bangga pisan bakat luar biasana. Sababaraha padamelan tiasa dilaksanakeun dina organisasi ieu. Anu milarian padamelan tiasa milih ti lowongan coders, desainer, manajer SEO, pamekar wéb pikeun ngadukung staf, bahkan pamekar senior. Kusabab kabeh tim na unggul dina unggal widang.
EOS Ngiring expats International.
Tim perusahaan ieu dumasar dina sababaraha lokasi di sakumna dunya, India, Pakistan, US sareng Kanada salaku conto. Jalma bener-bener tiasa sumping ti nagara mana waé anu teu aya hubunganana sareng bisnis blockchain. Janten, milarian pagawéan sareng aranjeunna ngagambarkeun perusahaan salaku hiji organisasi global.

EOS


IOTA

Larapkeun dieu: https://www.iota.org

Iota mangrupikeun cryptocurrency anu sanés jalma dagang internasional. Henteu super populer sareng teu dumasar kana nami tapi tempatna ogé dipasaran dina pasar koin. Dina waktos ayeuna aranjeunna henteu ngupahan. Tapi éta perusahaan anu hadé pikeun padamelan padamelan. Pantes ningal pendalaman jero kusabab sungut ieu mangrupikeun ngembang sacara ekstensi di pasar crypto.

IOTA nyaeta teguh kabetot dina momen aranjeunna ngabogaan posisi 14th on cap pasar koin. parusahaan IOTA ngajadikeun otomatis sistem manajemen na aset digital maké kontrak pinter. Éta téh maké jaringan disebarkeun, éta boga tujuan pikeun nyieun hiji "Smart Blockchain Ekonomi".

IOTA

USD koin

Larapkeun dieu: https://www.circle.com/en/usdc

Duit USD éta mangrupikeun perusahaan koin sanés nganggo koin digital. Koin USD mangrupikeun koin stabil anu didukung dolar AS. Proyek hadé cryptocurrency mun meunang proyek. Di momen aranjeunna henteu nyewa jalma. Tapi éta pantes pikeun meunang omongan anu pondok sareng aranjeunna. USD Coin nyaéta platform séntral crypto-hijina. USDC mangrupikeun jambatan antara dolar sareng dagang. Sareng pasti nyambut damel saé dina hal téknologi cryptocurrency sareng blockchain.

Jeung maranéhanana pausahaan séntral jeung lokal téknologi Us dumasar anu geus nampa Fiat, aranjeunna nulungan pikeun mungsi dina bisnis crypto.

USD koin


ZCASH

Larapkeun dieu: https://z.cash

Z Cash téh ngan sejen parusahaan alus patut boga tampilan na tumuwuh organisasi téhnologi blockchain. Perusahaan pinuh rahasia dagangan di na sungut alus sangkan hiji dampak. Anjeun pasti kudu nyobaan pikeun ngatur kontak kalayan parusahaan ieu.

The Zcash éta dimekarkeun sareng diluncurkeun ku kriptographers luhur dina 2016. Janten, dina jinis bisnis ieu pasti pantes pikeun katingali.

Organisasi anu kaayaan protokol anu dumasar kana panalungtikan ilmuwan ti MIT, Technion. Kitu ogé Johns Hopkins, Universitas Tel Aviv sareng UC Berkeley. Maksudna méré jalma kana pendekatan anu tangtu pikeun digawé.

Z Cash

dash

Larapkeun dieu: https://www.dash.org

Perusahaan Dash mangrupikeun cryptocurrency digital anu sanés. Pasti, anjeun tiasa nganggo koin crypto ieu pikeun ngadamel pamayaran pribadi online. Perusahaan Dash bade kana platform pertukaran cryptocurrency. Perusahaan pantes meunang padamelan sareng pasti aranjeunna salah sahiji anu saé tumuwuh positip di leuwih pasar cryptocurrency. Perusahaan badé angkat kana jaringan P2P generasi salajengna.

dash


neo Cryptocurrency

Larapkeun dieu: https://neo.org

Neo Smart cryptocurrency éta mangrupikeun perusahaan anu saé. Neo nyiptakeun lingkungan anu saé pisan pikeun koin crypto sareng digital. Perusahaan kami anu ngabantosan anjeun ogé ngahontal ieu perusahaan. Aranjeunna mangrupikeun perusahaan anu saé sareng logos anu endah anu ngawangun ékonomi anu pinter. Perusahaan NEO mangrupikeun proyék blockchain anu henteu nguntungkeun ku masarakat. Salah sahiji titik sareng aranjeunna nyaéta aranjeunna garapan blockchain téknologi sareng identitas digital pikeun ngadigitalkeun aset di pasar cryptocurrency.

neo


Tezos koin

Larapkeun dieu: https://tezos.com/

Tezos mangrupikeun platform anu anyar dina bisnis blockchain kanggo kontrak pinter sareng aplikasi desentralisasi. Platform saé gaduh katingal kanggo padamelan di lembur anu paling caket. Dina waktos ayeuna perusahaan henteu ngiringan kusabab prosés pangwangunan awal. Tapi pasti, Tezos mangrupikeun blokchain anu tiasa mekar ku ningkatkeun sorangan.

Pamangku kapentingan sareng pamilik usaha sareng pasti parantos aya investor parantos ngatur pamilihan amandemen pikeun gagasan endah ieu. Salah sahiji perusahaan anu hadé kalayan téknologi pinter sareng pangalaman digital.

Tezos


DogeCoin

Larapkeun dieu: https://dogecoin.com/

Dogégiin nyaéta legenda anu didesain, mata uang digital peer-to-peer. Umumna, mata uang ieu dimimitian salaku guyonan dina Internét. Tapi juragan gancang terangkeun yén ieu tiasa janten ide anu saé pikeun ngamimitian.

Dogecoin mangrupikeun situs anu saé sareng gaduh posisi anu kuat dina cap pasar koin. Jasa perusahaan ieu ngamungkinkeun anjeun gampang ngirim duit sacara online. Mikir éta salaku "mata uang internet." Sareng anjeun bakal mendakan inpormasi inpormasi anu saé ngeunaan usaha ranté blok ieu.

Doge koin


gelombang koin

Larapkeun dieu: https://wavesplatform.com/

Gelombang mangrupakeun koin jeung platform aranjeunna menata cukup harga alus dina watesan cryptocurrency. Jeung parusahaan ieu moal faking hasilna pasti. The koin gelombang ngajaga on bade lagu pikeun pasar mata uang digital anyar.

Koin gelombang janten bagian tina platform dunya crypto panggancangna ngembang. Perusahaan ieu henteu ngan ukur ngahasilkeun koin tapi ogé ngatur pisan saé pikeun nyiptakeun dompét silih tukeur pikeun nasabahna.

gelombang


trust token

Larapkeun dieu: https://www.trusttoken.com/careers.html

TrustToken sacara saleresna mangrupikeun perusahaan kalayan visi anu saé. Sareng aranjeunna gaduh situs wéb karir. Aranjeunna ngagaduhan jasa dumasar kana demokrasi kasempetan finansial di dunya blockchain ku muka konci modal ngaliwatan perdagangan anu dipercaya aset di sakuliah dunya. Token amanah ngarepkeun ngéngingkeun expats anu nguatkeun eksekutif perusahaan sareng tingkat aksés anyar modal, investasi, sareng kasempetan kauangan.

trust token


Qtum

larapkeun dieu: https://qtum.org/en/about/recruitment

Qtum eta Ngiring di sababaraha lokasi: Beijing, Shanghai, Silicon Valley. Mun anjeun mibanda pangalaman dina aktip mobile, parusahaan ieu pasti mangrupakeun tempat nu hadé pikeun anjeun. Arah ngembangkeun R & teknologi blockchain D kalawan Qtum eta bakal move pinter.

Firma Qtum gaduh tempat anu saé pikeun cap pasar koin. Proyék Cryptocurrency ieu nawiskeun ti Qtum tiasa ngabantosan anjeun ngahontal tujuan. Sareng pastina, kunjungan halaman wéb na kusabab kitu ngembang sareng nyewa internasional.

Qtum


saeutik koin

Larapkeun dieu: https://litecoin.org/

cryptocurrency alus sejen dumasar kana téhnologi blockchain. parusahaan ieu nyieun pisan gampang pikeun pamaké ku letting aranjeunna ngundeur sagalana kana jandéla. Hanjakal, aranjeunna teu gaduh bagian karir n website. Tapi anjeun bisa neangan hiji parusahaan pos pakasaban on LinkedIn. Kami niatna percanten yén parusahaan ieu bakal nyewa leuwih jalma di 10-15 taun salajengna.

LittleCoin


Cardano

Larapkeun dieu: https://www.cardano.ogr/

Mata uang crypto cardano henteu ngan ukur hiji perusahaan. Salaku kanyataan, aranjeunna gaduh organisasi 3. Sadaya aranjeunna digawé dina tujuan anu sami, nyumbang kana pamekaran téknologi blockchain anu namina Cardano.

Cardano


Monero

Larapkeun dieu: https://ww.getmonero.org/

Monero Cryptocurrency mangrupikeun situs wéb anu sanés anjeun kedah gaduh tampilan. Di momen aranjeunna ogé teu ngagaduhan padamelan atanapi kerjaya. Tapi perusahaan ieu ngembang sareng pasti bakal ngagaduhan sababaraha lowongan di mangsa anu paling caket.


HoloChain

Larapkeun dieu: https://holochain.org/team.html

Holo Chain parusahaan keur néangan hiji coder ngalaman / IT manajer sarta jalma nu patali jeung spesialis téhnologi bisnis internét crypto. Lamun hoyong lungkawing di na dikabaran elmu komputer. parusahaan HoloChain keur néangan: Ke, Tai hiang, JavaScript, komunikasi DHT Mobile Aplikasi pamekar jeung JavaScript, DPKI.

Di sisi anu sanés, upami anjeun gaduh kaahlian CSS payun-tungtung. Sareng pangalaman pangwangunan HTML anu saé. Anjeun tiasa ngagaduhan nawaran padamelan anu saé. Ogé tata perenah halaman, aplikasi halaman tunggal, React, React-Native Kakuibaran sadaya jinis karya sareng pangalaman anjeun tiasa dibawa ka perusahaan ieu.

HoloChain


Ontology

Larapkeun dieu: https://ont.io/

parusahaan Ontology, pausahaan blockchain di Cina. Manajer di teguh ieu geus jadi blockchain ahli blockchain Cina munggaran. proyék utama maranéhanana asalna ti Cina nepi ka gabung dina desentralisasi Identity Foundation. Onto dinya téh alus tur ngabogaan posisi stabil alus dina pasar koin cap.

Manajer perusahaan ieu parantos ngarahkeun ngawangun ékosistem desentralisasi standar pikeun identitas online. Nya diurus kalayan seueur usaha karyawan nya kitu waé rewarding dina kasempetan karir anu alus. Janten, cobian teguh ieu kanggo sumber open blockchain proyék proyék nawaran.

Ontology


VeChain Yayasan

Larapkeun dieu: https://www.vechain.org/

parusahaan VeChain téh alus pikeun teguh tanpa wates. VeChain nyaéta tingkat perusahaan global platform blockchain umum ngarah. Éta téh dumasar di Singapura sarta manajemén maranéhanana nyaéta ti dinya. Pasti, anjeun tiasa buka kaca maranéhanana sarta manggihan hiji email ti Recruiter dina handap kaca.

VeChain Tujuan pikeun nyambungkeun téknologi blockchain ka anu dunya nyata ku nyayogikeun struktur tata pamaréntahan anu lengkep, model ékonomi anu mantep ogé integrasi IoT maju, sareng panaratas dina aplikasi dunya-nyata.

Vechain


Ren

Larapkeun dieu: https://renproject.io/

Perusahaan Ren nyaéta pikeun bisnis crypto sareng didamel ku jaringan desentralisasi titik Dark. Janten umumna, perusahaan ieu nganggo pangitungan multiparty aman pikeun ngajalankeun aplikasi-pelestarian privasi. Janten, upami anjeun gaduh kaahlian programmer anu saé anjeun kedah ngirimkeun CV anjeun sareng portopolio. Ren, éta dipikaresep ku dibaca pikeun negeskeun kusabab aranjeunna tiasa nyorong diri janten perusahaan anu ageung.

Ren


DDEX

Larapkeun dieu: https://ddex.io/

Platform DDEX mangrupikeun tukeur desentralisasi munggaran anu diwangun dina Hydro Protocol. Pausahaan henteu dipikanyaho di sakumna dunya. Tapi umumna pidato, ningkatkeun téknologi, nawiskeun instan, tatanan real-time cocog sareng pakampungan anu aman dina ranté. Éta peryogi gaduh tampilan dina situs wéb anjeun. Parusahaan ngembang aranjeunna tiasa gaduh sababaraha padamelan pikaresepeun dina halaman wéb.

Ddex


Bitinka

Larapkeun dieu: https://www.bitinka.com/uk/bitinka/home

BItinka mangrupikeun calo cryptocurrency sareng platform pikeun palanggan internasional. Ayeuna, aranjeunna henteu gaduh hubungan karir. Tapi, perusahaan ieu mangrupikeun organisasi ngembang. Janten, pasti éta bakal cocog pikeun gaduh tampilan dina situs wéb anjeun.

Bitinka


Decred koin

Larapkeun dieu: https://www.decred.org/

Decred mangrupa mata uang digital otonom. koin dimimitian Operasi sorangan di 2016. The Decred koin Tujuan mangrupakeun pikeun ngatur pikeun ngajawab governance blockchain.

parusahaan Ieu leuwih ti innovate. The desentralisasi putusan-pembuatan sarta timer waragad geus diaktipkeun kami ngawangun mantap, ngembang mata uang digital, leupas tina pangaruh ti pihak katilu.

Decred

Augur koin

Larapkeun dieu: https://www.augur.net/

Augur parusahaan anu leuwih kawas sungut prediksi dioperasikeun dumasar blockchain., Tangtu maranéhna téh menata cryptocurrency sorangan jeung koin blockchain. Konsumén bisa make eta dina aplikasi atawa bisa ngundeur Sistim maranéhna kana laptop.

Hiji titik metot nu mibanda téhnologi blockchain kieu anjeun bisa ngaduga bencana atawa failers finansial parusahaan lamun bakal nyaho kumaha carana ngagunakeun éta dina cara ditangtoskeun.

Augur koin


Changelly

Larapkeun dieu: https://changelly.com/

Ieu jenis béntang tumuwuh parusahaan dina bisnis bursa gancang. The Changelly nyokot pendekatan béda jeung prosés exchanging pikeun exchanging mata uang baku kana cryptocurrency.

Ngarobih tibatan para nasabahna nyimpen cryptocurrency dina platform bursa crypto, aranjeunna ngatur transaksi konvérsi. Éta pikeun mastikeun masihan langkung seueur cara pikeun ngahémat jumlah dagang dagang. Dubai Kota Perusahaan parantos ngonfirmasi aranjeunna henteu gaduh jet situs wéb. Tapi éta tetep pantes pikeun pop inpormasi na.

Changelly


Kacindekan: Proyék na Karir di Cryptocurrency

Ulah runtah waktu anjeun jeung nerapkeun pikeun Bitcoin jobs di Dubai. Kusabab cryptocurrency teh panggancangna pasar tumuwuh. Dubai Kota Company nulungan padamelan padamelan pikeun milarian padamelan. Utamana ku pasar téknologi tinggi. Parusahaan kami ngantosan neruskeun anu diropéa. Henteu aya urusan ti mana anjeun. Kami nyandak seekers proyek ti India sarta nempatkeun aranjeunna di Dubai. Cryptocurrency Jobs aya muka pikeun expatriates anyar ti sakuliah dunya.

Aya ogé cara séjén pikeun meunang nanaon ieu pagawean. Contona, Anjeun tiasa masangkeun CV anjeun pikeun papan jobs atanapi ngadaptar rinci anjeun dina portal Wétan Tengah lokal pikeun pagawe. Henteu masalah naon anu anjeun bakal angkat. Salami nawiskeun padamelan tina industri dagang datang. Anjeun anu juara a néangan pakasaban game.

Ogé Parios Dina: Multilanguage Guides pikeun Expat

Perusahaan Kota Dubai ayeuna nyayogikeun saé Panungtun pikeun Jobs di Dubai. Tim kami mutuskeun pikeun nambihan inpormasi kanggo unggal basa pikeun kami Dubai expats. Janten, kalayan émut kana ieu, anjeun ayeuna tiasa nampi pituduh, tip sareng padamelan dina éta Uni Émirat Arab nganggo basa anjeun sorangan.

Mangga pilih formulir valid
advertisements
Dubai Kota Company
Dubai Kota Company
Wilujeng sumping, hatur nuhun kanggo ngadatangan halaman wéb kami sareng janten pangguna anyar jasa anu saé.

Komentar nu ditutup.

unggah CV
50% Diskon
Teu aya hadiah
Iraha deui
Ampir!
Tikét tikét
Proyék di Dubai!
Henteu Hadiah
Henteu kabutuh ayeuna
Ampir!
libur
Teu aya hadiah
bantuan
Candak kasempetan anjeun ka meunang padamelan di Dubai!
Ampir kabéh jelema bisa ngalamar Lottery proyék Dubai! Aya ngan ukur dua syarat pikeun cocog pikeun Pakaryan UAE atanapi Qatar: Anggo Dubai Visa Lottery kanggo milarian ngan sababaraha klik upami anjeun cocog pikeun Pakasaban Visa. Sakur expat asing, anu henteu ka UAE nasional, butuh visa karésidénan pikeun cicing sareng damel di Dubai. Kalayan lotre kami, anjeun bakal meunang Karésidénan / visa Pakasaban anu ngamungkinkeun anjeun damel di Dubai!
Upami anjeun meunang padamelan di Dubai anjeun kedah ngadaptarkeun detil anjeun.