Kumaha carana abdi ngawangun Usaha kuring di UAE
Naha ngawangun bisnis sorangan di Dubai?
April 19, 2019
Konrad Wisniewski CEO Dubai Kota Company
CEO John Smith
April 22, 2019
Témbongkeun sadayana

Kumaha carana Cokot Proyék di Dubai di 2020?

Kumaha nerangkeun prakték di CV a?
Larapkeun dieu!

Anjeun bahkan boh mimitian milarian atanapi anjeun ngan ngagaduhan sababaraha berita ngeunaan padamelan Dubai. Sareng anjeun enggal pikeun pasar tenaga kerja di UAE. Anjeun kedah pencét perusahaan pangheulana. Sareng dunungan anu pangsaéna di Dubai masih émirat.

Dubai Kota Company salawasna nyadiakeun inpormasi anu sa√©. Waktos ieu kami masihan inpormasi ngeunaan cara lulus √Čmirat Cabin Terbuka Terbuka Day / Wawancara + Wawancara (tips rekrutmen + patarosan)

Pananjung padamelan khususna di Uni √Čmirat Arab bakal butuh sababaraha waktos. Anjeun kedah √©mut y√©n jalma-jalma anu nyewa nuju sakitar ratusan dihanca unggal dinten. Sareng pasti jalma anu ayeuna damel di perusahaan Emirates. Kuring henteu terang teuing ngeunaan anjeun. Janten aranjeunna kedah pariksa pangalaman CV anjeun sareng tangtosna, atikan pribadi anjeun sareng anu bakal ngajantenkeun aranjeunna terang langkung seueur ngeunaan diri sareng anjeun naon anu anjeun lakukeun dina kahirupan anjeun.

Jadi salawasna pastikeun anjeun bakal nuturkeun pituduh kami di handap ieu. Kusabab naon anu urang sabenerna ngalakukeun pikeun padamelan Pilarian urang bad√© ngabantosan anjeun k√©ngingkeun saloba anu anjeun tiasa dina hal n√©angan pakasaban in Dubai sareng Abu Dhabi. Kami masihan sababaraha tip sareng inpormasi ngeunaan damelan sareng kumaha ngatur aplikasi pikeun Pangusaha Pot√©nsial di Uni √Čmirat Arab komo kadang-kadang di daerah Teluk.

Ngan pastikeun anjeun bakal gaduh inpormasi anu saé sareng lengkep. Kami nyayogikeun inpormasi anjeun ngeunaan kumaha carana ngadamel aplikasi ka Emirat di jalan anu bener.

Dina pid√©o ieu, anjeun tiasa mendakan conto kumaha Ngeusian Emirates Cabin Crew Online Application Application on their karir situs (tautanna nya√©ta - http://emiratesgroupcareers.com/engli…).

Proses aplikasi penting pisan dina panyungsi padamelan anjeun. Anjeun kedah sok janten 100% yakin y√©n aplikasi anjeun ampir teu aya gunana dina hal kabutuhan rekrutmen. Boga katingal Di handap dina pilem YouTube. Lalaki ieu dilakukeun pikeun anu neangan padamelan sareng jalma ti sakumna dunya anu henteu terang kumaha carana ngeusian aplikasi perusahaan perusahaan Emirates. Cukup kusabab √©ta mangrupikeun hal anu h√©s√© pisan pikeun ngalakukeun sababaraha jalma saleresna ngabantosan jalma san√©s pikeun ngatur aranjeunna diri sareng nyayogikeun pikeun anjeun jalma inpormasi anu sa√© ngeunaan cara ngalakukeun √©ta dina cara anu ditangtoskeun. Sareng anu bakal ngantep anjeun k√©ngingkeun aplikasi anjeun di payuneun rekrutmen anu aya dina perusahaan pangged√©na di Uni √Čmirat Arab.

Kahiji, Jieun hiji CV Good

A sampurna CV, atanapi naon?

Naha anjeun ngirim CV anu sami, sanaos anjeun nerapkeun posisi anu béda? "Grosir" ngaréspon ka iklan tiasa ngirangan efektip panéangan anjeun. Konci pikeun kasuksesan nyaéta pamilihan inpormasi sareng tampilan fakta anu aya paling penting pikeun dunungan poténsial.

Resume ieu mangrupikeun salah sahiji dokum√©n anu paling penting. Di √Čmirat, dina mimiti, ieu mangrupikeun hiji-hijina dokumen anu tiasa nyalametkeun kahirupan anjeun. Nya, ekspat umumna diomongkeun henteu nengetan pikeun neruskeun sareng hurup panutup anu ditangtoskeun. Ieu naha Dubai Perusahaan Kota nempatkeun pituduh pikeun kumaha Meunang Tugas di Dubai dina 2020?.

Réspon anjeun kana panawaran tiasa bukti komitmen sareng profesionalisme. Kadé anjeun ngabuktikeun yén anjeun nyumponan harepan calon dunungan di Dubai. Salila analisa pariwara, anjeun ngagaduhan kasempetan mutuskeun upami anjeun ngagaduhan persiapan anu ditangtoskeun sareng upami anjeun wareg dina kaayaan anu ditawarkeun ku dunungan.

Anjeun kedah émut dina UAE. Nyaéta rébuan expats anu nuju padamelan di Dubai atanapi Abu Dhabi. Upami anjeun nganggap yén anjeun mangrupikeun calon anu saé, kéngingkeun inpormasi ngeunaan diri anjeun ku cara anu jelas sareng écés.

Sateuacan anjeun ngajawab iklan, mertimbangkeun naha anjeun gaduh kaahlian anu leres pikeun nyandak posisi anu khusus. Nalika ngalakukeun analisis, anjeun tiasa sumping kana kacindekan yén sia pikeun ngamimitian karir, upamana salaku asistén.

Sok pastikeun anjeun ngalarapkeun iklan padamelan anu ditangtoskeun. Salaku conto, ngirim CV anjeun ka rébuan Juragan anu tiasa milarian spesialis dokter gigi sareng pangalaman anjeun dina pamasaran henteu ngabantosan anjeun waé.

tanggung jawab bari anjeun neangan gawe

Ku nganalisa ruang lingkup pancén anu ditugaskeun kana jabatan éta, anjeun tiasa mastikeun naha anjeun bakal tiasa ngalaksanakeun tugas anjeun éfisién sareng pangalaman sareng kompeténsi anjeun. Upami tindakan anu dicandak ku perusahaan saencan saluyu sareng syarat anu disiapkeun dina pengumuman, maka anjeun ngagaduhan kasempetan pikeun nyumpingan padamelan énggal anjeun. Penting yén anjeun nunjukkeun dina CV anjeun yén anjeun gaduh pengetahuan sareng kaahlian anu dipikabutuh.

Pakaryan √Čmirat - Kumaha k√©ngingkeun Padamelan di Dubai di 2020?

syarat

Sajumlah minimum taun x dina posisi anu sami. √Čta kajadian anu dunungan henteu nyangka pangalaman. Dina kaayaan ieu, pantes fokus kana katerangan pendidikan sareng kaahlian. Seringna, kumaha, prakt√©k anu penting.

Pikeun nunjukkeun yén anjeun kantos nyayogikeun posisi anu sami sareng anu nuju diapihkeun, ngagambarkeun sajarah padamelan anjeun ku nyayogikeun judul padamelan, waktos padamelan, sareng tanggung jawab. Penting yén eusi ieu bertepatan kalayan pancén anu dituduhkeun dina nawaran padamelan.

Atikan ... / idin ...

Mantri, insinyur konstruksi, guru - ieu mangrupikeun conto profési anu diatur. ie anu ngan ukur tiasa laksana upami anjeun ngagaduhan hak. Ogé dina hal profésional séjén, sapertos karyawan PR, padagang atanapi programmer, dunungan gaduh hak pikeun ngarep-ngarep atikan khusus ti calon.

Henteu ngan penting naon wa√© diajar anu anjeun parantos r√©ngs√©. √Čta og√© patut nyebut kursus sareng potongan latihan salami anjeun parantos k√©ngingkeun sareng mekarkeun kaahlian anu dipikabutuh di tempat damel. Salaku seniman grafis, anjeun tiasa nyerat, contona, ngeunaan kursus-kursus penanganan program, sapertos Adobe Photoshop, InDesign atanapi Corel Draw. Nalika anjeun nerapkeun kalungguhan palatih pribadi, studi pascasarjana dina bidang diet√©tics, jsb.

Pangaweruh ngeunaan program komputer kayaning ...

Sertipikat tiasa dianggo pikeun nyayogikeun keterampilan parangkat lunak khusus. Portopolio anu napel dina CV anjeun ogé tiasa dianggo pikeun mastikeun kompeténsi anjeun.

Pangaweruh basa asing di tingkat nu ...

Kadé éta anjeun tangtukeun tingkat kamajuan - ieu manglaku sanés ngan ukur kana kompeténsi basa tapi ogé kana kanyaho kana program komputer. Kéngingkeun konfirmasi kaahlian basa, éta pantes lulus ujian sertifikasi. Salaku bagian tina persiapan, anjeun tiasa ngahadiran kursus dimana anjeun bakal diajar, contona, strategi ujian.

Komunikasi, kamampuan pikeun ngatur diri dina waktosna ... - kaahlian lemes √Čta penting pikeun ngurus √©ta, salaku hasil tina analisa CV anjeun, recruiter parantos terang y√©n anjeun, sapertos dikelompokeun. Konfirmasi tina kompet√©nsi sapertos kitu malah organisasi konper√©nsi atanapi ngagabung damel sareng diajar. Penting pikeun ngab√©dakeun √©ta anu paling saluyu sareng budaya organisasi perusahaan tina kaahlian lemes anjeun gaduh.

Nalika nyiptakeun CV, éta patut kanggo ngarujuk tambahan, opsional syarat anu disebatkeun ku dunungan. Ieu bakal janten asset anu tiasa mutuskeun yén anjeun bakal diakui damel.

Mun anjeun bakal nempo - Urang nawarkeun vacancies proyek di Dubai ...

Nalika anjeun maca bagian ahir tina pengumuman, anjeun ngagaduhan kasempetan ningali upami kaayaan anu ditawarkeun ku dunungan ngabantosan anjeun ngahontal tujuan anjeun. Upami anjeun pikir enya, éta perlu disebatkeun dina kasimpulan profésional.

CV anu olahan tiasa masihan anjeun wawancara sareng akibatna nyumbang kana kanyataan yén anjeun bakal ngaku bakal damel. Jumlah CV anu dikirimkeun ngaréspon iklanna henteu valid; naon anu paling penting nyaéta kualitasna. Maluruh nyaéta langkung efektif upami CV anjeun pribadi. Nalika ngadamel dokumén, éta pantes jaga henteu ngan ukur tina eusi tapi ogé tina wangunna - rapih sareng transparan. Anjeun bakal nyiptakeun dokumén profésional ngagunakeun perusahaan perusahaan Dubai panyipta CV.

Naon CV ensures kasuksésan dina 2020?

Kreatip sareng can koncretely. Modern, tapi digabungkeun sareng bentuk tradisional. Asalna, tapi sareng kesederhanaan. Héran, tapi henteu éra. Leres, anu henteu hartosna pikaboseneun. Kami mamatahan anjeun cara nyegerkeun CV anjeun dina taun énggal pikeun narik perhatian recruiters.

Anjeun ngirim aplikasi unggal dinten, tapi euweuh réspon ?. Anjeun teu terang naon masalahna? Sugan anjeun kedah ningal langkung objék dina CV anjeun, sareng saé upami anjeun masihan ka batur maca atanapi terang basa Inggris anu leres. Numutkeun kana spesialis HR, prakték ieu kacida berharga. Mindeng, dokumén aplikasi pinuh ku kasalahan basa, stilistik, éjahan sareng typo.

Khususna, generasi Y ayeuna fokus kana resume kreatif, tapi mopohokeun aturan aturan ejaan anu leres sareng kasalahan dasar gramatika - ucapkeun, John Smith, CEO CEO Kota Kota Dubai

Hal leuwih ti dokumen a

A CV dina bentuk brosur pariwara, buku komik atanapi pidéo. Eusina dikedalkeun ku cara ikon, tanda, gambar. Tekenan kana infographic. Fashion sapertos ayeuna parantos muncul dina aplikasi. Beuki seueur jalma ngubaran CV na salaku tawaran tinimbang dokumén.

  • Kreativitas sapertos kitu pisan ditampi, tapi upami wa√© anu san√©sna hiasan sareng leungit gaya, aya og√© inpormasi penting. Kanggo rekrutmen, transparansi penting, data khusus ngeunaan dimana jeung iraha batur damel, naon anu anjeunna laksanakeun, naon kawajiban anu anjeunna gaduh sareng pangalaman anu parantos dib√©r√©.
  • Kabiasaan √©ta pikeun memendekkeun CV henteu merta hasil anu mangpaat - √©c√©s John. Dina pamadegan na, ideu anu pikaresepeun nya√©ta nyiapkeun CV dina bentuk tradisional sareng kalebet panumbu kana proy√©k anjeun, portopolio atanapi situs web dimana anjeun tiasa ningali pamekaran grafis tina dokumen, sapertos komik.

Sp√©sialis HR og√© nyar√©ntahkeun langkung-langkung ngecas sareng anyar t√©knologi. - Henteu unggal recruiter tiasa, contona, nganggo kode QR sareng aplikasi s√©lul√©r anu ngamungkinkeun maca CV. √Čta leuwih had√© pikeun ngubaran √©ta salaku tambahan, hiji hal tambahan ti solusi standar - nekenkeun John Smith.

tren aplikasi

Kumaha anjeun tiasa nangtung tina balaréa ?. Naon, sajaba infographics, ari di luhur ayeuna?

Sorangan ramatloka - bisa nempatkeun informasi langkung lengkep ihwal eta ti dina CV tradisional, némbongkeun karep anjeun sarta kaahlian.

Akun dina portal rekrutmen (sapertos akun My Work) mangrupikeun √©ta tempat dina w√©b anu nyambungkeun kami sareng calon bos. √Čta patut ngapdet dokum√©n anjeun didieu ku taun √©nggal.

The CV dina bentuk video - ieu mangrupikeun cara anu pikaresepeun pikeun nampilkeun perusahaan impian anjeun, tapi upami urang ngarasa sieun di hareupeun kaméra, urang gaduh masalah sareng diksi sareng béntés, pidato gratis - henteu maksakeun diri anjeun kana bentuk aplikasi ieu.

Média sosial - mangrupikeun dilongok ku headhunters, jadi éta pantes dirawat profil propil ngajalankeun. Henteu ngan ukur média sosial industri tiasa ngabantosan dina milarian padamelan. Sababaraha carita karirna ogé ditepikeun dina portal Facebook.

Ngajelaskeun kajadian atanapi proyék anu urang milu, ngabagi sukses profésional - urang tiasa ngiringan panon recruiter. Henteu aya anu maksakeun

Hasil pangamatan HR sacara Dubai Jobs Pasar nunjukkeun y√©n kreatif, dihanca biasa dina sababaraha industri. √Čta tiasa dic√©t kalayan ngalamar posisi anu meryogikeun kreativitas sareng kapinteran, sapertos pemasaran atanapi pariwara pariwara, ahli layanan palanggan atanapi programer mobile, anu bakal nampilkeun CV na, contona dina bentuk kaulinan komputer atanapi situs w√©b. Sarua, bakal infographic damel dina widang kreatif san√©s.

Nanging, upami urang henteu ngarasa cekap pikeun ngobrol ngeunaan pangalaman profesional dina video atanapi gambar buku komik - hayu urang angkat sareng hayu urang ulah ngan ukur nuturkeun tren. - Sakapeung deui resume mangrupikeun salinan anu sanés, duplikasi témplat. Gawéna goréng ngan terjun calon - John Smith ningal.

Gélo Tapi Bener - liplet tinimbang CV a!

Ngaleungitkeun brosur henteu kedah janten padamelan sakali-kala! √Čta tiasa janten jalan pikeun milarian padamelan di √Čropa. Hal ieu dibuktikeun ku Dawid DńÖbrowski saurang pangusaha Polandia anu masihan leaflet anu ngaluarkeun diri salaku calon damel di handapeun gedong kantor Warsawa.

Pracuj.pl naros ka David upami ide éta tétéla janten hit sareng anjeunna mendakan damel impian na.

cara kreatif pikeun manggihan pakasaban tiasa béda. Lamun sababaraha urang hang baliho jeung sasaruaan maranéhanana atawa nyieun fanpages on Facebook, David mutuskeun pikeun ... flyers! Ieu digawé?

Anjeun milarian padamelan nganggo cara anu henteu standar…

Dawid DńÖbrowski: Kuring henteu weruh upami √©ta leres henteu standar. Kuring ngagaduhan gambaran y√©n metodeu anu ku kuring dianggo seueur dipikanyaho, sanaos kanyataanna jalma anu ngagunakeun √©ta milarian padamelan henteu sering katingal.

Kumaha kahayang nu eta kasampak kawas?

Daud .: Kuring kakara nyerahkeun leaflet (seuri). Tapi sanés ngan ukur leaflet. Kuring ditingalikeun ka aranjeunna dina foto profésional, salian ti kuring nyimpen detail kontak ka kuring sareng kode QR dina hiji sisi brosur. Mindahkeun kana profil profésional kuring, sareng anu sanésna ka neruskeun multimedia. Nya, kuring masihan sanés waé, sabab antara 8 sareng 9: 30 isuk-isuk di lawang ka gedong kantor panggedéna di Warsawa, karyawan tunduh sareng seuri dina biwir. Seueur diantara aranjeunna, saatos nampi brosur ogé, mesem.

Dimana teu pamanggih pikeun formulir ieu asalna ti?

Daud .: Abdi resep ngalakukeun hal-hal sapertos kieu! Abdi milarian padamelan dina pamasaran. Kalayan tindakan ieu kuring hayang nunjukkeun yén kuring kreatif, pikir sacara konsép, ideu kuring museurkeun kana ngahontal tujuan anu khusus sareng ngahasilkeun émosi anu spesifik. Formulir ieu sakuduna ngabuktikeun éta Abdi mangrupakeun pagawe impian tina unggal perusahaan. Salaku tambahan, teu aya anu goréng pikeun milarian padamelan sapertos henteuna sareng ngantosan email anu henteu ngalir. Abdi hoyong ngalakukeun hal anu kreatif, kaluar tina opat témbok. Ieu pangalaman anu saé.

Najan kitu, anjeun kudu investasi dina leyuran kawas ...

David .: leaflet anu diciptakeun ku kuring sorangan, poto-poto éta dicandak ku fotografer batur reujeung saatos diskon, kuring damel profil profésional sareng kuring ogé ngalakukeun CV multimedia kuring nyalira, tapi citakna parantos ditugaskeun ku percetakan imah. Ogé, biaya éta teu khususna luhur, sanaos éta investasi di PLN 1,200. Abdi teu tiasa mungkir yén prosés nyiapkeun leaflet waé nyandak kuring ampir tilu minggu damel sapopoé saatos sababaraha jam. Tapi éta patut dibahas waktos ayeuna.

Naon éta hasil?

David .: Hasilna hebat. Salian ti réspon langsung ti panampi leaflet, anu kalintang positip, kuring nampi seueur e-mail kalayan ucapan salamet pikeun ideu. Anu penting pikeun kuring sabab upami jalma milarian padamelan, anjeunna biasana henteu damang.

√Čta motivasi anu diperyogikeun. Kuring nyieun sajumlah 1000 leaflet, kuring junun masihan jauh lima ratus dina saminggu satengah, teras kuring henteu masihan jauh deui, sabab sababaraha dinten saatos kampanye awal kuring mimiti diondang pikeun ngawawancara. Aya jumlahna puluhan, sababaraha di perusahaan perusahaan pangged√©na di Polandia.

Kumaha anjeun tungtungna neangan pakasaban?

Daud .: Teu sigana héran, tapi Kuring mendakan damel hatur nuhun ka Dubai City Company (seuri). Sanaos kuring nampi sababaraha tawaran padamelan hatur nuhun kanggo leaflet, éta ngaliwat Dubai Kota Perusahaan anu kuring tepang sareng majikan ayeuna. Hal éta anjeunna anu masihan ka kuring kaayaan anu pangsaéna sareng kuring henteu ragu pikeun nyandak kaputusan ngeunaan damel pikeun perusahaan ayeuna kuring.

Mun aya peryogi, bakal maneh ngulang percobaan ieu?

David .: Kuring bakal ngalakukeun sagala rupa pikeun nyegah kabutuhan ieu, tapi upami kuring kapaksa ngalakukeun kitu, kuring bakal ngalakukeun hal anu langkung spektakuler. Abdi resep ngalakukeun hal-hal anu henteu dilakukeun ku anu sanés!

Naon saran naha anjeun masihan ka jalma anu milari padamelan di √Čropa ayeuna?

Daud .: Upami kuring pikeun nganyahokeun hiji hal, anu bakal aya. Ngalakukeun naon anu henteu sanés ku batur, percanten ka diri sorangan sareng yén upami anjeun nyimpen sagala semangat, bakat sareng waktos kana hal anu paling saderhana hiji, anjeun tiasa seueur pisan.

8 hal anu nyieun hésé pikeun manggihan karya

Halangan kéngingkeun padamelan tiasa waé teu cekap atanapi saringan anu teu cekap. Jauh pisan gumantung kana sikep anjeun. Pertimbangkeun ogé upami kurangna pesen ti recruiters henteu disababkeun ku ngirim CV anu henteu pribadi.

1. √Čta komitmen leutik pikeun milarian padamelan

Masalah dina milarian padamelan tiasa disababkeun kusabab keterlibatan sakedik, salaku conto, ngirimkeun CV anjeun sacara henteu teratur. Penting pikeun sistematis mariksa nawaran padamelan, upamana dina Bayt.com portal - nganggo aplikasi mobile ngamungkinkeun anjeun pikeun ngotéktak iklan dimana waé, iraha waé. Sateuacan ngirimkeun CV, pastikeun pikeun maca syarat majikan sareng pribados CV anjeun saatos cocog pikeun tawaran anu khusus. Upami kualifikasi anjeun henteu cekap pikeun nawaran, ieu inpormasi anu berharga - anjeun kedah difokuskeun ngembangkeun kompeténsi pikeun milarian padamelan dina industri anu anjeun resep.

2. Kasalahan sarta kasalahan di CV

Juragan poténsial tiasa nyingsieunan kasalahan dina CV anjeun. Punten parios eusi sacara saksama sateuacan ngirim dokumen. Punten dicatet yén teu aya kasalahan, éjahan atanapi stylistic kasalahan.

3. Taya data diperlukeun dina CV

Kasusah pikeun milarian padamelan tiasa waé henteu janten kontak. Nomer telepon sareng alamat e-mail kedah dilebetkeun kana CV. Upami anjeun tong hilap deui, rekrutmen moal tiasa ngaréspon lamaran anjeun.

4. Alamat panarima sah ti dokumen teh

Sateuacan ngirim CV Anjeun, sok parios yén anjeun parantos ngalebetkeun alamat email anu leres. Panginten perusahaan henteu ngaréspon kana aplikasi anjeun sabab - salaku conto, kusabab surat anu salah - éta henteu nampi dokumen anu leres.

5. Taya kaahlian cukup diperlukeun

Halangan dina nyungsi padamelan tiasa ogé janten gagal pikeun nyumponan sarat formal. Upami perusahaan anjeun ngabutuhkeun pangaweruh Jérman sareng anjeun ukur nyatakeun basa Inggris, calon calon anjeun tiasa ditolak. Sateuacan ngirimkeun CV anjeun, pastikeun kaahlian anjeun cocog sareng ekspektasi dunungan.

6. Kurangna pangalaman / kualifikasi teuing tinggi

Kasusah pikeun milarian padamelan tiasa didaptarkeun tina kakurangan pangalaman profesional atanapi kualifikasi anu langkung tinggi. Upami recruiter milari jalma kalayan sakedik taun 3 pangalaman, anjeunna sigana moal ngondang calon anu nembé réngsé diajarna. Sakapeung, teuing pangalaman nyaéta halangan.

Juragan anu terang yén kualifikasi anjeun langkung saé kabutuhanna bakal sieun yén anjeun bakal gancang kaluar damel milarian tantangan anu langkung ageung sareng kasempetan profésional.

7. kabiasaan bener salila wawancara

√Čta damel - CV anjeun museurkeun recruiter anu anjeunna ngajak anjeun pikeun wawancara. Hasilna gumantung kana sikap anjeun - upami anjeun misbehave, anjeun bakal kaleungitan kasempetan padamelan anjeun. Kaayaan anjeun, pangaweruh kagiatan perusahaan sareng tujuan karir anu tepat penting.

Anjeun oge bisa dipenta pikeun ngajawab tugas, jadi bisa disiapkeun pikeun ngalakukeun eta. Mun sanajan usaha anjeun, anjeun teu nampa nawaran pagawean, tarik conclusions - dinya bakal mantuan mun nanya ka Recruiter keur eupan balik on candidacy Anjeun. Meureun jalma sejen ngalamar hiji posisi dibikeun némbongkeun hiji hadé fit mun budaya organisasi parusahaan.

8. Kurangna iman abilities sorangan

Upami kaahlian sareng pangalaman anjeun ngagaduhan kabetot recruiter. éta hartosna anjeun gaduh kasempetan pikeun nyandak posisi. Ku nunjukkeun kateupastian anjeun, kurangna percaya diri sareng kasieunan proyék, anjeun tiasa sono kana kasempetan anjeun. Pikeun ningkatkeun harga diri anjeun, pikirkeun kana kompeténsi sareng kualifikasi anjeun - éta berkat aranjeunna anjeun tiasa nangkepkeun impian anjeun.

Kumaha nyimpulkeun kuring jeung kahirupan profésional Anjeun succinctly tapi succinctly?

CV kedah janten kasimpulan prestasi anu sateuacana. √Čta kedah tumut kana pedaran ngeunaan pangalaman prof√©sional sareng kaahlian. Tilu istilah mangrupikeun konci: khusus, succinctly sareng dina subjek.

Unsur pangpentingna a CV karir

CV mangrupikeun showcase anjeun. √Čta henteu ngan ukur transparan sareng kompak sabisa, tapi og√© b√©bas tina sagala jinis kasalahan - substantive, ejaan sareng stylistic. Unsur anu pangpentingna anu anjeun kedah pasangkeun di resume anjeun parantos di handap ieu.

data pribadi

The CV kedah ngandung nami na surname sahiji calon, ogé sacara rinci anu bakal ngaktipkeun Anjeun ngahubungan anjeunna: nomer telepon na alamat e-mail. Ieu penting ngagunakeun alamat e-mail profésional.

Pangalaman dina CV

CV kedah ngandung daptar posisi anu kantos dijajah - khususna anu ngabuktikeun pangaweruh industri. √Čta patut ngajelaskeun aranjeunna sakedap, nyabit lingkup tugas. Posisi anu dijajah kedah dipidangkeun dina urutan kronologis sabalikna - dimimitian ku padamelan anu terakhir dilakukeun.

A pedaran kaahlian

Ieu bagian tina neruskeun kedah ngandung √©mbaran, diantara pangaweruh basa asing sareng kualifikasi spesialis. √Čta og√© patut nyebut keterampilan lemes - hususna √©ta √©ta bakal kapak√© dina waktos padamelan.

Daptar kursus réngsé sarta sertipikat kaala

Upami anjeun milu kursus tambahan sareng pelatihan - nyerat perkawis CV na. Fokus utamina dina kagiatanana éta tiasa mangfaat dina posisi anjeun resep.

Nyebut tujuan profésional

Lamun anjeun dina prosés nyiptakeun CV, anjeun tiasa nyerat sababaraha kalimat ngeunaan tujuan karir anjeun. Hadé naon rencana anjeun pikeun pangwangunan salajengna, jelaskeun naon anu anjeun citakan. Hatur nuhun kana ieu, anjeun bakal nunjukkeun calon dunungan anu anjeun gaduh ideu pikeun diri sareng terang naon anu anjeun hoyongkeun dina mangsa ka hareup.

Peraturan penting - Apdét data

CV prof√©sionalna kedah dirop√©a sacara rutin. √Čta kudu diadaptasi kana tawaran padamel anu spesifik, nekenkeun fitur sareng kaahlian anu dipikahoyong ku calon dunungan.

Kajujuran di Dubai luhur sagala salah sahiji batur

Teu aya inpo palsu anu tiasa dilebetkeun kana resume na. Entong ngémutan kaahlian anu anjeun teu gaduh. Bohong bakal terang lamun kompeténsi anu dijelaskeun anjeun bakal diverifikasi.

Mantuan alat - CV panyipta online

Pencipta CV tiasa ngabantosan anjeun nyiapkeun resume lengkep. Hatur nuhun kana √©ta anjeun moal hilap ngeunaan nempatkeun unsur-unsur penting dina dokumen kasebut. Anjeun og√© bakal jaga sisi visualna. √Čmut y√©n CV anjeun mangrupikeun pas anjeun pikeun milarian padamelan anjeun.

Kumaha carana nangtung kaluar sarta nyieun hiji CV aslina?

Biografi anu anjeun nyayogikeun ka dunungan seueur pisan ngeunaan anjeun. Anjeun tiasa maca ti dinya naha anjeun perhatikeun rinci, naha anjeun tepatna sareng… kréatif.

Hiji neruskeun unconventional sahiji ahli marketing atanapi desainer interior bisa narik perhatian. Pariksa kumaha anjeun tiasa demonstrate kapinteran ku nerapkeun, antara séjén pikeun posisi babysitter, masak atawa juru tata rambut.

CV asli sareng anu katingali saé, atanapi naon?

Infographics, resume dina bentuk pilem video - dina sababaraha industri biografi anu luar biasa tiasa ngabédakeun urang. Nanging, anjeun kedah sénsitip sareng mertimbangkeun naha solusi ieu sabenerna bakal pantes.

Henteu unggal calon kedah milih pikeun CV konvensional. Ulah hilap yén eusi langkung penting tibatan bentuk. Profesional dimana sakedik kawani sareng kreativitas moal nganiaya, contona:

The marketer CV

Spésialis pamasaran dipiharep tiasa tiasa narik daya klien. Ngayakinkeun dunungan anjeun yén anjeun tiasa ngajual sareng ngamajukeun… promosikeun diri anjeun. Contona, anjeun tiasa nyayogikeun CV dina bentuk klip pidéo.

Interior desainer CV

Kreativitas mangrupikeun ciri konci pikeun désainer interior. Nalika milarian padamelan dina profési ieu, anjeun kedah bet sareng neruskeun hanca kalayan perenah kontén anu teu biasa. Dokumén kedah kalebet poto profésional ngeunaan proyék saatos réngsé.

Carer / guruna CV

Naha anjeun guru basa asing anu ngalaksanakeun kelas pikeun murangkalih? Atanapi meureun anjeun nerapkeun padamelan salaku guru prasekolah? Anjeun tiasa nunjukkeun pendekatan kreatif sareng, contona, nyiptakeun CV dina bentuk kerajinan (sulaman atanapi decoupage).

Cook CV

Kreativitas mangrupikeun fitur anu penting pisan ogé pikeun ahli profésional anu bakti pikeun seni kuliner. Pikeun ningal kapinteran anjeun, anjeun tiasa nyayogikeun majikan ka CV sareng poto poto anu diciptakeun pasina dumasar kana resep asli anjeun. Anjeun ogé tiasa nyobian nyerat biografi dina bentuk… buku masak.

Confectioner CV

Atanapi sigana sia ngirim calon dunungan kuéh gedé dimana anjeun tiasa "nyerat" kaahlian anjeun nganggo cara mocing pikeun tujuan éta? Anjeun ogé tiasa nyeuseup cookies ku kejutan dimana anjeun nyumputkeun CV anjeun.

Jieun-up artis / makeup artist CV

CV artis make-up tiasa warni sareng efektif, tapi dina waktos anu jelas sareng transparan. √Čta pas pikeun n√©mp√©l kana aplikasi anu numbu ka portopolio, dimana dunungan bakal tiasa ningali, contona, pilem dimana anjeun ngadamel make-up.

juru tata rambut CV

bahan Multimedia bisa napel CV Anjeun ogé nalika anjeun ngalamar posisi hiji juru tata rambut urang. Anjeun tiasa ngidinan diri pikeun nyimpen poto anjeun dina gawé dina dokumen éta. Kadé fotografi nyaéta profésional, nyaéta leres cahayana, dipangkas, jsb

Pastikeun yén kreativitas anjeun henteu nyarios profesionalisme. CV anu berharga henteu ngan ukur tiasa diinget, éta ogé gampang dibaca sareng ngandung inpormasi konci ngeunaan pangalaman, kaahlian sareng tujuan profésional. Damelkeun resép profésional ngagunakeun wizard Pracuj.pl.

Naon nulis ka CV Anjeun mun anjeun teu boga pangalaman

Nulis CV pikeun padamelan anu mimiti mangrupikeun tantangan anu ageung pikeun kalolobaan jalma. Pikeun ngalakukeun éta leres, anjeun kedah milari waktos sareng nenangkeun sirah - tulisanna bakal ngabantosan anjeun dina sésana

Warta anu saé pikeun awal - kalolobaan hal anu dipikabutuh pikeun ngadamel resume aya dina sirah anjeun. Nalika ngadamel CV, anjeun kedah ngahontal kana nooks sareng kancing memori anjeun sareng mikiran diri anjeun, hirup anjeun sareng pangalaman profésional sareng kakuatan sareng karep anjeun.

Mimitian kalayan Atikan - sakola réngsé

Dina bagian "pendidikan", kami tempat studi anu dilaksanakeun atanapi réngsé (jajaka, master, studi pascasarjana, sareng sajabana) atanapi sakola vokasional anu réngsé. Urang ogé tiasa nambihan di dieu inpormasi ngeunaan ukar luar nagri.

Kami henteu asup sakola saméméhna - SMP, SMP atanapi SMP. Kacuali janten sakola anu luhur, anu profilna sareng tingkat nunjukkeun kaala kaahlian tambahan, contona, SMA kalayan kuliah basa Spanyol.

pangalaman profésional dina CV a

Upami anjeun parantos ngagaduhan pangalaman damel, jelaskeun naon anu anjeun parantos diajar sareng naon pangabisa anjeun parantos kaala. Anjeun tiasa ngalaman magang anjeun, magang sareng proyék ganjil ku pangalaman anjeun.

Nanging, upami anjeun parantos ngagaduhan pangalaman anu langkung lega anu aya hubunganana sareng diajar atanapi karir ka hareup, anjeun henteu tiasa ngalebetkeun ganjil atanapi damelan musiman dina CV anjeun. Fokus kana ngajelaskeun prestasi profésional saméméhna.

aktivitas Anjeun salami studi Anjeun nyaéta jenis pangalaman massana. Nyorot prestasi anjeun di bagian "aktivitas Tambahan".

Kaunggulan tur kapentingan dina CV

Dina iklan padamelan, syarat kaahlian lemes calon anu sering dipasihkeun. Jinis jalma naon perusahaan anu dipasihan milarian, anjeun ogé tiasa tuang tina budaya organisasi sareng filsafatna, anu dijelaskeun dina Juragan Karir anu tab sareng langsung dina halaman wéb seueur situs padamelan di Dubai sareng Abu Dhabi.

kaunggulan anjeun sarta karep, nu coincide jeung ekspektasi tina dunungan, asupkeun dina bagian relevan of CV Anjeun.

Saatos pamikiran ngeunaan diri, waktu geus datangna pikeun hambalan panungtungan, anu baris nyiapkeun maneh nyieun CV alus. Kumpulkeun hal ieu, diuk turun ka komputer tur ... siap :)!

poto profésional pikeun CV

Poto CV anu hadé nunjukkeun calon ti taktak kaluhur, dina latar anu lancar sareng seuri hipu. Anjeun kedah ngagem kaos atanapi blus nétral, nétral pikeun bisnis poto. Inget poto-kualitas luhur. Upami anjeun teu gaduh poto acan, ulah hariwang - anjeun tiasa ngirim CV anjeun tanpa poto. Anu aya di mimiti karir anjeun, éta pantes nyandak poto sapertos kitu - éta bakal mangpaat pikeun masa depan. Anjeun tiasa nganggo jasa fotografer atanapi bagian dina sési bisnis gratis, anu unsur sering tina kagiatan mahasiswa atanapi pameran padamelan.

Sertipikat ti kursus réngsé, ditampi sertipikat, hadiah na distinctions dina CV

Kumpulkeun langkung anu leres-leres parantos dikembangkeun anjeun sareng bakal janten dunungan pikeun dunungan. Upami anjeun émut tanggal ahir kursus sareng penganjur, anjeun henteu kedah milarian asal-usulna. Upami anjeun henteu yakin, maka angkat ka dokumén anu dikumpulkeun.

Tulis tanggal kaping sareng skéma tematik pikeun latihan. Sorotkeun hal-hal anu leres-leres aya ngembangkeun anjeun sareng nunjukkeun kaahlian kaala anjeun.

Hiji conto alus ngeunaan CV a ngawengku ngaran latihan, organizer, tanggal jeung rentang tematik anjeun geus nyokot di sakola di Dubai.

Kumaha carana meunangkeun pangalaman munggaran tur enrich CV anjeun?

Naon hobi nu devotes kana waktos bébas kudu ngalakukeun kalawan meunang pakasaban mimitina? Naon hubungan antara rekrutmen mun parusahaan ngimpi anjeun sarta kagiatan kasual salila libur ?.

Naon pentingna ngatur acara amal, festival mahasiswa atanapi konperénsi ilmiah pikeun bisnis? Tétéla éta kabéh maénkeun peran badag! Juragan ajén calon anu aktif, komitmen sareng pinuh énergi.

Naon elemen bakal bungbu nepi CV anjeun dina Dubai?

Naha anjeun gaduh kaahlian atanapi kapentingan anu teu biasa? Atanapi meureun anjeun parantos meunang panghargaan dina kompetisi industri? Nalika ngadamel CV, punten ngawartosan poténsi majikan anjeun. Pastikeun gambar anjeun konsisten sareng dokumen rekrutmen.

Beuki anjeun terang sareng terang, langkung ageung kasempetan anjeun pikeun milarian padamelan anjeun. Penting yén anjeun terang kumaha nampilkeun kakuatan anu anjeun gaduh. Pikeun nyieun CV anjeun langkung pikaresepeun, kalebet unsur-unsur sapertos, sapertos, anu penting di UAE.

prestasi husus

Partisipasi dina kompetisi internasional, nampi panghargaan industri, palaksanaan proyék menarik, digawé babarengan sareng spesialis pangsaéna - nyebutkeun pangalaman sapertos kitu, anjeun bakal nampilkeun diri salaku jalma aub dina pamekaran profésional. Penting yén inpormasi anu anjeun berejakeun sareng ngarujuk kana syarat-syarat dunungan.

Basa asing

Jepang, Cina, Korea, Céko, Rusia, Belanda - ieu mangrupikeun conto basa asing anu pangaweruhna langkung umum tibatan kamampuan anu dianggo, upamana Inggris. Pangetahuan ngeunaan basa Ecological tiasa janten asset anu ageung sareng ningkatkeun kasempetan anjeun di pasar padamelan.

Relawan sareng kagiatan sanés anu dilakukeun di luar jam kerja.

Naha anjeun hiji sukarelawan dina yayasan? Atanapi meureun dina waktos bébas anjeun, anjeun ngatur kagiatan olahraga kanggo murangkalih barudak atanapi anjeun ngalakukeun pikeun kapentingan komunitas lokal? Ngalaksanakeun kagiatan sapertos ngabuktikeun yén anjeun tiasa ngiringan sareng empati.

kapentingan

√Čta og√© sa√© nyebut kapentingan anu ngabantosan anjeun ngamekarkeun kaahlian. Catur ngajarkeun pamikiran logis. Perjalanan kondusif pikeun diajar basa asing. Model nyieun kasaksian kana kasabaran, jsb.

font

Kadé yén font anu bakal ngadominasi hirup anjeun jadi dibere aesthetically na legibly. Hatur nuhun kana ieu, CV baris jadi leuwih ekspresif. Hadé pikeun nyerah fon kawas kurir, Komik sans atanapi Vivaldi. Anjeun tiasa bet on, contona, Calibri atanapi Arial.

gambar

Nempatkeun poto dina dokumen ngagampangkeun recruiter pikeun ngahubungkeun prestasi sareng jalmi khusus. Fotografi profésional ogé tiasa ngadamel dokumen katingali saé. Poto ogé tiasa nyababkeun anjeun émut upami, contona, anjeun bakal ditingalikeun ka anjeunna dina kaos oblong ku hashtag: #task kuring.

elemen grafis tambahan

Ikon pikeun CV, infographics, timeline - presentasi kontén dina bentuk gambar sareng skéma ngagampangkeun pikeun milari inpormasi anu relevan, sapertos detail kontak, kualifikasi, jsb Gambar tiasa ngajantenkeun dokumén katingal langkung pikaresepeun. Dina waktos anu sami, éta patut émut yén eusi ieu, sanés bentuk resume, pangpentingna.

Kelir dina CV Anjeun

Henteu masalah naon warna anu anjeun pilih, CV anjeun kedah atos sareng transparan. Salaku conto, upami anjeun padamelan padamelan dina industri fashion, anjeun tiasa nganggo laporan Pantone dimana warna paling panas dina usum anu didaptarkeun.

kantétan

Gantelkeun sertipikat ka CV anjeun dina mastikeun yén anjeun ngagaduhan kaahlian anu anjeun nyarios. Anjeun tiasa ogé nempatkeun portopolio atanapi tautan kana situs wéb kalayan conto pagawéan anjeun.

Readability luhureun sakabeh

Nalika nempatkeun unsur kreatif tambahan dina CV anjeun, ati-ati. Biografi tiasa rongkah sareng nangtung kaluar tina aplikasi sejenna. Kadé, kumaha ogé, éta gampang dibaca sareng jelas mastikeun yén anjeun calon anu cocog pikeun lowongan.

Kumaha carana nulis CV modern dina Jenis √Čmirat?

Estetika, kabaca, kalawan distinctions sarta informasi husus ngeunaan tugas dilaksanakeun, tingkat kaahlian basa deungeun sarta kompetensi lianna. CV misalna hiji kudu disiapkeun dina taun anyar.

Dokumén teu kedah gaduh kréatif formasi pikeun narik perhatian. Penting yén éta ngaréspon utamina pikeun syarat-syarat anu disetél dina tawaran padamelan.

CV na henteu lami janten panjang. Kuring bakal naroskeun inpormasi anu langkung rinci dina rapat rekrutmen. Ningali inpormasi anu paling penting anu disorot dina glance kahiji - kuring pasti bakal tetep lami sareng dokumen sapertos. Kuring resep pisan lamun aya CVs cocog sareng tawaran padamelan kuring disimpen dina iklanna.

Kami lajeng yakin yen calon anu nyobian pisan teuas tur teu ngirim neruskeun dina skala badag kana tawaran wae, tapi keur néangan taliti keur dunungan katuhu.

Naha anjeun pokus kana pamekaran? Naha anjeun ngahontal tujuan anjeun? Naha anjeun nganalisis pangalaman profésional anjeun? Naha anjeun teu kasusah adaptasi sareng kaayaan anyar? Tulis ngeunaan éta dina CV anjeun nganggo kecap anu khusus.

Hatur nuhun kana ieu, anjeun bakal hadir diri tur nyieun Chances anjeun nambahan. Kadé naon nulis ieu dirojong ku conto, misalna eta nujul kana pangalaman profésional sarta nunjukkeun yén anjeun gaduh kompeténsi hargana ku dunungan.

Naon CV teh nyebutkeun ngeunaan calon?


CV anjeun tiasa nginpokeun ka anjeun yén anjeun jalma anu tiasa kalibet, gaduh ideu anu teu biasa sareng ngamotivasi pikeun ngalamar rencana profésional anjeun. Supados pikeun CV anjeun pikeun masihan anjeun sertipikat anu saé, ulah hilap ngeunaan aspek utama sapertos:

Ngamutahirkeun inpormasi anu diposting dina biografi anjeun henteu pernah kaluar tina busana. Nalika ngamimitian sataun anyar, jaga CV anjeun sareng tambahkeun kaahlian sareng kualifikasi anu √©nggal. Anjeun tiasa ngalakukeun √©ta sanaos henteu nganggo ngarobih tempat padamelan anjeun dina waktos anu bad√©. √Čta cara anu h√©bat pikeun nyimpulkeun prestasi karir sapanjang taun.

Ieu alus éta nalika nami parusahaan nu calon geus digawé atawa digawé, nyerat sapotong informasi ringkes ngeunaan industry nu dunungan téh husus, misalna produser baja atawa distributor tina handphone.

Abdi ogé hoyong maca dina CV ngeunaan tugas anu ngalakukeun atanapi calon dilaksanakeun sareng pengusaha anu langkung saé sareng anu diurus panawaran padamelan abdi. Teu aya anu kedah nyerat yén batur damel salaku palayan 15 taun saatosna upami anjeunna ayeuna janten calon teknisi jasa.

Koherensi gambar sareng profesionalisme. Naha anjeun hoyong ngadamel gambaran positif pikeun calon dunungan? Sadar damel hiji merk pribadi. Kudu konsisten dina pilihan profésional sareng ngembangkeun dina arah anu khusus. Ogé, mastikeun koherénsi dokumen rekrutmen sareng sumber inpormasi anu sanés ngeunaan anjeun. Gagasanna nyaéta yén CV anjeun, hurup panutup, portopolio sareng sikep anjeun saling salengkepna.

Eusi anu nunjukkeun "kompetensi isukan". Naha anjeun tiasa damel di tim, nunjukkeun sikep proaktif sareng gaduh kamampuan ngagunakeun média énggal? Ulah hilap nyabit-nyabit di CV, ngajéntrékeun pangalaman profésional sareng kagiatan anu anjeun lakukeun.

Readability of CV

Tata perenah gréja CV nyaéta salah sahiji unsur anu paling ekspresif. Upami éta konsisten sareng gambar anjeun, anjeun tiasa nempatkeun grafis dina dokumen éta atanapi ngajelaskeun pangalaman nganggo timeline. Kadé pangobatan sapertos gaduh pangaruh positip henteu ngan ukur pikaresepeun tapi ogé dumasar kana gampang maca carita hirup. - Nalika maca CV, penting pikeun kuring yén inpormasi anu paling penting anu aya dina éta kedah disorot supaya ngagunakeun anu wani sareng ngagurat.

Kaaslian CV anjeun di UAE

Ulah nyieun hiji gambar nu boga saeutik hubungan kanyataanana. Ngamekarkeun diri, ngaronjatkeun kaahlian anjeun sarta jadi diri.

Naha CV anjeun disaluyukeun ekspektasi dunungan?

Nyiptakeun dokum√©n anu luar biasa, kreatif pisan tiasa mendakan anjeun kauntungan, tapi ngan ukur dina kaayaan wa√©. √Čmut kana eusi sareng kaitanana pikeun syarat pikeun dunungan pot√©nsial leuwih penting batan bentuk. Og√© penting y√©n CV disesuaikan pikeun profesi. Upami anjeun ngalamar jabatan di jabatan akuntansi, langkung had√© ngahindarkeun warna-warni sareng poto artistik.

Unsur sapertos ieu bakal katingalina teu wajar. √Čta sa√© pikeun nangtung tapi dina cara anu positif. Dina hal prof√©sional anu butuh kreativitas di luhur sadayana, tiasa rada nyimpang tina klasik anu dirobih sareng nempatkeun cara ekspresi anu langkung kuat, ma√©n nganggo warna atanapi ngarobih perenah eusi.

Nalika milarian padamelan, pantes dibere kabuka pikeun alat modern sareng ngamangpaatkeunana. Salaku conto, anjeun tiasa mendakan poténsi aplikasi mobile Pracuj.pl, anu ngamungkinkeun anjeun pikeun enggal ngabales tawaran sareng masihan anjeun kasempetan pikeun ngawas status aplikasi anjeun.

Ogé Parios Dina: Multilanguage Guides pikeun Expat

Perusahaan Kota Dubai ayeuna nyayogikeun saé Panungtun pikeun Jobs di Dubai. Tim kami mutuskeun pikeun nambihan inpormasi kanggo unggal basa pikeun kami Dubai expatsKawasna dina lamunan. Janten, dina ieu makun, anjeun ayeuna tiasa nampi panduan, tip sareng pagawean di Uni Arabmirat Arab ku basa anjeun sorangan.

Mangga pilih formulir valid
Dubai Kota Company
Dubai Kota Company
Wilujeng sumping, hatur nuhun kanggo ngadatangan halaman wéb kami sareng janten pangguna anyar jasa anu saé.

Leave a Reply

Punten Lebet mairan
ngalanggan
ngabéjaan tina
50% Diskon
Teu aya hadiah
Iraha deui
Ampir!
Tikét tikét
Proyék di Dubai!
Henteu Hadiah
Henteu kabutuh ayeuna
Ampir!
libur
Teu aya hadiah
bantuan
Candak kasempetan anjeun ka meunang padamelan di Dubai!
Ampir kabéh jelema bisa ngalamar Lottery proyék Dubai! Aya ngan ukur dua syarat pikeun cocog pikeun Pakaryan UAE atanapi Qatar: Anggo Dubai Visa Lottery kanggo milarian ngan sababaraha klik upami anjeun cocog pikeun Pakasaban Visa. Sakur expat asing, anu henteu ka UAE nasional, butuh visa karésidénan pikeun cicing sareng damel di Dubai. Kalayan lotre kami, anjeun bakal meunang Karésidénan / visa Pakasaban anu ngamungkinkeun anjeun damel di Dubai!
Upami anjeun meunang padamelan di Dubai anjeun kedah ngadaptarkeun detil anjeun.