Kingston Stanley kalawan Dubai Kota Company
Kingston Stanley
Bisa 19, 2019
Tungtunan pikeun Seekers Proyék handap pikeun Best Jobs portals di Dubai, UAE
Tungtunan pikeun Seekers Proyék
Bisa 21, 2019
Témbongkeun sadayana

Naveed Khan: Hikayat Pakistani di Dubai

Naveed Khan: Hikayat Pakistani di Dubai - dieu Éta mun lawan hirup kalawan duanana leungeun!

Naveed Khan: Hikayat Pakistani di Dubai - dieu Éta mun lawan hirup kalawan duanana leungeun!

Larapkeun dieu!

Naveed Khan - Lieur Dubai!

Naveed Khan 26th April 2008, meureun sapoé biasa pikeun hirup profésional di Pakistan sareng UAE, tapi ieu mangrupikeun anu ngagentos kahirupan pikeun kuring. Éta poé nalika kuring angkat ka UAE dina milarian masa depan anu langkung saé.

Kuring kedah seueur impian sareng cita-cita ngeunaan kaputusan kuring. Kuring miharep pisan jeung jangji pisan ninggali carita suksés jalma-jalma damel didinya, sadayana ngarepkeun na janji-janji sigana leres.

Éta mangrupikeun perjalanan udara munggaran kuring sareng ieu henteu ngarambat lokal Kuring angkat pisan ka nagara anu béda kalayan béda budaya, tradisi sareng bahasa. Éta mangrupikeun lega anu agama sami sami.

Indit Dubai - Story of Pakistani di UAE
Naveed Khan: Carita ngeunaan Pakistani in Dubai

tantangan ngan dimimitian pikeun moro proyek di Dubai

titik single ieu masihan kuring wani jeung kakuatan pikeun nyanghareupan tantangan upcoming dina moro pakasaban. Kuring angkat ti Lahore wengi sareng dugi ka tengah wengi di Dubai. Dubai palabuan udara mangrupikeun interaksi 1st kuring sareng ékonomi gancang. Kacarios, upami aya jalma kéngingkeun ideu kunjungan gaya hirup dimana waé nagara hub transportasi maranéhna, Bandara Dubai masihan kasempetan ieu.

Éta spektakuler ningali langkung seueur ragam jalmi sareng basa anu dipendakan handapeun hiji hateup. Ieu mangrupikeun impian kuring pikeun ningali jalma-jalma ti etnik, basa sareng agama anu hirup damai babarengan.

Kuring engké sadar yén ieu ukur tiasa dilaksanakeun nalika sadayana sami sateuacan hukum. Henteu aya urusan saha sareng anjeun upami anjeun nyebatkeun hukum maka anjeun moal tiasa kabur. Jalma anu hirup didinya bénten ti kuring, bahkan upami aranjeunna leres sabaraha jalma anu bakal nikmati pengobatan khusus dina 5% nepi ka 10% Populasi UAE, komo aranjeunna anu rada tanggung jawab sateuacan undang-undang, tapi sésana anu hirup di kota-kota sareng nyiptakeun masarakat sarat dina hukum.

Atoh deui palabuan udara, Kuring diurus kalayan lirén staf imigrasi nu ieu kabagjaan angin pikeun kuring. Engké staf adat sami sopan. Staffs sapertos kieu mangrupikeun unggal bangsa sabab di barisan payun sareng di panto nagara pikeun jalma-jalma anu datang ti luar negeri, Kuring ningali sababaraha kasus jalma nyiptakeun ribut na acan staf nyobian ngajelaskeun aranjeunna kalayan tenang.


Kaayaan hiji bandara Dubai

Naon anu kuring ngarti upami anjeun nuju adil sareng staf bandara aranjeunna sacara rasional ngubaran anjeun saé, sareng anjeun moal kedah sieun lamun teu acan dilakukeun salah, pernyataan tambang ieu bakal dibuktikeun dina tahap terakhir tulisan kuring. Topi ka staf bandara aranjeunna rajin ngalaksanakeun tugas sareng penanganan sapertos aliran ageung jalma ti budaya anu béda tanpa ngaganggu operasi. Salaku Bandara Dubai mangrupikeun bandara pangpentingna saalam dunya anu masih jalan dugi ka lancar mangrupikeun hasil tina usaha anu teu kakeruhan sadaya staf. Sakapeung aranjeunna langkung mantuan ti jalma anjeun sorangan.

Lingkungan di bandara janten nyaman sahingga henteu ngaraoskeun kaayaan cuaca ekstrim anu biasana diganjar di UAE dina dinten-ayeuna. Kuring ditunggu ku jalma tina kulawarga host kuring. Sanaos tengah wengi abdi henteu tiasa ningal kerang tunggal di wajahna bari nampi kuring telat. Anjeunna kedah ngarambat 139 Km ti Abu Dhabi ngajemput kuring ti Dubai.

Endah Naveed Khan: Hikayat Pakistani di Dubai jeung Abu Dhabi
Naveed Khan: Hikayat Pakistani di Dubai

Ti Abu Dhabi pikeun Dubai

Jalma-jalma ogé sadar henteu ngan ukur jarakna tapi ogé patalimarga. Jalan-jalan Abu Dhabi sacara perbandingan jauh langkung merenah pikeun ngarambat tibatan Dubai, alatan gaya hirup non-kamacetan sareng non-komérsial. Atoh, éta pamuda éta kalayan rame nyapa kuring, anu kulawargana parantos cicing di sababaraha taun. Kuring sadar engké yén sikepna kusabab pangaruh budaya UAE tina ngarawat sémah anu mana anjeunna ngagabung dina sikep na. Peuting wengi kusabab haneut.

Kami pédah dina jalan-jalan na Dubai sateuacan angkat ka Abu Dhabi. Roaming kusabab anjeunna hoyong tuang kaluar salaku host anu béréhan anjeunna sadar kana kanyataan anu kuring gaduh ngumbara ti nagara sanés sareng kedah lapar saatos adat, imigrasi sareng prosés koleksi bagasi.

Urang dieureunkeun ku tempat tuang na bener-bener teu émut naon anu urang tuang ti dinya, tapi anu émut nyaéta éta lezat. Dina perjalanan balik host kuring maénkeun peran pituduh wisata ogé, anjeunna parantos nyarioskeun ngeunaan tempat anu ditu di urang. Corniche, mall, istana sareng menara diditu langkung seueur pikeun nyaritakeun ngeunaan Dubai bahkan bahkan éta jarak anu panjang jarakna ditutupan tanpa bosen.

Burj Dubai - Aya sia aya aing maén di semprot laut.
Aya sia aya aing maén di semprot laut.

Burj Khalifa jeung Burj Dubai

Anjeunna beuki pisan bangga ngabéjaan kuring Burj Khalifa (Maka Burj Dubai) anu dina fase parantos réngsé atanapi pagawean. Ayeuna kuring sadar bari nyerat ieu, anjeunna tiasa nyandak jalur leutik ka jalan utama ka Abu Dhabi, tapi sabalikna, anjeunna nyandak jalan jalan pikeun nunjukkeun ka abdi anu megah sareng kamulyaan di kota. Sakabeh jalan anjeunna terus-terusan muji Syekh Zayd anu anjeunna namina anjeunna namina Baba Zayd (Umumna di sebut ku Pakistanis). Saolah-olah mayar hormat ka ieu pamimpin hébat nyaéta bagian tina diskusi maranéhna.

Nalika kami ditinggalkeun Dubai na nalika urang dihijikeun kana utama jalan Shiekh Zayd ngarah ka Abu Dhabi, kuring henteu émut tapi, éta endah ningali sistem patalimarga kalayan kendaraan anu ageung saéna lancar sareng rencanana éta nyetir gampang pisan di jalan utama salami anjeun tetep nurut aturan patalimarga. Pitunjuk sareng host kuring ngawartoskeun yen ngaraos lisénsi nyetir janten sesah langkung atos. Anjeunna nyalira ngagaduhan hasil dina usaha katilu. Ieu nembongkeun kumaha undang-undang anu ketat dilaksanakeun di nagara éta.

Ieu ogé nunjukkeun yén nagara paduli ngeunaan kasalametan jalma sareng henteu mampuh tiasa aya dina korsi nyetir naha wahana atanapi kaayaan na bisnis. Ditarikkeun minat kuring kuring naros ogé anjeunna seueur patarosan, contona, kuring ningal jembatan sareng pilar sareng kuring naroskeun ngeunaan éta, anjeunna nyarioskeun ka kuring éta dina jalur karéta api, hiji karéta gancang. nyaéta ngajalankeun waktos ieu pas ti Dera Dubai ka Jebel Ali.

Olahraga Mobil di Uni Émirat Arab, Dubai

UAE Megaprojects

Abdi langkung kaget ningali kumaha sakaligus nagara damel kana proyék mega. Landmark, prasarana, tempat rekreasi anu anjeun namikeun éta anjeun bakal mendakan konstruksi. Dina kaluar ti Dubai, host kuring nunjukkeun kuring jalur anu aya di Palem Jumeirah, sareng kuring henteu pernah ngagaduhan kasempetan pikeun nganjang éta. Nya saurna aréa kacida mahal. Dimana urang ningali seueur konstruksi pikeun masarakat umum kami ningali ogé aya anu milarian artos. Éta lumayan pikeun ngahasilkeun artos tapi kumaha anjeun ngagunakeun éta anu penting sareng kapamimpinan tina UAE gaduh visi anu hébat ngeunaan ieu. Aranjeunna terang kumaha kéngingkeun artos ti elit sareng ngaluarkeun waktos umum sapertos Robin Hood tapi ieu J henteu ngalanggar hukum, nyatana, salah resmi.


Undang jeung peraturan di Dubai

Salian ti konstruksi, bentang ogé endah. kana wengi tiiseun sareng gurun sok matak pikariksa, anjeun langkung caket sareng panyipta anjeun di tempat-tempat ieu sareng perjalanan ieu masihan kuring kasempetan. Ngarecah kendaraan langka pisan kusabab aya undang-undang anu ketat ngeunaan kabugaran kandaraan upami aya mobil teu lulus ujian kabugaran taunan wajib moal kapendak di jalan, undang-undang sapertos kitu mangpaat pikeun masarakat pikeun nyegah bahaya. Samentara kuring aya kuring nguping hukum ngeunaan pedestrian enggal dilaksanakeun. J Walkers badé denda bakal didenda. Acan lain undang-undang pikeun kasalametan umum. Sareng jalma sadar nalika hukumna dilaksanakeunna bakal taat.

Sieun hukum ieu mangrupikeun jaminan karapihan sareng lancar prosés bisnis nagara. Pengalaman pribadi abdi henteu bade katutupan hiji blog aya seueur nyerat sareng bakal ditulis dina blog anu badé sumping. Ieu sanés ngan ukur blog tapi pelajaran hirup abdi sareng pangalaman, anu kuring bakalan waktos ka waktos. Jalma anu hirup didinya moal dianggap serius tapi éta upaya ngabantosan jalma ngarti kana UAE, seueur hal anu parantos aya sareng parantos robih tapi intina bakal tetep sami. Wangunan tiasa ngawangun sareng ngarusak tapi tukang tetep aya sareng tukang aya kapamimpinan sareng masarakat nagara …….

Naveed Khan: Hikayat Pakistani di Dubai
Naveed Khan: Hikayat Pakistani di Dubai

Tempo sakabeh UAE Abu Dhabi, Dubai, Sharjah

Saatos perjalanan anu panjang, kuring dugi ka tujuan kuring Maroor Road Abu Dhabi. Kuring nyéépkeun minggu munggaran kuring dina observasi lingkunganana, jalma sareng sakurilingna. Pangalaman anu paling indah nyaéta Masaajid di daérah anu engké kuring ningali dina UAE Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Al Ain sareng Ras Al Khaima gaduh masaajid elegan anu sami. Hal pangsaéna anu dina sadaya masajid Adhan dibaca dina waktos anu sami. Sora geulis moazins sumebar dina subuh, beurang, soré, wengi sareng wengi. Arab salaku basa pituin azan sigana nyaéta sora anu paling halimpu di bumi.

Alus anu Masaajid dijalankeun ku pamaréntah janten henteu da'wah ngeunaan sagala kaom atanapi agenda pribadi anu mungkin. Imam daérah masjid dimana kuring cicing mangrupikeun Irak, anjeunna bageur pisan sareng hina. Padahal kuring henteu resep sareng Arab tapi anjeunna masihan kuring kuliah ngeunaan sababaraha masalah Islam sareng Abdi kaget yén henteu sadar kana basa Arab. Kuring ngartos masing-masing sareng unggal kecap anu ceuk manéhna ka kuring. Kuring anggapna eta duduluran Islam anu ngajantenkeun urang ngobrolkeun jantung.

Struktur Masajid langkung elegan sahingga dibenerkeun disebut lembaga anu Maha Kawasa. Abdi ningali murangkalih ti lingkungan dibawa kantong sakola sareng ngalakukeun pagawean di imah di Masjid. Hal ieu matak nyegerkeun yén Masajid anu maénkeun peran pusat masarakat sanés ngan ukur sholat. Budaya ieu pantes nuturkeun di sadaya nagara Muslim. Host kuring nyarioskeun yén bulan Ramadhan nyaéta bulan anu indah di UAE dimana jalma tuang cinta sareng emosi sareng kamurahanan, unggal dinten Ramadhan meriah. Abdi tiasa ngabayangkeun éta naon anu dicarioskeun teu nanaon tapi kaleresan.


Area lokal di Dubai

Ayeuna nepi ka pasar-pasar, sapertos sadaya struktur pasar ogé direncanakeun sareng ngarencanakeun sadayana kaperluan dasar komunitas anu caket dieu. Tukang roti, tukang roti, toko grosir, sareng toko permainan video. Sadaya toko alit dijalankeun ku komunitas Asia khusus khususna Pakistani, India sareng Bangladeshi. Kualitas dahareun éta alus teuing.

Faktor anu pikaresepeun pikeun kuring nyaéta zona kaulinan, kuring ningali sakelompok ngora Arab maén game shooting sareng ngalawan silih ku jaringan. Kaulinan ieu matak ngaganggu pikeun kuring tapi naon anu matak lucu kuring nyaéta kaitannana kana kaulinan. Nalika aranjeunna ngajerit dina basa Arab éta lucu pikeun kuring. Toko game sacara harfiah ngageter ku maranéhna ngagorowok, kuring biasana angkat pikeun éta.

Naveed Khan: Hikayat Pakistani di Dubai
Naveed Khan: Hikayat Pakistani di Dubai

Kuring geus noticed hiji hal

Hiji hal kuring perhatikeun éta rusak kadaharan sayuran sareng buah-buahan anu saé ku penampilan tapi ku rasa henteu weléh. Alesan tiasa, jalma henteu gaduh naék taneuh di jerona. UAE mangrupikeun hub unggal dagang ku sabab kasadiaan unggal barang-barang anu dihasilkeun, diproduksi atanapi diolah di sakumna dunya kalayan gampang dipendakan di dieu sareng ngagaduhan dessert sakitar panéni teu gampang. Ku sabab eta kitu dilestarikan katuangan anu sayogi di pasar. Tapi kualitas inuman lemes, jus, barang susu saluareun luhur.

Minyak Zaitun, Khubuz, Houmous sigana mangrupikeun anu biasa dina unggal imah, éta tuangeun anu séhat cocog sareng lingkungan sepertos UAE. Generasi anyar langkung condong kana dahareun gancang Burgers sareng Shawarmas. Waktu éta kuring mésér tuang tuang McDonald anu saé pikeun AED 12. Éta pantes mésér. Pikeun kuring, upami urang nuju tuangeun saderhana AED 20 cekap pikeun sadinten jalmi lumrah dina tuangeun sapopoé.

Anu kuring émut ayeuna yén khubuz mangrupikeun filis 75 sareng inuman anu saé tiasa tina AED 1 di Abu Dhabi. Kanggo rujukan di Dubai punten tambahkeun fillis 25 dina dua barang anu nalika kuring mésér di Dubai. Zohrat tul Libanon mangrupikeun perawatan anu pikaresepeun ti host, rupa-rupa katuangan anu raoseun endah. Éta langkung sarat tapi acan diurus kalayan lancar. Éta salah sahiji réstoran pangsohorna Abu Dhabi. Kuring bébéja yén éta ngagaduhan réstoran réstoran na sapanjang UAE.


The Dubai Mall & Mall tina Émirat

Malégélna salah sahiji obyek wisata hébat dina UAE. Sanaos anjeun henteu hoyong mésér nanaon, tetep aya hal pikeun anjeun. Aya bioskop di unggal mall anu aya lingkungan anu saé sareng nyaman. Sangkan anjeun tiasa ngaraosan sareng nyéépkeun waktos di dinya. Sakali kuring kedah sumping ka kantor penerbangan maskapai di Dubai, sareng kuring dugi ka kantor dina siang waktos sareng sapertos kalolobaan kantor komérsial, éta ditutup dina waktos éta sareng kanggo dibuka deui soré, kuring kedah ngantosan jam 3. Kuring terang naon, teras Kuring asup kana Marina Mall sareng saestuna henteu terang waktosna parantos na, éta ibarat kedip-kedip panon. Abdi henteu nanaon ngan ngadeg sareng ngawaskeun karasaeun anu sesah. Di dinya kuring sadar, Dubai mangrupikeun hal anu henteu tiasa disimpulkeun dina kecap-kecap anu kantos.

Kaayaan cuaca dina dinten-dinten April Abu Dhabi tiasa tahan di luar, dinten-dinten rada panas tapi dina soré angin angin soré nyejukkeun suasana. Kanggo Cuaca (Muwaatin) cuaca henteu janten masalah sabab henteu ngantunkeun imahna dugi sinar panonpoé naek ti jalan.

Rasa kaamanan sareng kabébasan jadi jauh di masarakat anu kuring mimiti ngoyak-ngiling nyalira waé dina dinten 2 ngan teu aya kasieun. Sigana éta mangrupikeun komunitas kuring. Ngabagikeun jalma anyar mangrupikeun bagian tina kabudayaan séwang-séwangan.


Transportasi umum di UAE

jasa angkutan éta unggulan sakuliah UAE, Taksi, van busses unggal modeu dugi ka tanda genah pikeun panumpang, taksi rada mahal tapi upami didinya sacara taksi pribadi nya éta kompetitif ekonomis sareng taksi anu dipimilik ku perusahaan naon waé, beus di janten tiasaeunkeun sareng paling korsi sareng hawa-hawa pinuh ogé diperyogikeun cuaca anu ekstrim. Vans sayogi kanggo perjalanan jarak pondok anu ogé teu nyaman. Alatan kawijakan lalu lintas anu ketat, éta jarang pisan aya anu ngaraosan panumpang ngeunaan pagawe kendaraan atanapi kendaraan.

Dina dua minggu kagiatan kuring di luhur, Abdi parantos ngémutan pikeun nyieun UAE bumi kadua abdi. Dina episode salajengna, kuring bakal nyerat perkawis moro kuring pikeun padamelan.


Connect with: Naveed Khan on LinkedIn

Connect with: Nav Khan LinkedIn
Naveed Khan: Hikayat Pakistani di Dubai

Ogé Parios Dina: Multilanguage Guides pikeun Expat

Pitunjuk pikeun Jobs di Dubai. Tim kami mutuskeun pikeun nambihan inpormasi kanggo unggal basa pikeun kami Proyék di Panungtun Dubai. Janten, kalayan émut dina ieu, anjeun ayeuna tiasa nampi pituduh, tip sareng padamelan di Inggris Arab Émirat nganggo basa anjeun sorangan.

Mangga pilih formulir valid
advertisements
Dubai Kota Company
Dubai Kota Company
Wilujeng sumping, hatur nuhun kanggo ngadatangan halaman wéb kami sareng janten pangguna anyar jasa anu saé.

2
Leave a Reply

Punten Lebet mairan
2 kumaha threads
0 balesan thread
0 pengikut
Paling diréaksikeun kumaha
kumaha thread hottest
0 kumaha pangarang
pangarang panganyarna kumaha
ngalanggan
ngabéjaan tina
unggah CV
50% Diskon
Teu aya hadiah
Iraha deui
Ampir!
Tikét tikét
Proyék di Dubai!
Henteu Hadiah
Henteu kabutuh ayeuna
Ampir!
libur
Teu aya hadiah
bantuan
Candak kasempetan anjeun ka meunang padamelan di Dubai!
Ampir kabéh jelema bisa ngalamar Lottery proyék Dubai! Aya ngan ukur dua syarat pikeun cocog pikeun Pakaryan UAE atanapi Qatar: Anggo Dubai Visa Lottery kanggo milarian ngan sababaraha klik upami anjeun cocog pikeun Pakasaban Visa. Sakur expat asing, anu henteu ka UAE nasional, butuh visa karésidénan pikeun cicing sareng damel di Dubai. Kalayan lotre kami, anjeun bakal meunang Karésidénan / visa Pakasaban anu ngamungkinkeun anjeun damel di Dubai!
Upami anjeun meunang padamelan di Dubai anjeun kedah ngadaptarkeun detil anjeun.