Dubai Kota Company Login
Teluk na Dubai 2020
April 23, 2019
Naha Kami ngecas pikeun CV Ngunggah ka Dubai
Naha Kami ngecas pikeun CV Ngunggah ka Dubai?
April 26, 2019
Témbongkeun sadayana

Neangan pakasaban ngimpi anjeun IN UAE jeung JOBPRO.ae

Manggihan gawé di UAE jeung JobPro.ae

Neangan pakasaban ngimpi anjeun IN UAE jeung JOBPRO.ae

Milari padamelan anjeun dina impian UAE jeung Proyék pro-AE. Umumna UAE diucapkeun, mangrupikeun salah sahiji nagara paling beunghar di dunya, ayeuna parantos ningkatkeun ékonomi ku sababaraha belasan kali pikeun 50 taun ka tukang, Dina tahap awal jujutanana, kalolobaan tina kauntungan ditampi tina penjualan produk minyak bumi. Nya, tapi ayeuna perdagangan sareng alit bisnis nyandak prioritas, lolobana di zona ékonomi gratis. Ieu pisan dipangaruhan struktur pasar tenaga kerja sareng lowongan kerja di UAE.

Populasi nagara anu paling dibentuk ku expats anu sumping ka nagara milari padamelan di Dubai, Abu Dhabi, atanapi kota-kota sanés. Ngeunaan 85% jalma di UAE mangrupikeun warga nagara sanés. Urang asing ditugaskeun penting peran dina pangwangunan ékonomi pikeun dekade ka hareup, sanaos, kusabab pertumbuhan gancang, struktur lowongan kerja bakal robih didieu. Anjeun tiasa ningali a daptar proyék topikal di UAE dina situs khusus anu aya lowongan, sapertos, di dieu: jobpro.

Salaku conto, ayeuna anjeun tiasa mendakan seueur usulan padamelan pikeun spésial konstruksi di UAE, kusabab jumlahna seueur proyek konstruksi ageung (jalan, bandara, palabuhan, wewengkon balanja sareng kompleks padumukan), tapi sakumaha pas dina waktosna, jumlahna bakal turun sareng ieu, kahareupna bakal ngirangan jumlah jabatan sapertos kitu. Dina waktu anu sami, pamekaran perdagangan bakal ngarah kanaékan paménta pikeun manajer penjualan sareng pemasar, janten jumlah padamelan sapertos kitu di Dubai bakal lami lami. Perusahaan lokal anu nyewa asing anu bakal ngirangan pangalaman manajemén, profesionalisme, sareng pangalaman dina tingkat internasional.

Manggihan gawé di UAE jeung JobPro.ae

Diantara alesan yén ajak asing pikeun ngirim dihanca maranéhanana (CVs) néang vacancies di UAE anu di handap:

• Gaji anu luhur. Rata-rata gaji di UAE langkung luhur tibatan di kalolobaan nagara di dunya sanés.

• Hiji pakét sosial alus - asuransi médis, asuransi sosial, jsb

• stabilitas. Lolobana kontrak jangka panjang anu ditandatanganan pikeun dua atawa tilu taun.

karir prospek. Maranéhna nyaéta fokus kana pangembangan personil sareng rutin ngayakeun seminar tematik, palatihan, kursus latihan canggih.

Hiji prosés basajan pikeun kéngingkeun visa kerja. Sakabéh prosésna bakal dugi ka 2 minggu.

• Taya pajak panghasilan. Aya henteu pajeg sarta waragad pikeun duanana boga bisnis jeung jalma anu ngabogaan pakasaban légal dina UAE.

Laju kajahatan anu rendah.

Jumlah gaji di UAE diatur langsung ku dunungan, gumantung kana kalungguhan, élmu, sareng pangalaman hiji pelamar. Rata-rata, urang asing nampi 2000-3000 dirhams unggal bulan kanggo profesi anu laksanakeun teu meryogikeun latihan khusus, sareng 10,000-30000 dina posisi anu mumpuni pisan (! AED = 0.27 USD).

Diantara jobs paling ditéang-sanggeus aya di handap (gaji ieu disadiakeun dina mata uang lokal):

Aya pajak sidik di UAE. Hartina, hiji karyawan narima sakabéh jumlah earned. Ukuran gaji diwangun ku laju basa, surcharges, tips, sarta bonus.

handap jaminan sosial anu disadiakeun pikeun pagawe asing:

1. Lembur bayar.

2. Mayar keur jam wengi ti 9 WIB nepi ka 4 am

3. Dibayar ninggalkeun nepi ka 30 poé sanggeus sataun gawé.

4. Asuransi médis pikeun para karyawan sareng anggota kulawargana.

5. Tinimbangan ngeunaan sengketa kuli ku Service Imigrasi sarta Departemen UAE of Buruh.

Saminggu damel biasana lima dinten sareng 40 jam (ti 8 am dugi ka 5 pm). Durasi dinten kerja henteu kedah ngaleuwihan jam 8 per dinten. Norma ieu tiasa dironjatkeun pikeun profesi dina industri khusus, upamana dina penerbangan sipil sareng bisnis hotel. Dinten pareum biasana dina dinten Jumaah sareng Saptu.

Émirat gaduh ciri-fitur na. asing anu ngagaduhan posisi sah di Dubai henteu pernah dibéré kawarganagaraan. Gantina, expats dirumuskeun tempat pisa pikeun periode 3 taun (kalayan kamungkinan perpanjangan). Ogé penting pikeun nginget yén tradisi anu ngahormat di UAE. Ku alatan éta, urang asing anu milarian dianggo dina UAE kedah hormat norma budaya lokal, sanaos kedah dicatet yén nagara langkung liberal ka urang asing ti tatanggana di daérah (Iran. Arab Saudi, Oman, Qatar). Sacara umum, UAE mangrupikeun nagara anu ngajanjikeun kalayan prospek pikeun padamelan urang asing.

Urang Kacida ajak anjeun dilarapkeun ka JobPro.ae!

Manggih dianggo di Dubai. Aya anjeun gaduh tumbu sareng nawaran padamelan anu diropéa. Tim kami anu manajer ngurus parantos parantos ngonfirmasi yén Proyék Pro mangrupikeun perusahaan anu saé anu langkung saé 80% tukang anu milarian padamelan tawaran ti perusahaan di UAE.

Neangan pakasaban ngimpi anjeun IN UAE jeung JOBPRO.ae

Ogé Parios Dina: Multilanguage Guides pikeun Expat

Milari padamelan impian anjeun di UAE sareng Proyék pro-AE. Perusahaan Kota Dubai ayeuna nyayogikeun pituduh anu saé pikeun Jobs di Dubai. Tim kami mutuskeun pikeun nambihan inpormasi kanggo unggal basa pikeun kami Dubai expats. Janten, kalayan émut kana ieu, anjeun ayeuna tiasa nampi Panungtun, tip sareng padamelan dina Uni Émirat Arab nganggo basa anjeun sorangan.

Mangga pilih formulir valid
advertisements
Dubai Kota Company
Dubai Kota Company
Wilujeng sumping, hatur nuhun kanggo ngadatangan halaman wéb kami sareng janten pangguna anyar jasa anu saé.

Leave a Reply

Punten Lebet mairan
ngalanggan
ngabéjaan tina
unggah CV
50% Diskon
Teu aya hadiah
Iraha deui
Ampir!
Tikét tikét
Proyék di Dubai!
Henteu Hadiah
Henteu kabutuh ayeuna
Ampir!
libur
Teu aya hadiah
bantuan
Candak kasempetan anjeun ka meunang padamelan di Dubai!
Ampir kabéh jelema bisa ngalamar Lottery proyék Dubai! Aya ngan ukur dua syarat pikeun cocog pikeun Pakaryan UAE atanapi Qatar: Anggo Dubai Visa Lottery kanggo milarian ngan sababaraha klik upami anjeun cocog pikeun Pakasaban Visa. Sakur expat asing, anu henteu ka UAE nasional, butuh visa karésidénan pikeun cicing sareng damel di Dubai. Kalayan lotre kami, anjeun bakal meunang Karésidénan / visa Pakasaban anu ngamungkinkeun anjeun damel di Dubai!
Upami anjeun meunang padamelan di Dubai anjeun kedah ngadaptarkeun detil anjeun.