Datangna ka Dubai!
Bisa 26, 2019
waktos abdi di Dubai - Dubai Kota Company
waktos abdi di Dubai
Bisa 27, 2019
Témbongkeun sadayana

Bollywood Park & ​​Resorts

Larapkeun dieu!

Ngadatangan taman tema dedicated ka Bollywood, di Dubai: Bollywood Parks & Resorts

Naha anjeun kudu didatangan Bollywood Parks di Dubai?

Bollywood Park & ​​Resorts di Dubai, Pikirkeun India sareng anjeun pikir lagu, kariaan & warna warna. Janten nalika mikirkeun Bollywood, aya seueur masalas, henteu Bollywood lengkep tanpa campuran émosi drama thrill si jogét sareng lagu-lagu anu céri dina jajan, sabagiannana janten peppy anu henteu tiasa ngeureunkeun suku anjeun ti ngetok sareng grooving kana irama & ketukan.

abdi angkat pikeun ngobrol ngeunaan pangalaman Abdi kantos di taman lapis sareng toko minggu ieu. Ari éta dinten anu pikaresepeun-senang di hiji kecap "Dhamakedar" (pikiran-niupan, hebat) aranjeunna nyauran di Bollywood.

Anjeun bakal awestruck ti waktos anjeun asup ka Riverland, éntri utama pikeun sadaya lima taman sareng resort di ditu sareng anjeun bakal ningal budaya anu hirup di tempat ieu. Aya musik anu pikaresepeun pisan, sanaos nalika usum panas anjeun moal ngaraos angin panas ngaliwat, anjeun bakal ngaraosan ieu tempat gaduh sababaraha sistem hawa Hawa Bukaan kabuka sareng éta pikaresepeun…

Ngadatangan taman tema dedicated ka Bollywood, di Dubai: Bollywood Parks & Resorts
Bollywood Park & ​​Resorts

Bollywood keindahan rahang-muterna!

Datangna ka éntri taman Bollywood, aya kageulisan-lungsuran dina heula, (parios Instagram kuring kanggo éta). Aya lukisan kaca merak anu ageung ngalambangkeun India. Léngkah-léngkah, aya dua gajah gedé anu bentukna dihiasi ku motif warni, ngarah kana Jumbo Cafe, dipercaya teu ?.

Bollywood Park & ​​Resorts
Bollywood Park & ​​Resorts

Sakali didieu, anjeun bakal nyaritakeun éta Cara hirup India, dimana anjeun gaduh warna pikeun tiap perayaan, lagu-lagu pikeun unggal émosi, bentuk jogét pikeun unggal wanda & kakuatan ati sapanjang rute.

Kukituna, upami anjeun henteu acan sumping tempat ieu kusabab harga, punten teu ngagaduhan kualitase, mésér tikét & angkat Ngajalajah !!! nu Dabang themed stunt acara téh total paisa wasool, anjeun bakal nginget sadayana pilem di dieu… dina Sholay téater téma, aya perjalanan anu pikaresepeun anu bakal ngingetan dinten sakola anjeun Dinten video kaulinan arcade.

Abdi bagian tina hirup gaib na nyieun pilem, Éta teuing salah sahiji karesep abdi, Zindagi Na Milegi Dobara, kanyataanna, kuring rada kagum uninga kumaha sagala épék khusus, épék sora parantos di pilem, éta kuring kadorong salaki kuring pikeun peran peran pangalaman 😅. (Aya video dina profil kuring). Dina jalan, anjeun bakal mendakan stasiun Victoria, nu hiji cafe themed kawas Sukabumi VT na Aamchi Sukabumi ki karéta lokal.

Teras kami ngalih kana simulator rollercoaster sareng raos nostalgia Lagaan, anu pangsaéna dina rides di Krishh… dimana anjeun murag tina tebing, ngarasa yén anjeun bakal ditarik turun ku badai & angin kuat dina numpak simulasi.

Bollywood Park & ​​Resorts
Bollywood Park & ​​Resorts

Bollywood di Dubai ngabogaan pintonan hirup!

Datang ka dina pagelaran live, anu paling spectacular nyaéta Dabangg tangtosna, dituturkeun ku tarian anu teu eureun dina téma Impian Girl tina bollywood. Aya sababaraha rupa pagelaran Dhol ti patempatan anu béda ti India sareng éta mangrupikeun pikiran! Kusabab hawa panas anu hampang, sadaya ieu dilakukeun dina jero Rajmahal, upami henteu, sadaya tayangan sareng pertunjukan sora ieu lumangsung di Bollywood Boulevard.

Urang réngsé dinten urang jeung Iftar Tambaksari di Mughl-e-Azam cafe jeung tempat ieu estu geulis.

Urang réngsé dinten urang jeung Tambaksari Iftar di warnet Mughl-e-Azam sarta tempat ieu estu geulis.
Bollywood Park & ​​Resorts
Bollywood Park & ​​Resorts
Bollywood Park & ​​Resorts

Pangalaman: 5 / 5

Biaya: Pakét ngamimitian AED 89 ka payun, Lali kanggo AED 10, aya sababaraha nawaran sayogi dina website maranéhanana ti waktos ka waktos.

Ambience: 5 / 5

Rides: 4.5 / 5

Saran pikeun perjalanan:

Pikeun kéngingkeun tur pidéo sareng ulasan, kunjungan profil Instagram kuring dina tautan di handap.

Ngadatangan taman tema dedicated ka Bollywood, di Dubai: Bollywood Parks & Resorts
Bollywood Park & ​​Resorts

Ogé Parios Dina: Multilanguage Guides pikeun Expat

Dubai Kota Company ayeuna nyayogikeun pituduh anu hadé pikeun Jobs di Dubai. Tim kami mutuskeun pikeun nambihan inpormasi kanggo unggal basa pikeun kami Proyék di Panungtun Dubai. Janten, kalayan émut kana ieu, anjeun ayeuna tiasa nampi Panungtun, tip sareng padamelan di Arab Arab Émirat nganggo basa anjeun sorangan.

Mangga pilih formulir valid
advertisements
Dubai Kota Company
Dubai Kota Company
Wilujeng sumping, hatur nuhun kanggo ngadatangan halaman wéb kami sareng janten pangguna anyar jasa anu saé.

1
Leave a Reply

Punten Lebet mairan
1 kumaha threads
0 balesan thread
0 pengikut
Paling diréaksikeun kumaha
kumaha thread hottest
0 kumaha pangarang
pangarang panganyarna kumaha
ngalanggan
ngabéjaan tina
unggah CV
50% Diskon
Teu aya hadiah
Iraha deui
Ampir!
Tikét tikét
Proyék di Dubai!
Henteu Hadiah
Henteu kabutuh ayeuna
Ampir!
libur
Teu aya hadiah
bantuan
Candak kasempetan anjeun ka meunang padamelan di Dubai!
Ampir kabéh jelema bisa ngalamar Lottery proyék Dubai! Aya ngan ukur dua syarat pikeun cocog pikeun Pakaryan UAE atanapi Qatar: Anggo Dubai Visa Lottery kanggo milarian ngan sababaraha klik upami anjeun cocog pikeun Pakasaban Visa. Sakur expat asing, anu henteu ka UAE nasional, butuh visa karésidénan pikeun cicing sareng damel di Dubai. Kalayan lotre kami, anjeun bakal meunang Karésidénan / visa Pakasaban anu ngamungkinkeun anjeun damel di Dubai!
Upami anjeun meunang padamelan di Dubai anjeun kedah ngadaptarkeun detil anjeun.