Expo 2020
5 cara Expo2020 bakal naekeun nu Ekonomi di Dubai
Bisa 28, 2019
kota Dubai is libur panas titik
Ngaran abdi Sanni Gnankpe
Bisa 29, 2019
Témbongkeun sadayana

Dubai Kabugaran tangtangan

Dubai Kabugaran tangtangan - Leuwih 1 juta jalma geus nyandak bagian dina menit 30 30 poé tantangan!

Dubai Kabugaran tangtangan - Leuwih 1 juta jalma geus nyandak bagian dina menit 30 30 poé tantangan!

Larapkeun dieu!

Dubai Tangtangan Kabugaran - Langkung 1 juta jalma parantos ngiringan menit 30 30 poé tantangan!

Taun ka tukang kuring ningali seueur pamundut ti pangeran makuta di Dubai anu luhur HH Sheikh Hamdan Bin Mohammad Bin Rashid Al Maktoum, dimana anjeunna ngalaksanakeun tilu puluh menit latihan unggal dinten salami tilu puluh dinten.

Motivasi ti pangeran makuta Dubai

highness na HH Syekh Hamdan Bin Mohammad Bin Rasyid Al Maktoum

Ieu rada hiji gagasan impressive jeung Abdi pribadi resep eta. Ku kituna sajauh Abdi émut deui éta campuran sarta cocok kagiatan kawas leumpang, Jog, latihan, maénkeun sagala olahraga jeung sajabana Abdi hoyong ningali pangeran makuta sahingga saeutik saeutik tougher keur urang waktu ieu sareng ngaronjatkeun bentang waktos ti 30 menit 45 menit.

Sajaba ti éta, kagiatan bisa digabungkeun kana loba bentuk kawas leumpang, Jog, ngaji, cardio, gymming, yoga, kickboxing, Maen Bal, jangkrik, baskét jsb Jalma bisa milih tilu kagiatan ieu. Unggal kagiatan bisa dibeulah jadi 15 menit. Bisa jadi keur leumpang, ngajalankeun, Jog pikeun 45 menit unggal 15 menit atawa leumpang, ngalir tur maén. Kombinasi nu bisa rupa-rupa ti jalma ka jalma numutkeun tipe awak, métabolisme, umur jeung sajabana

Dubai Kabugaran tangtangan 30 menit 30 poé tantangan
kredit: Fazza Instagram

Sakali jalma milih kagiatan aranjeunna kedah mertahankeun spreadsheet pikeun kagiatan unggal dinten. Nalika anjeun ngajaga catetan, hiji lagu sadinten anjeun bakal tiasa museurkeun tujuan anjeun. Ogé nalika ngalaksanakeun tantangan ieu bagikeun sababaraha tip anu séhat pikeun jalma ngeunaan diet, jam sare, asupan cairan jsb. Anu kedah disayogikeun. Hayu aya rencana anu leres sareng palaksanaan, anu gilirannana bade kauntungan rahayat Dubai.

Atur gawang janten jalma sehat di Dubai

Rencana pikeun aktivitas ieu bade diayakeun leres, abdi yakin eta bakal. Jalma anu boga isu kaséhatan tiasa konsultasi dokter masing-masing saméméh maranéhna ngamimitian. Ku alatan éta, jenis precautions ogé dicokot saméméh. The preparatory pikeun acara ieu perlu dipigawé saméméh sabulan jeung komunikasi pikeun jalma perlu balik ka jalma ogé sateuacanna.

Média sosial maénkeun peran anu penting dina promosi kagiatan ieu janten pangna henteu nganggo sareng promosikeun ieu sateuacan pesen supados dugi ka jalmi umum. Cara pikeun ngamajukeun tiasa ngaliwatan hoardings anu saé, video alit, email, pamplet dll. Hayu waé janten langkung pas mungkin. Jalma tiasa tangtangan silih milu dina kagiatan.

Kumaha upami mimiti na titimangsa tungtung? Bisa jadi eta bisa ngamimitian di awal saminggu. Anggap anjeun dimimiti waktu Minggu hayu eta rengse dina weekday a. Alesan Kuring keukeuh dina awal saminggu téh, hiji minggu seger, dinten seger jeung jalma kudu loba minat.


Dubai Kabugaran tangtangan - dieu pikeun Mimitian anjeun sorangan Kabugaran Grup!

Pikeun naon waé, upami jalma diganjar maka éta bakal pinunjul. Ganjaran tiasa aya dina bentuk artos, baucar kado, langganan séhat sareng anu sanés. Ngan ukur nyebarkeun pesen ka sadaya organisasi meureun pamaréntahan atanapi swasta, industri naon waé anu ngalaksanakeunana tina tingkat taneuh. Upami organisasi anu langkung ageung cicing di Dubai palabuan udara wibawa, adat sareng éksisi éta bakal pinunjul. Kasebar kecap anu disebarkeun kana sadaya mall utama sareng tempat-tempat utama, ieu mendorong jalma nyandak prakarsa ieu sacara serius.

Hayu aya jadi partisipasi aktif ti sakabeh komunitas, sakabeh umur na kelas urang. Nyieun anu leuwih informatif dina lembaga atikan ogé. Mun mungkin, nambah fun sababaraha tanda petik kana acara supados urang bakal leuwih museurkeun. Hayu kasadaran nu buka jero jeroeun rahayat group generasi heubeul ambéh maranéhanana ngarasakeun ngamotivasi tetep suku.

Poé 30 ieu ayeuna janten ibarat perayaan. Perayaan pikeun kaséhatan anu langkung saé, masarakat séhat sareng anu paling lega kota Dubai. Kota anu ngalaksanakeun ngahiji, tetep pas aranjeunna tiasa maju. Kéngingkeun tujuan supados sehat sareng karaharjaan Dubai. Hayu sadayana ka dunya terang yén anjeun tujuankeun hirup séhat sareng hirup gratis sareng jalma-jalma ti sésana dunya tiasa diajar ti masarakat Dubai langkung seueur. Motifna nyaéta ngajantenkeun jalma pikeun ngartos nilai hirup stres sareng séhat. Upami kulawarga ngahiji tiasa tangtangan ku silih pikeun ieu, éta anu bakal saé kanggo ngomong dunya, enya kami silih asuh.

30 poé tantangan di Dubai
Dubai Kabugaran tangtangan 30 menit 30 poé tantangan
kredit: Fazza Instagram

Hiji perayaan pikeun kaséhatan hadé di Dubai

Hayu perayaan éta nuluykeun pikeun sequel salajengna jeung hal anyar datang nepi neruskeun saga ieu hirup séhat jeung cageur Dubai. Lamun anjeun butuh salah-hambalan gancang sareng kasampak di jalma anjeun meunang lima léngkah beuki sapanjang sareng anjeun. Hayu urang ngadamel Duabi kami balik arah a mana teu saurang ogé bakal kantos disebutkeun yen pikeun hal minor Abdi peryogi ningali dokter. Dina catetan torek, éta teu alus keur rumah sakit tapi malah dokter hoyong urang tetep cageur. Malah dokter bisa ngabentuk grup na tangtangan saling, naon hiji gagasan.

Sahingga nalika Kuring keur nulis ieu Dubai kota anu geus mil jauh ti kuring kota geulis I mibanda pernah di hirup kuring? Naha am I jadi prihatin maneh bakal jadi amazed uninga yen abdi murag asih jeung kota ieu ampir. Kuring geus ningali kamakmuran, ngembangkeun sagalana ngeunaan Dubai dina taun panganyarna. Ku kituna loba parobahan dina sagala widang na nanyakeun jalma kumaha maranéhna bisa nyumbang kana betterment pikeun kotana ieu. Abdi bogoh ka nulis beuki loba di mangsa nu bakal datang saméméh éta kuring kudu boga glance kota jeung éta dina kartu mah taun ieu mah bisa darat nepi di kota geulis kapan dina mangsa Agustus atawa September taun ieu.

Dubai Kabugaran tangtangan pendaptaran grup téh kiwari kabuka!
Dubai Kabugaran tangtangan - Leuwih 1 juta jalma geus nyandak bagian dina menit 30 30 poé tantangan!
Dubai Kabugaran tangtangan - Leuwih 1 juta jalma geus nyandak bagian dina menit 30 30 poé tantangan!

kacindekan

Ku rahmat Allah hayu ieu kajadian sareng hayu atuh nyumbangkeun seueur inpormasi sareng ngahontal ka jalma anu butuh bantosan dina sagala bentuk. Kalayan ieu, kuring ngaharepkeun jalma-jalma anu pangsaéna pikeun tangtangan dinten 30 menit 30. Kuring pasti bakal janten bagian tina acara ieu tapi ngan ukur parobihan nyaéta partisipasi kuring bakal ti India. Nanging, dina tungtungna, partisipasi langkung penting pikeun kuring ti batan tempat. Panginten kuring tiasa memotivasi sababaraha urang sareng kuring upami ieu parantos direncanakeun sareng dieksekusi di Dubai.

Artikel Ditulis ku, Pranati Mohanty

Ogé Parios Dina: Multilanguage Guides pikeun Expat

Dubai Kota Company ayeuna nyayogikeun saé Panungtun pikeun Jobs di Dubai. Tim kami mutuskeun pikeun nambihan inpormasi kanggo unggal basa pikeun kami Proyék di Panungtun Dubai. Janten, kalayan émut dina ieu, anjeun ayeuna tiasa nampi pituduh, tip sareng padamelan di Inggris Arab Émirat nganggo basa anjeun sorangan.

Mangga pilih formulir valid
advertisements
Dubai Kota Company
Dubai Kota Company
Wilujeng sumping, hatur nuhun kanggo ngadatangan halaman wéb kami sareng janten pangguna anyar jasa anu saé.

Leave a Reply

Punten Lebet mairan
ngalanggan
ngabéjaan tina
unggah CV
50% Diskon
Teu aya hadiah
Iraha deui
Ampir!
Tikét tikét
Proyék di Dubai!
Henteu Hadiah
Henteu kabutuh ayeuna
Ampir!
libur
Teu aya hadiah
bantuan
Candak kasempetan anjeun ka meunang padamelan di Dubai!
Ampir kabéh jelema bisa ngalamar Lottery proyék Dubai! Aya ngan ukur dua syarat pikeun cocog pikeun Pakaryan UAE atanapi Qatar: Anggo Dubai Visa Lottery kanggo milarian ngan sababaraha klik upami anjeun cocog pikeun Pakasaban Visa. Sakur expat asing, anu henteu ka UAE nasional, butuh visa karésidénan pikeun cicing sareng damel di Dubai. Kalayan lotre kami, anjeun bakal meunang Karésidénan / visa Pakasaban anu ngamungkinkeun anjeun damel di Dubai!
Upami anjeun meunang padamelan di Dubai anjeun kedah ngadaptarkeun detil anjeun.